Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37019) Formaster válasza Victoryus94 (#37016) üzenetére


Formaster
addikt

Igen, ezt már néztem h a Sony szenzora extra méretű. Kamera kit alatt ezt értettem.

Van valami ami aggaszt a Sony-nál: "A dolog szépséghibája csak annyi, hogy az automata élességállítás finomhangolása a normál E-bajonettes objektívekkel nem működik" Ezt a ph tesztben olvastam róla. Tehát általánosságban a gyári bajonettes obikkal ezen a gépen nem megy az AF :F :Y wtf?!

A Pana tesztvideókban olyan, mintha a mozgó képeknél a folytonosság természetellenes lenne és néha mikro laggok kisértenék. A színek viszont gyönyörűek. Valahogy a Sony felé húz a szívem, volt már Sony gépem és imádtam. Úgy nézem a profik is kezdenek rászokni.

Természetesen bármit is veszek, előtte kipróbálom, átbogarászom személyesen is. Egyenlőre azt kéne kitaláljam, hogy milyen objektíveket akarok és ezek alapján voksolni. A panasonicból mi a vetélytársa az A6000-nek?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.