Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14666) Julot


Julot
aktív tag

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszaitokat, és a sok tanácsot, ötletet, ajánlatot. Megfogadom amit az általam linkelt canon duplakittel kapcsolatban irtatok, nem veszrm meg! Valójában nem vagyok márkafüggő, és bár régóta fotózom, kezdőnek érzem magam, mert a lassan teljesen használhatatlanná váló Panasonic FZ5-nél komolyabb gépem nem volt. Igaz ennek a tudását kinőttem, de mindíg volt fonosabb dolog annál, hogy lecseréljem. Most viszont a kényszer hajt, annál is inkább, mert 3 hetes a második kislányom, és ilyenkor sok pillanat van, amit meg szeretne örökíteni az ember.
A vasútfotózás miatt kellene a tele, egyrészt én is olyan képeket is szeretek készíteni, mint amilyet Mr.csizmás forumtárs linkelt, másrészt szeretem a zoomolt képeket.
Nem szeretnék 150000-nél többet költeni, mert a gyermekeim már sokkal fonisabbak, minthogy eljárjak több napos fotótúrákra. Számomra luxus lenne, ha csak azért költenék százezreket, hogy ha évente 2x-3x elmegyek, akkor legyen valami.
Valami gép azért kell, amivel a gyerkőceimet jó minőségben fotózni, videózni tudom, és alkalomadtán a vonatokat, természetet is.
Épp ezért költséghatékony megoldást keresek, de sajnos nehéz. Már azon is gonolkodtam, hogy a Panasonic FZ200 jobb választás lenne nekem, mint egy dslr. Csak a képminőségétől, képzajától tartok.

Nektek erről mi a véleményetek?

Köszönöm!

Üdv.:
Julot

[ Szerkesztve ]

...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.