Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • etnies

    senior tag

    válasz Topiccsendőr #140812 üzenetére

    Nah, köszönöm a sok véleményt.

    Nekem HJC-RPHA-70 van, szerintem minőségi darab, napi használatban van 4 éve. A belseje még most is tökéletes, plexi is tökéletesen záródik, a szellőzés lehetne kicsit jobb nyáron. Viszont nagyon-nagyon könnyű. Volt, hogy 16 órát vezettem benne, meg sem kottyant.
    Amivel nem tudok kibékülni, az az esőben-télen nyújtott teljesítménye, akármit csinálok, nagy páránál (80% felett) elkezd párásodni. 0-5 fok körül pedig már le sem tudja fújni, fel kellett nyitogatni fél percekre.
    Tavaly Németországban-Hollandiában kaptam egy 400 km-es esőt, ott is állandóan párásodott, márpedig autópályán szakadó esőben nem akarod felnyitni a plexit.

    Cseréltem új plexit új pinlock-al, állítgattam a betét feszességét, semmi. Ez ilyen. Amióta beszereltem az emelt minőségi Interphone hangszórokat, kevés a hely a fülemnek. Elfér, nem fáj, de nem jó. Írtam lentebb, Dumbo vagyok.

    Az Arai azért tetszett meg, mert véletlenül a fejemre került egy Quantic és baromi kényelmes volt a fülemnek.

    A Schuberteket nézegettem, én nem értem hogyan vannak méretezve, az S-ben nem kapok levegőt sem, az M pedig lötyög a fejemen. Nagy csalódás volt, mert régebbi motoros cimborák legendákat zengtek a márkáról.

    A Shoei GT air 2 milyen teljesítményt nyújt párás környezetben?

    "önmagam hite vagyok magamban"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés