- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vpanangin #45199 üzenetére
Valami miatt nagyon nem érhetnek rá semmire. Nekem holnap lesz 2 hete, hogy elindították az előfizetésből > tuti csomagra való váltást. Azt mondták max 2 nap. 2x voltam azóta bent, mindkétszer tecnhikai hibára hivatkoznak. Mondom kösz.
Én meg hurcibáljam magammal a sim kártyát, arra várva, hogy mikor dobja fel a telefon a nincs szolgáltatást és tehetem be az új sim-et..
-
vpanangin
senior tag
válasz
gabor9991 #45189 üzenetére
E-mailben jött a kérdőív. Kitöltöttem.
A 2990 Ft-os havidíjas csomagot ajánlotta a rendszer 100 perc bármely irányba hívás + 500Mb adattal. Választottam hozzá a 100 perc Vodán kívüli ajándék percet.
Kiírta, hogy hívjam a 1401-et. Megtörtént. Azt mondta a csajszi, akit egyből kapcsolt az automata, hogy úgy látja a GO+ tarifa való nekem. Mondom publikus nem kell, azt látom a honlapon. Nem véletlenül nem váltottam eddig. Akkor hívjam a 1270-et, másban nem tud segíteni. Mondom ne szórakozzanak, azért telefonáltam, mert ez egy számomra jónak tűnő csomag és a Voda ajánlotta. Akkor annyit tud tenni, hogy rögzíti az igényemet, mikor hívjon vissza a megfelelő csoport. Augusztusban, szeptemberben vagy októberben? Mondom most. Válasz: olyan nincs. Mondom, akkor legyen augusztus.
Egyenlőre ennyi.
Peace!
-
viktorhu
veterán
válasz
lugosi #45194 üzenetére
Ez 15 éve is beállítás kérdése volt, már akkor is minden gsm mobil tudta menüből kezelni, hogy milyen esetekben irányítsa át a hívást (foglaltság / nem felel / mindig), meg a várakoztatást és a konferencia hívást is. Ügyfélszolgálatot azért kellett hívni, hogy a szolgáltató oldaláról is aktiválják a szolgáltatást, nekem mindig első dolgom volt a hangposta teljes kikapcsoltatása
-
válasz
Diák66 #45188 üzenetére
Nálam ez annak idején úgy lett a foglaltságjelzéssel, hogy ha foglalt voltam akkor foglalt jel, ha ki volt kapcsolva akkor hangposta. Tehát a kikapcsolt hangposta nem volt feltétele.
Egyébként akkoriban (15 éve) csodálkoztam azon, hogy ami másik szolgáltatónál egy egyszerű hívásátirányítás beállítása vagy törlése, az a vodafonnál ügyfélszolgálat hívogatása volt. Lehet hogy még mindig egy kicsit bonyolultabb. -
-
gabor9991
őstag
Töltsetek ki kérdőívet
-
4Grider
nagyúr
válasz
Diák66 #45185 üzenetére
A korszerűbb készülékek alkalmasak arra, hogy használójuk beszélgetés közben egy másik bejövő hívást is átvegyen (Hívástartás), illetve egy újabb beszélgetést kezdeményezzen (Hívásvárakoztatás).
A hívó fél a kicsöngetés közben sípoló hangot hall, ha a hívott fél éppen beszél. Ennek alapján eldöntheti, vár-e arra, hogy a hívott fél átvegye, vagy inkább később újra hívja. A Hívástartás szolgáltatás aktív állapotában a hívott fél Hangpostája ilyenkor nem kapcsol be.
Hívástartás, illetve -várakoztatás esetén a tartásba, illetve várakozásba tett fél a tárcsahangot hallja, amíg a hívását vissza nem veszik.
A foglaltságjelzésnek ezekhez nincs köze. -
Nagyon régen mikor volt céges havidíjas vodafonos előfizetésem, akkor egy olyat kellett az ügyfélszolgálattal bekapcsoltatni, hogy "foglaltságjelzés szolgáltatás" vagy mi. Újabban nem tudom hogy van, csak egy tartalék tuti kártyám van aminek a számát nem tudja senki, csak harmadlagos tartalék számnak van meg, így nemigen találkoztam a jelenséggel. De annak idején volt ilyen, hogy foglaltságjelzés bekapcsolása.
-
asdf_
veterán
Az a hangposta. Azt akarod, hogy a hivo foglalt hangot halljon mikozben te massal beszelsz (--> a hangpostat ki kell kapcsolni), vagy pedig azt, hogy neked bekopogjon a hivas, es el tudd dontetni, hogy a jelenlegi hivasod folytatod, vagy gyorsan lerakod es az uj hivoet fogadod (aki ezalatt sima csongest hall) (--> hivasvarakoztatast kell bekapcsolni)?
-
4Grider
nagyúr
-
Möhe
addikt
Üdv!
Business Red EU Basic csomagom van(céges).
Külföldre készülök most 15-én 1 hétre. Az adatmilliomos csomagot igényeltem, 20-ig van számlazárás. (ez amúgy nem 3 hónapra van?)
Ebből tudok használni díjmentesen odakinn? Amúgy 2GB netem van alapból.köszönöm az infót
-
r0by
addikt
-
DS39
nagyúr
-
joelke HU
őstag
És ebben a szép új appban hol mutatja az adatkeret felhasználási idejét? Mert a régi mutatja hogy még hány napig használható fel a keret, de ez nem.
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
vagy jobboldalt fent a 3 vonal és azon belül szolgáltatásaim
-
törölt tag
az új applikációban újra látszanak a lebeszélhető percek
nekem nem frissült (Mobil Vodafone), töröltem és leszedtem a My Vodafone appot (új név)
a netes buborékra kell nyomni, és legörgetve írja
-
Diák66
őstag
Volt szerintem náluk is akció valamikor. Emlékszem 1 éve kolléganőm rendelt magának vagy 30 db SIM kártyát, mert ingyen netet adtak. (jó lehet 990 Ft volt darabja, de a net ingyen volt hozzá az biztos) Jelenleg Telenornál is van ingyen SIM. A voda 4GB akció meg talán a korlátlanságra akar némi választ adni, talán időhúzásnak szánták.
-
HXY
addikt
Végre képesek voltak 6 nap után megcsinálni a weboldalukat, hogy cookiekkal is menjen.
koxkids: Szerintem adtak volna jóval többet is, vagy olcsóbban.
Gyakorlatilag csak 2GB net az ami extra a Go start-hoz képest.
https://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/elofizeteses-tarifak
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest