Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz dqdb #85260 üzenetére

    Arra jutottam, hogy a teljesség kedvéért veszek majd Hineytól egy 1.6mm CEM3 PCB-t is, és akkor teljes lesz a kép: 1.6mm FR4, 1.6mm CEM3, 1.2mm FR4, 1.2mm CEM3 lennének így összehasonlítva. Mindegyik flexcut nélküli.

    Gondolkoztam, hogy úgy lenne ezt jó tesztelni, ha egyforma buildek lennének, kupakok, kapcsolók, plate stb.

    Kupakból van egyforma mert a Keychron Cherry profilú, "double-shot PBT" kupakjából van egy halommal.

    Kapcsolóból majd szerintem kézzel kent GATERON KS-3X47 milky top vagy a GATERON KS-3X Full Black lesz, egyforma TX rugókkal.

    Sajnos 4 egyforma platem nincs semmihez, illetve az is eszembe jutott, hogy jó lenne tesztelni őket half és full plate-el is (van egy olyan érzésem, hogy full plate-el minimális lesz a különbség, de azért letesztelném). Úgyhogy valószínűleg 2essével fogom majd őket tesztelni, arra gondoltam még, hogy a prophet lenne a legjobb erre, mert ott 0 a bounce. Van szerintem hozzá 2 PC half-plate-em, full plate is van mindenféle anyagból de 2 egyforma az nem biztos, hogy van. Legfeljebb vágatok majd hozzá 2 full plate-et POM-ból (PC vágást EU-ban sajnos nem tudok, de így legalább a full plate-ek egy anyagból lesznek), így akkor lenne 2 PC half-plate meg 2 POM full plate összehasonlításhoz:

    1.6mm FR4 + POM full plate vs 1.6mm CEM3 + POM full plate
    1.6mm FR4 + PC half-plate vs 1.6mm CEM3 + PC half-plate
    1.2mm FR4 + POM full plate vs 1.2mm CEM3 + POM full plate
    1.2mm FR4 + PC half-plate vs 1.2mm CEM3 + PC half-plate

    1.2mm CEM3, 1.6mm CEM3 amúgy Hineytól jönnek majd terv szerint, 1.2mm FR4ből pedig csak egyetlen PCB-t tudok, amelyiken nincs flex-cut, az Augur gyári PCB-je, az már megvan.

    1.6mm FR4-ért szétnéztem most hirtelen nem láttam sehol készleten EU-ban flex-cut nélkülit, de vettem egy Frog Minit, amihez kapok 2db forrasztós PCB-t is, olyat amit Geon külön árul, az 1.6mm FR4 és flex-cut nélküli. De lehet 1.6mm FR4-ből is veszek majd egyet Hineytól.

    Más: TX saját oldalán elkezdte árulni a csavaros stabilizátorait, de taobao-n még nem láttam egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés