Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz RoyalAirForc #108840 üzenetére
Beszéltem ma vele, felhívta a küfös csávót és meglett az 15 pro. A 14 pro már nagyon régi volt.
-
SztiviVander
őstag
válasz gabor9991 #108833 üzenetére
Latom nehezen akarod megerteni Ahhoz nincs kozom hogy a szolgaltato engem hivogasson azert mert valaki masnak kikuldi azt ami nekem szol es ezert en azonositgassam magam meg hivogassam vissza az ugyfelszolgalatot ha biztos akarok lenni hogy nem valami kamu adathalasz keri az adataimat, amit amugy miert is ker hiszen lat mindent amit latnia kell. Lehet neked van kedved/idod a szolgaltato es valaki vadidegen kozti problemat megoldani, nekem meg egyik nincs, foleg nem ilyen felkerdezos modon.
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Tudtok segíteni NX510-esben hol lehet lefixálni a sávot? Mert nem találom benne a mobil résznél. Ha kézzel kerestetem csak a 3 szolgáltatót mutatja
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz gps76 #108854 üzenetére
a zte-hez van egy webes script. a tp-link-hez, nem tudom, hogy jó-e. a videó leírásában van a szöveges rész, amit megmutat: [link]
nem lett gyorsabb amúgy a tp-link, mint a korábbi huawei router-ed?ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
esbii22
őstag
válasz donjohnson #108855 üzenetére
Nálam is ez a tp link mukodik tegnap ota, azota legalább 10-szer állt meg a yetteltv adás az internet miatt. Megy is vissza mindkettő a jövő héten…
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
lasz10
junior tag
válasz donjohnson #108855 üzenetére
NX510v-nél más a módszer, de lehet állítani.
https://bit.ly/3UUXZYw
-
lasz10
junior tag
válasz donjohnson #108858 üzenetére
Irreleváns a "4g only", csak nálam nincs yettel 5G. y2K_o fórumtárs leírása alapján csináltam, de ahogy a ZTE-nél, itt sem ér semmit a band fixálás úgy látom.
https://bit.ly/3UUXZYw
-
félisten
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #108862 üzenetére
Gondolom az, hogy még mindig nem aktiválható és esim esetén is várni kell az ügyfélszolgálatra.
-
qltsar
veterán
válasz szabonagyur #108862 üzenetére
Korabbiakban mar leirtam: #108808
-
félisten
-
esbii22
őstag
válasz Farkassacred #108866 üzenetére
Igen, a router a hibás. Más eszközökön (telefon, laptop) is akadozik a net.
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #108865 üzenetére
Valószínűleg a hétvége szól bele.
De nem ismerem a kiszállításos folyamatainkat behatóan.Xiaomi 13T
-
esbii22
őstag
válasz Farkassacred #108868 üzenetére
Igen nekem is az van. Néha a sebesség is hagy kívánni valót, mindenesetre ideiglenesen jó.
-
nickrivers
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap beüzemeltem az új telefonom (Galaxy A55) és a hálózatbeállítással problémáim vannak.
Az 1-es SIM-ről beszélek/sms-ezek - ezzel nincs gond. A 2-es SIM-mel, amiről a mobilnet menne az a baj, hogy nem akar felcsatlakozni a hálózatra. Az APN alapbeállításban "online" amit megpróbáltam átállítani "net"-re is, de egyik beállítással sem csatlakozik fel.
Ha átállítom, hogy az 1-es SIM-et használja mobilnetre is, akkor az felcsatlakozik az alap kapcsolat-beállításokkal.Valakinek van valami ötlete, hogy mit lenne érdemes még megnézni?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz nickrivers #108871 üzenetére
Általában a Samsungok jól ismerik fel és állítják be a kártyákat. Egy kivétel van, a net és online apn. Telefonálásra nem használható adatkártya esetén net kell. Hanghívásos kártya esetén jónak kell lennie a Samsung által felismert/beállított profilnak.
Nálam a működő adatkártyás profil:
Név: tökmindegy
APN: net
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés: PAP
APN típusa: default,supl,xcap
APN protokollja: IPv4/IPv6
APN roaming protokoll: IPv4
Az összes többi nincs beállítva, mert nem is kell. -
gillka
csendes tag
Sziasztok!
Egy "ősrégi", még Telenor Hipernetes Huawei E5577s MIFI-hez tudnak üzletben függetlenítő kódot adni? -
nickrivers
csendes tag
válasz 4Grider #108872 üzenetére
Két helyen volt eltérés: APN típusa nekem MMS-re volt állítva és a protokoll fixen IPv6-ra.
Ezeket átírtam arra a mintára, amit küldtél. Így már van EDGE "E" kategóriájú hálózatom, de például a Chrome azt írja, hogy nincs internetkapcsolat, bár ennek ellenére betölti a kért lapot, csak nagyon lassan és néha még ez az EDGE kapcsolat is megszakad (eltűnik).
Ha átváltok az 1-es SIM-re, akkor azzal 4G+-os hálózatom van. -
donjohnson
addikt
válasz nickrivers #108875 üzenetére
APN protokollja: IPv4/IPv6 - ezt próbáld meg átrakni csak ipv4-re, mert az ipv4/ipv6 szokott olyat okozni hogy "E" betűn ragad. aztán jobb felül 3 pötty, mentés.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
nickrivers
csendes tag
válasz donjohnson #108876 üzenetére
Átírtam fixen IPv4-re, elmentettem, de még újra is kellett indítani - viszont így már megvan a 4G a 2-es SIM-en is.
Hálásan köszönöm!
-
slice14
veterán
válasz nickrivers #108875 üzenetére
Esetleg a kettes slot nincs véletlenük 2G only módban?Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
tamikomac
senior tag
Yettel feltöltőkártyának a fordulónapját (kártyás szolgáltatási ciklus) honnan lehet megtudni? Telefonos ügyfélszolgálat nem tud ilyenről, pedig létezik, nemcsak számlás csomagnál, feltöltősnél is van.
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
donjohnson
addikt
válasz tamikomac #108881 üzenetére
megcsörgeted a 1220-at vagy a 172-őt és kapni fogsz sms-ben egyenleget és dátumot, hogy meddig érvényes.
ha az adategyeztetésre gondolsz akkor itt beírod a telefonszámod és kiírja, hogy lehet-e most vagy nem. ha nem lehet, akkor még több mint 6 hónapod van rá: [link]ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
tamikomac
senior tag
válasz donjohnson #108882 üzenetére
Az időszaki díjas kiegészítő szolgáltatások esetében mindig teljes időszaki díj
kerül kiterhelésre, és a szolgáltatás által biztosított teljes kedvezmény, ill.
szolgáltatási tartalom vehető igénybe az adott időszaki díjjal érintett időtartamra
(továbbiakban: kártyás szolgáltatási ciklus).Engem ez érdekelne, de úgy néz, hogy hadititok.
1220 nem tud ilyenről
-
donjohnson
addikt
-
tamikomac
senior tag
válasz donjohnson #108884 üzenetére
Nem tudják, nem ismernek ilyet
Szerintem kifogtam egy 0 napos ügyintézőt.
Ez most kicsit spec dolog, mai napon számlásból ment kártyásra és megy tulajdonjog tisztázásra. Jó lett volna tudni, mintha szerződéskötés +2 nap, így volt korábban a fordulónap a számlásoknál. És tudom, hogy kártyásnál is van ilyen havi fordulónap, függetlenül attól, hogy a szolgáltatások zöme 30 napos.
Korábban szépen bele lehetett esni olyanba, hogy pl. 7-én megrendeltél egy szolgáltatást, 8-án volt a havi fordulónap (még mindig feltöltősről beszélünk), és kemény egy napig lehetett használni amit rendeltél, mert jött a forduló és az egész havi díj egy napra.
--------------#108886 4Grider:
Ha úgy van, akkor no para részemről, ennek ellenére jó lett volna tudni a feltöltősnek is a havi fordulónapját, és tudom, hogy korábban volt is erre menüpont, és a 1220 is meg tudta mondani.[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz tamikomac #108883 üzenetére
Szerintem amire gondolsz, azt már nem alkalmazzák, pontosabban nem úgy alkalmazzák. Régen úgy volt, hogy ha az ember megrendelt egy 30 napra szóló szolgáltatást, akkor a teljes díját levonták, de a kártyás ciklusig tudta használni. Például megrendeli május 6-án, de a kártyás ciklus 10-én van, akkor 6-10-ig lehetett használni a szolgáltatást. Elég hülye módszer volt és szerintem ez így ebben a formában megszűnt. Szerintem itt a cikus arra vonatkozik, hogy amikor megrendelsz egy 30 napra szóló szolgáltatást, például május 6-én, akkor június 5-ig lehet használni. Ha van más, szintén 30 napos, vagy akár megújuló szolgáltatás, az a megrendeléstől indul. Régen viszont minden szolgáltatás egy adott naptári napig tartott, akkor is, ha nem azonos napon lettek megrendelve. Tehát minden megrendelt szolgáltatásnak a ciklusa azonos napon járt le. Ez részben jó is volt, hogy tudta az ember minden ugyanazon a napon járt le, de elég visszás volt, hogy a teljes díjat levonták, de adott esetben csak mondjuk fele ideig lehetett használni, viszont a teljes adat/perc mennyiséget fel lehetett használni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Mai nap beállíttattam az ügyfél szintű jelszót az előfizetés és a feltöltő kártyás csomagomra, minden simán ment, viszont az előfizetéses csomagjaimnál megjelent egy teljesen idegen szám a profilom alatt, amit sem törölni, sem kiválasztani nem tudok (a kiválasztom gomb elérhető, de visszadob a "saját fiókba").
Nem ismerős a telefonszám, statusa "megszüntetett".
Van esetleg ötlet, hogy mi lehet ez?
Arra tudok gondolni, hogy egy technikai szám ami a számhordozásból visszamaradhatott, de akkor miért látom? Amúgy a telefonszámom 20-as eredetileg, csak volt egy rövid kalandozásom a Hello Data megszűnése után egy másik szolgáltatóval, majd visszajöttem Yettelhez a régi számomat megtartva.
Köszi !
-
qltsar
veterán
válasz donjohnson #108890 üzenetére
Ilyen ötösöm legyen a lottón...beragadt technikai szám, nem lehet kiszedni, csak elrejteni, fenomenális ...
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
Telefonon, mobilnetet használva mostanában rendszeresen belefutok ebbe böngészés közben: [kép] Ilyenkor vadul elkezdem nyomkodni az újratöltés gombot és egyszer csak bedobja az oldalt. Wifit használva nincs ilyen gond. Valaki tapasztalt hasonlót? Mitől lehet ez?
Szerk: az adatkapcsolat amúgy nem szakad meg ilyenkor, a weboldalt nem tölti be, de pl a youtube élő stream gond nélkül megy a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bopeti98 #108896 üzenetére
Én nemigen szoktam ilyennel találkozni.
Mondjuk, nálam aktív a Cloudflare DNS resolver.
Esetleg próbáld ki.Korábban a Logout konkrétan elérhetetlen volt Yettel net alól. Akkor is ez volt a megoldás.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest