Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vlevi
üzenetére
Sajnos a tavalyi alkalmakra nem tudtam elmenni.

Igazából Tracer 900 és XSR900, ami a legjobban izgat, ezek állnak tán a legközelebb az elképzeléseimhez. Igazából nekem olyan gép kellene, ami több mindenre jó, túrázni, bevásárolni menni, vagy csak elgurulni a dugóban a kocsisorok között, néha egyedül, néha utassal.

A jelenlegi K8 SV650S mondjuk elég jó ilyen téren, de a futómű és fékek terén idővel mindenképpen szeretnék előre lépni, és ez is egy opció lehet.
Motorikusan nekem ami tetszene, ha alul sem lenne döglött, és mellé nem lenne túl torkos sem, és az sem baj, ha szépen veszi a gázkarról jövő utasításokat.
No, meg hogy mennyire kényelmes, irányítható, és milyen a szélvédelme, az sem egy utolsó szempont, és ezek sajnos csak egy normális próbakör alatt derülnek ki. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest