Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Körbenéztem most, hogy milyen motort vennék és sajnos meg kell állapítsam, hogy nem sok motort készítenek az ízlésem szerint. Szerintem a ninják formaterve nagyon jó, számomra lemossa a többit, de picik.
A cbr azon kívül, hogy szintén pici, nem is tetszik :S, Az r6 az bejön, de az is picike.Javasolták itt páran a bmw-t. Megnéztem őket, de nem az én világom egyik sem. Még a záslóshajós 1000RRRRR sem, akárhány R-t is tesznek oda.
Találtam egy ilyen Yamaha FJR1300 gépet, ami képeken jól néz ki, bár tartok tőle, hogy ez meg ilyen goldwing méretű cirkáló.
Az aprilia sportgépei gyönyörűek, de ki lehet-e bírni rajtuk fél óránál többet egyhuzamban...? ^^
nem lesz ez egy egyszerű menet az biztos...
Lehet azért maradok a 300-as ninján, mert nem találok semmit, amit jobban tetszene xd
Mondjuk a Z1000Sx az eléggé tetszik... nem véletlen, hiszen a ninjás formavilág rabul ejtett engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest