Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
runner 125 #82493 üzenetére
Körbenéztem most, hogy milyen motort vennék és sajnos meg kell állapítsam, hogy nem sok motort készítenek az ízlésem szerint. Szerintem a ninják formaterve nagyon jó, számomra lemossa a többit, de picik.
A cbr azon kívül, hogy szintén pici, nem is tetszik :S, Az r6 az bejön, de az is picike.Javasolták itt páran a bmw-t. Megnéztem őket, de nem az én világom egyik sem. Még a záslóshajós 1000RRRRR sem, akárhány R-t is tesznek oda.
Találtam egy ilyen Yamaha FJR1300 gépet, ami képeken jól néz ki, bár tartok tőle, hogy ez meg ilyen goldwing méretű cirkáló.
Az aprilia sportgépei gyönyörűek, de ki lehet-e bírni rajtuk fél óránál többet egyhuzamban...? ^^
nem lesz ez egy egyszerű menet az biztos...
Lehet azért maradok a 300-as ninján, mert nem találok semmit, amit jobban tetszene xd
Mondjuk a Z1000Sx az eléggé tetszik... nem véletlen, hiszen a ninjás formavilág rabul ejtett engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- EVGA 750 BQ 750W
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AM 4 Lapok
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest