Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz margithid #60547 üzenetére
Személy szerint nekem a WP-vel semmi bajom sincs, sokan szeretik, elfogadom hogy jó. Egy jóbarátomnak van 625-ös, szereti, és neki is elhiszem hogy jó.
( saját igényem: )
Én nem vennék meg olyan eszközt (szándékosan nem telefont írok) több tízezer forintért, amiben nincs lámpa, mert egy értelmetlen spórolás eredményeként egy 20 centes LED-et hagynak ki, ezzel is arra ösztökélve hogy drágább dolgot vegyél. Ez igenis lehúzás.Számtalanszor be kell világítani pl ágy mögé-alá-bárhová-bármibe, jön az ősz-tél, sötétebb esték, lámpára igenis szükség van.
Így nekem a 630-as nem opció (miközben a 625-öst majdnem megvettem tavaly)
Üdv
Cs ZsCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
törölt tag
-
nyisziati
veterán
válasz margithid #150099 üzenetére
Tessék egy összehasonlítás. Jóval erősebb a Pro (280 antutu p. vs. 170), viszont nincs külön SD tartó, csak a második kártya helyett tudod berakni.
Viszont abból is van 128 gigás verzió.
Plusz az aksija is nagyobb, van benne NFC, 5.0-ás a BT és a GSM egység is nagyobb energiával sugároz. -
nyisziati
veterán
-
TeeJay
félisten
válasz margithid #150145 üzenetére
ácsi a Redmi Note 8 Pro más tészta
az Mediatek procis, nincs rá xiaomi.eu ROM sem vagyis próbálkoztak vele de offolták mert túl sok telefon lett tégla mikor rá akartál rakni...
meg elvileg mivel 12nm-en gyártják szeret fogyasztani, ellenben teljesítményben veri picit a Snapdragon 730-at is meg elvileg GPU-ban is ráver kérdés hogy megéri-e a plusz fogyasztásért cserébe mert a 730/730G 8nm-en készül ám tehát fejlettebb gyártástechnológiával.
battery tesztben 4500-as akkuval hozott annyit mint egy 4000-es akkus Snapdragon 730-as telefon. én itt már inkább a több üzemidőt választanámezért is várok a K30/Poco X2 global verziójára mert tökéletes lenne nekem
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz margithid #150153 üzenetére
valami jön majd belőle meg már időszerű lenne hiszen lassan 3hónapja mutatták be és már itt lenne az ideje a global verziónak is
nekem a mi9t sajnos már nem opció, szükségem van microSD-re meg kihagyom a pentile OLED kijelzőt
120Hz IPS nekem jobban bejön meg nincs popup szelfi kamera így arcfeloldás villámgyors
várok mégMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
TeeJay
félisten
válasz margithid #150188 üzenetére
lehet van kameralyuk de annyival több pixel függőlegesen a kijelző mint a full kijelzős Mi9T-nél csak az kidugja a kamerát és a mechanika miatt nincs hely microSD-re
szóval ha azt nézem megkapod a Mi9T kijelző felbontását plusz 60pixelt még amibe befér a kameralyuk meg a felső státusz sor így végül több a megjeleníthető adatMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz margithid #150307 üzenetére
Ha igaz a pletyka a Redmi Note 9 pro az új Mediatek 5G procit kapja és nem hiszem hogy drágább lesz mint a mostani note 8 pro. A note 9 esetén a 720G meg nagy ugrás a mostani 665-ről, mivel van verseny bőven így kétlem hogy árat emelnek tehát továbbra is vinni fogják a sima note 9-et
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nyisziati
veterán
válasz margithid #150322 üzenetére
A Redmi Note 8 Pro UFS-t használ, nem is véletlen, hogy kb. 100 ezer ponttal többje van antutuban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs