Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14346) zodo válasza Stauffenberg (#14332) üzenetére


zodo
nagyúr

Ma beugrottam egy mm-be és megtapiztam (aksi, elem nem volt bennük) egy Canon Eos 600D-t amit első körben, önerőből kinéztem magamnak de lehet nem is nekem való ill. egy Nikon D5100-t ami fogásra jobban tetszett.
Tudom egyik sem az én árfekvésem csak hogy mégis legyen valami kézzelfogható tapasztalat.

Igényeim közt elsősorban a szebb, életelibb, tisztább, részletgazdag képek készítése szerepelne a bridge gépemmel készítettekkel szemben. Főként a távolság amit át szeretnék hidalni pl Hungaroring lelátójáról tudjak szép, közeli képeket is készíteni. Videó ha van csak előny, nem annyira fontos mert ahhoz akkor ha jól gondolom kellene a külső mikrofon csatlakoztatása.
"Minta" képeimet a példa kedvéért (#14225) -ben linkeltem.
Egyéb extra opciók közül nem igazán tudom hogy mi hasznos vagy sem a képalkotás közben, beállításokban vagyis mi ami fontos lehet egy átlag felhasználónak aki fotózás után max felmásolja a gépre a képeit és családi körben végignézi őket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.