Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39734) Zada


Zada
tag

Sziasztok!

Korábban még sosem volt komolyan fényképezőgépem, de most lenne rá keret.
Valahol 300 környéke, nagyon max. 400k-ig mennék költésben, de ebbe jó lenne ha gépen kívül beleférne egy pótaksi, memóriakártya, valamilyen táska is akár.
Fotózásra és videózásra is használnám, de főként videózásra. Nagyon fontos, hogy ne legyen nagyon nehéz a cucc, egyszerű legyen hordozni ha kell és a következő 4-5 évben nem tervezném lecserélni.
Amit eddig találtam
- Sony Alpha 6300 (itt többen írták, hogy lehet melegedési probléma. Ez mennyire komoly? A másik sarokpont pedig az ár. Magyarországon ez jóval 400 fölött van, de külföldön pl. itt és itt már alatta is megkapható. Mi a tapasztalat a külföldi vásárlással kapcsolatban? Van ezeknél jobb ajánlat, amit érdemes megfontolni?
- Canon EOS M5 (ez árban jobb, de nem tudom, hogy miben jobb-rosszabb mondjuk a Sony-nál.

Több márkát még nem jártam körül, de ha van olyan, ami jó lehet akkor arra kíváncsi lennék.

Előre is köszönöm.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.