- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
slice14
üzenetére
Mifelénk soha nem volt megbízható szolgáltatás a yettel vowifi, mert idővel az ezt használó készülékek elérhetetlenné válnak. Először csak Telekom vezetékes neten tűnt fel, aztán több telephelyünkön is kezdtek elnémulni a yettel vowifi-t használó készülékeink. Volt, hogy hetekig stabilan működött, majd egyszer csak megkotlott. Ki-be kapcs. jellemzően azonnal javítja a problémát, kérdés, hogy utána meddig lesznek elérhetőek a készülékek. A legtöbb helyen már kikapcsoltuk a készülékeken. Használunk - részben ugyanazokon a helyeken és készülékeken - One VoWiFi-t is, ott még nem tapasztaltuk a problémát.
-
-
pdr755
aktív tag
válasz
slice14
üzenetére
Nem a hang a probléma hanem hogy magától újraindul folyamatosan amikor nem kellene.
Azóta visszavittem adtak másik routert hibás volt. Kb 5-10 percenként csinálta esetenként illetve amikor nagy nehezen bebootolt utána van hogy nem csatlakozott a mobil hálózathoz illetve a wifi nem volt elérhető.
Tehát egyértelmű hogy hibás volt a cucc.
Remélem ez az új már jó lesz. -
bepken
veterán
válasz
slice14
üzenetére
valamiféle regisztráció mégis cask sikerült, ami nagyon furcsa, mert semmilyen azonosítót nem kért tőlem a felület....mondjuk valószínűleg ebből adódik az is, hogy nem tudok semmit sem módosítani.
ezt látom a szolgáltatások menüpont alatt. itt kellene lennie valamilyen lemondás gombnak?@4Grider! köszi a tippet, csak így akkor ugyanúgy pár csörgés után átirányítani a hívást, nem? mármint nálam a cél most az volna, hogy végig kicsörögjön "nincs válaszig"
-
-
donjohnson
addikt
válasz
slice14
üzenetére
és juve600 és 4Gridera probléma akkor jön elő amikor átrakod a sim-et egy másik típusú telefonba amiben még nem volt.tedd át a sim-et egy másik telefonba és Edge-en ragad a telefon.Bembee12
akkor tévedtem. nem ez okozza.
esetleg egy telefonújraindítást vagy repülőgép-üzemmódot próbálj még meg. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
De van.
Ezt utólag próbálgattam.
Erre rápöttyintve kijött a scan (engedélyeznem kellett program számára a kamera használatát). Azaz szerintem vonalkódot, QR-kódot be kellett volna szkennelnem. De ott a sofőr körül sehol nem láttam ilyen kódot.
És továbbra is kérdés, a buszvezető ennek a használatát miért nem tudja?
-
goop
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Ez a lekoptató szöveg volt, de mindegy. Tegnapelőtt kötöttem új előfizetést, hazaértem, kb. 1 óra múlva, fiókból előfizetések törlés, majd újra hozzá adás után ott az új szám is, dokumentumokkal együtt. Minden automatikus, nem kézzel töltik fel...
Vagy más ügyfél azonosítót kaptál véletlenül, vagy valami hasonló gond lehet.
Nekem az összes ilyen volt, digitális aláírás, papírt semmit nem kaptam. (Szerencsére :-)) -
-
-
atala
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Nekem meg kérés nélkül bekapcsolták.(Huawei P20 Lite) Jött egy sms, hogy bekapcsolták.
Én meg gyorsan ki is kapcsoltam.
Mivel nálunk a 4G térereje a lakásban nagyon rossz (még néha a 3G is), így állandóan megszakadnak, szakadoznak a hívások. Pedig hát nem Kiskunapátipusztán egy tanyán lakom, hanem Budakalászon. Nagyon sokáig Telekomos voltam, és azt kell mondanom, hogy a Telenor hálózata sokkal rosszabb, és nem csak itt, hanem úgy komplett az országban. -
Bailey
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
Az én Honor telefonom nem támogatott hivatalosan, a Telenor nem is árulja ezt a típust, de a kapcsoló benne van a menüben. Felhívtam a 1220-at, és az ügyintéző minden kérdés nélkül bekapcsolta, pedig prepaid számra kértem, amire hivatalosan nincs is még engedélyezve. Azóta is működik gond nélkül.
-
-
tomp
félisten
válasz
slice14
üzenetére
Nyugi nem lesz semmi. Én kórház miatt a kórházat lefedő cellát járatom bőven. Olykor beesek 1Mbitre de ez csak az esetek 1%-ban van. Amúgy 40Mbit még mindig megvan pedig 250GB-ot túlléptem már. A max amit elérek az 130Mbit. Természetesen nem napközben.
Ha eléggé megnő a cella terhelése akkor téged jobban visszább fognak majd mint például egy sima előfizetőt. Ennyi, semmi több. -
Somatom
veterán
válasz
slice14
üzenetére
Nem értem, hogy stickes használatra mi értelme van a Hello Data csomagoknak. Azoknak az az előnyük, hogy telefonálni is lehet velük. Csak adathoz sztem jobbak a flottás csomagok. 6500Ft -ot fizetek (régi áfa szerint) egy korlátlan főkártyáért + egy megosztóért. Egyik a telómban, másik a routerben. Ugyanúgy a Telenortól kapom a számlát, és Wallet -tel fizetem.
-
válasz
slice14
üzenetére
Ez majd úgy lesz, hogy 4 hónap után kezdik a számládból vonoGATni, mégpedig úgy, hogy a 6k-s havidíjban van egy 1000 valahányszáz és egy 4000 valahányszáz Ft-os része*. Az 1000 valahányszáz Ft-os részbe kezdik beszámítgatni, amíg elkopogat a 6k amit befizettél.
Szóval olyanra ne számíts hogy nem kapsz 5. havi számlát mert az ki van fizetve. Majd szépen elreszelgetik az előleget pár hónap alatt.*a hang és a net rész
-
-
válasz
slice14
üzenetére
Valószínű, megállapodás kérdése. Illetve tényleg közbeszólhat a B20-téma is.
Természetesen, ha ugyanaz a készülék, akkor a megállapodás miatt nincs 4G-d a Telenor kártyával. A kézi hálózatkeresést megpróbálhatod.A honlap szerint az Orange Romania hálózatán lesz 4G-roaming.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest