Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Calogero #14101 üzenetére
Ma nálam megtörtént a "bilincselés".
A munkafelvevő mondta hogy nem sok mindent ér igazán.
Azóta 3 bilincselt autónál ugyan úgy megmaradtak a kürt problémák. Szerinte kalap sz@rt nem ér az egész CIM modul.
A 100%-os gyógyulást a csatlakozók cseréjében, átforrasztásásában látná. -
Calogero
addikt
Az Opel feljebb lépett az eladási rangsorban
[link] -
-
vallas
őstag
Hi!
jól gondolom ugye, ha fékezéskor hátulról olyan súrlódó/karistoló hang jön, akkor valószínűleg fékbetétet kell cserélni?
300-s szerviznél mondták, hogy lassan cserélni kell, úgy látszik 314 ig tartott...
-
omcsi
csendes tag
A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat, és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet.Kívánünk neketek 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.
-
válasz
csaresz002 #14140 üzenetére
Hat, maradjon tartos a lelkesedesetek. Kivanok egy jobb evet jovore!
-
Calogero
addikt
Balesetmentes Boldog Új Évet Kívánom minden márkatársamnak
-
JanR
addikt
válasz
csaresz002 #14128 üzenetére
Megoldotta köszönöm
-
válasz
Ohhh, el is siklottam felette. Mi tortent?
Feleseg vagy elettars?Ha ram hallgatsz, nem akarod most meg visszahoditani. Tudom, hogy szarul hangzik, de anno en is ezt a tanacsot kaptam, es en sem fogadtam meg. Pedig futni a masik utan, ertelmetlen. Tobb eselyed van, ha megvarod, hianyzol-e neki. Ha hianyzol, van ertelme kozeledni. Ha nem, akkor ugy is mindegy.
Azota nekem mas van, es tenyleg sokkal jobb kapcsolat. De a regi akkor jott vissza, mikor mar nem mentem utana. -
JanR
addikt
válasz
Ezzel megoldódik a problémám, igen jó volna
Sok sikert a visszacsábításhoz
-
#TOTTI
őstag
válasz
Jim Tonic #14125 üzenetére
Így van ez a költség neked nem merül fel, ha nem okoznak neked balesetet, ügyvéd elmagyarázta, hogy hiába az a törvény, hogy minden az okozó jóvoltából felmerülő költséget téríteni kell, arról ö nem tehet, hogy egy hiteles autót tört össze, te viszont aláírtad, hogy ha totálkár van, a szerződés lezárásra kerül. Mondta az ügyvéd, hogy örül, hogy megértettem, mert egy így van, sajnos.
-
dave93
őstag
Sziasztok!
A régi "Kadett tükrös, sárga indexes" F Astrák tükre 1:1ben ugyanolyan mint a Kadetté vagy van pici eltérés? Bal oldali domború tükörlapot nem találok seholsenem. -
#TOTTI
őstag
válasz
Jim Tonic #14123 üzenetére
Azt nem is fizetik ki soha senkinek, mert az mindenkinek az egyéni problémája, hogy mekkora hitelt vett fel, de cserébe fizetnek késedelmi kamatot mi nálam simán fedezi, a lezárási díjat amit már rég befizettem kb. 1 éve, már el is felejtettem. Cakpakk, olyan 400-at buktam a dolgon az árfolyamkockázat, meg az alacsony ETAX miatt. Ami tűrhető, a mai itthoni viszonyok közt. Már nem is érdekel.
Most van autóm, egy Astra G VAN, ami saját törzskönyves, nevemen van, lehet ezt cserélem le egy Caddy-re, vagy használom és tavasszal veszek valamit, GTC-t akartam sokáig, de most hogy jön az új, csak nagyon jó vétel esetén, hirtelen nem is tudom mi tetszene, amit még nem köpködnek, de azért csaszis..
-
#TOTTI
őstag
Ma elszámolták a hitelem utalta a KÖBE a kártérítést.. 220Ftos CHF-nél de ez már nem is érdekel.. Lényeg hogy lezárult és szó nélkül fizetnek, GPS, szállítás, stb. kamatokat is, csak azt még nem tudom mennyi, nem tudja valaki..?
-
blueMerle
veterán
válasz
Jim Tonic #14118 üzenetére
Fél nap dolgozott rajta, szétszedte és összerakta a kocsi aljának hátsó részét jóformán, nem kért érte semmit de úgy éreztem pofátlanság lett volna ha nem hagyok ott egy fityinget sem.
Máshol csak a szerelésre 200 eurót mondtak anyag nélkül úgyhogy amit adtam neki az inkább egy szimbolikus összeg volt.
-
blueMerle
veterán
válasz
_seth_ #14115 üzenetére
Nekem a Vectrámba hátra 10 szilent megy, darabját 15 euróért vettem, az 150 EUR összesen, a szerelésért fizettem egy 10-est mindez 160 EUR. Abszolút nem tartom soknak, és vedd figyelembe hogy azért nem kellett volna mindet kicserélni de én úgy voltam vele hogyha már szétszedjük...
Nekem a Roverom után minden olcsónak tünik az Opelhez
-
JanR
addikt
Opel Omeg B:
A következő gondom volna. A jobb oldali elektromos ablak emelőm eddig automata volt, szóval megnyomtam a gombot 1mp-ig folyamatosan, akkor leengedte tökig az ablakot. Most a jobb oldalon ezt már nem teszi meg. A bal oldalon változatlan a helyzet, ott minden hiba nélkül megy. De jobb elől nem hajlandó leengedni így az ablakot, folyamatosan kell nyomnom a gombot
Ötletek?
Szilentes téma: Nekem is kopog valami jobb hátul, de nekem csak gödrökben. Szerintem a jobb hátsó ajtóm mozog. Próbáltam mozgatni üres helyzetben, de úgy meg sem moccan. Nekem is lehet, hogy szilent gondom van?
-
blueMerle
veterán
Na megvan. Egy szilentet elfelejtettünk cserélni a 10 hátsóból
Végre csend és nyugalom menet közben
-
blueMerle
veterán
Köszönöm a válaszokat
Átadom a szerelőnek, aztán leírom ha sikerült megtalálni ezt az idegesítő hibát.
-
blueMerle
veterán
Valami kopog a 97-es Vectrám seggében a szerelővel szétszedtünk mindent alul, kicserélve szilentek, a lengéscsillapítók, fékek, úgy tűnik minden rendben van, semmi hibát nem találunk és állva lehetetlen pl. rázással előidézni azt a hangot. Csak néha rendszertelenül menet közben, akár egyenes úton is hallatszik ilyen fémhez való koppanás hátulról alulról. Az autó úttarrtása kitünő, a kipufogó felfüggesztése jó tehát azzal sem lehet gond. Ötleteket várok és segítséget
(természetesen semmi sem csapódik hozzá az oldalfalhoz a csomagtartóban minden rendesen rögzítve)
-
Calogero
addikt
Opel Astra H és Zafira B modell tulajok figyelem!
Visszahívás van Opeléknél.....
A 10-R-036 számú visszahívás tartalma:
Az Opel tájékoztatása szerint néhány Opel Astra H és Zafira B modell esetében a CIM meghibásodhat, ami kihathat a kürt működésére.
Az OPEL, vevői filozófiájával összhangban úgy döntött, hogy megelőzendő az esetleges későbbi kellemetlenségeket megerősíti a CIM modult.Felhívtam a helyi kereskedőmet, és alvázszám alapján kiderült hogy én is érintett vagyok. Nekem volt is gondom a CIM-mel (két csere is volt) + egy kábel köteg cserém is volt a kormánynál.
Az utóbbi után eltűntek a rádió hangosítás a dudával, valamint mindig volt dudám (amikor használnom kellett akkor szólt)).
Tehát azóta probléma mentes az autó, de azt mondták hogy januárba vigyem be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Xiaomi Scooter 4
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest