Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50920) jaanoo89 válasza tvamos (#50919) üzenetére


jaanoo89
aktív tag

De én ezeket még mindig Damage-nek írtam, vagy tán te lennél az a kis kezű kezdő női ismerős?

Volt GX80-as gépem, az G80 szintű AF-re, nem tudom mi a baj vele, nem maradtam le egy képről sem a "szar" AF-je miatt, pedig lőttem vele pár ezret. Az Olympus E-P1, na annak volt botrányos AF-je még 10 évvel ezelőttről, érdekes, hogy azzal sem az AF miatt maradtam le erről-arról.

Továbbra is rendszerben gondolkodom, ezeket a gépeket azért írtam, hogy láss valami konkrétumot is, van még több is, de a rendszer a lényeg. Ha én akarok venni kitből kivett teljesen új ekv. 80-300-as üveget, azt pl egy micro 4/3-os gépre megtehetem 28-30 ezer FT-ért is, az ekv. 28, 35, 40, 50, 60, 85, 90-es fixeket 50-70 közt dobálgatják sokszor garisan, ezek AF-es pár száz grammos üvegek, ezek megfelelője egyszerűen nem is létezik EOS-M-re. De a másik 2 rendszer sem áll sokkal rosszabbul e téren, Sony-ra is össze lehet rakni olcsón jó, kisméretű szetteket és ott se szoktam arról hallani, hogy az AF miatt mennének el a képek, sőőőt.

Az E-M10 III tipikus nőknek való kis masina, amikor nálam van egy hasonló kinézetű gép mindig megcsodálják (nekik sokszor számít az is, hogy hogy néz ki) volt, hogy odajött teljesen ismeretlen megkérdezni, mi ez, mert nagyon cuki. Kicsi és olcsón rávarázsolhatsz szintén pici objektíveket. Ráadásul a gépből kieső JPG-t is nagyon sokan dicsérik, akárcsak a Fujikat is, egy kezdőnek ez is jól jön.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.