Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz akoska23 #60501 üzenetére
A hardver ugyanaz mindkettőben, és a 920 IPS LCD, 32GB, vezetékmentesen tölthető, a 925 pentile AMOLED, 16GB, csak megfelelő hátlappal tölthető vezetékmentesen, viszont könnyebb és vékonyabb plusz fémkeretes. Szerintem a 920 többet kínál, de neked kell eldöntened, mi a fontosabb.
De inkább várd meg a 730-at, szerintem max 2 hónap.
-
tvamos
nagyúr
Ez bizonyos embereknel lehet kivalasztasi szempont, tehat akkor nem OFF.
A masik meg az, hogy hagyjuk mar meg a lehetoseget az embereknek, hogy megbizzanak a Google-ben, az NSA-ben, esetlek a Microsoftban, es ne bizzanak meg egy-egy kinai szir-sz@r gyartoba.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Navirodof
csendes tag
Heló szakik!
Az lenne a kérdésem,hogy mit tudnátok ajánlani 5"es MTK-t aminek megbízható a GPSe,két SIM kártyás és quazi/vagy igazi HD-s és nem is kell oly mélyen a zsebbe nyúlni érte?
Előre is köszönettel.
U.i.:Ja és hol érdemes,(lehetőleg hazai bolt)rendelni? -
margithid
veterán
WP teleofnban gondolkodom amúgy én is és azt nem tudom, hogy a lenovo mikor jön ki végre ilyen készülékkel?
Tavasszal már tényként hozták, hogy idén jön a lenovo wp8-as készülék(ek), de azóta semmi hír.
Pedig egy S660 hardverű telefonnak bizony tudnék örülni 150-200$-os áron, mtk helyett mondjuk snapi 400 procival, 1 GB Rammal és 3000es aksival. Nekem ez lenne a tökéletes telefon.
Ja nem, még ha vízálló lenne akkor lenne a tökéletestvamos
Nem kötözködök.
Ha a számlaszámra izgulsz akkor ha annyira kell én megadom az enyémet, légy vele boldog.
Ennyiből interneten se vásárolj, mert ott is ki kell adnod a kártya adataidat. Paranoia[ Szerkesztve ]
-
tomylee75
újonc
Az xperia M2-be nincs mobile bravia engine szoftver?
-
tomylee75
újonc
Mibe fog változni a kit kat után az xperia m2?
-
norbert1998
nagyúr
-
pengwin
addikt
válasz tomylee75 #60510 üzenetére
légyszíves legközelebb használd a szerkesztés gombot!
az M2 KK-e meg olyan lesz, amilyennek a felettem szóló leírta: Sony skin+ lekorlátozott hardveres funkciók, mert a drágább modelleket is el kell adni...
de ami fontosabb: 4.4-ben van ART, vagyis amelyik modell nem kap KK-et, az hamarosan szívni fog az újabb appokkal.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Keresem a következő okosnak mondott telefonomat, igényeim a következők lennének fontossági sorrendben:
- Megfelelő akkukapacitás -> elfogadható üzemidő,
- Használható Dual SIM támogatás,
- Hívásrögzítés lehetősége,
- Max 5" átlójú, elfogadható minőségű kijelző,
- SD kártya bővítés,
- Nem árt, ha fizikai (vagy szenzoros) gombok vannak a kijelző alatt, a képernyőn megjelenő virtuális gombokkal nem vagyok kibékülve,
- Ha megoldható hazai garancia,
- Nem zárkózok el semmilyen OS-től sem, ha a fentiek teljesülnek,
- Ha van benne FM Rádió is, az nem gond.Ebay, Kína nem gond, csak ne én legyek az első vevőjük. :-)
Up: a lényeg természetesen lemaradt, az ára legyen 100 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Dexter22
újonc
Halihó!
Android-os telefont keresek minimum 5 MP-s kamerával (+vaku vagy LED), minimum 4 hüvelyk átmérőjű kijelzővel.
Árban nem tudom, hol kezdődik egy ilyen teló. 40ezerbe belefér? -
RohenHun
csendes tag
Sziasztok!
Húgomnak tönkrement a telefonja, és most szeretnénk venni neki 1 újat. Főbb szempontok:
-Szeretné, hogy kicsi legyen (samsung galaxy s2-mnél ne legyen nagyobb, de addig még jó a méret, tehát kb 4,3"-ig)
-Max 85000-88000ft árban alacsony havidíj mellett
-Viszonylag jól bírja az akksi
-új legyen
-t-s legyen, mivel az egész család az
-Használat: leginkább hívásokra, néha, ha gyorsan meg kell nézni vmit weblapon, vagy még néha esetleg gps-ként lenne használva+ néha fényképezés, ha nincs nála fényképezőgép
-Androidot használok, meg meg is vagyok elégedve vele, úgyhogy olyat szeretnék neki is, de ha nagyon ajánlotok vmilyen windows phone-os mobilt, annak is utánanézek.
A galaxy s4 minit néztem ki neki (nem érdekli, hogy milyen sebességű, meg sztem ez bőven megfelelne 1 jó darabig). Tudni kell még, hogy kb 5-6 évente cseréli le a telefonját, úgyhogy olyat szeretnénk venni, ami sokáig bírná. Szerintetek az galaxy s4 mini megérné 88000-ért a t-nél most (adnak hozzá pluszban 1 ebook readert még holnapig, ha megrendeljük). Bármilyen tanácsot, vagy tippeket más mobilra szívesen meghallgatunk.
Előre is köszönöm mindenki segítségét! -
chatran
őstag
Sziasztok!
Maximum 35ezerért milyen okostelefont tudnátok ajánlani? Lumia 530 vagy az Androidos vonalon létezik ennyiért megbízható és stabil telefon?
-
pengwin
addikt
válasz RohenHun #60524 üzenetére
S4 mini nagyon nem éri meg. Ugyenez a hardver van az 50-70k-s telefonokban is.
+1 az LG G2 mininek, sokkal jobban megéri. Vagy Xperia SP. Ha meg nagyon fontos a méret, akkor az Alcatel Pop S3 4"-os, 2000mAh-s akksival, hardveresen hajszálnyival gyengébb csak az S4 mini / G2 mini párosnál. Esetleg Ascend P6, a 2GB RAM miatt.
Mondjuk ha meg tényleg hosszútávra kell, akkor egy BlackBerry / Lumia sokkal időtállóbb egy középkategóriás androidnál.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Samsung Galaxy Note2 vagy Sony Xperia Z?Üdv!
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Olyan Magyarországon kapható okostelefont keresek ami legalább Ip67-es védelmű és legalább 8Gb a belső memóriája és 1Gb ram van benne. Köszönöm az értelmes és használható válaszokat!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TCSZ
senior tag
válasz norbert1998 #60534 üzenetére
Köszönöm! Nézem Őket!
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
veterán
válasz pengwin #60530 üzenetére
Érdekes ez az S4Mini-dolog. Már előre leírom a végkövetkeztetést: én nem ezt választanám a telefon-rengetegből.
Tegnap és ma volt a kezünkben (keresztfiamnak van, itt volt nálunk 2 napig, fingattuk kicsit)
2 db telefont tettünk mellé : Idol 2 S (58e Ft), és Idol Mini (OT6012x, 30eFt)Tények:
A Samsung Amoled kijelzője gyönyörű. Ugyanakkor túlszaturált, természetellenes, fényképek nézegetésénél az emberek narancssárgák, ami marha jól néz ki, csak épp nem igaz.
Napfényben láthatósága NEM jobb mint az IPS Alcateleké, sőt! Az Idol 2 S kint, szabad térben jobb. (Igaz, rendesen fakók a színek a Samu mellé téve, de ez mint mondottam: csalóka)
Antutu V5.0 eredmények:
Samu S4 Mini (Snapi400 2x1,7GHz Krait, 1,5GB RAM, 540x960 kijelző) 22100
Idol 2 S (Snapi400, 4x1,2GHz, 1GB RAM, 1280x720 kijelző) 17900
Idol Mini (MTK6572 2x1,3GHz, 512MB RAM, 854x480 kijelző) 11000Érdekes az erőfölény, ami viszont a napi használat (JÁTÉK) során nem jön ki !
Az S4Mini (mindenki másképp látja, saját véleményünk hogy) NEM ÉR 80.000. Ft-ot.
Böngészésre, netezésre, játékra az 5" IPS, 1280x720 JOBB.És hogy egy S4 Mini ér-e 2,5-3-szor annyit, mint egy Idol Mini ?
Többet ér, egyértelmű, de nem tudnám megmondani, hogy mennyivel adnánk érte többet. Az Idol Mini vékonysága, könnyűsége igencsak megkapó. Az alu(szerű?) hátlapja sokkal jobb és szebb, mint a Samu fényes, ujjlenyomat-gyűjtő hátlapja, tehát vannak pozitívumok a sokkal olcsóbb kis Alcatel javára is.A 3 srác (nekik a játék a legfontosabb) egyértelműen megállapította, hogy (ezek közül) az Idol 2 S a legjobb.
Aztán itt van még a friss szerzeményünk, a Jiayu G2F, amit a srácok teljesen el is felejtettek, és most, e sorok írása közben futtattam le rajta az Antutu V5-öt, és 19701, és 36900.- Ft + 1200 posta ...Mindenkinek más a fontos, eltérőek az igényeink, az ízlésünk, na meg a pénztárcánk is. Tényleg nem minden a név és a tipus, mindenkinek azt mondom hogy menjen el egy nagyáruházba, nyomkodja hosszasan a kitett telefonokat, és lehet hogy egy olcsóbb ketyerében fog találni valami olyan tulajdonságot, ami miatt az jobban bejön majd.
[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
aelod
veterán
válasz pengwin #60530 üzenetére
Nem is láttam még ezt az alcatelt. De azért valljuk be nem versenytárs egy galaxy s4 mininek.
Ha hosszú távra kell telefon RohenHun (#60524) akkor valóban egy BB vagy akár alma. Csajok meg amúgy is szeretik a megnyomom megy telefonokat. Nem akarnak babrálni sokat vele. Point and shoot kamera, gazdag közösségi appok.De a G2 mini egy jó választás lenne ugyanúgy mint az s4 mini. (Utóbbinak gyengébb az akkuja.)
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
pengwin
addikt
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Egy lány ismerősömnek kellene új telefon, valami olcsó itthoni telefonüzletből. Partnero Gsmline, vagy valami hasonló helyról, főleg szürkeimport, mivel a gyári garisok elég necces árban mocorognak.
Idézem:
"az a lényeg,hogy androidos legyen és legyen legalább 5 megapixeles kamerája meg vaku benne. A méret mindegy, de azért 5 colnál jó lenne ha nem lenne nagyobb. És minél nagyobb belső memória kellene, legalább 512 MB, hogy rendesen vigye az alkalmazásokat. Ezen kívül fontos, hogy fehér legyen. Keret 40 ezer HUF"
Valakinek ötlet esetleg?
Megköszönném, ha segítenétek neki.Üdv!
• Honor Magic5 Pro •
-
Devas
őstag
válasz fpatrik17 #60540 üzenetére
Hali!
LG L70 megfelel az igényeinek, ha nem hardcore játékos.
1 GB RAM van benne, 512 RAM-al kerüljétek az androidot.
Belső szabadon felhasználható tárhely 1,5 GB az alkalmazások részére + megeszik SD kártyát is a fotóknak és a zenéknek.Úgy tudom több fajtája van a készüléknek, a sima csak 5 MP kamerával és NFC nélkül van szerelve, ez a D320.
D320N-ben már van NFC is.
D320F8-asban meg 8 MP-s kamera van.[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
edem96
senior tag
Hát ha fekete is jó lenne akkor azt mondanám hogy irány a MM és Navon M500..... Nagyon jó kis teló, nekem is ilyen van és én nagyon szeretem.... Pedig nyüstölöm mint az állat.....
Devas: LG L70 felejtős a 4.4-es droid miatt mert kevés lenne a 1,5 giga belső memó úgy hogy ezek mellett nem is tud SD-re telepíteni.
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
Devas
őstag
válasz edem96 #60543 üzenetére
Hölgyeménynek lesz, szerintem neki nem kevés a 1,5 GB. Alkalmazásoknak elég lesz az csak a nagy játékok nem férnek már rá. Fotók, zenék, térképek meg mehetnek az SD kártyára.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
veterán
Jiayu G2F , mobilamb.eu.
36900 + 1200 posta, a megrendelés másnapján a kezedben van, Szlovákiából érkezik.Olvasd el a tesztjét itt a mobilarénán, 40e Ft-ig nem sok kihívója akad.
Nekünk már van 1, kitűnő kis ketyere.
Üdv
Cs ZsCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz margithid #60547 üzenetére
Személy szerint nekem a WP-vel semmi bajom sincs, sokan szeretik, elfogadom hogy jó. Egy jóbarátomnak van 625-ös, szereti, és neki is elhiszem hogy jó.
( saját igényem: )
Én nem vennék meg olyan eszközt (szándékosan nem telefont írok) több tízezer forintért, amiben nincs lámpa, mert egy értelmetlen spórolás eredményeként egy 20 centes LED-et hagynak ki, ezzel is arra ösztökélve hogy drágább dolgot vegyél. Ez igenis lehúzás.Számtalanszor be kell világítani pl ágy mögé-alá-bárhová-bármibe, jön az ősz-tél, sötétebb esték, lámpára igenis szükség van.
Így nekem a 630-as nem opció (miközben a 625-öst majdnem megvettem tavaly)
Üdv
Cs ZsCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Sajnos előfizetéssel fogok tudni venni csak új telefont. Szerintetek ez mennyire lenne jó választás: Samsung Galaxy Express 2. A topikja nem igazán pörög. Nekem a nagyobb RAm, kameragomb és bruttó 8Gb-os tárhely miatt tetszett meg. Mi az utolsó frissítés rá ami kijött? A 3g-t ki lehet kapcsolni benne? Akkor menyivel jobb az üzemidő? A Sony Xperia M2 mennyivel vagy miben jobb ennél?
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.