Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
-
SPF
senior tag
Ma reggel elvittem políroztatni a lámpaburáim, olyan lett utána, mint az új. (Astra G)
-
hdman
őstag
Ilyenek a téli felnijeim (gyári opel 16"). Menyiért lehetne őket eladni? Annyira nem tetszenek, és lecserélném.

-
mephi666
nagyúr
Jajj, biciklisek: mult penteken ceges kocsival jovok haza, zebrat kozelitek: balrol-jobbrol tiszta, haladok kb 40nel fek-keszenletben, zebra elott meterrel latom hogy jobbrol jon vagy 30cal a semmibol a bringas... annyi idom volt, hogy "wtf?" ...mentem is at a zebran, mogottem meg keresztbe at a biciklis... eselyem nem lett volna elkerulni az utkozest, ha 1 masodperccel kesobb erkezek ...tudom, hogy baleset eseten nekem lenne igazam, de akkor se szivesen kuldenek a tulvilagra senkit, akkor sem ha ilyen baromallat
-
AMD Power
titán
válasz
Mikuland
üzenetére
Érdekes egy "teszt". Hangos. Opelról sok mindent hallottam már de ezt nem. Nekem pl a szerintük más márka alatt készült F Astrám is halk. Nem recseg, nem ropog se a műszerfal se semmi az autón. Egyszerűen halk. Nem hinném ,hogy egy ilyen új Astrának hasonló baja lenne.
-
AMD Power
titán
Van benne egy kis Opel vonatkozás is.
Használt autó: amitől rettegnek a vevők
Mit kezdjünk a kettős tömegű lendkerékkel?hdman Jól tetted!

-
hdman
őstag
Köszönöm a válaszokat! Rendőrt mindenképpen hívtam volna, mert elég problémás volt a tag...
-
-
AMD Power
titán
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Én is rendőrt hívnék egyből.
-
KonzolKartel
őstag
Mindig vannak szélsőséges esetek, de ez elkerülhetetlen. Ha elismerte a károkozó, és ki töltöttétek a papírt, akkor nincs mit tenni, fizetnie kell a biztosítónak. Mindig próbálnak kibúvót találni a kifizetésnél, de erre a javítók fel is vannak készülve. Elég sokat segítek egy ismerősnél, aki kárügyintéző(raiders car), van már némi rá látásom.
Az valóban igaz, hogy a biztosító könnyebben fizet, ha van a rendőri intézkedésről papír. Amikor én csattantam egy X5-be, akkor ki hívták a rendőrt, pedig úgy 50 szemtanú volt ott, és elismertem a felelőségem. Kijött a rendőr, és megkérdezte a házaspárt, hogy ide miért hívták ki? A biztosúr is elmagyarázta nekik, hogy ez még azon felül, hogy meg javíttatom az autóm, illetve kifizetem a kárukat(vagy így, vagy úgy) még 40.000 forintomba kerül, mert, ha már kihívták, akkor intézkednie kell.
Szóval helyszíni bírság, és a trailer volt csak 80.000, és még el sem kezdődött a javítás.
-
Findzs
addikt
mephi666, gban sajnos ezek is jó példák,
kell a rendőr -
Még a Kadettal kanyarodtam be a lakótelepi parkolóba, lazán üresben 30-cal.
Köcsög biciklis szabálytalanul át előttem, de még csak nem is az elején a parkolónak, hanem beljebb.
Szélvédőt betörte a fejével (bukó nélkül), meg az apróságok az autó elején.
Felkel, bocs, nincs baj, mehetünk is.
Mi van???? Na mondom szépen leülsz, mentőt kihívjuk, meg a rendőröket is, AZUTÁN mehetünk.
Üvegemet gondolta én fogom fizetni? De hát ő csóró egyetemista, nem tudja kifizetni.
Mondtam neki, azt nagyjából lesz@rom, mit gondolt, én fogom kifizetni?
Aztán 2 részletben kifizette később (meg a többit amit kellett), meg a yard meg is büntette rendesen.
És akkor még nem is kértem a motorháztető fényezését, az úgy maradt. -
mephi666
nagyúr
válasz
Findzs
üzenetére
"ha én okoznék valami kárt (szerencsére ilyen még nem volt 20 év alatt) akkor is kihívnám őket, hogy utána nehogy rám verjenek egy nagyobb kárt a kocsin meg akkor én is megérdemlem a büntit"
azóta is verem a fejem a falba, hogy nem hívtunk rendőrt májusban, amikor bal kanyar után a mögöttünk haladó suzukis szabálytalanul ment ki a külső sávba és vágott be mellénk, amikor én mentem elől és rég jeleztem a sávváltási szándékom... jobb első kereke kapott a padkától, kocsinknak semmi baja nem lett... épp csak összeértünk 1 pillanatra... 170ezerre hozták ki, hogy ennyiből rakták rendbe a gépét
előre várjuk, jövőre mennyi lesz a biztosításunk... meg is fogadtam: bármi van, jöjjön ki a rendőr, vegyen fel jegyzőkönyvet... ha kell, engem bírságoljon meg, de ilyen ne legyen, hogy elviszem más helyett a balhét (kocsinkban nem lett semmi kár, övében több ...gondoltam mindenki jobban járhat így, de fasz voltam) és még egy nagyot szívok a tetejébe -
norrberth
addikt
Sziasztok! Opel Astra H 5 ajtós jobb hátsó oldalsó ablakot hogy kell kicserélni? tudna valaki segíteni? kép videó minden segítség jöhet
sajnos szétkarcolták,
szereztem bele bontottan gyári GM et és kiszeretném cserélni. -
Findzs
addikt
válasz
KonzolKartel
üzenetére
azért mert előtte pár évvel még az f astrámnak jöttek neki oldalról, 100 ezres kár (15 éve)
a fickó pampogott, hogy így meg úgy holott nekem teli zöld volt ő meg a piroson jött átna amikor megállt egy önzetlen segítőkész autós ( áldassék a neve
) hogy ha kell ő jelentkezik tanúnak mert látott mindent, na akkor döntött úgy a csávó, hogy elismerikitöltöttük a papírokat nála nem volt semmi csak egy személyi, aláírta aztán kezdődőt a móka
kiderült a csávónak nem is volt biztosítása elmentem hozzá de ő azt mondta nem fizetelmentem a csávóhoz vagy 5 -ször fenyegettem már mindennel mire fizetett
szerencsémre ő is jól emlékezet, hogy akadt egy szemtanúakkor megfogadtam, mindig hívok rendőrt ha történik valami hasonló nagyobb dolog
különben is megérdemli a károkozó, hogy meg is büntessék
ha én okoznék valami kárt (szerencsére ilyen még nem volt 20 év alatt) akkor is kihívnám őket, hogy utána nehogy rám verjenek egy nagyobb kárt a kocsin meg akkor én is megérdemlem a büntit (igen ilyen kis becsületes vagyok
)olyan is volt, hogy a h astrámnak nekitolatott egy áruszállító sprinterrel vonóhorogja is volt sajna
mivel csak egy kis pukli lett a lőkösön ezért megbeszéltük a dolgot adott egy 5 ezrest és mentünk dolgunkra
kis dolognál nincs rendőr
-
glutamin
őstag
Ha nem ismert, nagy nevű biztosítója van a károkozónak, akkor én is hívnék rendőrt. De magamnak sem kötnék ilyen cégnél semmit, kötelezőt se. Csodálkozom, hogy mások be merik vállalni. Megnézném a fejüket, amikor a biztosító nem fizetése miatt polgári peres ügyet indít károsult fél. Csinálsz egy komolyabb koccanást egy drágább kocsival és máris több milliós kárról beszélünk.
Ehhez képest meg még mindig rengeteg autó mászkál casco nélkül is. Az is király dolog. Kötelező mellé ugye nem jár automatikusan balesetbiztosítás. Jön egy baleset, lesérülsz kicsit, melóból kiesel pár hónapra aztán anyagi csőd.
-
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Azért, mert köcsögök a biztosítók, és akkor sem fizetnek sok esetben ha a vétkes elismeri.
Egyszerűen felülbírálják, sokszor eszement módon.
Saját fülemmel hallottam, hogy ott őrjöngött egy irodában egy károsult, mert meg akarták magyarázni neki hogy nem fizetnek mert ő volt a hibás. Az eset pedig, a kovetkező (ha nem hallom, nem hiszem el hogy tényleg ekkora köcsögséggel próbálkozik az ügyintéző):
Ment a csóka, tél volt, hó volt, párhuzamos közlekedés, megfelelő követési távolság, majd a másik sávból bejöttek elé, majd meg is állt a sor, így az elé bejövő már sávváltáskor fékezett, meg ő is fékezett, csak hát ugye hirtelen lerövidült a rendelkezésre álló hely. Bele is csúszott, ahogy kell. El is ismerte az illető, bement elé, féktávon belül, ő a hibás. Mit mond a biztosító?
A hátsó a hibás, nem tartott követési távolságot.
Ügyfél: de hát a másik autó a másik sávban haladt.
Biztosító: az lehet, de ahhoz is megfelelő követési távolságot kell tartani

Az illető őrjöngött, mert mondhatott bármit, egyszerűen a nyilvánvaló hülyeséget hajtogatta a nagytudású ügyintéző.
De hallottam olyat is, hogy a rendőrségi helyszinelési papírt felülbírálva nem fizetett a biztosító, közölte, a rendőrség nem ismeri a szabályokat. Annak ellenére, hogy a vétkes is elismerte a dolgot.
Szóval csak óvatosan minden esetben.... Kell az a papír, minél több papír, rendőrségi, vétkes elismerése (bár vissza is vonhatja sajnos), kell papír a pápától, meg még a főnökétől is, de még akkor sem mehetsz biztosra. -
glutamin
őstag
válasz
Findzs
üzenetére
Ha elismeri a másik fél a felelősségét és van is rendes kötelezője, akkor már nem ér több idegeskedést a dolog. Sajnos így is éri veszteség az embert az autó kiesése miatt, de ez tényleg a jobbik eset. Már annyi betétlapot töltöttem, hogy nem is idegesítem fel nagyon magam. Egy nagyvárosban ha sokat mászkál az ember, akkor elkerülhetetlen egy egy kisebb meghúzás, koccanás stb. Lényeg, hogy ne én legyek a károkozó, de néha az is becsúszhat.
Ugyanakkor ha problémás másik fél vagy nagyobb baleset van, akkor alap, hogy rendőrt hív az ember.
-
Findzs
addikt
nekem is volt már ilyen,hogy belém jöttek hátulról még az első g astrámnál ott kb. 500 ezres károm
lett egy fiatal srác egy valamilyen régebbi nyugati kocsival a
srác mondta hogy ő volt a hibás elismeri de nekem úgy felment a pumpa, hogy rendőrt hívtam jól meg is büntették
kitöltöttük a betétlapokat aláírta, hogy elismeri aztán mentem vele az opelhez ahol mindent ők intézteknem is tudtam, hogy újabban ha rendőr intézkedik akkor nem kell betétlap

-
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Z14XEP láncos motoron mi a hivatalos lánc csere periódus?

-
realmadrid
aktív tag
Mi lett volna, ha éppen Chuck Norris autójával történik meg

-
fero02
nagyúr

-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Mennyire bonyolult egy Opel Astra G kombin 2002 Dízel Y17DTI a kézifék bowden cseréje.Tegnap húztam be és sajnos a kezemben maradt illetve teljesen feljött a kézifék kar, szóval valahol elszakadhatott.
Előre is köszönöm a választ.Ruszki!
-
-
Findzs
addikt
megpattant a g astrájával a trélerről az autó tulajdonosa [link]
szerintetek túlélte a kocsi?
-
akom
őstag
Sziasztok!
Féktárcsát, és fékpofát cseréltettem. A szerelő a fékolajt is lecserélte.
Azt tapasztalom, hogy sokkal puhább a fék.Ez ilyenkor szokásos?
Illetve jelezte a szerelő hogy kell egy kis idő mire összekopik a tárcsa, és a fékpofa.
Lehet csak várnom kellene? -
AMD Power
titán
Várható volt.
Az Opel is csökkenti autógyártását Oroszországban
150 lóerővel érkezik szériába az Opel Adam S
Haraphat a kicsike.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Addig amíg csak ekkora a "probléma" nem foglalkozok vele. De persze ha kell kap majd egy új alapjárati motort.
Declare Jó kérdés... nem tudom.

-
Declare
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Erröl az jut eszembe, amikor egy for focust (talan egy 5 eves lehetett) vezettem, benzinest es az mindig azt csinalta, ha benyomtam a kuplungot valtaskor, nem esett hirtelen le a fordulat, hanem csak nagyon lassan. Ez valami hiba jelenseg lehetett vagy valami fordos szandekos dolog? (arra gondolok, hogy talan ezzel a valtot kimelte a motor vagy ilyesmi
) Anno agyaltam ezen, de elfelejtettem utana nezni es most eszembejutott, hogy ezt irtad 
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Az szép kis story.... Vákuumcsöveket érdemes megnézni.
Nekem azt csinálja már egy ideje ,hogy néha mikor megállok a lámpánál egy 1-2 másodpercig magasabban pörög az alapjárat mint kéne. Azt leesik a normális fordulatra. Nem annyira zavaró így én ezzel nem foglalkozok.

-
Markizmark
addikt
válasz
erikke17
üzenetére
Zsír új. Még a pár hónappal ezelőtti szerviz előtt én cseréltem ki mert én is arra gyanakodtam elsőként.
(#31744) gban Látszólag igen. Csinálok majd egy féktisztítós tesztet hogy befújkálom és ha megpörög a motor akkor ott szív. De addig várom még az ötleteket. Hátha más is járt így.
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Vákuumcsövek helyükön?
-
erikke17
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Alapjárati motor elkoszolódás? Volt takarítva?
-
Markizmark
addikt
Problémám van.

X14NZ gépben van fojtó szelep poti meg MAP szenzor?
Olyan gondom van, hogy meleg motornál, ha elveszem a gázt és motorféken lelassul a kocsi majdnem alapjáratig akkor elkezd rángatni.
Pl.: Be akarok fordulni 2-ben gáz nélkül akkor nem esik le teljesen a fordulat és nincs kinyomva a kuplung akkor párat ránt a motor. Mintha hirtelen teljesen elvenné a gázt, majd hirtelen visszaadja. Ezt megcsinálja 3-4-szer aztán lelassul rendesen alapra. Vagy ha megyek és az utca végén ki akarok fordulni, kinyomom a kuplungot akkor is ezt csinálja. Magasabban pörög (alapjárat fölött, de nem nagyon), majd hirtelen leesik, majd megint pörög. Ezt szintén 3-4-szer megcsinálja a kereszteződésben aztán megnyugszik alapra. Check lámpa nincs. Ha adok gáz fröccsöt akkor egy darabig tartja kicsit magasabban a fordulatot majd utána ejti le.Pár hónapja ugyanezt csinálta durvábban, de ott lámpa is volt. Fals levegő lett a diagnosztika, injektor alatti tömítés cserélve lett. Utána jó volt. Ha fröccsöt adtam és elvettem akkor rögtön visszaesett alapra. Nem késett. De most megint csinálja. Viszont CSAK MELEGEN. Hidegen nem jön elő soha.
Megint fals lehet, csak nem olyan sok? Vagy MAP szenzor, vagy fojtó poti (már ha van)? Vagy lambda szonda?
Már a tököm tele. Baromi hülyének nézhetnek amikor ezt csinálja.

-
soo277
őstag
Ezek az enyémek

A J meg kint van Bécsbe kereskedésbe

-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki ,ha valakinek szüksége van Astra g alkatrészre írjon rám nyugodtan ,1.6 os 16v az alany .Lényegében mindenem van még .
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Findzs
üzenetére
Köszönöm!

Nem kis mutatvány, de a héten teljesen befejezem végre. 92-es amerikai ford taurus pohártartója. Azt írták külföldi fórumokon, hogy ezzel érdemes próbálkozni, de még senki nem építette be Hastrába. Tökéletesen bemegy az 1din-es slotokba, de persze H-nak teljesen más az 1din-es átalakítója, így faragni kellett belőle, meg a pohártartóból is.
-
-
Findzs
addikt
válasz
Declare
üzenetére
nem hallottam
most már ezt is tudom 
(#31713) Pitu:
grat. balesetmentest
mennyiért vettétek?(#31717) AMD Power:
testszik jól néz ki, bár az a nagy légbeömlő az első lőkösön furcsa kicsit
egyébként meg jól le van maradva most az opel a vw -hez képest, nem?
(#31722) KonzolKartel:
jó lett, de örültem volna egy ilyennek mikor még a h astrám volt
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Ötletes,ésszerűen elhelyezett,profi módon kivitelezett szép munka.

No meg az a büszkeség,hogy valamit kigondoltam,nekem ez kell,csakazértis megcsinálom!!-
(és nem megcsináltatom!!)
Gratula.
-
Declare
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Hat fene se tudja, en az elsö lampaban a J astranak az oldalso szemöldökeit ismerem fel, csak izlesesebben, ket teglalapositott xenon/led fenyszoro meg kicsit golfos feeling (7es golfos). Nekem inkabb a közepsö reszben , hütömaszk tajekon van a H astra
de akarhogy is nem rossz! 
-
KonzolKartel
őstag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Használat közben:[link]
-
KonzolKartel
őstag
Elég lassan haladok a H pohárartó tervvel, de már csak egy kis műgyanta, csiszolás, és fényezés kell neki.
[link] -
BaKeSZ87
őstag
-
AMD Power
titán
-
Pitu
aktív tag
~170K körül volt rá szükség. Az előző tulaj nem igazán törődött az olajszint ellenőrzésével.
Úgy tudom fúrás és hengerfej javítás volt. Dugók, hajtókarok, szelepek, tőkék cserélve lettek. ~250K-t locsolt rá a motorra sógor. (Igazából nem is értettem hogy miért nem cserélte inkább.) Azóta ~60K km-t futott hibamentesen.
A napokban szeretném elvinni kárpittisztításra, főleg a csomagtartó igényel alapos tisztítást. -
-
Pitu
aktív tag
Gyerekek, ismét Opel állt a házhoz.

Asszony megunta hogy lassan fél éve nem találok autót, így átvette a tesójától az F astra-ját.
"96-os sedan, 1.6 ecotec
, klima, abs, 4 elektromos ablak, vonóhorog, ködlámpa. Csak lestem hogy mennyire felszerelt. A motorjától kicsit félek, de 2-3 éve teljesen felújították A-tól Z-ig.
Azon viszont csodálkozom hogy a kasztni rendben van, minimális foltok vannak a tanksapka környékén.
Hibái: kiszedte a fejegységet
, a hátsó elektromos ablakok nem működnek (állítólag a gomb rossz), egyik ajtót a központi nem nyitja. -
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Calogero
üzenetére
Igen, nem jelzi, hogy barmi problema lenne az autoval. Ezt a hibakod checket elkuldtem a sracnak, hogy csinalja meg. Koszi szepen.
Tegnap csak elugrott vele egy szerelohoz, aki egyebkent szerintem egy kontar, de azt mondta neki, hogy feltengely szenzor(csak azt irta nekem uzeiben, hogy valamilyen) adta be a kulcsot, azert nem indul, es all le neha uzemmeleg allapotban. -
Calogero
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Műszerfalon csavarkulcsos kijelző indítás után elalszik?
Ha van tárolt hibakód így ki tudjátok olvastatni:
1) váltó üresbe, motor leáll
2) féket benyomod, gázt padlóig benyomod és mindkettőt így tartod
3) gyújtást ráadod (de ne indíts)
4) ha hibakód van a rendszerben, a műszerfalon a kilométer-kijelzőn megjelenik az ECN XXXXXX üzenet, ahol XXXXXX a tárolt hiba kódja. Ha több hibakód is van, akkor azokat egymás után sorban kiírja.
5) ha nincs hibakód, akkor az ECN 000000 üzenet jelenik meg -
MPowerPH
félisten
Hali! Ma sajnos lerobbantam egy autoval, igaz csak viszonylag rovid idore, es csak utas voltam. Haverommal mentem, egy Astra H, 1.7CDTi -vel. Leallitas utan par perccel nem akart indulni. Onindito tekert, de semmi reakcio. Aztan 15 perc utan roffent. 3 miles, es 15 perc allas utan ismet 15 perc volt, mire elindult. Aztan 2 miles utan 40-nel leallt a motor, egy nem tul jo helyen. Darabig probalgatta a srac inditani, de nem ment. Aztan mar buzlott az indito motortol minden, betoltam az elso parkoloba. 30 perc utan elindult, ekkor gyorsan hazavitt, 30 miles. A haz elott jarva hagyta, ekkor szinten megallt magatol 2 perc utan, beinditani ez utan megint nem lehetett. Majd itt is 20 perc varakozas, ekkor indult.
Mi lehet a gond? Porlaszto talan? -
erikke17
őstag
Hú emberek, reggel mikor kinyitottam autó ajtaját meglepetés fogadott...
Este 6-tól egészen 8-ig rendesen szakadt az eső, helyenként úton biciklipedálig érő víz volt mert jöttem haza tudom
Úton ömlött a víz hordalék mindenhol...Ugyebár F Astrán pollenszűrő felett van az a műanyag burkolat amin hosszában gumitömítés van, nos 2 hónapja pollenszűrő cserekor nem jól lett visszatéve. Nem a helyére lett visszatolva hanem lejjebb így nem tömített és a víz egy része telibe rá a pollenszűrőre majd onnan ventilátoron keresztül be az utastérbe...
Egyből ronggyal felszívat amit lehet majd porszívóval fél órán keresztül szívattam a szőnyeget. Lett is a porszívóban még 2 deci víz biztos plusz még ronggyal is 2 decit kiszedtem... Sofőr lábterétől és anyósülés felől isFeltűnt nekem már máskor is hogy a gumiszőnyeg alja vizes szokott lenni egy picit eső de sosem értettem miért, mindig párára fogtam.

Sosem tettem vissza rosszul mert nem egyszer szedtem szét de most megszívtam...

-
Declare
őstag
válasz
focvis
üzenetére
Szerintem nem is lassulast mer, egyszerüen csak erzekeli a deformaciot. Az elöbb nem neztem meg a golfos videot, de most igen es egyertelmü a dolog, ha nezed a felsö kameras ütközest, latszik, hogy a front legzsak nyilik elöször (ha kockankent nezed jol latszik), az oldallegzsak meg azert nyilik, mert az oldala is deformalodik. A vegen latszik, hogy a jobb oldali függönylegzsak nem nyilt ki, mert ott nem volt deformacio.
Nagyon klassz ez a golf7....kar összetörni
annak ellenere, h nem az en szinem az ezüst, azert ezt elfogadnam....meg a videon az elsö par masodperces allapotaban 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem csak a lámpatest teteje gány (tipikus H Astra betegség), a vetitési képet nem zavarja, ott semmi baja, de felül elég csúnyácska.

kell a rendőr
sajnos szétkarcolták,
) hogy ha kell ő jelentkezik tanúnak mert látott mindent, na akkor döntött úgy a csávó, hogy elismeri
)

Remélem addigra eljutok odáig, hogy új autót tudjak venni