Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
runner 125 #82493 üzenetére
Körbenéztem most, hogy milyen motort vennék és sajnos meg kell állapítsam, hogy nem sok motort készítenek az ízlésem szerint. Szerintem a ninják formaterve nagyon jó, számomra lemossa a többit, de picik.
A cbr azon kívül, hogy szintén pici, nem is tetszik :S, Az r6 az bejön, de az is picike.Javasolták itt páran a bmw-t. Megnéztem őket, de nem az én világom egyik sem. Még a záslóshajós 1000RRRRR sem, akárhány R-t is tesznek oda.
Találtam egy ilyen Yamaha FJR1300 gépet, ami képeken jól néz ki, bár tartok tőle, hogy ez meg ilyen goldwing méretű cirkáló.
Az aprilia sportgépei gyönyörűek, de ki lehet-e bírni rajtuk fél óránál többet egyhuzamban...? ^^
nem lesz ez egy egyszerű menet az biztos...
Lehet azért maradok a 300-as ninján, mert nem találok semmit, amit jobban tetszene xd
Mondjuk a Z1000Sx az eléggé tetszik... nem véletlen, hiszen a ninjás formavilág rabul ejtett engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest