Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Hát akkor kiváncsiságból groupamánál próbák, mert ott könnyű átírni a kalkulátort:
eredeti valós adattal 220 lenne (Bp), Vecsés 180 (ez a való életben nekem 1km -ert jelent
),Hantos 99k és úgy látom ez alá nem nagyon tudok menni bármilyen picit keresek.Ugye ez groupama, és eleve 2x drágább még annál is ami nekem van, tehát arányaiban ezt 2vel nyugodtan leoszthatod, de az arányok látszanak. Több mint 2x annyi, hogy Pesti vagyok. Ideje költözni
Sőt mondok jobbat: feltuningoltam magam 25 évesre és a 220 eredetiből lett 99k.Tehát 25 év alatt hímnemű Budapestinek kva szar lenni
Ez a kettő így konkrétan 4x -es szorzó, azaz 400% -al drágább. Azért ez észveszejtő..
Új hozzászólás Aktív témák
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),Hantos 99k és úgy látom ez alá nem nagyon tudok menni bármilyen picit keresek.
Sőt mondok jobbat: feltuningoltam magam 25 évesre és a 220 eredetiből lett 99k.
Ez a kettő így konkrétan 4x -es szorzó, azaz 400% -al drágább. Azért ez észveszejtő..