Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Értem a mondanivalódat, de ez már csak a szarság megmagyarázása. Szerintem egy oktatáson résztvevő tanulóvezetőnek a jármű állapota szempontjából is példát kéne mutatni, nem pedig elfogadtatni vele, hogy "jóvanazúgy" és majd a saját motorodat is nyugodtan használd ilyen lepukkant, veszélyes műszaki állapotában, hiszen úgyis tudod kontrollálni a dolgokat.
Az elméleti oktatáson megtanulja és visszaadja, hogy mikek kell megfelelnie a motornak, mielőtt közúti közlekedésben részt vesz vele. Aztán levizsgázik kreszből és rá egy hétre már szembeköpjük azt, amit eddig számonkértünk rajta.
És igen, jó motorral könnyű motorozni (egy kezdőnek nem), rosszal pedig nem szabad (csak kényszerhelyzetben max. hazáig).
Persze ez csak az én véleményen.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest