Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17040) stargazer


stargazer
senior tag

Megjött a pana G6!
Régebbi szenzor ide vagy oda, hát le vagyok döbbenve eléggé. nekem tűélesnek és gyönyörűnek tűnik a kép, erőteljesen le vagyok hidalva a gép képességeitől. már csak az én képességeimet kell felhozni a szintjére... :DDD

mindenkinek köszi a segítséget, überklafa gépem lett nektek (is) köszönhetően. Nagyon örülök hogy nem tükrös monstrumot vettem. Teljességgel felesleges lett volna.

már látom hogy van az a szint ahol még teljesen okafogyott a dxomark-ot nézegetni.
lehet hogy kicsit túlontúl túlzás volt ennyire komoly gépet vennem, meg a teszteket, objektívek szőrszálhasogatását ennyire komolyan vennem (pedig mindenki mondta hogy ne). mondjuk az nem rossz hogy van benne egy csomó automatikus segítség kezdőknek, de én inkább szeretném majd a manuális részét kidomborítani. az első pár képen amit lőttem (automata módban), már szépen megjelent a háttérmosás, de nem tudom hogy tudom-e ezt pl. növelni vagy csökkenteni. pl. ti hogy döntitek el hogy mikor mekkora legyen az apertúra és a záridő? rutin meg az évek? :)
azt sem tudom még hogy melyik a jó expozíciós érték?
a 14 (28) mm mire jó? eddig nem nagyon éreztem hogy hol tudnám haszálni, "általában" (haha annál a 4 képnél amit eddig lőttem) a 42 (84)-et kedveltem.

Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.