Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
Nem azonos? Milyen területen?
Államigazgatásban, közalkalmazottaknál nincs különbség."Terület"- Népművelődési Intézmény
Vittem a lányom reggel melóba,gondoltam rákérdezek erre a dologra,mivel neki mindkettő megvan.(föiskola: Eszterházy Károly, egyetem: ELTE mesterszak.)Bevallom nem igazán tudtam követni,
olyasmit mondott,hogy a főiskola az BA az egyetem meg MA. A nemtom milyen közlönyben is érthetően le van írva.Az egyetemi diploma megszerzése után a kölönyben lévő §-ra való hivatkozással írásbeli kérelmet kellet írnia a diploma bemutatása mellett.Kérése „jogosságát”elismerték,magasabb kategóriába sorolták,bérét is ennek megfelelően megemelték (mivel ezt írja elő a jogszabály) Ezért tettem azt a megjegyzést,hogy ezek szerint mégsem azonos.Nem akartam vitát generálni az ügyben, részemről a téma lezárva.Ennyi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Formula-1
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olyasmit mondott,hogy a főiskola az BA az egyetem meg MA. A nemtom milyen közlönyben is érthetően le van írva.Az egyetemi diploma megszerzése után a kölönyben lévő §-ra való hivatkozással írásbeli kérelmet kellet írnia a diploma bemutatása mellett.Kérése „jogosságát”elismerték,magasabb kategóriába sorolták,bérét is ennek megfelelően megemelték (mivel ezt írja elő a jogszabály) Ezért tettem azt a megjegyzést,hogy ezek szerint mégsem azonos.Nem akartam vitát generálni az ügyben, részemről a téma lezárva.Ennyi