Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
razer pro 1.6
msot lőttem be, majd írok róla kicsit
szerintem jónak tűnik..
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Turmoil #2240 üzenetére
Az MX 518 1600 dpi max felbontást tud, ezzel játszani nem lehet, mert külön asztal kellene hozzá
Most lehet én tudom rosszul, de nem úgy van, hogy minnél nagyobb a dpi, annál kisebb fizikai mozgatásra van szükség?
1600 dpi-nél már nem nagyon kell rángatni az egeret, egy közepes pad elég neki...vagy nem?
-
Ribi
nagyúr
Most mondok neked egy nagyon furcsa dolgot, a lézeres is optikai
Kb annyi a kulonbseg, hogy az egyikben egy LED adja a fényt a másikban egy lézer dioda.
Sőt mégdurvább dolgot mondok, ha a lézer diódának kevés feszkót adsz, akkor visszamegy LED-be
A lézer csak azért jobb (szerintem) mert sokkal homogénebb fényt ad ki.
Na ezekután mit mondaszkerlac szerintem ez ugy lehet igaz, hogy a magas DPI-s egereknek jobb az optikája, szenzora stb és ezért jobb játékra is, de kisebb DPI-n használva is megmarad ez a tulajdonsaga, mig az ocso egerbe nem kaknak jo alkatreszeket, pontatlanabb, konnyen megkergul stb.
[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
Meg persze azon is múlik, hogy milyen játékról ebszélünk, ki-hogy szereti. Mert pl. aki vmi fps sniper játékosa, állítólag oda minél nagyobb érzékenység a jó.
-
WolfheartGR
őstag
válasz TazLeacher #2255 üzenetére
Jól tudod, nagyobb dpi kisebb mozgás.
De akkor minek tud 1600dpi-t az egér ha nem használod?
Én pl magas dpi-n játszom és low sensen, így pontosabb az egér.
De ha a játékban magasabbra veszem a sense-t akkor kisebb helyen mozgatom az egeret.
Érdekes, hogy nem lehet játszani 1600-as dpi-vel...
Nem kevés játékosnak MX518-asa van. Ahhoz kpest, hogy nem lehet ezzel a cuccal játszani nagy gamer egér...[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz WolfheartGR #2262 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy nem vagyok Pro gamer.
Átlagosan 1600-2000 dpi között játszom, tehát az, hogy "nem lehet játszani" kicsit túlzás...lehet bolond vagyok, vagy béna, de nekem így a jó.
Múltkor UT-ztam egy órát neten, csak szórakozásból, 6 Headshot-ot lőttem, és voltam a játszma legjobbja is. Valószínűleg nem a TOP1-ekkel játszottam, de ettől függetlenül, az, hogy úgy lehetetlen játszani...Win alatt is 1600-on megy az egér.
-
MaciG
addikt
válasz TazLeacher #2257 üzenetére
Persze, mindenki úgy játszik ahogy neki kényelmes, tiszta sor, csak arra akartam kijukdani ,hogy nem attól lesz valaki skillzsák, mert vesz egy 2500dpi-s egeret.
Nekem win alatt 1200-on megy, persze ez függ attól is hogy a win-ben hogy van beállítva a gyorsaság
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
Ribi
nagyúr
Mint irtam nem azert jo a 2500 dpi-s eger mert 2500 dpi-t tud, hanem mert jo az optikaja es a szenzor benne meg valszeg a tobbi alkatresz is.
Nekem is volt egy naon jo microfos egerem, 800 dpi, csak epp amikor naon megrantottam, a cursor meg sem nyikkant. Na ekkor jott az 518. Azt akarhogy rangatom nem csinal ilyet, pedig azt is levettem legkisebb dpi-re es akkor sem. -
senior tag
Hát szerintem meg épp nagy dpi-t szoktak játékokban és kissebb sens-t a játékon belül.
pl csak 1-2-es sens a játékon belül + 2000-es dpi.
Elvileg kisebb dpire akkor szoktak váltani ha pl csben awpvel közelítesz. A fene tudja miért jó az mondjuk..
Ja és persze senki nem mondta hogy skilles leszel ha nagy dpi-s egered van meg azt se hogyha vmi überbrutál eered van akko jobban játszol majd. Csak jobb egérrel több esélyed lesz enyi.[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
yakuza.tora
addikt
Üdv!
Segítségre lenne szükségem!
Szeretném lecserélni az egeremet és két típus között vacillálok:- Logitech MX-518
- A4Tech X-750BFJátékhoz kellene...
Valakinek van esetleg tapasztalata A4-el?
Köszi a segítséget!Alléz Olympique de Marseille!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz yakuza.tora #2271 üzenetére
Haszbáld a bal felső sarokban a keresőt! Csak próba képp beírtam...íme az eredmény, akinek van tapasztalat:
-
yakuza.tora
addikt
válasz TazLeacher #2272 üzenetére
Nem fogod kitalálni. Használtam. És ugyanazt az eredményt kaptam, amit te. Éppen ezért írtam a hozzászólásomat.
Ha nem vetted volna észre, én véleményeket várok a két egérrel kapcsolatban, és azt szerettem volna tudni, hogy akinek A4Tech X-750BF egere van, az milyen gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik. Kicsit többre lennék kíváncsi annál, hogy egyébként jó v. rossz. A "miértek" érdeklenének...
Alléz Olympique de Marseille!
-
nyunyu
félisten
válasz TazLeacher #2272 üzenetére
Mukodik a kereso?
Eddig akarhanyszor probaltam sajat regebbi hozzaszolasra keresni megadott kulcsszo alapjan, mindig 0 talalat jott ki...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Noi88
tag
válasz yakuza.tora #2273 üzenetére
Ha nem sajnálod a 2-szer annyi lóvét MX-re mindenképpen azt vedd meg. Én ezt használom lassan 1 éve és egy rossz szavam sincs rá. Bőven megéri az árát. Pontos, az anyaga megfelelő, látszik hogy jól összerakott egérről van szó. Btw ha lehetőséged van rá, akkor vásárlás előtt fogj kézbe egyet-egyet mindkét darabból, mert nyilván nem egyforma a kezünk.
-
Noi88
tag
válasz TazLeacher #2277 üzenetére
Az sosem árt. Mert lehet, hogy tetszik meg minden és azt gondolod, hogy ez most egy brutál jó egér, aztán amikor 2 óra után elkezdi törni a kezed/ujjad, akkor ciki van. Főleg ha 10K+-ba került...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz yakuza.tora #2280 üzenetére
Azt nem garantálom, hogy A4 lesz, de Logi, Microsoft, Razer tuti van. Én a Duna Plazaba voltam, akkor ott vagy 20-30 féle volt kint, a 4-5 ezrestől a 20 ezresig.
-
yakuza.tora
addikt
válasz TazLeacher #2281 üzenetére
Köszi az infót!
Hétfőn benézek a Mammutban lévő Saturnba, közelebbről megvizsgálni a Logit. Utánna megyek tovább a RedTowerbe. Jelenleg náluk a legolcsóbb az A4. Aztán majd meglátjuk, hogy melyik áll jobban kézre...Alléz Olympique de Marseille!
-
Noi88
tag
válasz yakuza.tora #2280 üzenetére
Elhiszem hogy sajnálod. Igazság szerint én is úgy kaptam ezt az egeret haveroktól, de ha előbb tudtam volna hogy mi kerül a kezembe, akkor gondolkodás nélkül ezt választom és nyugodt szívvel kiadok érte 12K-t. 100%-osan megéri a pénzt.
-
Noi88
tag
válasz TazLeacher #2284 üzenetére
És gondolom nem bántad meg a dolgot. Haveri körömben még 2 embernek van MX-e és mindketten meg vannak elégedve vele. Nagyon jó kis majzi én csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
nyunyu
félisten
Nekem nem jon be a formaja
-
HXY
addikt
vx nano-ja van valakinek? mondana róla egy pár szót? megérte?
-
zabu
tag
Én egy Logitech 2gombos görgős egeret nyúzok már 2éve. Tökéletes. wuake 3aztam 2évig vele cs-ztem is. Semmi probléma. Nekem legalábbis. Lehet hogy nem vagyok nagy igényű, de próbáltam már RaZer egeret is, razer egérpadon, volt küldönbség persze, de én nem cserélném le semmi pénzért a tescos egérpadot sem
-
fizzdani
tag
Hali!
Egérvásárlás előtt állok és nemigazán tudom mien egeret kellene választanom. Kis kezem van,jobbkezes vagyok és az egér játékra kellene. Mindenképpen 10k körül kellene az egér. plz help.
-
Mateee
tag
Laptop mellé ajánlott. Adóvevője nagyszerű, nem akad bele semmibe nem lehet elhagyni. Fogásra jó, oldala gumi boritású, egy töltéssel sokáig birja kb 3 hónap vagy több.
Szerintem megéri az árát, de mivel nincs másfajta ilyen kategóriájú egér, nem is lehet túlságosan véleményt formázni róla.
Gép mellé én nem vennék, túl kicsi hozzá, hogy sokáig kényelmesen lehetne használni. -
mindfreak
őstag
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani vmi nagyon olcsó helyről (akár postával), jó vezeték nélküli bill-et és egeret?
Olyan kéne ami energiatakarékos és naggyából lehessen vele cod4-ezni!
ár: 6-8k
köszi -
nyunyu
félisten
válasz spyduck #2297 üzenetére
Tudnátok nekem ajánlani vmi nagyon olcsó helyről (akár postával), jó vezeték nélküli bill-et és egeret?
Olyan kéne ami energiatakarékos és naggyából lehessen vele cod4-ezni!
ár: 6-8kSok sikert a vadaszathoz.
Ennyiert meg normalis radios egeret sem kapsz, nem hogy FPSre alkalmasat...
-
nyunyu
félisten
Soxor mar a 518-on is jobbra balra akarom billenteni a görgőt, aztán rájövök hogy nemlehet
Wow, letezik ember, aki hasznalja a vizszintes scrollt?
Jo 3.5 eve egyszer kiprobaltam az MX1000-en, hogy milyen (csapnivalo), aztan azota sem hasznaltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs