Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38251) Bile Demon


Bile Demon
őstag

Miután lemondtam a havidíjas Hipernet előfizetést, jött a szokásos záró számla e-mailben, ami az én esetemben tört havi volt.

A Telenor online-ba már nem lehetett belépni.

Viszont be tudtam fizetni "egyedi banki átutalással" az utolsó számlát. Az E-mailben a számlaszám kivételével benne volt minden, ami szükséges: összeg, és a közlemény rovatban megadandó azonosító.

Ezután egy hónappal még jött egy "Nullás" elektronikus számla is. Úgyhogy minden rendben zajlott.

Bruhe

(#38252) asdf_ válasza ghostie (#38245) üzenetére


asdf_
veterán

Szamhordozas menete:

- adategyeztetes, ha elteres van (eleg hozza egy felreiras, vagy okmanycsere) elutasitjak az igenyt
- szamhordozasnal nem mondunk fel szerzodest! A szamhordozas megtortentevel a regi elofizetoi szerzodes magatol megszunik. Fennallo huseg ezt nem akadalyozza meg(!), igy ugyanilyen automatikussaggal mar szamlazodik is a kotber, ha husegido alatt hordoz az ember szamot.
- a szamhordozas elso idopontja, az az igeny beadasanak napjatol es napszakjatol fuggoen kb. 2-4 nap.
- elektronikus szamlasok valtsanak vissza papiros szamlara, ha tudnak/nincs felara, vagy mentsek el elore az utalashoz szukseges adatokat/hasznaljak az elozo utalas adatait -ertelemszeruen a kozlemeny es az osszeg kivetelevel-, mert az online rendszerbol kizarjak oket az elofizetes megszuntevel. Egyszer talan eljutunk oda, hogy a szerzodes megszunte utan a zaro szamla befizetese erejeig egy kizarolag a szamla befizetesere lehetoseget ado korlatozott fiokot biztosit a Telenor, de addig meg sok viznek kell lefolynia a Dunan (es kulobenis, a lelepo ugyfelet leszarjuk, majd pont ebbe fognak penzt, idot, paripat fektetni)

Idopont tekinteteben 3 verzio van:

- mondjuk 25-en jar le a huseg es ugy kerni/idoziteni a szamhordozast, hogy 25-en tortenjen. Szerintem(!) amiatt, hogy az utolso napon 20-24 ora kozott valamikor megszuntel elofizetonek lenni, nem fognak (tudni) kotberezni. Legalabbis a vilag vicce lenne, ha megtennek. Persze Telenornal mar nem csodalkozunk semmin, szoval ne huzogassuk az eger bajszat (amugyis, ez csak akkor lenne megjatszhato, ha minden tuti, es elsore teljesul a hordozas).

- november 25-en jar le a huseg, de nem utana kered a szamhordozast, mert a Telenor megint ugyfelbarat, es kiszamlazza a kovetkezo teljes havidijat egyetlen napra is, tehat ugy intezed a szamhordozast, hogy a huseg lejarta utani honap 25-eig ez megtortenjen, tehat a pelda szerint december 15-16-an jelentkezel szamhordozasi igennyel az uj szolgaltatonal, igy van tartalek ido, ha elsore valami miatt visszadobnak, meg mindig van ido repetazni, es a masodik meg tud tortenni az ujabb havi ciklusba lepes elott

- kartyasra valtas.
Ennek raciojat nem ertem, mert

1, ha -tovabbra is a peldanal maradva- 25-en engednek karyasra atvaltani a huseg ellenere, akkor siman mehetne az aznapra kert hordozas is, annak kotbermentesnek kene lennie. Ha ezt megis lehet, akinek vasarnapra esik a ciklusforduloja a husege utolso napjan, az asszem megszivta, mert nincs nyitva semmi

2, ha 25-e utan valtasz kartyasra, akkor mar nem vagy husegben, de mar az uj szamlazasi ciklusban, tehat a havidijat ugyis kiterhelik, akkor meg minek, nem uszol meg semmit

3, ha neadjisten husegido lejarta utani kartyasra valtasnal veletlen mukodne a torthavi szamlazas, akkor a kartyasra valtas azzal kezdodik, hogy toltsel fel 3 000 Forintot, amit kesobb vagy lebeszelsz/parkolsz/lottozol vagy szamhordozasnal elveszik. Ha utobbiakra nem tudod elkolteni, akkor csak penzkidobas. De mivel januar van, meg 2 ezret ra kell tolteni, es biztosan van ismerosi korben valaki, akivel le lehet boltolni, hogy te veszed meg neki a megyematricat (visszaigazolo sms-t lefenykepezni es atadni neki!) o meg ad egy otezrest ;)

(feltetelezem, hogy olyat nem lehet csinalni, hogy meg husegido alatt, elore kotni egy kartyas szerzodest, es hogy az akkor lepjen ervenybe, amikor epp lejar a huseged, es masnaptol mar kartyasan folytatja az ember az eletet, igy megussza az ember a plusz egy honap szivato havidijat, ennel sokkal egyszerubb dolgok sem mennek a Telenornal :P, ha megis -csodalkoznek-, az egesz kartyas agymenesem torlendo)

(#38253) Sayuar válasza asdf_ (#38252) üzenetére


Sayuar
őstag

"De mivel januar van, meg 2 ezret ra kell tolteni, es biztosan van ismerosi korben valaki, akivel le lehet boltolni, hogy te veszed meg neki a megyematricat (visszaigazolo sms-t lefenykepezni es atadni neki!) o meg ad egy otezrest "

Na ez nem játszik a telenornál. :(
Mindegyik szolgáltatónál tudsz tetszőleges összeggel tölteni: telekom, vodafone, tescomobile, bluemobile, kivéve a TELENOR :Y

Ha tehát 5000-el töltesz, akkor abból matricát biztosan nem fogod tudni megvenni.....ugyanis a matrica 5000 + 200 Ft a tranzakciós díj + 2db SMS árát is meg kell fizetni. Ez nagyjából 5300 Ft lenne....de a telenornál nincs tetszőleges, azaz 5300 Ft-os töltés!

(#38254) goop válasza Sayuar (#38253) üzenetére


goop
őstag

Jajj már. Akkor tölt 1500 Ft-ért, és elkölti lottóra, mivel itt a feltöltő kártyás ügyfelek is tolhatják a szerencsejátékot, a kedves és sorból kilógó VODAFONE-val szemben.

(#38255) tomp


tomp
félisten

Az új MyTV nagyon jó lett. Szebbek lettek az SD csatornák.
Bejött a tippem, hogy a január 31-ig érvényes korlátlan adatot kitolják. Teljesen új kínálat. Kell hozzá az adat. :D

(#38256) #65388800 válasza Sayuar (#38253) üzenetére


#65388800
törölt tag

akkor megveszi a matricát a benzinkúton és még plusz 200 Ft-ot sem kell fizetni.Ilyenért belekötni egy szolgáltatóba :DDD

2 szolgáltatónál vagyok egyszerre. Telekom meg Telenor. Felhozhatunk bármi mást is amiben a másik szarabb.

Pl telekom nem nagyon engedi a 150/20 Mbps sebességet minden előfizetéshez. Nem is láttam netes csomagokon kívül olyat ahol a max sebességet engedte volna mind 10-30Mbps volt. A Telenor mindenhol engedi. Vagy pl Telekomnál van egy Fun aranytárkártya előfizetés vagy mi a neve. Örülök ha 3G-re felmegy. Általában mindig 2G-n van pedig a telefonban a beállítás 4G-re van állítva. Telenorál még a kártyások is felmehetnek 4G-re Telekomnál nem.

Vodafone-nál meg mennyi a 4G sebessége? 75Mbps 800Mhz-en

Bármibe bele lehet kötni. :DDD

(#38257) dptrsk válasza #65388800 (#38256) üzenetére


dptrsk
addikt

Telekomnál is felmehet a kártyás 4Gre(Domino 5 és Surf biztos), 150Mbps sebességgel is akár. 1GB csomag kell a 150Mbithez.

(#38258) #65388800 válasza dptrsk (#38257) üzenetére


#65388800
törölt tag

hát nálam nem megy. Örülök ha néha 3G-re odatalál. Next és Move csomagokkal nem lehet elérni a 150Mbps-os sebességet meg Fun-nal sem. Azt nem tudom hogy ha még pluszba fizetek elérhetem-e. De alapból biztos hogy nem. De sem a telefonra sem a sim kártyára nem lehet fogni nálam, mert a telefon 1 hónapos a sim meg 1 éves. Akkor is 4G-s telefonnal lett véve.

De nekem mindegy is ki mit tud csak válaszoltam egy Hsz-re :DDD Ilyenért lehúzni egy szolgáltatót hogy nem lehet az általa meghatározott összeget rátölteni a telefonra.

(#38259) Sayuar válasza #65388800 (#38256) üzenetére


Sayuar
őstag

goop; kalm007

látom pont a lényeget nem sikerült megérteni...sebaj, megpróbálom még 1x

Ha valaki számot akar hordozni, akkor szeretne úgy kiszállni az előző szolgáltató "öleléséből" , hogy az a lehető legkevesebbe kerüljön neki, hiszen azért vált, mert valami nem tetszik neki....
Tehát, az 1500 Ft-os lottózzon mert az milyen jó: sok embernek kidobott pénz...
A matrica ezzel szemben értelmes dolog, mert nem kényszerből veszed, hiszen akár szükséged is lehet rá, vagy a környezetedben lévő ismerősnek. Itt a gond az, hogy 1. 5000-es töltésből nem tudsz matricát venni, 2 ha 5000 + 1500-zal töltesz, akkor meg bent marad 1200 forintod (6500-5300). 3. a már említett, tetszőleges töltési összeg lenne a megoldás, és pusztán arra próbáltam reflektálni, hogy nincs ilyen szolgáltatás a telenornál.

Szóval mielőtt lottózás, netezés meg 75Mbps, 4g meg stb irányba van eltolva az eredeti kérdés........jó lenne újraolvasni a válaszom illetve annak előzményét, hogy mire reagáltam.

[ Szerkesztve ]

(#38260) goop válasza Sayuar (#38259) üzenetére


goop
őstag

Jó persze látom leragadtál. Ez akár rossz példa is lehet, mert kevés embernek jár le pont a hűsége januárban. Szóval akinek kell már rég megvette a megyei matricát. Az 1500 Ft pedig még mindig aprópénz a havi előfizetési díjhoz képest, vagy marad a másik 2 verzió amit már fentebb vázoltak.
Amúgy meg költse akkor parkolásra, vagy netre, vagy lebeszéli azt a pár forintot.

[ Szerkesztve ]

(#38261) Sayuar válasza goop (#38260) üzenetére


Sayuar
őstag

Te ragadtál le...
ghostie indította a kérdést, aki pont most vált.
Tiszteld meg a fórumtársaidat azzal, hogy mielőtt butaságokat írsz, meg azzal gúnyolódsz, hogy leragadt, visszaolvasod az előzményt! Mert elvileg arra reagálsz....

(#38262) asdf_ válasza Sayuar (#38259) üzenetére


asdf_
veterán

Kártyásra váltáskor 3 ezret kell feltölteni. Erre rátölt még 3-at, 5.3-ból megvan megyematrica, így csak párszáz marad benn, de az meg vélhetően úgyis elfogy a hordozás megtörténtéig a kimenő hívások miatt.
Tény, a fenti móka csak a januáriaknak játszik.

(#38263) #65388800 válasza asdf_ (#38262) üzenetére


#65388800
törölt tag

Ilyen magas percdíjjal mint ami kártyáson van nem tart tovább 10 hívásnál :D

(#38264) Sayuar válasza asdf_ (#38262) üzenetére


Sayuar
őstag

Ha mindenki az eredeti felvetésre reagálna, akkor már lezárhattuk volna .....
Az előző hszedben 5000-es töltést írtál, pontosabban 3000+2000.
Most pedig már 3000+3000.....
Egy pontot emeltem ki, mert abban hiba volt.
Erre mindenki ezen rugózik, ahelyett hogy figyelmesen olvasna és értelmezne.
1. A telenornál nincs 2000-es töltés
2. A matrica nem 5000-be kerül, hanem 5000+200+2db sms
3. Ha az általad írt 3000+2000-es összeggel, magyrán egyszeri 5000-el tölt, kimondottan abból a szándékból, hogy matricát vesz, akkor ez a 2-es pont miatt nem fog sikerülni.

Lezárhatjuk?

(#38265) goop válasza Sayuar (#38261) üzenetére


goop
őstag

Nem, nem írok butaságokat, max. lereagálom az idegesítő szapulásod a szolgáltató irányában, és nem, nem vagyok a cég embere. :D (részemről a 3 közül a legkisebb rossz elvét követve vagyok itt)
Számhordozással kapcsolatban pedig vagy akkor a hűség után marad még kb. 20-25 napot és úgy hordoz, vagy vált feltöltősre, ami lehet, hogy csak 3000 Ft feltöltéssel megy, de akkor is ki tudja sakkozni, hogy melyik kerül neki kevesebbe, melyik éri meg jobban, avagy mennyire siet a cégtől. De mindezek előtt utánajárnék az 1. verziónak, azaz a fordulónap/hűség lejárta napon mehet -e a hordozás. Ezt pedig telefonon, vagy személyesen biztos megmondják neki.

[ Szerkesztve ]

(#38266) aprokaroka87


aprokaroka87
nagyúr

az létezhetne hogy az opera mini-n keresztüli letöltést nem érzékeli a telenor?
reggel még fent maradt 35mb-om,gondoltam letöltök valamit,ami 25mb volt még mindig 35mb van a my telenor app szerint

ma van számlazárásom

(#38267) zseko


zseko
veterán

Nem úgy volt pár hónapja, hogy az lesz, számhordozáskor visszaadják a fennmaradt összeget? [link]

"7. Ne feledjék, hogy feltöltőkártyás telefon esetén sem veszhet el a korábban feltöltött egyenleg, ha szolgáltatót váltanak 2015. december elsejét követően! Ugyanakkor ehhez a korábbi szolgáltatóval való elszámolást kifejezetten kérniük kell. Ekkor a szolgáltató köteles az előfizetővel elszámolni, és azt sem kötheti ki, hogy a fel nem használt egyenleg elvész, vagy nem jár vissza."

Egyébként nem értem ezt a görcsölést ezen a témán, életbevágóan fontos moströgtönazonnal átmenni a másik szolgáltatóhoz?

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#38268) goop válasza zseko (#38267) üzenetére


goop
őstag

Mondasz valamit. Utána kellene nézni. De majd aki menni akar, gondolom megteszi, hisz az Ő érdeke. :)

[ Szerkesztve ]

(#38269) mufi


mufi
senior tag

A napokban a cégünk panaszt tett a területi képviselőnél hát meglátjuk hogyan halad tovább az ügy...

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#38270) Viktor77 válasza Sayuar (#38264) üzenetére


Viktor77
titán

"De ezzel tényleg zárom soraim ebben a topikban"

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#38271) Viktor0610 válasza Viktor77 (#38270) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

+1 :D

Pénz csak akkor jár vissza, ha lejárt a kártya, mert nem töltötte fel az ügyfél.
Hordozáskor nem jár vissza a pénz. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#38272) ghostie válasza Viktor77 (#38270) üzenetére


ghostie
tag

Köszönöm szépen a hozzászólásokat és infokat számhordozás ügyében! Úgy látszik a kérdés még bonyolultabb mint elsőre gondoltam. Arra például nem is gondoltam, hogy kötbért számlázhatnak ha még a hűség előtt indítom a hordozást (azt hittem ilyenkor csak simán elutasítják). Valószínűleg kivárom a plusz hónapot, így lesz a legegyszerűbb.

(#38273) #79335424 válasza #65388800 (#38263) üzenetére


#79335424
törölt tag

Magas percdíj.... magas percdíj... Nem ugrik be. Jaaaa, megvan! Ez csak a támogatói hívásoknál van. Olyan, mint az emelt díjas SMS. Ha szeretnél hozzájárulni a szolgáltató osztalékához, akkor az un. GSM rendszerben indítod a hívást. Én már évek óta nem támogatom ilyen módon a Telenort, ezért nem ugrott be, hogy milyen magas percdíjról írsz. ;]

(#38274) randras_83


randras_83
addikt

Sziasztok!

Valaki tud esetleg arról, hogy jelenleg van némi hálózati gondja a Telenornak a XIII. kerület Váci út - Dózsa -Dráva környékén? Eltűnt a 4G-m :(

https://www.flickr.com/randras83/

(#38275) KamuMazsola


KamuMazsola
őstag

Én nem látom ekkora problémának a számhordozást. A hűséges telefonban úgysem megy az új kártya, szóval új telefon is kell. A kétkártyás mobil isten áldása. Váltasz praktikumra, erre ugyan kell 3 ezret tölteni, de a váltáskor kapsz törthavi számlát. Ezt bedugod az egyik slotba, a másikba meg az új szolgáltató kártyáját és örülsz.

Üdv.: KamuMazsola

(#38276) Viktor0610 válasza KamuMazsola (#38275) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

"de a váltáskor kapsz törthavi számlát."

NEM törthavi számlát kap.

Samsung Galaxy A54

(#38277) KamuMazsola válasza Viktor0610 (#38276) üzenetére


KamuMazsola
őstag

Akkor ezt rosszul tudom, én még kaptam, mikor váltottam.

Üdv.: KamuMazsola

(#38278) gidue


gidue
csendes tag

Üdv!
Előre bocsátom, nem vagyok fizetett Telenor dicsérő munkatárs. :N
Elolvasva több oldalnyi "itthagyomaf.szbaeztag.citelenort" hozzászólást leírom, hogy lehet fikázni, dúzzogni, DE jelen pillanatban a három nagy közül szerintem a legjobb árakon dolgozó szolgáltató. Ez vonatkozik az előfizetésekre és a készülékárakra is. A Vodafone-tól akkor jöttem el, amikor 5 év után az új belépők kedvezőbb percdíjakkal és előfizetési díjakkal léphettek be, mint a régebbi kuncsaftok. A vodás készülékárakat inkább ne is firtassuk. A T-mobile pedig ismeretségi körömben több ízben számlázott indított hívást a fiók mélyén porosodó sim-ről :Y , az ügyintézésük pedig egy siralom.
Amúgy meg béke Mindenkinek, és a szabad szolgáltatóválasztás jogán csendesen is lehet szolgáltatót váltani.

Üdvözlet! :R

(#38279) G@ben


G@ben
addikt

Hátha valakinek ad új infót:
4-én lejárt a hűségem, 9-én voltam adategyeztetésen és elküldtem a másik szolgáltatónak a számhordozási igényt, tegnap hívtak, hogy elengedett a Telenor, ma pedig megjött az új SIM-kártya.
A fordulónapom 21-e, a számhordozási időablakot pedig 20-a este 8 és éjfél közöttre lőtték be, mert nem kértem konkrét hordozási időpontot.

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#38280) Viktor0610 válasza G@ben (#38279) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Ez csak véletlen alakult így.
A másik (átvevő) szolgáltató szabja meg a hordozás megvalósulásának napját, és -természetesen- nem látja, hogy a Telenornál (átadó szolgáltatónál) mikor van számlazárásod.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#38281) G@ben válasza Viktor0610 (#38280) üzenetére


G@ben
addikt

Értem. Azt hittem, összefügg. :)
Na mindegy, nekem így pont jó. :)

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#38282) #79335424


#79335424
törölt tag

Ugye, a három közül csak a Telenor hálózatával van gond (érdemes a hozzászólást is elolvasni)! ;]

(#38283) #23310336


#23310336
törölt tag

Az tudható esetleg hogy az ország mely részein van már a Telenornak is 900MHz-es 3G hálózata? Ugyanis az ügyfélszolgálattól több, egymástól független válaszban is azt az információt kaptam, hogy nekik is van 3G-jük 900MHz-en egyes területeken amit folyamatosan bővítenek, de hogy pontosan hol azt nem áll módjukban közölni.

(#38284) Viktor0610 válasza #23310336 (#38283) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem.

Samsung Galaxy A54

(#38285) 4Grider válasza #23310336 (#38283) üzenetére


4Grider
nagyúr

Én csak a Dunántúl közepén, Hévíztől északra és Pápa alatt találkoztam annó 900 MHz-es 3G-vel. Mivel ezeken a helyeken már van 4G, így nem igazán izgat, hogy terjed-e a 3G...

(#38286) asdf_ válasza gidue (#38278) üzenetére


asdf_
veterán

DE jelen pillanatban a három nagy közül szerintem a legjobb árakon dolgozó szolgáltató.

Sose feledd ilyen hatalamas altalanositasok mondataba beszurni azt a szot, hogy: nekem. Kulonben mindenki, akinek (opcionalisan mar) nem a Telenornal van a SIM-je, nekiall hekulazni, hogy nem is, mert ennel meg annal igy meg ugy. Vagy jonnek a tudathasadasosok, mint en, hogy nekem cegesre a Telenor fujjfuj, es ocsmany modon felforgattak a tarifacsomagunkat, ott is hagytuk oket a fenebe es tok boldogak vagyunk mashol es Telenor kb. soha tobbet, mindekozben pedig amikor a mult honapban roaming net kellett, megneztem a ceges, masik szolgaltatos tarifakat es kb. ket hatast dobtam, hogy hat ezek teljesen hulyek, es mosolyogva rendeltem valami 3.5 ezer penzert 1 giga 10 kbyte alapon szamlazott hetijegyet a privat kartyamra a Telenornal. Most akkor nekem egyszerre ket helyen jo :)
Nincs olyan, hogy legjobb szolgaltato, nincs olyan, hogy legolcsobb szolgaltato, olyan van, hogy a te igenyeidnek legjobban megfelelo tarifacsomag, amit az X szolgaltato kinal.

(#38287) Viktor0610 válasza asdf_ (#38286) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Hatalmas
:R

Samsung Galaxy A54

(#38288) gidue válasza asdf_ (#38286) üzenetére


gidue
csendes tag

Szeva!
Ott van a mondatban, hogy idézem: "szerintem".
Na az nálam pont u.a. mint a nekem.
OK?

Üdv.

(#38289) asdf_ válasza gidue (#38288) üzenetére


asdf_
veterán

Ott van a mondatban, hogy idézem: "szerintem".
Na az nálam pont u.a. mint a nekem.

Nalam meg nem ;)

(#38290) Handball94


Handball94
aktív tag

Kicsit off leszek, és tudom szubjektívet kérdezek, de van egy 15 ezer forintod tartozékkuponom, ami egy összegben vásárolható le telenor üzletben, mi az ami a legjobban megérné onnan ehhez hasonló összegért?
A gondom, hogy ritkán járok arra és nem igazán ismerem a kínálatot.

(#38291) #79335424 válasza Handball94 (#38290) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ez így, valóban megválaszolhatatlan. Én összevetném a 4G -s modem kínálatukat a routerem Shibby Tomato firmware -ének a kompatibilitási listájával és egyezés esetén vennék egy USB -s modemet. Nekem ez nagyon megérné, más viszont vszínűleg totál pénzkidobásnak tartaná. :)

(#38292) xperiasigi


xperiasigi
őstag

Helloka.
Ha van meglevo elofizetesem melyre vallltam huseget de nem vetttem ra telefont meg akkor tudok ra telefont vasarolni illetve akkor kellene e mobil eloleget fizetnem?

[ Szerkesztve ]

Iphone 6s

(#38293) #79335424


#79335424
törölt tag

De, egy mocsok banda ez a Telenor! Rájöttek, hogy eddig ingyen ment a MyTV és most elkezdte dobálni az ablakot, hogy fizessek elő legalább az alapcsomagra. Micsoda szemétség! ;]

(#38294) #71835392 válasza #79335424 (#38282) üzenetére


#71835392
törölt tag

A Telekomnál műszaki hiba volt, itt meg van egy elbszott hálózat, nem ugyanaz.

(#38295) #79335424 válasza #71835392 (#38294) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nem tudom, hogy mit értesz elb..tt hálózat alatt. Nálam működik. Szerinted másik Telenor hálózatot használok?

(#38296) #65388800 válasza #71835392 (#38294) üzenetére


#65388800
törölt tag

Lehet műszaki hiba volt, de elég sokszor. Előfordul korlátozott hálózat és egyéb finomságok :((

Főleg hogy most közös hálózat lett. Telekomál elment a hálózat nálam meg nem jött az LTE Telenor-on.
2 Telefonom van így látom mind a 2 hálózatát.

(#38297) #79335424 válasza #65388800 (#38296) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ezek szerint 800 -as (B20) frekivel szórt helyen vagy?

(#38298) #65388800 válasza #79335424 (#38297) üzenetére


#65388800
törölt tag

Igen. Az első bekezdés a korlátozott hálózatról és finomságai az a telekomos hálózatra vonatkozott.

De azért érdekes volt. Telekomnál leállt a hálózat és telenornál csak H+-ig tudtam felmenni. Az is érdekes hogy dunántúli vagyok így a telenoros hálózaton kellett lennem nem telekomoson.

(#38299) #79335424 válasza #65388800 (#38298) üzenetére


#79335424
törölt tag

Hát igen. Közös lónak, közös a bacilusa. :)

(#38300) Viktor0610 válasza #79335424 (#38291) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Somatom:
Csak tartozékra használható el. Tok, akku, külső akku, attól függ, mi van az adott bolt készletén.
Telenoros készülékre, modemre nem.

Handball94:
Szerintem valami gyári tokot nézz, amit aztán vagy használsz vagy eladsz. :)

xperiasigi:
Ezt egy üzletben tudod legegyszerűbben megnéz(et)ni. Amennyiben 7 befizetett számlával rendelkezel, nem kell előleget befizess, 3-6 befizetett számla mellett csökkentett előlegösszeggel számol a rendszer.
0-3 számláig teljes előleg összeget kell fizess.

Azt, hogy ez mennyi, szintén a boltban tudják neked megmondani. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.