Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32398) czzz


czzz
újonc

Sziasztok!

Lassan 4 éve használom a Desire HD készülékemet, és úgy döntöttem, hogy eljött a csere ideje. A telefonnal túl sok gondom nem volt, de pár apróság zavart. (1 év után a telefont szervizbe kellett küldeni, mert a hangerő szabályozó gomb kiesett, 2 év után komolyan akadozni kezdett a droid, fénykép vaku használatánál néha kikapcsolt a telefon).

Egészen 1 héttel ezelőttig biztos voltam benne, hogy a htc one lesz az új szerzemény, de miután olvasgattam a teszteket, a lumia 920, esetleg 925 elbizonytalanított. Egyrészt a htc szerviz 3 éve sem volt az igazi, de ahogy hallom az most talán még rosszabb lett, másrészt nem vagyok meggyőződve arról, hogy az Android többet nyújt, mint a WP8. (a here drive +-ról pedig még nem is szóltam)

Ti mit javasolnátok? Melyiket érdemes inkább beszerezni? A kamera nekem másodlagos, ami fontos, hogy strapabíró legyen, üzleti jellegű felhasználás menjen rajta, ne akadozzon, legyen az akksi erős, és navigációra is tudjam használni.

A htc one gyönyörű telefon, tetszik az alu, de az android az elmúlt 3 évben nem győzött meg. A WP8-ról is hallottam negatívumokat (notifications hiánya, outlook állítólag nem tölti be a korábbi emaileket, stb.)

Köszi a javaslatokat előre is!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.