Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz tsteve #44286 üzenetére
"enged idegen adatokkal is egyeztetni sikeresen"
Ez csak annyit jelent, hogy onnantól kezdve ő lesz a hivatalos tulajdonosa a számnak.
Pont tegnap csináltuk meg egy ismerősömnél , 10 éve kapta a SIM kártyát ajándékba valakitől, simán beregisztráltattuk az új tulaj nevére. Nincs ebben semmi különös.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz feriapó #44291 üzenetére
Semmi, asszem tényleg vili
(#44293) koxkids
Ne is mondd. Jelenleg flottában vagyok, aminek nem én vagyok a szerződője, csak a kártya használója.
Május 15-én lejárt (hála istennek) a 2 éves hűségem. Még télen beszéltünk a 1270-en az ügyfélszolgáltasossal, hogy mit lehet majd tenni, mert a kártyatulajdonos külföldön lesz, és nem tud bemenni az üzletbe. Azt mondták semmi gond, telefonon is lehet átrakatni kártyás csomagba, és postán küldik az új SIM kártyát.
Erre bejött ez az adategyeztetési mizéria. Most már csak személyesen lehet bemenni és szerződést bontani, és akkor adják az új SIM kártyát. Röhej. Most meg itt fizetem potyára az előfizetést tovább(persze én május 15-el számoltam és már megvan a másik előfizetésem NET csomagra máshol), amíg nem jön haza külföldről az eredeti tulaj és bontja a szerződést. Ott még lesz az valami, hogy átírják a nevemre a kártyát is, hogy tovább ne kelljen zaklatnom ezzel a tulajt, ha lenne jövőre is adategyeztetés.Ja most meg adják ezt a 4GB netet ingyen.. Hát spóroltam volna egy sort azt tuti, ha ezt előre tudom.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
vpanangin
senior tag
Most vettem észre:
https://adategyeztetes.vodafone.hu/
Mióta megy?
-
tsteve
senior tag
válasz Atomgeszi #44301 üzenetére
hogy a fenébe ne lenne különös... a hk. tv. szerint új szerződeskötés esetén a szerződő ügyfélnek egyértelmű nyilatkozatot kell erről tennie, hogy szerződni akar.. erre a felületek nem is adnak lehetőséget, hogy ez a szándék megjelenjen akár egy klikk formájában is.. gyakorlatilag előfizető gyűjtés folyik ennél a 2 cégnél jogellenesen...a Telenor pl. ezt nem merte meglépni, náluk egy valódi, jogszerű előfizető átirásra kérnek meg, ami nem lehet része az online adategyeztetésnek...állítólag az új prepaid szerződéseket sem küldik ki, ami miatt duplán törvénysértő ez az egész ennél a 2 cégnél.. gvh szerencsére már vizsgálja a Telekomot emiatt
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz aprokaroka87 #44304 üzenetére
Köszönöm.
-
313313
addikt
De igen is van.
2 db telefonszám van a nevemen a Vodánál, amit szüleim használnak. Kb 2 hónapja bement anyu, hogy névre kerüljenek a számok, de csak díj ellenében tudták volna átvenni (2 számnál talán 10k). Ezért bementem én és adategyeztettem
Ha ezt tudom, nem csinálom meg, hanem megvárjuk az online felületet és azon egyeztetünk anyuék nevével.
Ez így szimplán a felhasználók szívatása....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Dluinet #44309 üzenetére
Azt tudom, hogy évente kell. Addig meg bármi megtörténhet.
Igazából elfér a szám a nevemen, nincs ezzel probléma, csak a hozzállás... Februárban még nem lehetett, illetve de jó pénzért, most meg lehet és ingyen...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
[CS]Blade2
addikt
Hát ez marha jól jön nekem, mert gondban lettünk volna. Muter nevén lehet fater sim-je, de amikor vették, akkor még a régi személyi volt, és azóta ellopták muter pénztárcáját, fater pedig a régi személyi helyett kapott kártyát. Egy idő után tudták a vodafonenál, hogy fater használja a kártyát.
Aztán elszaladtak az árak, és szám hordozni akartam a bluehoz, de a beadott papírra azt írta, hogy nem jó a név, személyi igazolványszám, anyja neve, stb.
Szóval rendesen gondban lettem volna, hogy kitaláljam azt a kombinációt, amit elfogad, már-már biztos voltam benne, hogy be kell menni személyesen, csak, hát ha ne tudod, hogy kinek a nevén van, úgy nehéz. A webes felületre sem tudtam sosem belépni, mert nem fogadta el az adatokat, és nincs ügyfélszámunk sem.
Így legalább mindenkié a saját nevén van.Szerintem felesleges lett volna b.akodni, hogy akkor nem fogjuk el, és letiltunk mezei embereket. Abdeslam majd szépen megad amit akar, aztán ennyi.
Személyesen kellene mindenkit behívni az irodába ahhoz, hogy biztosak legyenek benne, hogy tényleg annál van a kártya, akinél.
Abdeslam nem tudja megadni a személyi igazolvány számát annak, akitől van neki kártyája. Ha pedig 200.000db sim-je van, akkor belefut a mennyiség korlátba. -
addikt
válasz [CS]Blade2 #44311 üzenetére
A hiba a mesédben,hogy számhordozás esetén a SZIG szám,nem azonosításra kötelezett adat. Pont azért,mert változhat.
"Aki ad,az nyer"
-
Esqs
tag
Üdv!
Másoknak rendben működik a https://adategyeztetes.vodafone.hu/? Eddig háromszor futottam neki a folyamatnak. Beírtam az egyeztetni kívánt számot, átmentem a robotteszten, majd mindhárom esetben ez a képernyő fogadott:
A kód mindhárom esetben megérkezett a telefonra, de nem tudtam beírni, mert nem jelent meg a rubrika.[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
válasz aprokaroka87 #44315 üzenetére
Igen (Edge, Firefox). Nehogy már böngészőfüggő legyen a dolog...
-
törölt tag
A Vodafone június 15-től érvényes ÁSZFe szerint a tarifacsomagokban foglalt belföldi keretek EU Roaming helyzetben is felhasználhatóak lesznek, a lezárt csomagoknál is. 5-5-2es pont, 143.oldal
-
zeon.hu
nagyúr
"Sikeres online adategyeztetés után 2 nap díjmentes beszélgetést adunk július 8-tól!"
Lassan 3 éve nem indítottam gsm hívást (olcsóbb a voip), egy élmény lesz
#?*@&!
-
veterán
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Daffni2 #44312 üzenetére
Igen, csak érted, hogy megadtam azt is, még, ha nem is volt kötelező, utána pedig jött a válaszlevélben felsorolva az összes adat, hogy minden hibás. Gyakorlatilag nem találtuk el, hogy kinek a nevén van. Itt van még nálam kinyomtatva a blue-s papír, mindegyikünk nevével be akartuk küldeni.
49Ft volt a voda míg amit én használok blue-s 33, csak aztán bejött valami, hogy 400-500Ft-ot levesz és mellé 29Ft, most meg átraktam pár hónapja a Tuti-ra. A Blue is csökkentett, de így most a blue a drágább. (19 vs 22)Előtte a netes felületen kellett volna valami ügyfél-biztonsági kód, és ott is valami olyan volt, hogy személyi igazolványszám és talán anyja nevét kellett megadni, de végigpróbáltam az egész családét, és nem fogadta el.
Sosem tudtam belépni, mindent SMS kódokkal kellett állítgatnom ezen a kártyán. -
csipuka
senior tag
válasz Donki Hóte #44329 üzenetére
Nna sikerult asszony telefonszamat is egyeztetni, ami nem ment 2 napja. Csak fejlodnek
-
bul07
nagyúr
Be tudtok lépni a fiókotokba?Reggel még simán ment, be is fizetem a havit, most meg be akarnék lépni és nem tudok , ugyan úgy visszadob a belépési oldalra mint pár hónappal ezelőtti nagy leállásnálSütik törlése megoldotta
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Diák66
őstag
Karban tartanak.... vagy másnál bejön az oldaluk? Talán új díjcsomagok? (amit a sajtó emlegetett pletykaként)
-
Diák66
őstag
válasz HoaryFox #44338 üzenetére
Már működik. Továbbá mától új ÁSZF van érvényben, csak a változásokat nem látni sajnos. Hibásan került fel szerintem a honlapra.)
A Connect Pass (korlátlan watsapp, messenger, viber) és Social Pass (korlátlan facebook, twitter, instagram) mióta létezik a Vodánál? (talán mától?)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Most láttam bevezették a Social and Connect Pass csomagot.
Nem számolják bele az adatforgalomba a közösségi hálózatok adatforgalmát.Ez egész jó
-
headhunter
addikt
Sikeres adategyeztetés SMS megjött, de az online felületen is végig lehetne zongorázni az egészet.
Nincs egy naprakész adatbázisuk azokról a számokról, amelyek már átestek az ellenőrzésen?
-
DS39
nagyúr
válasz headhunter #44341 üzenetére
Ha online megcsinálod, utána nem engedi még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Ha jól látom, ennek az új Go Extra csomagnak ugyanannyi a havidíja, mint a Go EU+ nak. A vodánál akció keretében nem lehet ingyenesen váltani erre az új csomagra?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- C# programozás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mozilla Firefox
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok