Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50919) tvamos válasza jaanoo89 (#50916) üzenetére


tvamos
nagyúr

Ez igy mar sokkal jobb.
Azt mondod, hogy az A6000 jobb valasztas lenne. Szerintem egyaltalan nem az. Osszeprobaltam a ket vazat egymas mellett. Az AF-je pl. csak akor elfogadhato, ha egyszerm ar fokuszt tlalt, es AF-C-ben fotozol. A szenzos ISO-ban nem nagyon tud tobbet. Automata modban szerintem jobb, es gyorsabb is az M50. Az A6000 mellett az ara szol.
A Fuji XT100 AF-je szerintem szornyu. Ennel sokkal jobb az M50.
Ez a video alatamasztani latszik azt, amit en gondolok: [link]

A G80 nalam szinten az AF miatt verzik el jelen esetben, a GX9-et sajnos nem ismerem. Lehet, hogy ebben igazad van, meg fogom nezni ezt a keszuleket, erdekel, hogy milyen.
Az Olympustól E-M10 akarelyik verziojat nem tudom, hogy miert zartam ki regebben... azt megertem, ha a z Olympustól E-M10III-at ajanlod. Errol irhatnal kicsit tobbet!

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.