Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Az hol van, Westendben (is)?
Nézegettem a Razer egerek érzékelő típusait, ilyenek vannak:
Lézer
3G lézer
Infrared
3G infrared
OptikaiGondolom a 3G az valami továbbfejlesztés. De pl az "infrared" az milyen? Melyikhez hasonlít inkább. És alapvetően mi a különbség az optikai és a lézer között?
Néhányan azt mondják, hogy "a lézer egerek nem jók játékra". Ez számomra elég fura, akkor minek gyártanák őket?http://www.muszaj.hu/
-
Lajkó
őstag
Aham.
Na mostmár tényleg kezd 1 kicsit tele lenni a pisztoly, úgyhogy ha valaki venné a fáradtságot, és leírná pontosan, hogy miis a baj a Copperhead-el azt +köszönném. De tényekre lennék kíváncsi, nemcsak afélle rébuszokra, és ködös megállapításokra, mint shteer kolléga iménti "beköpése". Ugyanis ezek a hsz.ek olyanok mint az igéret, tele van velük a padlás, és semmit nem ér 1iksem. -
s@nyiii
tag
Ismerösöm G7-esének hamar merültek az aksijai, ami valójában nem hiba, csak sokat használta. Felhívta a magyarországi Logitech képviseletet, elmondta a "problémáját", 2 hét hét múlva küldtek neki egy zsír új G7-et. Neki semmilyen levágott USB kábelt nem kellett visszaküldenije... szvl kapott ingyen egy új egeret!
-
BullZeye
veterán
lehet én vok vak de neten nem találok róla infót, folyton microsoft softverekkel jönnek, vagy user detailsba írják hogy az van nekik :S
szerk. microsoft.comon nézem az egereket...biztos hogy ezek jók? :S annó sok rosszat hallottam felőlük hoyg íyg szar úgy szar nem jó stb....meg vannak itt amikre azt írja longer battery life 6+months...ezek aksisok és 6+ azaz 2-3 hónapig tutira müxenek aztán feldobom tölteni magát az egeret 1 éjszakára és tutira működni fog megint 2-3 hónapig? mert ilyen viszont jöhet
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
aham mert a húgának az egeréből indultam ki, amit használ 2 hétig és lemerül, aztán golyós egeret használ XD szóval ha van nagyon jó és WIRELESS ami télleg 6 hónapig kibírja (nem hiszem el ) szóval legalább 2-3 hónapig kibírja aktív használat mellett akkor jöhet az is....csak legyen akkus hogy ne kelljen bele elemeket tölteni folyton.
ez a microsoft intelimouse meg elég drága ahhoz képest milyen kis egyszerü van ilyen valakinek? gagyi hatású? könnyű-nehéz? hangos?Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
azt hiszem akkor hogy egyik befutó ez a Microsoft egér lesz, azaz vezetékesek közül ez a befutó, mert télleg pont olyan ami kéne egyszerü de nagyszerü
Wireless ek közül meg most nézek párat Logitechtől, amihez azt írják hogy akár 8 hónapig is 1 feltöltéssel azok valóságban mennyit bírnak? kb hány órát? vagy hány napot ha napi 8 órát bekapcsolva megy a gép? ez az LX5 ritka ronda ő kiesett hamar viszont LX6 és LX7 nem rossz, Wirelessek közül ki mit ajánl?Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
whYz
őstag
chnak nemlátom értelmét... formailag minimálisan tér el kraittől vagy db-től, elég vegyesek a tapasztalatok az optikával kapcsoaltban de dpi-ben nemsokkal tér el db3g-től vagy kraittől viszont árban
old gray:a deathadder az elég jó kis egér sztem is megéri az árát viszont azt erősen meg kell gondolnod h gari nélkül veszed e
[ Szerkesztve ]
-
old gray
addikt
Igen, publikus.
Brand PC, Kazincbarcika. Hozzám ez a bolt van a legközelebb ami korrekt áron kínálja a cuccoket és a tulaj nem más mint Vangelis.
MOD: lehet 1-2 helyen 1-1,5k-val olcsóbban is találtam volna ilyen egeret, de postán vagy futárral jött volna, így már nem érte meg ilyen módon rendelni.
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
Én délelőtt lépek le melóból és megyek érte, délután tudom tesztelni.
Elsőre túl érzékenynek tűnik? Miylen "felbontásokat" lehet beállítani? 400-800-1600DPI? Illetve milyen padot vettél hozzá? Én sima szövetpadra gondoltam, olcsó és állítólag tökéletesen megfelel a célnak.
Kevo : Egyetértek az Unreal Tournament 3-tól jobb teszt-környezet nincs.
Majd v.melyik nap ha már megszoktam az új egeret, tolhatunk pár Duel-t, Krait vs. Sidewinder.Wireless egér után csodát várok, remélem nem alaptalanul.....
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
nyunyu
félisten
az a4tech egereiről lesújtó véleményeked olvastam külföldi fórumokon gamerektől
Fonokom vett egyik uffelnek valami csoda 41+fas irodai gepet, amihez mellekeltek gyarilag vmi filleres noname billzetet (Chicony KB2921?) meg egy 2gomb+duplaklikkes A4Tech egeret.
Elobbit kivettem a dobozabol, kicsomagoltam, megneztem, visszaraktam
Utobbit ki sem mertem csomagolniSzerintem sokat sejtet, hogy a bill+eger osszerteke SOKKAL kevesebb, mint az altalam preferalt legolcsobb MS egere.
(620+720(+fa)<<2100(+fa))Talan majd egy het mulva elesben ki lesz probalva, ugyanis en kaptam ama megtisztelo feladatot, hogy izzitsam be a rendszert az uffelnel
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mindfreak
őstag
Hát az úgy nem az igazi, ezt te is tudod. Engem biztos nagyon idesítene.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ez iszonyat drága nekem.
Én pl ilyesmi kategóriára gondoltam.
-
nyunyu
félisten
Valami ilyesmi homokora formaja volt, nem biztos, hogy pont ez.
Tiz perc utan kerestem egy MS egeret a polcrol, mikor ugyfel gepere kellett felvarazsolnom a cegunk csodalatos programjat...
Meg a gyerekmeret BOM 1.1-nek is jobb fogasa van.
Nofene, a nem OEM MS egereknel BOM neven mar a 2.0 van kint.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Thx
MSI Windhez lenne, ezért is a forma, méret, wireless, szín és a kis vevő iránti igényem.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagylaci32
tag
Ezzel csak a hsz-eidet akartad gyarapítani?! Értelme nincs az biztos! Amúgy azért kérdeztem itt mert azt hittem vannak itt olyan ÉRTELMES emberek akik fel tudnának világosítani! De nem, inkább beírsz/beszólsz vmi hülyeséget, aztán annyi idő alatt már le is tudhattad volna írni a kérdéseimra a választ! A keresőben találok mindenféle egérről tesztet, de abban nicsenek ezek leírva!
-
Egon
nagyúr
válasz shteer #11890 üzenetére
Tudom, hogy az Asus deszkákon van BT (egyébként már régóta divat náluk): jelenleg pont ilyan lapom van nekem is.
Asztali gép esetében, túl sok értelmét nem látom a BT-nak (többek között az általad említett korlátozások miatt): egyrészt csak a nagyon extrém felhasználók számára nem elégséges a szabad USB portok száma (így a vevőt van hova dugni - a notiknál ez nem mindig van így), másrészt akinek asztali géphez wireless cucc kell, általában jó a rádiós adatátvitel (mondjuk annyi előnye lehet a BT-nek, hogy általában nagyobb hatótáv érhető el vele).
Notinál viszont más a helyzet: ott inkább lenne létjogosultsága."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
nyunyu
félisten
válasz shteer #11999 üzenetére
én azt hiszem feladom a BT egér projektet
Ilyenkor aldom az eszemet, hogy fel eve lecsaptam az apron arvalkodo egyetlen kekfogu MX Revora.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest