Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
jah, mennek, de ha már elhasználódott a gázolaj szűrő, akkor vagy eldugulhat, vagy apróbb szemcséket átereszthet, ami a nagy nyomású rendszert koptathatja! a hosszú csereperiódusú "munkagépeknél" pl furgon, vagy teherautónál is használattól függően kell cserélni, de illik olajcserekor, mert most nem 3000huf húz ki a szarból, ha meg injektoros lesz a gép, akkor az kicsit többe fáj! nem beszélve arról, hogy a szűrő a vizet is megfogja, ami télen belefagy és nem ereszt így sem át!
szegény ford motorok is elég hepciásak tudnak lenni, nem hiányzik nekik még egy plussz ok!
én személy szerint a dízeleimben 10ezrenként cseréltem olajat és gázolajszűrőt is(minden más szűrővel együtt), szerintem olajcserének sem a legegészségesebb a 30-40 ezres periódus, de az autógyártóknak is el kell adni az alkatrészeket valakinek!benzinesnél a szűrő csere ritkábban történik, mert abban akkora kárt nem tud tenni, nem annyira finnyás a benzines autó(persze az újabb turbo benzinesek már más tészták)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- S22 Ultra 512/12
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest