Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43519) malor válasza malor (#43064) üzenetére


malor
aktív tag

A Hipernet Home L + MyTv Családi csomag + HBO Go-t 30 napon belül visszamondtam, eszközt leadtam, időközben NMHH-nál bejelentettem az ügyet.

Tegnap jött a hivatalos tértivevényes levél Telenortól, hogy kaptam valami jóváírást az ügy miatt és hogy folyamatban van a honlap átírása. Válaszoltam rá tegnap gyorsban e-aktában (elektronikusan aláírt dokumentum), hogy jobban örültem volna, ha már átírják és nem csak igérgetik.

Mára jött a válasz e-mailben, hogy át is írták. Egyszerűen levették az egyértelmű kiirtást ("?"-re kattintva volt olvasható), hogy minden Hipernet Home csomaghoz lehet hűségidővel MyTv Családi csomagot és HBO Go-t kérni. Azt nem tették fel, hogy csak Hipernet Home M-hez elérhető kizárólag. De árat emeltek. Most már hűségidővel 5000 Ft/hó lett, előtte még 4000 Ft/hó volt a hűségidős ajánlat.

Megjegyzést fűztem a mai tájékoztatásukhoz is:

"Annyi változott, hogy a „kérdőjel” eltűnt, a hűségidős árat 1000 forinttal emelték, de még mindig egy szóval nincs leírva, hogy a hűségidő csak és kizárólag a Hipernet Home M csomagnál vehető igénybe. Ezt mindenki csak külön érdeklődve tudhatja meg…jobb esetben.

Higgye el, gond van Önöknél, és nem csak a honlapjukkal, hanem a fejekben."

NMHH tegnap és ma is kapott természetesen tájékoztatást írásban, hogy mi a helyzet, mert időközben ők e-mailben és hozzá mellékelt levélben köszönték meg, hogy a segítségüket kértem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.