Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hahó!
Billentyűzetet keresek, lehetőleg egereset, a következő paraméterekkel:
- vezeték nélküli legyen, 3 méterről nehéz volna vezetékessel
- magyar kiosztású legyen
- na nagyon hagyjon ki, mert látom, hogy rosszabb minőségűeknél sok helyen panaszkodnak ilyesmikre
- nem szeretném, ha 8-9e-nél többe kerülne, most új gépre spórolok
- és még egyszer: jó volna, ha egérrel együtt adnák
- na meg persze nézzen is ki valahogy
- a gombjai jó lenne, ha nem 2 mm vastagok lennének, mint modernebb laptopok billentyűzetei, tehát ne ilyen...
- kapható legyen Mo.-on, valamelyik webshopban, vagy akárhol is
- na meg legyen jó tartós darabElőre is köszönöm!
-
-
törölt tag
válasz Khelben #16512 üzenetére
Én meg gányoltam egy kicsit, ami meglepően jól néz ki, majd megpróbálom nem elfelejteni feltenni ide is a képet: fogtam egy, a tiedhez hasonlót, kifúrtam neki egy lyukat a bill. jobb felső sarkában, onnan vezetem ki, a talpazata meg egy kis átalakítása után bele is fért a lámpának a bill. belsejébe - még jól is néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BullKoxa #16516 üzenetére
Mondjuk ez pont a fórumot előremozdító hozzáállás. Mondjuk egy visszalinkelés is elég lett volna.
Mindenek előtt: magyarországi vagy, forintban gondolkozol. Mire fel az angol billentyűzet?
Utána kell választani, miután biztos vagy benne, hogy az angol jó és kell neked. Az utolsóra nagyon hasonlít egy Trust GXT 280 LED - persze ez 10e.
Olcsó, jól kinéző, tartós darabot választhatsz. Illetve az előbbiekből kettőt. Nem vicc. Ez van, olcsó dolgokról lehet beszélgetni, lehet tanácsolni, de senki nem teszi szívesen, mert az ajánlás a minőséget, a megbízhatóságot garantálná. Azt pedig ezeknél nem lehet. Vagy máshogy: olyan kicsi az összeg, hogy nem dönthetsz rosszul. Ha tönkre is megy, az oda-vissza fuvar több, mint a bill. értéke. -
törölt tag
Na, ezért használok én programozáshoz egy külön angolt - magyar fönt az asztalon, angol lent a billtartón, de erősen gondolkozom egy olyan modon, ahol alapból minden magyar, de egy gombbal meghívom a kiosztásváltást, és bekapcsolom a háttérfényt, ami meg angolt világít be. A gond csak az, hogy ehhez át kell festenem egy angol kivilágított billentyűzet kb. 20 gombját. Nem tudom, hogy fog sikerülni... A kiosztásváltás egy háttérben futó c# szolgáltatás eventje lesz, ill. már meg is van írva, a háttérvilágítást meg tudom oldani úgy, hogy eleve annak a gombja lesz a váltógomb, már csak azt nem tudom, milyen festék van, ami elég tartós ahhoz, hogy ne kopjon le állandóan. Egy műanyagfestékkel már megszívtam, annyi elég volt, most keresek egy normálisat végre . Na meg a gombok számában is megfelelő bill. kell nekem, amit néha hajlamos vagyok elfelejteni...
Mondjuk gamernek kinéző billentyűzetet nem szokás programozáshoz, ilyesmikhez venni, ha jól gondlom, máshol meg aligha használom én a backslasht...
-
törölt tag
válasz nyunyu #16524 üzenetére
Lakkra gondoltam már, csak kb. olyan lenne, mint a telefon képernyője: hozzáérek, ééééés tiszta zsír. Lehet, hogy valami visszacsiszolt matt lakk még jó lehet, ez valóban nem hülyeség
Én meg egy jó ideig magyaron csináltam, és ezért hajlamos vagyok még angolon is nyomogatni az altgrt meg a shiftet, amikor olyan karakterhez érek, aztán mindig törölhetem vissza
Meg amúgy megy vakon is, csak kényelmetlennek érzem, amikor lenézek, hogy tudom, hogy jó billentyűt ütök le, de más van rá írva... tudom, ne nézzek rá... -
törölt tag
Az én Trust GXT 25-ös egeremnek pl. a görgője ment tönkre, előrölte magát. Meg a festék elkezdett lejönni róla.
Ami röhej, hogy emellett van egy "15862" számú notype Trust egerem, az meg már 5x annyi időt lehúzott, mint a GXT 25, és semmi baja.Mindezek után nyilván trustolok a márkában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hahó (másodszor ) !
Tudtok olyan vezeték nélküli billentyűzetet, ami egérrel együtt van, magyar kiosztású, és megbízható (jelstabilitás, null kihagyáscount) ? Esetleg valakinek van személyes tapasztalata konkrét típussal?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest