Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
Várnék tippeket a következő kikötések mellett :
Magyar kiosztás.
Kapcsolható háttérvilágítás.
Lehetőleg ne legyen nagyon hangos.
Lehetőleg csuklótámasszal.
A keret ~20K környéke.Bazinga!
-
jim bcs
nagyúr
válasz bluyoo #16552 üzenetére
Szia Kolléga!
Én azt mondom toldd meg a keretet minimum 10k-val.
-ha nem számít a világítás akkor ROCCAT Ryos MK (meha)
-ha számít akkor ROCCAT Isku FX (nem meha)-ha a 2 kombója kell és jó akkor ROCCAT Ryos MK Glow
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
bluyoo
nagyúr
válasz jim bcs #16553 üzenetére
Hi!
Hát elég borsos áruk van, mit ne mondjak. Az új monitor mellé akarom rendelni, amolyan bónusznak, vagy billentyűzetet, vagy egy fülest (mindkettő elférne).
De mindkét oldalon hamar 30K felé csapott az ajánlott példányok ára.
Viszont ezek már a lélektani határomon felül vannak (legalábbis egyelőre). Az az igazság hogy 20K alatt akartam megúszni a dolgot.
Most egy kopott Labtec ulraflat-al "szenvedek". Amit anno csúnyán benéztem, a világítással kapcsolatban ...
Szóval helyette akartam valami jobb/komolyabb darabot.
Mindenesetre köszi a javaslatokat, alszok rá párat.Bazinga!
-
bozont
veterán
válasz bluyoo #16554 üzenetére
Sajnos a magyar kiosztás nagyon lekorlátozza a választási lehetőségeket. Én most sokat keresgéltem a témában és két lehetséges vételre akadtam kis kompromisszumokkal. Az egyik a Trust GXT 280 10e körül. Vagy a Tesoro Durandal 20-22e körül. Viszont utóbbit jó lenne valahol megnyomkodni, vagyis mindegyik verzióját (red, brown, blue switch) hogy melyik is lenne jó számomra. Ha meg az ember nem akar kompromisszumot, akkor nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlni.
-
bluyoo
nagyúr
válasz bozont #16555 üzenetére
"Sajnos a magyar kiosztás nagyon lekorlátozza a választási lehetőségeket." Igen erre én is hamar rájöttem!
A Tesoro Durandal -t én is néztem, az még nagy duzzogva beleférne a keretbe. De ugyancsak nem vagyok vele tisztában azzal, hogy nekem melyik is lenne a legjobb választás. Na meg annyira nem tetszik, ugyan nem elsődleges szempont, de csak egész nap a szemem előtt lesz.
A Trust -ot én is a polcra tettem ugyan, de az Ozone Blade számomra szimpatikusabb, több szempontból is.
Nekem is egyszerűbb dolgom lenne, ha ki tudnám őket próbálni ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani billentyűzetet (+egeret)?
Kb. annyi elvárásom van, hogy vezeték nélküli legyen, max. olyan 8-10k értékben.
Ahhoz kellene, hogy a gépet lehessen használni egy másik szobából is, ugyanis ott volna majd egy tv-vel összekötve HDMI-n keresztül.
Előre is köszönöm! -
jim bcs
nagyúr
válasz bluyoo #16556 üzenetére
a legolsóbb és normális az az Ozone Blade
Blue: gépeléshez
Brown: általános használatra
Red és a Black: játékraA membrános billentyűzetek gombjainak lenyomása esetén viszonylag pontatlan visszajelzést kapunk arról, hogy a gomb mikor aktiválódott. A mechanikus kapcsolók közül a Blue és Brown MX kapcsolóknál ez a visszajelzés nagyon pontos, az előbbinél karakteresebb, az utóbbinál finomabb. A kifejezetten játékokhoz kifejlesztett Red és a Black kapcsolóknál nincs visszajelzés, ezeknél a gyorsaság a fontos (a játék hevében úgyis tövig lenyomjuk a gombokat). A Red tulajdonképp a játékos mechanikus billentyűzetnél gyakran használt Black lightosabb verziója, ezért aki már próbálta a Blacket (pl. a legendás Steelseries 6G vagy 7G-n), és úgy érzi, hogy tetszett neki, de túl nehéz volt lenyomni a gombokat, annak a Red jó választás lehet.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
mumtaz
senior tag
Most akarok venni billentyűzetet, mert ami van, azon már semmi nem látszik.
Nekem a Force K7 tetszett. Nekem is kell a háttérvilágítás és mechanikus billentyűzetet szeretnék. Nekem ugyanakkor bejön az alacsony, laptop szerű billentyű. Jó, ha vannak multimédia gombok is rajta.
A Force K7-et szidták is és dícsérték is.
Ezt a Trust gxt 280-ast nem ismerem.
Ozone Blade is tetszik. De nekem nem játékra kell elsősorban, meg játéknál én nem is használom a WASD kombinácíót. -
TIT
veterán
válasz Khelben #16561 üzenetére
A trust egy gagyi márka,megnyomkodtam anno és lapos gombjai voltak mint a laptopnak(eleve kényelmetlen)és a fényerőszabályzónál 1mm és 3mm között változott a rés.
Ozone-t nem ismerem de ahogy olvastam több közük van a bill.-ekhez mint a trustnak.
Genius g-265-öt is dícsérik és visszavittem mert egy gagyi(de annyiért mit vár az ember...többet)
Blade nem rossz állítólag csak vigyázni kell nehogy szétvágja a kezed.Valakinek 1 hónap után lekopott a bill.meg nem működött,valakinek megy 8 hónapja gond nélkül.Amúgy gariba cserélik a kopott bill.-eket.
Csak jó,hogy a forgalmazó nem tudja mit árul,mert szerinte nem lehet app-okat gombokhoz rendelni,pedig lehet. -
mumtaz
senior tag
Nekem mondjuk pont a lapos billentyű jönne be, de kész vagyok kompromisszumokra.
Még mindig a Force K7 tetszik. Bár azért agyalok a Blade-en is.
-
mumtaz
senior tag
Ez olyan izé, hogy pont olyan billentyűzetet nem gyártanak, ami megfelelő lenne.
- Laposnak örülnék
- Világítson
- Legyenek rajta multimédia gombok (hangerő is elég)Bizonytalan vagyok. 10k körül keresnék, de elmennék max 15k-ig.
-
törölt tag
Az én Trust GXT 25-ös egeremnek pl. a görgője ment tönkre, előrölte magát. Meg a festék elkezdett lejönni róla.
Ami röhej, hogy emellett van egy "15862" számú notype Trust egerem, az meg már 5x annyi időt lehúzott, mint a GXT 25, és semmi baja.Mindezek után nyilván trustolok a márkában.
[ Szerkesztve ]
-
Adams15
aktív tag
Szóval tudtok ajánlani valamit?
[link]
Még annyi, hogy játékra is használnám persze a billyentyűzetet, de nem kell, hogy világítson, nem szoktam kihasználni a multimédia jellegű billentyűket sem.
Köszönöm -
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Mi a különbség a corsair K70 blue és a red között ?
Sajnos a brown számomra jelenleg nem elérhető. -
LógaGéza
veterán
válasz tom_tol #16572 üzenetére
Jobb felső sarok mindenre megoldásot ad
Amúgy a blue hangosabb, jobban kattog, de épp ezért jobb visszajelzést is ad. A red az linear, nem kapsz visszajelzést a lenyomás tényéről, de épp ezért halkabb is. Röviden, tömören.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
minek?:S
őstag
Üdv.
Rapoo, mint márka, mennyire megbízható? Konkrétan az E2700 érdekelne.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.:M.
-
Khaosz55
addikt
Hali,
én vettem az irodába egy Rapoo 8900 combo-t. Mivel külön nem tudtam magyar kiosztású billentyűt venni ezért vettem egér pírosítással, így ez Magyar.
Mit mondjak eszméletlen jó. Nincs hátérvilágítás, de az irodába nem is kell. Szép kidolgozás nagyon jó gombok. Nyomási pont hang stabilitás kiváló, imádom. Totálos notebook érzés.
Én a Rapoo KX billentyű megjelenést várom Magyarországon, sajnos még csak külföldön kapható. Mechanikus és nem magas a key cap (leginkább a magas keycap zavar a mechanikusban). Hogy lesz-e magyar kiosztással azt nem tudom (nagyon remélem), nagyon jó színekkel, fekete vagy sárga keycap-pel egyből le is csapnék rá.
-
bencze
senior tag
válasz bluyoo #16560 üzenetére
Tudod ez a kék-írni jó másra szar és piros-játszani jó másra szar stb. amúgy nem feltétlen igaz. Olyan 1.5 évig kék kapcsolósom volt itthon, játszottam rajta, melóban meg piros és írtam rajta. Érdekes módon érzésre a barna, ami elviekben jó kellene legyen, kevésbé jön be, nem tudnám megfogalmazni de nem szeretem annyira. Írni is többet használom a piros kapcsolósat, jelenleg a barna félre van téve és kék + piros kapcsolóst használok. Érdemes valahol megtapogatni, de az igazság az, hogy olyan 1 hónap használat után megint rájössz, hogy mi jó vagy mi rossz benne. Ezért kell mindegyikből venni egyet
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bluyoo
nagyúr
-
bencze
senior tag
válasz bluyoo #16578 üzenetére
A pozitívum, hogy bármelyik megszokható és jobb a membránosnál. Számomra feelingre a sorrend kék > piros > barna, mást nem próbáltam, de a fekete, clear, zöld stb. mind ezek verziói erősebb rugókkal... ha Budapesten jársz esetleg próbálj meg benézni olyan helyekre ahol sok cucc van kirakva hátha van mechanikus is.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bluyoo
nagyúr
válasz #75128832 #16580 üzenetére
Hát ha lenne a közelben már megnéztem volna. Mondjuk a MM-ban még nem néztem körül, bár elég kevés rá az esély hogy számomra megfelelőt találok.
(#16579) bencze
Hát csak a billentyűzetért nem utazok fel. Marad a szerencse! Ha nagyon nem jönne be elállok a vásárlástól ...Bazinga!
-
nyunyu
félisten
-
Khaosz55
addikt
válasz nyunyu #16585 üzenetére
Igen ez a razer ezért sem szeretem a razer termékeket, jók viszont túlzottan túlárazottak. Saját fejlesztés annyi hogy berakták a bevásárló kosárba a kapcsolókat. Gondom azért váltottak mert olcsóbbak a kapcsolók egy jó marketing fogással meg még drágábban is el tuják adni a billentyűt.
Kínai kapcsolókkal sem lesz gond szerintem.
-
bozont
veterán
Amúgy angol kiosztású bill esetén, mi az ami esetleg nagyon ajánlott max 15e Ft-ig? Ahogy nézegettem most, ha nagyon úgy van, akkor megtudnám szokni az angolt billentyűzet - win magyar kiosztást.
Külföldi rendeléstől sem riadok vissza, ha nem sok a szállítási költség. -
netpeti98
addikt
A Zalman zm-k500-ról vannak hosszútávú tapasztalatok? Rövid távon mindenhol dicsérték viszont hosszútávú tapasztalatokat nem nagyon találtam. A Kailh switchek eléggé elbízonytalanítottak.
-
törölt tag
Hahó (másodszor ) !
Tudtok olyan vezeték nélküli billentyűzetet, ami egérrel együtt van, magyar kiosztású, és megbízható (jelstabilitás, null kihagyáscount) ? Esetleg valakinek van személyes tapasztalata konkrét típussal?[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Egy jo pedla, ha a baratnod nem szereti ahogy kalapalsz a billentyuzeten.
-
John D'oh
aktív tag
Tud valaki ajánlani egy olyan magyar kiosztású billentyűzetet ami támogatja az egyszerre történő min 5 billentyű lenyomását ? Többi extra játékos funkció nem érdekel, de ez fontos lenne. Köszi !
-
törölt tag
válasz #75128832 #16591 üzenetére
akkor félreértettem, bár ezzel is lehet játszani magában is
a billen lévő bal egér gombot(ami a bal felső sarokban van) viszont rendszeresen használom játékban úgy hogy közben rendes egeret használok a jobb kezemmel, pontosabban lehet lőni mert meg se rezdül közben az egér -
arminlok
senior tag
Sziasztok
Most vettem egy k360 logitech billentyüzetet és itt ülök az azstali pcnél és néha csak igy elfeljt irni. Ha felemelem/odébb rakom akkor megint fogja a jelet. A gép bevan forditva a falhoz és hátul van az usb port ugye, de a köztük lévö távolság akkorsem több mint fél méter. Két hete vettem elvileg az elemnek két évet kéne kibirnia szerintetek mit csináljak? Probáljak egy elemcserét vagy vigyem vissza? Baromi zavaro tud lenni
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok!
Egyéni vélemény a Gigabyte K7-ről és a Gigabyte M9-ről
K7: Teljesen laptop billentyű érzetét kelti,halk,bár a nagyobb gombok(enter,space stb. hangosabbak)
A világítás valóban zavaró ha egy kicsit oldalról nézzük a gombsort,mert látszik az alulról világítás.Én visszavettem a fényerőt közepesre és igy szerintem teljesen használható !
3 szín közül a kék-zöld elegye tényleg szemet gyönyörködtető!!!
Nekem nem jelentkeztek beragadó gombok,viszont a hangerő tekerője tényleg ferde
Egyébként kidolgozása nem rossz,hozzáteszem ennyi pénzért!!!
Hozta az elvárásomat!M9: Az egérben viszont csalódtam!Túl nagy.Az oldalsó-első gombot nem érem el csak ha rátámaszkodok csuklóból az egér hátára!Kicsit recseg ropog itt-ott,nem világitanak egyforma fényerőn a dpi jelző ledek.
Viszont határozott,de nem zavaró kattanása,keménysége van a gomboknak.Egy darab elemel alig nehezebb mint egy vezetékes!!!Aki szereti a nehéz egeret belerakhatja a másik elemet is.Számomra a 2000 dpi-s beállítás használhatatlan (pontatlan,ugyanis túl gyors és remegős)1600-ig OK.Miután átveszi a kéz melegét, a görgője kissé érdesen forog, ugyanakkor határozott.Fogása,színe,formája hibátlan.
Így utólag sokallom az árát!(nálam max 5-6 k,amit ér!)Alig várom a tavaszi zöldelést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
- Matias Ergo Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest