Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Költözés miatt szüksége van rokonoméknak mobilinternetre otthonra. Lehet 2 előfizu is lesz, mert egy jól jönne a munkahelyre is, de egy mindenképpen szükséges. Gomba a falu neve, de itt sem maradnak túl sokáig max 1 év, addig meg nem akarják beköttetni a vezetékest. Tehát szempont az egyik típusú netnél, hogy hordozható helyen a munkába éjszakára is, metroban (tehát jól jön a csúcsidőn kívüli GB), a másik pedig minél többet adjon és persze 5-6 ezernél ne legyen több hűséggel. Általános felhasználás. Lefedettség fontos.
Amiket eddig találtam:
MobilNet L - munkába elég lehet, bár nem túl olcsó arányaiban, de kedvezményes
HomeNet - ez nagyon jó csomagnak tűnik otthonra
My Hipernet Home L - ez is jónak tűnikMásik szolgáltatónál van esetleg jobb ajánlat vagy ajánlottabb? Mindenre vonatkozik, hogy 1 hónapon belül fel lehet mondani a szerződést?
150/128 Kbit/s (le- és feltöltés) mellett vajon még lehet elfogadható sebességgel böngészni?Olvastam még korlátlan netről flottásként, de az nekem még ismeretlen.
Köszi a segítséget!
Üdv, Dávid
-
gabor9991
őstag
Semmi extra nincs a dologban, ha lejárt a hűséged, szét kell nézned más szolgáltatók ajánlatai között, ha találtál megfelelőt, akkor be kell menned egy üzletbe/fel kell hívnod az ügyfélszolgálatot/írnod kell nekik egy emailt, hogy:
Lejárt a hűségem, máshol találtam jobb tarifát magamnak és váltani fogok szolgáltatót, hacsak nem kapok valami hasonló ajánlatot, ami miatt maradnék.
Ekkor tőlem megkérdezték, hogy hová vinném a számot?
Mennyi lenne a havidíj?
Mit kapok ezért annál a szolgáltatónál?
Miután elmondtam, kaptam az ajánlatokat, pár béna ajánlat után eljutottunk a fentebb leírt tarifához, és mivel már az elején elmondtam, hogy nem fogok újabb hűséget aláírni, de nem akarok készüléket sem vásárolni, mert vettem máshol, független kétkártyásat, a szerződést telefonon, szóban, határozatlan időre kötöttük meg.
A regisztrált email címemre meg jött a módosított szerződés.
Egyébként aki fel akarja mondani a szerződését, vagy olcsóbb csomagra akarja módosítani, miután lejárt a hűsége, addig nem teheti meg az ügyfélszolgálatos, ameddig nem beszélt veled egy ügyfélmegtartó kollégájuk, nekem ezt mondták az üzletben, amikor ott jártam.
De ez csak akkor működik, ha készüléket nem tőlük akarsz venni.Mondjuk nem is nagyon éri már meg
Nálam ennyi volt.Két sima GO szerződésem is volt 2006-óta, mindkettőnél hasonló ajánlatot adtak.
Egyiket felmondtam, most Alfa11 van helyette, másik maradt, az asszony használja tovább.[ Szerkesztve ]
-
sirkan13
aktív tag
válasz DeFranco #40449 üzenetére
Én ennyit mondok hogy győzzenek meg.Jelenleg én a 26-év alattiak csomagban vagyok 42-évesen 1,5gb nettel4990ft-os havidíjért go+ban.Kb egy hónapja hívtak fel hogy váltasak go+eura nem váltottam utánna azért hívtak hogy red eura átváltanák mindhárom előfizumat kettőt 7500-7500-ért a harmadik maradna 4990ft.10.000ft-al lenne olcsóbb a három red csomag nem kértem,majd január 14-én beszélünk a továbbiakról közöltem az ügyintézővel.Az ügyintéző megadta a nevét hogy majd őt keressem.Azt is érdemes még hozzátenni hogy a számhordozás miatt nem probléma másik szolgáltatóhoz menni,mert új előfizetőkent mindenhol királyként fogadnak és ha nem meggyöző az ajánlatuk majd négy évmúlva találkozunk.Ez idáig mindig bejött.Tálálj ki egy opciót ami neked jó menj fölé hogy több kedvezmény legyen majd szépen alkudozás közepette dobd be hogy ez még neked megfelelő.Én így csinálom évekóta.
[ Szerkesztve ]
-
sirkan13
aktív tag
válasz sirkan13 #40458 üzenetére
Ami fontos én mindig az ügyfélmegtartó osztállyal beszélek.Próbálnak azért mindenféle gagyi csomagot rádsózni de csak határozottan,és udvariasan.Ő is csak egy alkalmazott aki a cég érdekeit nézi,ha bunkó módon beszélnek velük inkább udvariasan elhajtanak a francba majd bontják a szerződést.
-
Dagobert07
tag
Sziasztok!
Egy saját vállalkozást csinálok, konkrétabban építőanyag kereskedelem,de térjünk is a lényegre! A mai napra már elég sok a hívás az üzlethelységbe, így szeretnék egy nagyon minimális "call centert" kialakítani. Tulajdonképpen két fontos kritérium van, 1. Nyitvartartási időn kívül sokan hívnak. így kikapcsolt telefonnál legyen egy üznetrögzítő, hogy "Köszönjük, hogy üzletünket hívta, kérem ügyfélfogadási időben ismételje meg hívását.... stb..." 2. Mikor csörög a telefon, "Várjon az ügyintézőnk kapcsolásáig..stb."
Fontos infó: A szám Vodafone-os!
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Dagobert07 #40460 üzenetére
A kettesnek mi ertelme van?
-
Dagobert07
tag
Az egész "rendszernek" az értelme, hogy a telefonhívások száma megnövekedett, így van elvesztett hívás! Másrészt, mikor egy telefont nem vesznek fel az a hálálom, udvariatlanságnak gondolom, ha semmi sms visszajelző semmi! Így gondoltam hogy nyitvatartási időn kívül már egy rögzítő szólna. Ennyi az értelme, viszont ha nem érted nem szükséges ide irkálni hülyeségeket!
-
asdf_
veterán
válasz Dagobert07 #40463 üzenetére
Nezd, egyelore te jottel tanacsert, kerdessel, szoval kisebb arccal celszeru ennek nekiallni (foleg, ha okot sem adtam ra)...
En siman csak annyit kerdeztem, hogy a kettesnek mi ertelme. Jelesul annak, hogy a hivo fel csorges helyett geprizsat kap (munkatarsunk jelentkezik). (megjegyzem, hivokent nekem meg az a halalom, amikor felveszi a gepneni, kattan a forint, majd nem veszi fel senki es ezt meg haromszor megismeteljuk negyed oran belul, kidobtunk egy rakas penzt, a szolgaltato gazdagszik, de a lenyeg, hogy egymassal beszelunk, az nem tortent meg)
Az elsore androidos telefon+hangposta alkalmazas (ami csak szoveget mond be, de rapofazni nem enged) lenne az elso gondolatom. -
4Grider
nagyúr
válasz Dagobert07 #40463 üzenetére
A call center megoldások sokakat irritálnak, ahogy az előttem szóló is leírta azért, mert a szolgáltatás felveszi a vonalat, és nem tudhatod, hogy meddig kell tartsd a vonalat, amíg tudsz elő emberrel (nálatok kereskedővel) beszélni. Én a hívástartást jobban szeretem, mert látom, hogy tartásban vagyok (tehát mással beszél a hívott), azaz vagy visszahívom később, vagy ha a hívottnak érdeke, akkor visszahív.
Az esti kikapcsolt telefonra találták ki a hangpostát. -
4Grider
nagyúr
Ízlések és pofonok, én észreveszem, ha hívástartásos vonalra futok...
De ha nem tetszik a hívásvárakoztatás, még mindig ott a hangpostára irányítás foglalt esetén. Sőt, esetleg nem hangpostára (mert azt sokan leteszik üzenethagyás nélkül), hanem hívásértesítőre, így a foglaltat kapott ügyfél is visszahívható. -
galaxys80
veterán
Neked jó.
Hát igen. Általában minden beállítást, úgy csinálok, hogy nekem legyen jó.
Ha fontos a hívás, akkor átveszem, ha nem akkor szépen vár a sorára és visszahívom.
Nem mellesleg 1000 féle élethelyzet van amikor nem tudom valamiért felvenni a telefont. Ilyenkor sem pittyeg a hívó félnek, hogy éppen mi az oka ennek. -
n@p@lm
őstag
Elvtársak!
Vodafone mobilnet kellene nekem olyan 1-2 Gb, próbára. 1-2 hónapra.
Dual sim-es a telefon.
Melyik a legköltséghatékonyabb megoldás? -
törölt tag
Sziasztok!
Go EU E csomagban 1 ft-ért eltudnék hozzni egy lumia 640-est .
Most az lenne a kérdésem havonta 4000 ft-ot kéne fizetnem ,ez az összeg fog emelkedni az évek során ?
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Barátnőm Nexus 5x telefonján szeretett volna az indavideón megnézni valamit, de az oldal külföldinek látta, ezért nem engedte. Vodafone 4G mobilneten volt, itthon magyarba!
Hopp, most esett le, hogy Opera mini böngészővel próbálta, bekapcsolt adatmegtakarítással, lehet ez az oka?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
törölt tag
Rendelés után bejött nekem egy ilyen opció.
Ide fel kell töltenem valamit vagy ezt nem kell néznem ?
Most leszek legelsőnek vodafonos.
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
A következő kérdéssel fordulnék felétek.
Meg szeretném hosszabbítani a mostani Flottás előfizetésemet, és erre kaptam egy flotta árlistát, amiben fel vannak sorolva a készülékek árai Alap Flotta tarifa, Alap Flotta Tarifa +500 MB net, +1GB net, +2GB net esetén 2 év hűséggel. Ezzel nincs is probléma, viszont belépek a neten a Vodafone rendszerébe, belépek a flotta kóddal és csak az alap tarifa telefon árakat látom. (Elég jelentős az áreltérés a telefonok között attól függően, hogy nettel vagy anélkül kérem). Meg tudom valahogy csinálni neten keresztül, hogy a Flottás tarifás +2GB netes lehetőséget rendlejem meg, vagy csak személyesen, boltban érvényesek?Másik kérdés:
Hasonlóan szeretné egy másik személy (ugyan az a flotta) előrendelni az iPhone 7 készüléket. Lesz szerintetek erre lehetőség neten keresztül a fentebb említett csomagra (+2GB nettel), vagy ezt is csak személyesen?Köszönöm
Üdv! -
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Lenne még egy kérdésem.
Itt lehet a következőket választani
- PluszAdat 1GB 2500/Hó -25.000 Ft készülék árából
- PluszAdat 2GB 4500/Hó -50.000 Ft készülék árából
- PluszAdat 3GB 3000/Hó -25.000 Ft készülék árábólViszont az első kettőnél a részletekre ráklikkelve ezt kapom
"A PluszAdat 1 GB adatforgalom (2év) adatopció, aminek havidíja 2 500 Ft, 24 hónapos határozott időtartamra vehető igénybe. Új előfizetés vásárlása készülékkel vagy szerződés hosszabbítás készülékvásárlás esetén a készülék árából 25 000 Ft kedvezmény jár a tarifához tartozó árkategóriában rögzített árból, mely kedvezmény maximum a készülék vételárának erejéig vehető igénybe."A PluszAdat 3 GB-nál pedig kiegészítik a következővel:
"A PluszAdat 3GB adatopció, aminek havidíja 2990 Ft, 24 hónapos határozott időtartamra vehető igénybe. A havidíjban foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható. Számlázási egység 10 Kbyte. Amennyiben az Előfizető nem használja fel a havidíjba foglalt havi forgalmi keretet, a fennmaradó részt nem viheti át a következő számlázási ciklusra. Az érvényességi időn belül, az adatkeret felhasználása után további adat opció vásárlása lehetséges, ellenkező esetben az internet hozzáférés sebességét 0/0Mbit/s sebességre lassítjuk. A garantált le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 4.1-es pontjában meghatározottak szerint 0/0 Mbit/s.
Új előfizetés vásárlása készülékkel vagy szerződés hosszabbítás készülékvásárlás esetén a készülék árából 25 000 Ft kedvezmény jár a tarifához tartozó árkategóriában rögzített árból, mely kedvezmény maximum a készülék vételárának erejéig vehető igénybe. Ha az Előfizető érdekkörébe tartozó ok miatt az Előfizetői Szerződés a PluszAdat 3 GB adatopció igénybe vételét követő 2 éven belül megszűnik vagy az opció az Előfizető által lemondásra kerül, úgy a vásárláskor a határozott időre kötött opcióra tekintettel kapott készülékár kedvezményt köteles megfizetni, továbbá Előfizető az Előfizetői Szerződésben rögzítettek szerint esetlegesen fizetendő kötbéren túl, a határozott időre kötött opció kapcsán igénybe vett kedvezménnyel megegyező összegű kötbért is köteles megfizetni, a Lakossági ÁSZF 7.5 pontjában foglaltakkal összhangban."Nem tudom, hogy a két előző csomagnál hogy van de ott is lekorlátozzák a netet és azoknál is gondolom, ha felmondom idő előtt vissza kell fizetnem a készülék kedvezményt. Vagy itt valami más feltétel van amit nem értek?
Köszi
(Elnézést a hosszú részletekért)[ Szerkesztve ]
-
ansell
tag
A Red EU+ számhordozás 2000 Ft-os havidíjkedvezmény jár a Red You készülékes tarifák mellé is?
Illetve ezt még berakhatom Family-be is?ITX konfig eladó!
-
Krill77
őstag
Hi.
Az ingyen rendelhető sim feltoltes nélkül meddig él?
Köszi -
csaszi72
senior tag
1,5 órája várok a sorban. Megkérdezem, 30-40 percről ezelőtt, mi az a red gomb. Oooo hát a redeseket elore veszik. Megkoszontem. Most Szoltam hogy engem hatra sorolt.😁
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
fradi81
veterán
Hali egy gyors kérdés
Internet bónusz
Lejárat: 2016.09.16.-ig
Felhasználható még: 216 MB
Ez éjfél után már nem lesz használható?moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- PlayStation 5 Pro teszt
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest