Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47304) Snooker147 válasza grigo (#47302) üzenetére


Snooker147
tag

Igazából a Sony RX100-at néztem ki először, rossz véleménnyel nem is találkoztam vele kapcdolatban, belépőszintű dslr minőség, meg csudaszép éjszakai fotók stb. De utána meg olvasom, hogy egy Milc az Apsc szenzorával sokkal jobb, és igazából abból egy belépő kategória akár használtan (A5000) jobb választás. Jobb a fényereje az RX-nak, kérdés hogy a milc szenzor ezt küszöböli-e, vagy egy f3.5-től induló fényerejű lencsével csak jó fényviszonyok mellett lehet szép fotókat készíteni?
Meg nem értek a különböző manuális beállításokhoz sem, az iso-t tudom a fényerőt jelenti de kb. ennyi is. Szóval auto módon dolgozna többségëben a gép az tuti.
Arról is jót olvastam úgy általában mikcek esetében, jól eltalálják hogy mit szeretnék fotózni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.