Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
C_hris
üzenetére
Ez az amit keresel. Annak nezz utanna, hogy mi kell a kocsiba, hogy ez müködjön. Biztos, hogy nem egy nagy drranas beepiteni es akkor egyszerüen bekapcsolod AUTO allasba a lampad es ha sötet van automatikusan bekapcsol, ha vilagos akkor meg nem. Xenonhoz ez gyari cucc, de pont amit linkeltem azon latszik, hogy van fenyszoro magassagallito pöcök, szoval nem xenon es akkor is van ilyen AUTO ON kapcsolo.
Lampatemahoz: vegre ki lett cserelve a lampa, nem vagyok mar felszemü
es bitang jo fenye is van, tenyleg latszott azert mar a 6 ev a gyari izzokon. Mondjuk kb minden 2. auto villogat szembe, pedig mondtam a szerelönek, hogy nezzen ra, de azt mondta jo volt, csak a jobbra/balra iranyon kellett picit allitani....mind1, majd vagy megnezem magam egy feher fal elött es egy kicsit veszek lejjebb a magassagon, most mar tudom mit kell csavarni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Formula-1
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Dark Souls sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honda topik
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es bitang jo fenye is van, tenyleg latszott azert mar a 6 ev a gyari izzokon. Mondjuk kb minden 2. auto villogat szembe, pedig mondtam a szerelönek, hogy nezzen ra, de azt mondta jo volt, csak a jobbra/balra iranyon kellett picit allitani....mind1, majd vagy megnezem magam egy feher fal elött es egy kicsit veszek lejjebb a magassagon, most mar tudom mit kell csavarni