Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczepeter2
csendes tag
Húú a büdösödés nálam kálvária volt. Van a szomszéd emeleti szobában egy 8 éves comora. Az az egész lakást a földszint legkisebb sarkáig képes lehűteni. Sose szárítottuk ki, de sosem büdösödött. Igaz, nem is állt le, mert nagy területet hűt. Ilyen elégedettségi alapon került egy, már új 2,5 kw-os M szériás comfora a 10 négyzetméteres szobába. Az meg folyton büdösödött, szárítás ide vagy oda. Szintén főleg 24 fok környékén. Amikor már a rendszeres tisztítás és a teljes mosózsákos szarakodás sem segített - ráadásul telefújta a szobát büdös spórákkal, amiket nem lehetett kiszellőztetni, elegem lett és leszereltettem.
A kivitelező aki az új gépet felrakta, rögtön látta a kivitelezési hibákat, amiket valamiért a korábbi kivitelező vagy nem vett észre, vagy nem akart észrevenni. Naná, hogy én és a szobám volt a hibás. Hiába mondtam, hogy a szoba tiszta, rendszeresen porszívózok, a szobámba növény sincs. Lehetetlen!
Azóta az új kivitelező felszerelt egy 2 kw-os perfarát, ami így 10 négyzetméteren sokkal jobban leszabályoz. Bekapcsolták, hogy a ventillátor hűtésben akkor is menjen, ha a kültéri kikapcsol. Lekapcsolást követően meg ventillátor móddal kiszárítom. Nyár eleje óta szinte folyamatosan megy a gép, de még eddig nem büdösödött.
Szóval ugyanaz a szoba, ugyanolyan környezeti adottságokkal, ugyanolyan használat mellett, tud normálisan működni. Nálam egyértelműen a kontár munka volt a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest