Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47322) scream


scream
veterán

Hali!

Timelapse-hez keresnék alapvetően valamilyen MILC-et.

A szempont, hogy akkuval jobban bírja (~30 perc, ~400 kép), mint a mostani Xiaomi Yi (alap), illetve szeretnék legalább 4K-s felbontásban fotózni, illetve ND szűrőket is szeretnék rápakolni. Azt tudom, hogy dSLR esetében vannak beépített "TimeLapse" móddal ellátott modellek, MILC esetén is sejtem, hogy van, ez sokat segítene, ha nem kéne külső időzítővel triggerelni a kamerát.

Nincsen objektívem se hozzá, de kezdetnek bőven elég lenne egy nagy látószögű, fényerős objektív.

Mivel idáig kizárólag a Yi-vel lőttem a képeket, szerintem túl nagy elvárásokat nem támaszt. A wide angle lens és a kis méret talán az egyetlen előnyei. Alapvetően az volt a terv, hogy másik akciókamerát veszek, de érdemi előrelépést nem hiszem, hogy várhatnék tőle (GoPro Hero4+ Black vagy Xiaomi Yi 4K)

Tudtok nekem mondani típusokat, amik számításba jöhetnek? Természetesen használt (de normális állapotú) is érdekel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.