Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
A H1 és a H7 között a színhőmérsékletben és a foglalatban van eltérés. Na ezt a rendőr sosem fogja észrevenni mert halogén és halogén között nem fog különbséget látni. Csak annyit lát hogy fehéres a fénye de nem kék mint a xenon + eddigi jó pár igazoltatásom alapján nem érdekli őket a világítás ha egy mezei autóról van szó. Ég minden, mehetsz de már azt sem nézik szinte soha. Letudják annyival hogy jogosítvány + forgalmi, további jó utat. Műszaki vizsgára meg lehet vinni sima lámpával.
Nem azt mondom hogy jó dolog ez a kiskapuzás és illegalitás de az is vicc hogy én jobban akarok látni de nem tehetem meg legálisan. Viszont ha elütök egy biciklist mert nem látom akkor engem visznek el bilincsben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest