Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Háhááá

megvan a gond. ez a sima átírási illeték amit benyelt a kereskedő vagy az okmányirodás csávó. vmi belső ember intézte az átírást.hát buktam 57200 ftot....

-
válasz
csaresz002
üzenetére

-
válasz
csaresz002
üzenetére
Szívesen látunk azért itt addig is, amíg meggyógyulsz.

Használd egészséggel!
-
válasz
csaresz002
üzenetére
Mi lett végül az új kocsi?

-
wwhy
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Így van ez már - saját bőrömet véve alapul - legalább 2006 óta.
-
válasz
csaresz002
üzenetére
Nem. AZ új hitelek szerint Te vagy a tulaj, nekik csak opciós szerződésük van eltulajdonításra. Attól még a tied.
-
wwhy
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Hát persze.
Bármit veszel hitelre, attól még te vagy a tulajdonos, hitelt vettél fel (nagyon leegyszerűsítve):
pl.: hiteles lakások esetében is a bank a "tulajdonos", fizesse ő a közös költséget
Ha balesetet okozol stb. szintén te vagy a tulajdonos, nem banknak küldik a csekket gyorshajtás esetén sem ... -
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
A méretbeli különbségre nem tudok válaszolni, de nem csak az index más. A B1 lámpák üvegbúrásak, ami bordázott, a B2 síküveges(sokkal szebb).
-
kisjimy
aktív tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Olcson megusztad! Nekem 30ropit küldött,mert a kanyar végére tette a 70-táblát a 110 autóúton. És aki kijött a kanyarból már szedte is le. 70 helyett csak 92 vel mentem annyira tudtam fékezni. Ha tudtam volna hogy ilyen szemetek,akkor sport bekapcs és egy naaagy kövér gázzal húzok el!!!
Jha és karácsonyra kaptam a csekket

-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
háhá.... 2hónap után csak megkaptam

-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Na meg van a bibi

a benzin(nyomó)cső kikopott, ahogy a kerékjáratból bemegy a motortérbe és egy tűhegynyi lyukon nyomta a benzint,közvetlen a préselés előtt (ahol a műanyagcső bele van préselve a vastag szövetcsőbe). addig addig b@szogattam délután,míg el is tört. szerencsére megtudtam oldani úgy hogy egy vastagabb csövet ráhúztam és rá bilincseltem.
pont jól jött így a holnapi hazatérés előtt
-
vhunor
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
C vekivel az utolsó tankolással 1156 km-t mentem, 61 literes a tank, ki lehet számolni mennyit evett. A mai anyóshoz leruccanás (odavissza kb. 80 km) 4,4 literes fogyasztást produkált, én nem tudom mit eszik ez a motor, de komolyan, néha már vicc. Pedig nem vezetek lassan, nem is azért vettem 150 LE-s CDTI-t, hogy totyogjak vele.
-
vendettta
tag
válasz
csaresz002
üzenetére
de utálom az alfákat, volt szerencsém egy GT-hez...nem volt rossz...de a jótól kurva messze volt, 2hetente elektronikázni kellett vele össze vissza...jó, hogy vezetésnél több közöm nem volt hozzá, a tulaj eladta és vett egy benzin gázos pápaszemes e200-at, azóta is mondhatni áldja a napot mikor eladta

persze sok sikert kívánok hozzá én is...bár kétlem, hogy lesz

szerk.: 1.9jtd volt az említett romhalmaz.
-
unclefucka
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Az enyém beéri 6 körül.

-
unclefucka
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
"furcsa"?! Elviselhetetlen!
Mondjuk szerencsére nem egy Fabia-ba ülsz át.
A céges Skodába akárhányszor beszállok beütöm a térdem a közép konzolba

Inkább végy egy TD omegát, mint én, 6 litert fogyaszt és nem 12-t, mint az Alfa fog.
Na mind1 gratula az új vashoz

-
válasz
csaresz002
üzenetére
Hát, ez hihetetlenül rossz döntés. Hogy egy autós újságot idézzek az Alfa tesztnél:
A 159-nek nagyon precíz a kormányzása. Ami azért nagyon jó, mert könnyű vele felállni a trailerre.
-
vhunor
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Én onnan jöttem ahová te most tartasz
. Sok sikert hozzá!Szerk.: alfám volt (146 1.6 boxer), most c vekim van. 159-est akartam venni, de abból normális motorral nagyon drága volt és zabál is (1750 turbo), szép GT-t pedig nem találtam 6 hengeresben. Alfából dízelt pedig elvből nem veszek. Lett egy a vectra helyette, ismert előélettel, szép állapotban.
-
unclefucka
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Igen a te képeden a három felső lyukon keresztül kell a légzsák fedelet tartó csavarokat kitekerni.
Hát nem gyenge célszerszámokat láttam hozzá, és az enyém is érdekes lett.
Bit tartó - T30 torx bit - franciakulcs kombó
Loctite menetragasztó is volt bekenve gyárilag, izom munka garantált. -
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
De nekem nincs ott 4 csavar. Ezt mondom, hogy 1-1 csavar van, jobb és bal oldalt.
3 torx csavar van felül - az a légzsáké, de ahhoz hozzá se nyúltam, mert láttam, hogy köze sincs hozzá.
-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Aham, hát ez így nem mond sokat, de akkor abban ha jól sejtem nem olyan van mint nekem a titanium lambda szonda az x10xev b vectraban, 4,2V-ig mutatja

-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Szondából milyet vettél? Bemértétek esetleg, hogy milyen jelet ad a szonda?
EGR is jó tipp de az elvileg nem alapjáraton okoz gondot, és érezni lehetne, hogy kicsit lustul az autó

Ui.: csak nyugodtan, én fél évente kipucolom, rászánom azt a 10 percet és az alapjárat oda is tapad a 800-as értékre

-
vendettta
tag
válasz
csaresz002
üzenetére
először mindenképp olvastasd ki sztem, aztán villogtasd ki. amit leírtam ez szokott hazamenni a jeladóban.
-
vendettta
tag
válasz
csaresz002
üzenetére
abs jeladó illetve a benne rézhuzal tekercs szokott meghalni, vezérlő resetelni szokták.(van amikor még segít.)
-
Cola111
aktív tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Légtömegmérőt ki tudod zárni könnyen ha a hidegen beindítod az autót és alsó és felső vízcsövét egy-egy kezével megfogod megfigyelheted a hőmérséklet változást. / Vigyázz a ventillátor lapátokra!!/ Normálisan működő termosztátnál az történik, hogy a motor melegedésével együtt a felső vízcső lassan melegedni kezd, az alsó pedig alig. Amikor eléri a motor az üzemi hőfokának alsó határát, a termosztát kinyit, és megindul a keringés a külső körben. Ilyenkor a felső cső égethet! Ha az alső és a felső cső egyformán, melegszik, a termosztát nem zár be, így az autó jóval lassabban melegszik be, a hidegüzem alatt pedig durván túlfogyaszt.
-
válasz
csaresz002
üzenetére
ha nagyon nem boldogulsz, akkor a totálkáros boschtechnikust javaslom. mostanában nyitott maszek műhelyt.
-
proper
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
ami a légtömegmérő elött van az a beszivott levegő hömérséklet jeladó amit néz a computer
amit a müszerfalon látsz külső hömérséklet az valoszinü hogy a lökháritóban van valahol
hogy kiszürd a hibát az nem lesz egyszerü móka, rá kéne kötni gépre és kiolvasni az adatokat hogy mi ad fals jelet, igy a legeszerübb
-
Cola111
aktív tag
válasz
csaresz002
üzenetére
ezeket kell megnézni amiket írtál is. lamdaszonda, motor hűtőfolyadék hőm érzékelő, katalizátor, kipufogórendszer eltömődött, rossz légtömegmérő, fojtószelep potméter hiba
-
proper
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
az computer
a külső hömérséklet az másik, nekem az omegában pl a lökháritóban van bal alul
-
válasz
csaresz002
üzenetére
lehet, kicsit sok, de a mínuszok is röpködnek...
-
proper
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
vegyél olyan matricát amit az ablakra kell belülre ragasztani
ha lehuztad a matricát elöször a polodra vagy puloverre kell felnyomni igy szöszös lesz és nem ragad fel annyira csak épp ott marad, könnyen eltávolitható az ablakról ha már nem kell -
Cola111
aktív tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nemrég voltam kint onnan tudom, hogy nov. 1-től április 15-ig csak akkor lehet személyautóval télies időben közlekedni, ha mind a négy kerekén téli gumi, vagy legalább az egyik tengelyen hólánc van de csak akkor szabad használni a hóláncot, ha az utat összefüggően borítja a hó vagy a jég. Meg ugye bevezették osztákba a mentősávot, arra figyelj. A kanna benzin hülyeség

Meg nemtudom tudod-e ami legyen nálad: alap papirokon kívül, ha van Nemzetközi zöld kártya, de ez nem kötelező, H matrica, vagy EU-s rendszám.tompított fényszóró használata mindenhol kötelező,kötelező fényvisszaverő mellénynek az autóban.
-
pempellini
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Igen, 100000-nél tisztítottam most megint elezdte.
-
#TOTTI
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Én egyszer óra szerint 110-en jártam nem is fékeztem és 94-et mértek Olyan is volt, hogy 90 helyett 78-at és az M0-áson ahol kinn volt a 60-as tábla. Nekem eddig már 500 felett van a számlám gyorshajtásból és hát azt vettem észre, hogy jóval alámérnek de szerintem ilyen 115-120-ra számíthatsz. Főként Caddy-vel és GTC-vel szedtem össze ezeket, mindig azt tapasztaltam, hogy bőven alámérnek. Pl 70-75-re nem kaptam csekket, településen belül.
-
hvb
tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nekem levált a műanyag rész a lemezről.
Csak a műanyagot nem lehet rajta cserélni? -
HWSW
tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Aaaz pont 50%-os túllépés. Ha óra szerint mentél 135-el, akkor az jó eséllyel csal felfelé, meg elvileg levonják a fényképen szereplő sebességedből a trafi hibahatárát (2 km/h), így szvsz ez egy 45e huffos fotó lesz.
-
válasz
csaresz002
üzenetére
-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
a lényeg, a kérdésedre a válasz. 60 ezer FT
-
válasz
csaresz002
üzenetére
Szerintem az nem releváns a te eseteddel kapcsolatban. Inkább azt írd meg, hogy privát autó volt-e vagy céges, menetlevelet kell-e vezetni vagy nem és megállítottak-e, hogy felvegyék az adataidat vagy sem.
-
Psychonaut
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
60.000 elvileg + 4 pont
-
Calogero
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
60000 Ft pénzbírság és 4 előéleti pont
-
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Azok át lettek nézve. A jobb első cserélve is lett. Azért furcsállom ezt a hangot, mert a B oszloptol jön
De a kaszni nem recseg, nem ropog, csak ha belemegyek egy kisebb gödörbe, akkor huppan egyet valami ott. -
Calogero
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Ha már Opel topicban vagyunk akkor Easytronic

-
válasz
csaresz002
üzenetére
ez a főtengely szimmering elöl/hátul ez a híres utolsó mondatok gyűjteményébe való

nekem is elkezdte erősen köpni az olajat a hátsó szimmeringnél, bevittem, szétbontották, jött a vakaródzás, hogy hááát kuplung, meg szerkezet meg tárcsa meg ...autót felújítani anyagi szempontból majdnem olyan szuper, mint vállalkozót hívni lakásfelújításra (Hadházi is megmondta
) -
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
én így ketté szoktam bontani a motort, HF-en alul, meg onnan felül.

-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Igen, ezt kérdeztem.
Ha már öreg, elkeményedett a szelepszár szimering, engedheti ott is, de attól még lehet jó a blokk. Ha meg a gyűrűk, dugók kopottak (pl egy forrázás után még hajtották), attól még lehet jó a Hf, szal ééérteeeed 
-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
, uhh, akkor már ráférne egy kis rendberakás a mocira. Alul, fagy felül gyenge amit értek úgy, hogy Hf elég lenne, vagy kopott a motor is? Csak kíváncsi vagyok

-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
rá hát
-
zolikaDB
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Szép időt futottál!

-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
easyJET, én ezzel járok, honlapjukon meg tudod nézni, mennyi lenne a jegy

-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nekem Dortmund-ból (1300Km) 50 Euró az oda-vissza út, 30 oda, 20 vissza. Kocsival majdnem 100 ezer, ha benzinnel megyek, gázzal meg 65. Valaki csak el tud menni érted Pestre.

-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Úgy se bírod ki, max, ha szarabb az idő. Akkor sose érsz haza. Repülni nem szoktál? Röhejesen olcsó.
-
válasz
csaresz002
üzenetére
90 literes az omega tankja? irigylem... az enyémbe kényelmesen 52 liter fér, centizve 55. Azt kicsit tempósabban tolva kevesebb, mint 500 kilométeren megeszi.
-
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
En vepovert szoktam

100L
Milyen messze vagy te otthontol 
-
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
1: teli a tank ilyen arak mellett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2: hol van 69 *es fel fok?
*javitott
-
zolikaDB
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Masik kollegam elettarsat 400€-ban sem akarta felvenni a nemet fonokunk. Nem tudom, milyen szakmaban dolgozol, de amennyiben magyarkent 2000€ feletti fizud van napi 8 oraban, kerlek szolj, es igyekszek vissza.
Ahol en voltam, CNC forgacsolo nemet keresett brutto 12-t.
Innentol kezdve legyen az Opeleke a tema! -
zolikaDB
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Németországban a minimálbér 800€ hivatalosan, azonban 4 órában is foglalkoztathatnak, így ez 400€.
Igen, megvannak a pontos feltételei, h miképp csökken, de egy bizonyos szint alá nem mehet. Azt hiszem, a teljes díj 60%-a, de azt németnek sem 3 év elérni.
Egyébként ennek a Vectrának nagyon kedvező a díja, 920€ évente. (kb 270e ft)
Van olyan (hála Istennek csak) volt kollegám, aki (asszem, már írtam is), kb 1500€ éves díjat fizet. Ezért, ha lehet, óvakodok a német biztosítástól/rendszámtól.
Főleg, h havi 70€ az egy hétvégi bevásárlás. -
zolikaDB
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Havonta? +adó?
-
zolikaDB
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Mindezt minden papírral cakkompakk? Regadó is benne van? Mert majdnem ennyiért itthon is lehet kapni lassan. Pont ezt számolgattam, h hiába csökken, de egy viszonylag normálisabb, 10 év alatti autó regadóval együtt majd annyiba van, mint egy itthoni. Plusz még érte is kell menni, meg érdemes vakarózni a gúten tágon kívül 3-4 szót. És kisebb az esély arra, h leinformáld a kocsit.
Erre példa a volt kollegám autóvásárlási története. Megvette a főnöktől a megbízható, csilivili (FOSTALICSKA) BMW-t, és kb fél év alatt annyit költött rá, h itthonit is vehetett volna. Természetesen mindenre volt a főnöktől magyarázat, mindennek megvolt az oka, de pl mai napig nem tudják, h miért áll le az autó 20L gázolajszint alatt. (És ez egy a sok közül) Ő nem tudta, mert mindig volt benne legalább 60 lityi... Persze, meg a büdös lópikula. Meg ott szerelték a szemem előtt az Omegát. Hát, látták ebay-en, h van akciós féktárcsa, vettek már egy garnitúrát, aztán amikor levették a kerekeket, jobb, ha nem mesélek, h nézett ki.... Ja. Targoncával emelték a kocsit.
Na, ezért nincs kedvem látatlanba tőlük autót venni. -
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
-
válasz
csaresz002
üzenetére
8. kerben kell parkolni egyszer

-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Probléma megoldva: a ház nélküli termosztát tányérjából és alul a "pöckéből" szépen leköszörültem és gond nélkül bele ment az új házas termosztátba

90fokra fel megy és marad is ott mintha oda szögezték volna
Kérdés: B Vectra gyári magnót,hogyan lehet kivenni a legegyszerűbben?
-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Olyan 200-250 egy normális minőségű telibe fújás.
-
HWSW
tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nincs. 1 a lényeg: ne műanyag lapátos legyen.
-
zolikaDB
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Azért kérdeztem múltkor, mert én is ott voltam egészen tegnapig...
-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nem tom. Most kezdem a munkát, valamikor a 3.-át követő héten és úgy visznek. De rakd vissza a régit és majd veszel 1-et itthon. (nem hiszem el, hogy kint nincs normális)
-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Na szasz! Németbe hová? Én kb jövő hét vége felé megyek Dortmundba.
-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
A Vectra.
-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
bardiauto.hu, te is meg tudsz nézni mindent, nem kell hozzá kód.

Neked ugyan az kell, mint nekem C20NE. A Febi kerül házastól 5700FT-ba, mínusz kedvezmény.
-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nem akartam mondani, de 1x én is megpróbálkoztam azzal, hogy csak a belét cserélem. Nekem meg zárva maradt, mert körben a széle éles sorjás volt, míg az eredetinek egy műanyag lekerekített bevonat volt körben. Inkább vegyél házastól egy normálisat. Amúgy nálam így kapcsol gyárilag a gombám, ami 2 fokozatú 105 első fokozat 115 második fokozat(hurrikán gép). Rá is van írva asszem. Megnéztem a Bardi honlapján, ott meg így írja a gombákra(105-110 első fok. 115-120 második).
Nálad meg úgy írja termosztátra, ha X20XEV, hogy 92-nél kezd nyitni és 105-nél van a teljesen nyitott állapot. -
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Hát ezt sikerült elkiabálnom
nyitva maradt a termosztat, meg se mozdul a mutató, fűtés sincs.... -5fok van kint. Esküszöm rakok a hűtő elé egy kartont és meg van oldva minden 
-
#TOTTI
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Köszi, hol lehet ilyet kapni? Ki tudom cserélni? Milyen boltokban van ilyen?
-
válasz
csaresz002
üzenetére
[link]
téged atom módon átdobtak a palánkon, ez a gumi nem új, hanem újrafutózott.én a helyedben visszamennék és megkérdezném azt, aki újként eladta, hogy azelőtt akarja lecserélni valami rendes márkára, hogy elmész a fogyasztóvédelemhez, vagy megvárja a bíróságot is.
illetve választhatod az öngyilkosság előkészülete minősített esetét is, csak ne gyere velem szembe

-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Nekem tavaly olyat csinált, hogy 2 napig még csak közelébe se mentem az autónak csak hallom, hogy zúg a venti... fura de biztos fúr valaki... nem, a hőgomba kapcsolgatta a ventit, persze amikor kellett volna akkor nem kapcsolt...
Termosztátból már a harmadikat használom el 3 év alatt, ezzel most főúton olyan 83 fokot jelez a műszerfal, csökkent a fogyasztás és halkabb-finomabb járású a motor. Hogy mennyi a valós hőmérséklet nem tudom... délután rákötöm gépre és megnézem

-
KrAt
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Lehet, én nem értem, de a termosztátnak éppen 92 foknál kell kinyitnia
Ergo +1 szavazat a venti kapcsoló hőgombádra.. -
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nem lehet, hogy a hőgombád a ludas és hamar kapcsolja a ventit, a többinek meg semmi baja?
-
zolikaDB
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Nekem is pont erre kellene! Kint melózol te is? Hol?
-
zolikaDB
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
És milyen véleménnyel vagy az autóról? Váltója automata/kézi? Rohadással hogy áll? Mennyit kér enni? Meghibásodások? Szervízköltsége?
-
zolikaDB
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Kollega, milyen Omegád van? Évjárat/motor?
-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Nekem is jött ki egy kicsi de ez benne volt a pakliban, utána leállítottam, szörcsögött egyet és el is tűnt minden víz a kiegyenlítőből, utántöltöttem és azóta jó a szintje

-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Jó neked, enyémhez csak házzal együtt lehet kapni és 10e átlagban bár most sikerült gyári beszállítósat venni 88e forintért
Wahler ha jól emlékszem. Járasd álló helyzetben, csavard le a kupakot és úgy, nekem csak így sikerült légteleníteni mert nálam is ugrált a hőmérséklet azóta városban a 90 megvan egész hamar (92-es termosztát szintén) és városon kívül is 80 fölött van még ebben a hidegben is, nyáron 80 körül volt akkor is ha meleg volt kint és jóval hamarabb felmelegszik a motor mint eddig, kb 1 hónapja cseréltem, hogy télen ne legyen gond vele 
-
válasz
csaresz002
üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, milyen az az Omega C.
Amit linkeltél, az egy B2-es.És Dójcslandban tudják a vendégmunkások, mit jelent, hogy Turbolader defekt?

#15856: Én úgy hallottam, hogy nem rég szűnt meg. Nincs hosszabbítás.
-
tomyoy
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
hali
beszélj buherkával, ő régebben rendszeresen járt ki Münchenbe.

szerk:
jaj már 3napja nem frissítettem az oldalt, azt hittem friss a hsz
-
dokar
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
ha még időben van a dolog, akkor inkább passau felöl menj, mert arra gyorsabb.
-
válasz
csaresz002
üzenetére
Mindjárt az átkelőnél van matrica. Németeknél nem kell.
-
válasz
csaresz002
üzenetére
Köszi a választ! CSARESZ.
1 kérdés még, tisztitottál már alapjárati motort? van valami furfang benne? v 1xüen leszedem kimosom visszateszem?
-
fero02
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
És lamda szondára?

-
lujó55
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
azt hittem egyszerűbb a manőver.

de azért köszi -
runner 125
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
Eszembe jutott, viszont gondoltam, hátha van - akár köztetek is- netes opelguru, akivel postán le tudom rendezni, mivel mostanság nem járok bontó környékén.
-
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Azt miből lehet észrevenni, hogy koszos a tankom (meg az züzemanyag). Már mint milyen fizikai jelei vannak?
-
Daywalker
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Egyébként érdekes kérdés ez a felkapott valami szart téma, mert elvileg van egy szűrő a tankban is a szivattyú előtt, de gyanítom, hogy az nem olyan finom, mint a rendes szűrő...már nekem is sikerült egyszer annyira kiüríteni a tankot, hogy utána szívtam vele rendesen (szűrőt is kellett cserélnem).
Ha nagyon retek, akkor marad a kiszerelés -- feltéve, hogy tényleg ettől szorult meg, mert feleslegesen kivenni a tankot elég szopás. Egyébként meg etanolt szoktak tankolni és az kimossa, a szűrő pedig felfogja. Persze, ha a tankban van a szivattyú, akkor megint megszorulhat, ahogy most (ezért kéne csekkolni a tankban lévő szűrőt is, hogy azzal mi a helyzet).Más: múlt héten tankoltam és ahogy megfigyeltem, 3000-ért pont 8 liter ment bele. Emlékszem annó, amikor még kispókom volt (az se ma volt
), akkor 2000-ből ment bele 8-9 liter
-
válasz
csaresz002
üzenetére
40-45l-es kis Fiesta/Clio dízelekkel rohangáltam. Ez most 60.
-
válasz
csaresz002
üzenetére
Be tudsz nyúlni némileg a szivattyúnál/szintjelzőnél.
Nekem mondod? Megszokta az ember, hogy 10e-ből tele a tank. Múltkor annyiért raktam bele, aztán nem lett félig.

-
válasz
csaresz002
üzenetére
Benzinnel kell takarítani. Nem a legjobb, de a legolcsóbb, és nem csinál kárt.

Gyakorlatban annyi lesz, hogy az alján leült sok szart kitörlöd, benzinnel kimosod, ''oszt'' kész.Nekem meg megjöttek a rugók tegnap. Holnapután lesznek beépítve. Akkor már felmennek a pacskerek is.
-
válasz
csaresz002
üzenetére
Milyen Opel ez, amiben hosszában fekszik a motor?

-
fero02
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
Emeld fel a seggét és amikor ki vannak nyúlva a rugó tagok, akkor vedd ki a tányérból.

-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Róka

-
JanR
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
-
Calogero
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Egy ilyet kiteszel a mocitetőre és majd ő elkapja a betolakodót [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a kaszni nem recseg, nem ropog, csak ha belemegyek egy kisebb gödörbe, akkor huppan egyet valami ott.

Milyen messze vagy te otthontol ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)