- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Met: Metallica: M72 World Tour
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nyárra lett volna jó ennyiért a benzin: lehetett volna menni világnak...
ebben a hidegben elég volt pár napja is -10ben bejönni melózni... természetesen nálam is kell pár km, hogy elkezdjen rendesen melegíteni a gépma reggel meg indultam volna melóba, aztán majdnem leestem a lépcsőn, kilépve a lépcsőházból... elcsúszkáltam a kocsihoz félútig, közben láttam mások is mit küzdenek a tükörjégen és inkább visszafordultam: kétkeréken biztosabbnak láttam bejönni... 6:40kor indulva, durván 20perc az út (normál útviszonyok közt), 2perc késéssel beértem és így is én voltam az első
akik közelebbről járnak kocsival, mind késtek... láttam, hogy egyik parkolóban is valaki féktesztet csinál, de ez is elég relatív dolog: 5km alatt mentem jégen, hókásában, vízen meg szárazon... váltogatták ezek egymást és ha valaki nekiáll fékezni úgy, hogy a kerekek alatt ezek kombinációja van, bármi lehet... (bringával meg normál esetben egymás után haladnak a kerekek 1 sávban, nagy meglepetés nem is ért... pár kisebb-nagyobb csúszást leszámítva: ez az 5. tél és az első, amikor kocsival is járok... egyszer nem estem még)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ebben a hidegben elég volt pár napja is -10ben bejönni melózni... természetesen nálam is kell pár km, hogy elkezdjen rendesen melegíteni a gép
akik közelebbről járnak kocsival, mind késtek... láttam, hogy egyik parkolóban is valaki féktesztet csinál, de ez is elég relatív dolog: 5km alatt mentem jégen, hókásában, vízen meg szárazon... váltogatták ezek egymást és ha valaki nekiáll fékezni úgy, hogy a kerekek alatt ezek kombinációja van, bármi lehet... (bringával meg normál esetben egymás után haladnak a kerekek 1 sávban, nagy meglepetés nem is ért... pár kisebb-nagyobb csúszást leszámítva: ez az 5. tél és az első, amikor kocsival is járok... egyszer nem estem még)