Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7088) Egon válasza draco31 (#7084) üzenetére


Egon
nagyúr

Ilyen szettem van nekem is (a becsületes neve Logitech Cordless Desktop MX). Ez anno egy igencsak felsőkategóriás cuccnak számított: a 3. legdrágább kombó volt a Logi kínálatában; csak a BT kapcsolatot használó "nagytesó" (MX700 helyett MX900-as egérrel), és a DiNovo volt nála drágább. 30K felett volt a bruttó kiskerára.
Az általad kinézett szettek valószínűleg a nyomába sem érhetnek. Konkrétan nem próbáltam egyiket sem, de hasonló Genius szettel már találkoztam (vélemény: ingyen sem kellene). Ha csak ebből a kettőből lehet választani, inkább talán a Trust-ot venném.
Amúgy szerintem el kell gondolkodni azon is, hogy érdemes-e szettben gondolkodni. A magam részéről biztos nem veszek többet szettet: ha az egyik tagja elromlik, kényelmetlen használni. Ráadásul míg az egérnél nem tudok eltekinteni a vezetéknélküliség adta "szabadságtól", addig a billentyűzetnél nem zavar a vezetékes kivitel (ezt érdemes megfontolni, mert egy adott minőségi szint felett, már csak nagyon drágán lehet kapni wireless cuccokat; ezzel szemben vezetékes kivitelben viszonylag olcsóbban is van normális klaviatúra, ha nem kellenek olyan extrák mint pl. világító gombok).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.