Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Dave1984 #37698 üzenetére
Dehogynem, én a keleti országot járom, 1 éve sok helyen Edge ha volt, most már LTE is. Az, hogy a hálózat váltás néha nem a leggyorsabb az a másik kettőnél is meg van, max Vodánál a jobb 3G miatt ha only 3G-n vagy nem nagyon veszed észre. Ma is voltam nagyszülőknél, pár hete egy emailt nem tudtam letölteni, most meg láttam a 3 csíkot meg a LTE jelet és mértem is egyből egy 90/40-et
(#37700) 4Grider: melyik nem tudja az only 4G-t? Azért elég ritka.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Én nem értem mit meg méricskéltek. Én használtam egész idő alatt, persze nem torrenteztem, csak kommunikáció, böngészés, e-mail. Ment rendesen Budapesten dél-Pesten és az aglomerációban is.
Üdv.: KamuMazsola
-
MODERÁTOR
válasz KamuMazsola #37703 üzenetére
Ha jól megy, az senkit nem érdekel, de ha a csilliárd megabitről leesik félcsilliárdra!!4! Na, az már a topikba való!
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #37704 üzenetére
Az elégedetlenség is motiválja a fejlődést.
-
törölt tag
Biztos van olyan aki így méri, engem csak az érdekelt, h az ingyenes napok mennyire látszanak meg a sebességen (LTE alatt). Puszta kíváncsiság, nuku more. Januárban akarok majd beruházni egy MiFi eszközre + hozzá tartozó előfizetés, úgyis csak T és Telenor jöhet szóba (vodát kerülöm amennyire lehet)
A Telenorról nem az alapján alkotok véleményt h most mit bír, használom én eleget amúgy is. -
törölt tag
amúgy mikor lesz a következő ingyenes nap?
Valaki egy képet tudna mutatni mint tegnap most hogyan áll a hálózat?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz 4Grider #37700 üzenetére
Ez sajnos teljes mértékben így van, én egy hónap után ezért mondtam fel a Telekomos mobilnetemet, mert városon kívül útközben folyamatosan megszakadt a stream és elkezdett pufferelni az okból, hogy átváltott EDGE-re.
Utána a Vodánál kötöttem szerződést, ott ilyen probléma nincs, ahol van nekik 4G ott mozgás közben is azon marad, ahol meg nincs (hozzáteszem egyre kevesebb helyen) ott marad a 3G, ami zenét/rádiót streamelni tökéletes, nem szakad meg, nem pufferel.Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a Telenor és a Telekom miért nem képes 4G-nél megcsinálni, hogy mozgás közben (vélhetően cellaváltáskor) ne veszítse el a 4G jelet a készülék és ne ugorjon vissza EDGE-re! Ha lenne nekik ugyanúgy mindenhol 3G mint a Vodának, a kutyát nem érdekelné, hogy 3G-n vagy 4G-n van a telefon, de az EDGE az ma már vicc...
[ Szerkesztve ]
-
csernak75
senior tag
válasz #65388800 #37709 üzenetére
Ez ettől bonyolultabb, mivel ez "csak" a telenor bix kapcsolata, nem a teljes hálózati forgalom! Ez csak azt jelenti hogy itt 10Gbit/s sebességet bérel magának a telenor, tehát itt bírna 2x ennyit. De ez a hálózat más részein nem biztos!
Szerk: Részletesen [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért én ezek után kiváncsi lennék a főnökeid álláspontjára, hogy ha napokig szépen, hiba nélkül elviszi a terhelést ez a hálózat, és ez TÉNY, akkor miért nincs publikus korlátlan mobilnetes csomag nálatok?
-
félisten
válasz #71835392 #37714 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy egy ünnepi terhelés nem biztos, hogy ugyanolyan, mint amikor megy hétköznap. Most én is otthon vagyok vagy Wifi közelben ahogy sokan mások is, eszükbe sincs LTE-t használni.
Persze szép teljesítmény, de azért megnéznék mondjuk 2 hetet nyáron ilyen akcióban, hogy úgy mit tud amikor mindenki tolja fel a fesztiválos videókat meg nyaralás közben tölt stb.
Lehet semmi sem változna, lehet minden. Érdekes lehet.
-
törölt tag
válasz #65388800 #37709 üzenetére
Ez csak a BIX, ebben nincsen benne a nemzetközi forgalom és a közvetlen kapcsolat a Telenor és más szolgáltatók között. De hidd el, a 4g hálózat röccenés nélkül elviszi ezeket a korlátlan napokat, ellenben a 3gn nem kellene erőltetni, az gyenge itt anélkül is, hogy ráeresztenék a túlterhelést.
-
4Grider
nagyúr
válasz #23310336 #37710 üzenetére
Én meg tudom érteni. 800 MHz-el kicsit (sokkal) nagyobb terület fedhető le, mint 2100 MHz-el. Ahol már nincs 800 MHz-es lefedettség sem, ott szinte csak a 2G marad, mivel a 2 T-nél nincs 900 MHz-en 3G. Nekem épp ezért az autóban lévő routerem csak 4G üzemmódban működik.
-
zseko
veterán
-
tomp
félisten
Próbáld ki!
Tárcsázó->*#*#4636#*#*
Ha a samsung nem tiltotta le akkor be kell jönnie a "Tesztelés" oldalnak. Ott a Telefon adatain belül található a Preferált hálózati típus beállítása választó. Van a listában LTE Only mód. Én a Sony Xperia M4-et LTE/3G módban használom. A normál publikus hálózati mód váltónál csak LTE/3G/GSM mód van. Nekem GSM nem kell. -
darvinya
titán
Ingyen napok, csak 1h-ig max. 3Mbps, utána is csak 45Mbps.
Így sem sem rossz, csak a hajnalizás fárasztó.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
lexter00
őstag
Hipernet??? Amúgy honnan szórják a netet?Ahol a telefontornyok vannak?
-
törölt tag
válasz Bile Demon #37730 üzenetére
-
Sayuar
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
18. Kerület Havanna csúcsidőben. Azt hiszem itt jó a hálózat
4G3G
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
Kíváncsi leszek hányan lesznek olyanok aki a 3 nap leteletével éjfél után is nyomnák a torrentet a keret meg elfogy 😄😄😄
-
csernak75
senior tag
Jövök az esti helyzet jelentéssel!
3. nap végére úgy látom keményen elkezdtek seed-elni a torrentesek!
De azért egész jól helyt áll a hálózat Be ismerem 300-400gb ot én is bele pörgettem de úgy érzem a havi 7300Ft-ért járna is ennyi, főleg hogy ezt a háló is simán bírná! Mivel most mindenki korlátlan és így sem rossz, bőven lehetne 7-8k ért korlátlan(v. 200-400gb-os hordozható!) csomag!
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Esztergomban szépen elhasalt a Telenor 3 és 4G hálózata!
Még az Edge is alig ment ma. -
tomp
félisten
válasz csernak75 #37737 üzenetére
Pár éve még az LTE időszak előtt HSPA+ hálózaton egy februári hónapban 980GB-ot forgalmaztam. Ekkor volt a több hónapos nem lassítási időszak. A telenort meglepte az adatmennyiség. Nem halt le a hálózat csak belassult.
kalm007
Évente legalább 1x kapsz egyedileg ingyen napot.
Az én szülinapom[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
Ááááá, ezzel a sok speedtest méréssel terhelitek folyamatosan szegény Telenor hálózatát elvéve a fontos erőforrást az én T-Mobile-os Mifimtől...
Ejnye gyerekek.... -
Karesz_25
csendes tag
Ha már mindenki közzéteszi, hogy neki mekkora van...
4G hálón mérve (30,3 / 29,3 Mb/s):
http://www.speedtest.net/my-result/4946417564
3G hálón mérve (12,7 / 2,5 Mb/s):
http://www.speedtest.net/my-result/4946429150
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz csernak75 #37745 üzenetére
fenét, legutóbb is mikor ingyen nap volt másnap reggel 8után lőtték le
onnan tudom hogy akkor még nem volt mobilnetem és másnap reggel 8:10-ig simán használtam az orvosi rendelőben ülve. utána szűnt meg.
úgyhogy szerintem holnap reggelig biztos menni fog ingyen.
amúgy simán bírja a 4G
a 3G már karcosabb de az is jó
úgyhogy ha nem is adnak korlátlan csomagot de 64/64kbit-es lassítás mellett már oké lenne számomra
vagy mondjuk 128/128kbit ha lejárt az adatforgalmadapropó másik kérdés
akinek nincs mobilnet előfizetése de van 4G képes telefonja
annak 2G módban üzemel a hívás vagy 3G hálózatra is tud csatlakozni a jobb minőségű beszélgetés érdekében?
anyámmal beszéltem karácsonykor, új telefont kapott és tökéletes minőségben beszéltünk
ellenben nekem van mobilnet és ilyenkor tudtommal 3G hálózaton beszélünk
kérdés holnaptól neki visszaáll-e 2G-re mivel nincs internet vagy maradhat 3G-n és marad a jó minőségű hívásMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok