Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Üdv!
Érdeklődnék hogy a Baross úton lévő roller szervízben, vajon elektromos bicikli gumit is lecserélnek?
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki szolnokon vagy a környéken olyan személyt aki szóda palackot tölt.
Egy 5kg-os palackot kellene megtölteni,erről szoktam a sodastream palackot telerakni.
Csere nem játszik mert a sajátom,én csináltattam rá a nyomáspróbát.
Előre is köszi! -
Sziasztok. Valakinek esetleg nincs eladó kerekes széke?
-
Kihalt a totyik, de a piac is haldoklik...
-
1660, 2060 körüli kártyát keresnék 2-3 db-ot ha akad.
Van valakinek? -
fero02
nagyúr
Sziasztok!
Monitora van valakinek eladó? Első blikkre 24" keresnék.
Köszi! -
Fehér, vagy szürke laptopot keresek, újabbat (1-2 éves max), általános célra, ne Celeroncs (ne N proci, minimum 11. generációs i3), minimum 8 GB RAM és SSD kell
Árban 130-ig kb. -
Sziasztok. A környéken nincs valakinek 3D szkennere véletlenül? Mármint nem venni szeretnék, hanem szkenneltetni

-
bul07
nagyúr
Ez nem a nov 30-án közúti forgalom által használható utakra vonatkozik
Értem ez alatt hogy még át nem adott út nincs benneAmúgy a táblákon ott van a jelzés hogy Matrica/Vignette, csak át van még húzva
Jó persze előre is felrakhatták, de nekem van egy érzésem hogy egyből fizetős leszPersze itt szépen hajtottam le, google térkép [link] , és mentem Szajol felé
Tényleg vagy 5percel hosszabb és ugyan úgy nem kell lakot területen menni -
Ez alapján elvileg nem lesz fizetős
De Törökszentmiklós és Szolnok Thököly (32-s út között) eddig is Szolnok megyei matrica kellett)
-
bul07
nagyúr
Ugye elméletileg M4 autóút Törökszentmiklós és Kisújszállás közötti részét dec 22-én adják át.
Esetleg van valakinek információja arról hogy egyből fizetős lesz vagy bármennyi ideig fizetés nélkül is használható lesz?Ugye én román határ mellől szoktam jönni, saját kocsimmal évente párszor, eddig csak a Pest megyei matricát vettem meg rá, azért a 5percel hosszabb út miatt nem vettem meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyeit.
De ha egyből fizetős lesz akkor el kell rajta gondolkodniAmúgy jó pofátlan módon elvették az elkerülőket. Aki nem akar fizetni mehet át a városokon(Kisújszállás, Törökszentmiklós), teljesen visszafelé fejlődik a nem fizetős úthálózat.
De ugyan ez volt fent is Abony elkerülővel -
user12
őstag
Sziasztok
Kollegám Asus Tuf gamer notebookja eladó, keressétek bátran
https://hardverapro.hu/apro/asus_gl752vw-t4207d_bovitett_memoriaval/friss.html
-
Van-e olyan szolnoki fórumtárs, akinél esetleg lehet írni Blu-Ray lemezt (másképp fogalmazva, akinek van Blu-Ray Writer-e)?
-
Hát mi lesz most a piacon, jó kérdés, de a memória árak már el, az SSD meg most kezd elszállni...
Nesze neked ha bővíteni akartál. -
2400 MHz-es T szerver memória 4*8 GB érdekelne valakit?
Asztaliként árulták, persze nem megy abban... -
Gubu0101
veterán
Ha valakinek kellene a lakásba egy robot porszívó,akkor most hirdettem meg [link]
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Lego ébresztő órákat keresek a környéken,hátha van valakinek. Gyűjteményemet szeretném bővíteni.
-
Gubu0101
veterán
Véletlenül nincs valakinek ilyen rádió kiszedő villája?
Csak annyira kellene,hogy kikapjam a rádiót,hétvégén
-
Szekrénysort tessék
50-be megy szekrény, tv szekrény, dohányzó asztal
Méretek:
2 ajtós ruhás: 50 cm mély x 80 cm széles x 190 cm magas (197 ívek elől)
1 ajtós: alja 45 cm mély, felső része 30 cm mély x 40 cm széles x 190 cm magas (197 ívek elől) (ezekben felül található LED izzó is
)
2 ajtós: alja 45 cm mély, felső része 30 cm mély x 80 cm széles x 190 cm magas (197 ívek elől)
Az alsó és felső részek szétszerelhetőek, illetve eleve külön szállíthatóakTv szekrény: 102 cm széles, 50 cm mély x 650 cm magas
Dohányzó asztal: 100 cm széles x 52 cm mély x 48 cm magas
Tel: +36303690921

-
Gubu0101
veterán
Ha valaki 3D nyomtatna,akkor nekem van egy alig hasznalt elado
[link] -
Ha esetleg valakinek kellene
AOC 24B3HA2 új monitor (Alza, bontatlan, garis 36 hó volt eredetileg)
30-ba vihető, van 2 is
-
turho
addikt
Sziasztok! Van egy gamer 3/4 konfig eladó, ha valakit esetleg érdekelhet. (Ryzen 5 5600, 3060 Ti xc stb....)
-
USA-EU utazó adaptert keresek.
Van esetleg valakinek kici pénzbe?
Nincs kedvem 1.500+t fizetni egy 500 Ft-os vacakért. -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Leállás alatt felgyűlt pár dolog. Apróra még nem teszem fel, hátha itt érdekel valakit helyben. Képet tudok küldeni kérésre mindenről. Fix árak.
Steelseries Qck Vektor egérpad (32x27cm), új bontatlan, 3000 Ft
Számítógép asztal, használt állapot, kopott. Alsó összekötő elem és a felső polcelem hiányzik (stabil ezek nélkül is) Kihúzható billentyűzet tartó. Mérete: 90x48x74cm, 6000 Ft
Arctic AC Freezer 7 Pro hűtő, egyik lába hiányzik, pótolható gyári hűtőről, de egyébként 3 rögzítővel is stabil. Csak maga a hűtő, doboz nincs. Ingyen elvihető.
Arctic AC Freezer 34 hűtő, szép állapotban, halk venti, gari nemrég járt le. Dobozos, minden tartozékkal. 5000 Ft
Sapphire Pulse Rx6800 videokártya, szép állapotban, januárig Alza garanciás, dobozos. 120000 Ft
-
Beépített szekrény helyére beépített szerkényt (tolóajtóval a kívánság, nem akarok nyíló ajtót, most csak a holt tér van kb.) szeretnék terveztetni, és megcsináltatni.
Ismer valaki jól dolgozó (de nem drágán) asztalost Szolnokon, aki nem jövőre vállalná el? -
Lett egy ilyen billentyűzetem és egerem
Akár külön külön is eladó
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Lenne egy ingyen elvihető 2008 körüli Dell Vostro laptopom, ha kell valakinek valamilyen célra. HDD nincs benne, billentyűzetről a hosszú í hiányzik, akkuról nem megy nyilván, illetve fixen 100%-on megy a ventije sajnos. Amúgy úgy tudom működik, 1-2 éve volt bekapcsolva. Ha a héten nem viszi el senki, akkor megy elektronikai hulladéknak.
-
turho
addikt
Eladó 8/256Gb ZenFone 7 Pro-m.
(Beszámítani csak olyat tudok, ami szerintem senkinek nincs - Usb C teljesértékű toldót (15-100 cm közt) ami tudja a 4k60 képátvitelt). Vagy kifogástalan telefontartós Xbox stílusú joypad érdekelhet, hallos előnyben, esetleg Xbox one joxpadhoz való telefontartó klipsz.
[link]Nevem alatt árulok még Klipsch magassugárzó szettet, és 2 db XSX lemezes játékot.
-
Vigneau
félisten
Helyben tud valaki olcsón 16"-os bringát 5-6 éves kislánynak?

-
Repülőrajt még mindig tart, múlt hónap végén és március elején még csak csak, de azóta összesen 2 gép összesen, igaz az a héten.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Na,orulok neki
-
-
Kicsirics77
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Kérdezd meg a [link] srácokat vállalják-e?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok!
Tabletben kellene akkut cserélni. Az akkut már megvettem, de sosem csináltam még ilyet. Megbízható szerviz kellene, nem horror áron.
-
Holnaptól lesz 2 Ryzen (4500 vs 5500) gépem,
A 4500 gép
új alaplap,
új proci
felújított ház
1060-1660-3060 kártyával kérhető
új 512 GB SSD
16 GB memória
600-as Chieftec tápA 5500 gép
új alaplap,
új proci,
új ház,
új toronyhűtő
szintén 1060-1660-3060 kártyával kérhető
új 512 GB SSD
16 GB memória
700-as Chieftec táp
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Macrodroid
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy csere gazolajra