Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Teljesen el vagy tevedve.
Sokba kerul: szemelyes ugyintezes, rakas nem egyezteto ugyfellel a letiltott kartyat utolag ellenoriztetni, majd visszkapcsolni
Kevesebbe kerul: minel tobb ugyfelet akar ajandekpercek aran is online egyeztetesre ravenni, megelozendo a sokba kerul megoldast.Ebbol a kettobol lehet valasztani, es ezek kozul valamelyikre koltenie KELL a szolgaltatonak, a sajat jol felfogott erdekeben. Masfelol nezve gyakorlatilag karmentes tortenik.
A szamlasok ebbe a tortenetbe semmilyen fronton nem jonnek bele, igy ertelemszeruen rajuk egy budos kanyit sem kolt ebben az esetben a szolgaltato (tetszik tudni, ez egy nyeresegerdekelt gazdasagi tarsasag). Miert tenne, nem is ertem a felvetest?
(Nem mellesleg, nem en, prepadies elofizeto terhelem a rendszert, hanem az allami hulyeseg.) -
MR ME
aktív tag
Egyébként csak online lehet megtudni a lebeszélt percet/sms,t, szóval sehonnan jelenleg?
-
lugosi
MODERÁTOR
Mi ez a message plus?
Kaptam egy sms-t, hogy Message Plus a vodafontól. A linkelt oldal 404-et ad, de a felhasználási feltételek bejön:
http://www.vodafone.com/content/apps/ext/messageplus/phones/hu/legal.html [link]
Az oldal elvileg ez lenne: www.vodafone.hu/messageplus
Aztán láttam, hogy .com-mal jön be felhasználási feltételek, megpróbáltam úgy, és bejön:
http://www.vodafone.com/content/apps/ext/messageplus/android/hu/messageplus.html [link]
Sajnos semmit nem tudok kezdeni a dologgal, mert nem androidos telefonom van, de érdekelne, hogy mások használják-e, és hogy milyen.
-
MR ME
aktív tag
válasz #95687424 #44704 üzenetére
köszönöm, közben én is utána néztem, 70 forint a fizetős, az ügyfélszolgálaton jelenleg 10 perce hallgatom ezt a kurva idegesítő zenét, asszem a vége egy mail lesz....nem azért mert nincs 70 forintom, hanem mert nem fizetek vmiért ami az ő saruk miatt van...de ez már az én problémám
-
Diák66
őstag
válasz lugosi #44705 üzenetére
Régóta létezik ez az alkalmazás, a sajátmárkás telefonok alapból ezt használják a rendes SMS alkalmazás helyett. Lényeg az, hogy ha van internet kapcsolat és mindegyik emberkének telepítve van az app., akkor interneten megy át az üzenet és nem SMS-ként. Ha nincs net, megy SMS (vagy rosszabb esetben MMS-ként).
Tulajdonképpen egy a messengerhez hasonló üzenetküldő alkalmazás.
-
MR ME
aktív tag
Na, korrektségben jeles a vodafone, elment a mail kb egy órája, most visszahívtak és mivel tudnak a problémáról és javítás alatt van felajánlottak 1500Ft kompenzációt amivel ugye 21x le tudom kérdezni addig is az egyenlegemet...
Tehát aki ugyanilyen problémával küzd esetleg annak ajánlom egy levél küldését, nem kell kivárni mire tud az ember beszélni vkivel, és engem nagyon hamar vissza is hívtak
-
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy az R218-as mifi az netjegyes konstrukcióban kártyafüggetlen? És mennyi rá a garancia?
[ Szerkesztve ]
-
jack982
aktív tag
ez milyen dolog, hogy nem küld voda egy sms-t mikor 300 alá csökken az egyenlegem tuti csomagban? simán csak megszakítják a beszélgetést...
-
zhata
senior tag
Két napja a "Google letöltéskezelő" leszopta a netem. Ma van a megújuló havi 500 MB-os netem napja. Fedezet van rá. A Vodafone ezt mikor újítja meg ? Éjfélkor ? Kérdezem, mert nem kapkodja el.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz radio100jozs #44719 üzenetére
És ha MobilNet csomagom van R209-es MiFi routerrel? Az működik pl Dual-SIM-es telefonban?
-
pjen
félisten
Szevasztok ez a 4Gb WiFi nyári ajándék adat osztható,nem tiltja a Voda?
[ Szerkesztve ]
-
Balazs_
senior tag
Várható idén ajándék 5GB net nyárra és/vagy netre szomjazol coke-os promóció?
-
domager3
csendes tag
Sziasztok!
Az online készülékrendelés felé hajlok, ott még jár 2ezer forint bónusz.
Másnapra tényleg megérkezik?
Köszönöm! -
törölt tag
válasz radio100jozs #44719 üzenetére
igazából működik másik Homenet eszközzel is (e5180), csak nem reklámozzák
-
domager3
csendes tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok, leszűkítettem már két telefonra, lg xpower 2 vagy samsung galaxy a3, erre ma felbukkant a voda oldalán ez a saját masina:
voda smart n8 nyilván a pénztárcát a vodás viselné meg (ingyen dobnák utánam) legkevésbé, van benne ujjlenyomat érzékelő, a másik kettő előnye az izmos akksi és a vízállóság és a 8 mag.
Érdemes ilyen saját márkás telefont venni? Még mobilarénás teszt nem jött ki.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Nálatok megy a weboldal/mobil app?
-
California1
őstag
Üdv urak!
6 napja rendeltem neten feltöltős tuti kártyát kipróbálásra. (Remélem jól írtam ) .
Mi a valóság , mikorra érkezhet meg? Azért kérdem , mert 2-5napot írtak a honlapon . -
Vangelis
félisten
válasz California1 #44742 üzenetére
Vehetted volna a tescoban .... 500ft és nem kell várni,.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
ph2012
senior tag
Tuti feltöltő kártyás feltöltésnél csak 1 éves készenléti időt lehet venni? 2 vagy 3 éves készenléti időt nem lehet venni?
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Egy Huawei P10 Lite készüléket szeretnék vásárolni (júliusban) a Vodánál, de jelenleg csak fehér van nekik. Van közöttetek esetleg belsős, aki meg tudja mondani, hogy fekete színben lesz-e ez a modell? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest