Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#119451) Soybex válasza corne (#119450) üzenetére


Soybex
őstag

S7edge->S8 vonalra értettem a kamerát.
A Huawei esetében volt pár emberke aki gyengébbnek érezte a p9hez kèpest a p10-et :)

Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.

(#119452) corne válasza Soybex (#119451) üzenetére


corne
csendes tag

Jaja, de én inkább a támogatásra kérdeztem rá, nem a kamerára. De gondolom itt is az s7 s8 viszonylatra írtad, mivel a p10 azért egy jó ideig még támogatva lesz.

(#119453) Soybex válasza corne (#119452) üzenetére


Soybex
őstag

Pontosan így igaz. Bár ez logikus, hogy a legfrissebb készülék van a legtovább támogatva szoftveresen :)

Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.

(#119454) demetand


demetand
csendes tag

Sziasztok!

Szerintetek érdemes befektetni a media marktban 109.990-ért kapható iPhone 6 32GB verziójába?

(#119455) mark! válasza demetand (#119454) üzenetére


mark!
őstag

bontatlanul eladásra garanciával mindennel meg, másra nem, 60-70k körül már van aprón eladó. (ha valakinek ér ~30k-t a garancia, megveszi)

használatra már nem, bár fene tudja, csak 6s-t használtam.

[ Szerkesztve ]

>

(#119456) naja válasza BenHans (#119427) üzenetére


naja
aktív tag

Köszönöm a véleményeiteket!
BenHans: Az U11 túl új az ízlésemnek, nem tudom, hogy túl van-e a gyerekbetegségein. Üzemidőben átlagos, vagy "nem rossz" kategória. Ráadásul eléggé kimaxoltad vele a keretet, azt is úgy, hogy GSM shopban kell okosba megvenni, nem hivatalos forrásból. Amúgy akkor már miért nem iPhone7 vagy S8?

Tapsi75, lezuvius: Köszi, az S7/S7e lett a fő jelölt. Edge talán a jobb akkuidő miatt, és mert tényleg gyönyörű. Bár szörnyen félnék tőle, hogy leesik és törik, és véget ér az álom. Majd rákérdezek a topicjában, hogy mennyire törik ténylegesen, és egy vékonyabb tokkal mennyire lehet védekezni a baleset ellen. Páncélba öltöztetni semmi értelme egy ilyen gyöngyszemet.

Újabb kérdés: Időközben rátaláltam még a OnePlus 5-re. Kamerában (az elsődlegest) az S8-hoz hasonlítják, proci ua. mint S8+U11, akkuidőben mindkettőt leveri. Érdekes, hogy a PHs teszt egy tökmás készüléket körvonalaz, mint a külföldi tesztek. Szóval ehhez mit szóltok?

Ui: Amit az u11-re írtam a O+5-re is igaz, hogy még elég új. Ráadásul kapni sem igen lehet. Lehet ezekkel még várni kellene kicsit, hogy kiderüljön milyenek egy kevés idő után.

[ Szerkesztve ]

(#119457) mark! válasza naja (#119456) üzenetére


mark!
őstag

oneplus 5 eredeti shopban kapható, van belőle 2féle verzió.

>

(#119458) naja válasza mark! (#119457) üzenetére


naja
aktív tag

igen, ott: Out of stock
himihumigsmnél viszont akad még

(#119459) pisti96


pisti96
csendes tag

Sziasztok!

Ötleteket gyűjtenék a Honor 4x-em jövőbeni leváltására(ez mondjuk év vége). A keret nagyon maximum 150 lenne,ha néhány ezressel több nem nagy gond de ha lehet inkább kevesebb legyen.
Szempontok:
-Új és Független, legalább 2 év garival.
-Hosszabb távra, minimum 2 év.
-Akksi intezívebb nyomkodás esetén is kibírja 1 napig.
-Főképp tartalomfogyasztásra használnám(zene,/játék/,facebook,netezés),azonban egy jó kamera nem ártana belé(720p 240 fps :)) ).
-Örülnék ha még 1-1,5 évig kapnék frissítést hozzá.

Nem vagyok márkahű vagy hogy mondják,ezért bármit meghallgatok. Amiket eddig néztem: P10,Honor9,LG G6,(talán S7).
Vagy esetleg várjak a Black Fridayig/Karácsonyig?

Ami viszont most kétségbeejt: adott 4 üzlet: Turbado,Mobilcorner,Edigital,Mall.hu. Viccből néztem egy 64gb-os S8-at mindegyiknél és óriási különbségek vannak árak tekintetében. Fenti sorrend szerint: 189,165,245,200. Oké a 165-ért csak 1 év gari jár, de többinél mind 2 év. Mindegyik elvileg új,bontatlan,kártyafüggetlen,és ugyanolyan a színük is. Mi okozhatja ezt a hatalmas differenciát?

[ Szerkesztve ]

Kirk Hammett mondá- "A jövőm oly' fényes hogy fel kell vennem egy napszemüveget"

(#119460) Viktor0610 válasza pisti96 (#119459) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az olcsóbb árak nem meglepően szürkeimportosak, ÁFA-nélküliek, ki tudja, milyen előéletűek.

Én biztos, nem vennék ilyen értékű telefont gyártói garancia nélkül.

Xiaomi 13T

(#119461) naja válasza Viktor0610 (#119460) üzenetére


naja
aktív tag

Ráadásul amit 2 évnek ott is meg kell nézni, hogy ténylegesen két évről van-e szó, vagy csak 1+1 évről. Egy év teljes körű és további egy év szoftveres. Vigyázz ezzel simán megszívathatnak. Amúgy ezekre a himihumigsmwebshopokra simán ráuszítanám a fogyasztóvédelmet, ha lenne még olyanunk.

(#119462) metaldog


metaldog
aktív tag

Sziasztok

Az Iphone 7-emet szeretném lecserélni androidos telóra. Tudnátok ugyan ebben az árban androidos telót ajánlani (200.000 ft)?

Ami fontos az a jó hangzás nagy és tiszta hangzás mivel sokat hallgatok zenét és a jó kamera. Ha nem bővíthető a memória akkor legalább 128 GB-os tárhelye legyen és 4 GB RAM.

Köszi.

(#119463) #08205312


#08205312
törölt tag

iphone 6s 32 GB vagy LG G6 ?
HTC 10-zel szemeztem még, de az kikerült a t kínálatából...

(#119464) BenHans


BenHans
addikt

naja: Az U11 májusi készülék, a HTC nem új gyártó, nagyon nem. Nem tudunk "gyerekbetegségekről". Az üzemidő jónak mondható, 5 óra screen on time az alap, de inkább több... Amit biztosan tudunk, hogy remek a kamerája és hogy kiválóan optimalizált... Pont egy HTC flagship esetében nem lesz probléma a sebességgel fél év után sem belakott rendszeren. A topikjában is kérdezhetsz ott több a tulaj...

"GSM shopban kell okosba megvenni" Ilyenről sincs szó. A HTC a régióban minden európai piacra szánt készülékre 2 év gyártói garanciát vállal, így semmilyen hátrányod nem származik abból ha mondjuk a Smartshoptól veszed. Pl ha leellenőrzöd a topikjában kideríthető EAN, P/N kódot a dobozon amiből kiderül minden akkor teljesen biztosra mész és bármit állít a bolt, a hivatalos garancia érvényes rá. Ezen felül CID getter appal is ellenőrizheted a CID számot, ami szintén megmutatja melyik régióba szánt készülék és szolgáltatós-e vagy sem. Amúgy ha rákérdezel, többnyire korrektül el szokták mondani, hogy európai régiós vagy sem.

"Amúgy akkor már miért nem iPhone7 vagy S8?" Ha iOS-t szeretnél akkor i7, de ha szükséged van a második éves szavatosságra is akkor esetében csak hivatalos forgalmazó játszik ami drágább lesz.
A Samsung pedig regisztrációhoz köti a +12 hónap korlátozott kiterjesztett garanciát, ami nem vonatkozik az EU-n kívüli és szürkeimportos készülékekre. Így itt is érdemes hivatalos partnertől vásárolni ami drágább lesz.
EU-s S8-ra gsmboltból tehát 1 év érvényesíthető. Ez a hsz szépen összefoglalja.

A Oneplus 5 nem egy kategória az említett Samsunggal vagy HTC-vel, kamera tekintetében sem.

A HTC U11 584,1€ azaz ~180k ellenében ingyenes HTC klub regisztráció után megvásárolható a HTC hivatalos oldaláról is.

pisti96: Szia! Ebből a hsz-ből a garis részt neked is ajánlom figyelmedbe. Annyiban kiegészítem, hogy LG-re csak szolgáltatótól vásárolva kapsz 2 év garit, függetlenül 1-et. Ezt is megveheted olcsóbb helyről, mivel európai készülékekre szabályos számla mellett (IMEI feltüntetésével) érvényes az 1 év.
Huawei esetében pedig sokan vettek P9-et és P10-et a mobilcornertől és tudták érvényesíteni a 3-3-3 garanciát is a 2 éven felül, erről bővebben a P9 topikban, a téma összefoglalójában és a P10 topikjában olvashatsz. Ha európai akkor a 2 év garancia biztos, ha pedig a Huawei Technologies Hungary Kft. hozta forgalomba akkor regisztrálható a vip szervizre is bolttól függetlenül.

(#119460) Viktor0610: Így igaz, a bolti garanciát érdemes hanyagolni! Viszont, ha olcsóbb boltból vásárolva is érvényesíthető a gyártói garancia a gyártó garanciapolitikáját ismerve és annak hála, és így nem jár semmilyen hátránnyal a vásárlóra nézve akkor nincsen gond, nyugodt lehet a vétel.
Pláne, hogy rendelve van 14 napos elállási jog, és CID getter alkalmazással és a megfelelő adatokkal leellenőrizve (EAN P/N szám) biztosra lehet menni.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#119465) BenHans


BenHans
addikt

metaldog: Szia! A hangzás, a kamera és az iOS-ről való váltás miatt HTC U11 mert a legjobban optimalizált androidos telefon a Google referencián kívül és az év egyik legjobb kamerás mobilja. Kameraképekért és további véleményekért ajánlom a topikját vagy a fotók videók mobillal topikot. A gyártók garanciáiról eggyel fentebb írtam.
Ez esetben pl olcsóbb helyről is érvényes az európai piacra szánt készülékekre a 2év gyártói, de a hivatalos oldalról is megvásárolható ingyenes HTC klub regisztráció után ~180k-ért.

8: Én adok egy szavazatot a G6-ra. Szolgáltatótól ráadásul két év garancia jár rá.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#119466) Bexi


Bexi
újonc

Sziasztok!

Tapasztalatokat,véleményeket szeretnék kérni Sony Xperia Xa telefonról! Már sokat olvastam róla,de nincs senkinek ismerőseim körében,és ezt néztem ki magamnak következő telefonnak.

(#119467) mark! válasza BenHans (#119465) üzenetére


mark!
őstag

vagy egyből írjon aryonnak, elvégre ő tartja életben az U11 topikot ;]

>

(#119468) naja válasza BenHans (#119464) üzenetére


naja
aktív tag

Köszi szépen a kimerítő választ, tényleg nagyra értékelem, mert több dologban "felhomályosított".
Sőt --ha javasolhatom-- nem ártana az összefoglalóba beollózni az írásod egy részét (a garanciás dolgokról), esetleg kiegészíteni még a maradék nagyobb gyártók/beszállítók garanciális szokásaival. Az idehaza vásárolt, de szürke importált hazai GSM-boltos, vagy a direktbe külföldről rendelt készülékekre is kitérve. Ezt a HTC-s supportot nem is gondoltam, hogy létezik. Épp az ellentéte annak amit a konkurencia (Samu,LG,Apple stb.) csinál. Szerintem sokan nincsenek tisztába vele, hogy melyik garancia mit jelent, illetve hogyan trükköznek ezzel egyes boltok. Pedig ez is igen fontos dolog.

Ettől függetlenül az U11 az 5 óra SoT-tal sajnos nagyon messze van attól amit keresek. Az ellenfelek jóval többet tudnak. Videólejátszós tesztben 16-18 órát is tudnak, bár az is igaz, hogy nem találtam olyan tesztet, ahol a kettőt egymás mellett hasonlítanák össze. A kamera meg sok egyéb paramétere az okés, azokat nem firtatom.

OnePlus 5-ös véleményedet a PH-s tesztre alapozod, vagy van nagyobb rálátásod a készülékre? Csak azért kérdem --és nem kötözködésből--, mert abban a tesztben nagyon durván más képet festenek róla, mint (nagyjából) bármely más külföldi tesztben. Persze simán lehet, hogy megint benéztem valamit.
Ráadásul AMOLED, és nincs benne tökfölöslegesen QHD, amit még mindig nem értem miért tolnak annyira (pláne az UHD-t meg a retinát). Meg nem full üvegből van, amit szintén nem tudok felfogni, hogyan lehetséges letolni az emberek torkán. Valszeg mindenki szépen maga alá vizel, amikor először megpillantja. Aztán amikor az üvegfelület miatt kicsúszik a kezéből: csak pislog, mint hal a szatyorban. Lehet, hogy hisztizik egy kicsit, vagy "jól belátja" hogy hát igen végül is ő volt a hülye, mert nem vigyázott rá eléggé. Így nyilván érdemli a teló árának a felét kitevő javítási költséget.

Az S7/S7e esetében is a "töréstesztek" tartanak vissza attól, hogy megvegyem. Bár a bokánvizelő tényező azért elég komolyan jelen van. Belátom, hogy nagy a kísértés. Lázasan keresem az okokat, hogy miért nem szabad megvenni. Illetve még várok egy hónap, és majd black friday-kor meglátom mi lesz a nyerő. Szerencsére nem ég a ház telócsere ügyben.

(#119469) axioma válasza naja (#119468) üzenetére


axioma
veterán

En a csuszos hatlapra tok jol kinezo, anyagaban mintas foliat tettem, es nem csuszik, meg egyedi is. Mondjuk sony z3c/z3 (ismerose is kapott, neki rezgo hivasnal lemaszott az asztalrol elotte). Volt vagy 1 usd, csak sokat vartam ra, de itthon is biztos van. Erosnek tartanam egy mobilt emiatt nem megvenni. Hacsak bosszubol nem, hogy legkozelebb ne ilyenre csinaljak...

(#119470) tvamos válasza axioma (#119469) üzenetére


tvamos
nagyúr

Na, errol tehetnel fol kepet!
Valahova...

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#119471) BenHans válasza naja (#119468) üzenetére


BenHans
addikt

Az üzemidő nem állandó, a frissítések javíthatnak és ronthatnak is rajta, ugyanúgy ahogy a kamerán.
Az U11 kamerája pl tovább javult frissítés után. De vissza az üzemidőre... Ha benézel az S7 edge topikjába, nem feltétlen azokkal az üzemidő adatokkal találkozol mint újkorában, sajnos.
Minden topikban vannak kiugró eredmények, azokra nem szabad alapozni, az átlagra inkább, de nincs két egyforma felhasználó.
A Oneplus5-nek a FHD miatt van előnye, ami még jobb az az S8+ itt a nagyobb felbontás is megvan az üzemidő mellett.
Komolyabb, kiugró különbséget a "sima" zászlóshajók között nem fogsz érzékelni és a gsmarena akkutesztet sem lehet 1:1-ben átültetni a válós felhasználásba.
Szerintem az a legfontosabb, hogy egy napot erős használat mellett is kibírjon egy telefon.

Hogy erre a kérdésedre is válaszoljak, igen, van értelme a QHD-nak, de egyénfüggő hogy kinek mennyire fontos ez, és nem volt saját célra Oneplus5-öm, de ismerem és szerintem korrekt lett a teszt. Hogy nem áradoznak róla az azért van mert "semmi extra".
Ha nem szeretnél full üveg telefont akkor pedig mindenképp figyelmedbe ajánlom a Huawei P10 Plus-t és az LG G6-ot is a Oneplus5 mellé.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#119472) axioma válasza tvamos (#119470) üzenetére


axioma
veterán

Igy egyszerubb: ismerose [link], enyem [link] de vettem az ismeros lanyanak S7-esere is, arra lehet hogy csak az egyszerubb volt, mar nem emlekszem.

(#119473) pit stop válasza Bexi (#119466) üzenetére


pit stop
addikt

Inkább XA1-et nézd meg, ha márkánál szeretnél maradni. Több nyűgje is volt tudtommal XA-nak, topikjában olvashatsz erről... Utódról még nem hallottam rosszakat.

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#119474) tutuhawer


tutuhawer
őstag

Szevasztok.
Sony Xperia XZ1 vagy XZ Premium a jobb választás?
Ma került be a vodafone flottás táblázatba.
https://www.vodafone.hu/letoltes/flotta-reszletfizeteses-arlista.pdf
Köszi

NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

(#119475) tutuhawer válasza tutuhawer (#119474) üzenetére


tutuhawer
őstag

Sony fan vagyok, a kérdés az, hogy tud-e annyival többet az XZ premium (én nem gondolom a száraz adatok alapján). Az XZ1 újabb készülék, várható-e több frissítés rá 1-2 év múlva, vagy nem igazán döntő... Ilyesmi kérdéseim vannak.

NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

(#119476) junior11 válasza tutuhawer (#119474) üzenetére


junior11
veterán

Szia, szerintem olvass bele itt a PH-n mind2 telefon topikjába, hátha segít. Az XZ1-nél én a 2700-as akksit keveslem...

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#119477) lezuvius válasza tutuhawer (#119474) üzenetére


lezuvius
őstag

Szerintem a jobb uzemideje miatt megéri a Premium mellett donteni.

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#119478) Viktor0610 válasza junior11 (#119476) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A GSMArena összevetése szerint mégis a kisebb akkuval jobban bírja az XZ1. ;)

Xiaomi 13T

(#119479) junior11 válasza Viktor0610 (#119478) üzenetére


junior11
veterán

Lehetséges, nem olvastam utánna, a Sony általában nagyon jól szokta optimalizálni a rendszert, de azért tehettek volna nagyobbat is szerintem bele.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#119480) ArthurShelby


ArthurShelby
addikt

Hali!
Én nem telefont, hanem usb kábelt/töltőt, mhl kábelt szeretnék venni (topikot nem találtam).
Szóval az eredeti samsung árak nagyon el vannak szállva, és az usb kábel is csak félévig volt jó (megtörik, a microusb végén már nem lesz annyira rugalmas/laza lesz). Ebayen/jófogáson meg gondolom sok a kamu.
Szóval honnan lehet tudni, hogy egy kábel eredeti/jó? Mit kell keresni, honnan látszik?

Főleg most usb kábelből kezd hiány lenni. Pl a kocsiba kéne, és nem mindegy, hogy melyikkel töltöm (az eredetivel gyorsabban töltődik). De ha van usb töltő sem rossz.
Mhl kábel is kéne. Ahogy látom abból van passzív is meg aktív is. Van olyan, ami mindennel működik?
(sony w80c a tv)

Telefonok a családban (samsung-ok általában): s2 (már nincs napi használatban), s3 lte, s4lte, s5 s7, oneplus one

Szóval kéne egy kis eligazítás a rengetegben. Előre is köszönöm!

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#119481) koma106


koma106
senior tag

Sziasztok! A mobilaréna tesztek közül ki lehet valahogyan listázni a "különösen ajánlott" minősítésű készülékeket? Ezek között szeretnék mazsolázni...

-

(#119482) Dluinet válasza ArthurShelby (#119480) üzenetére


Dluinet
nagyúr

A legjobbak:
micro 1 2
c-type 1 2

Ezek évekig bírják, nem teszik tönkre a csatlakozókat, és gyorsan is töltenek.

[ Szerkesztve ]

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#119483) naja válasza koma106 (#119481) üzenetére


naja
aktív tag

Ilyen szűrőt már én is kerestem, de nem találtam meg sose. Azt írják, hogy elég ritkán adnak olyan plecsnit. Amíg valaki bennfentes válaszol, addig azt tudom ajánlani, hogy keress rá melyik oldalakon használták fel a plecsni képét: link a guglira.

BenHans: Köszi, rájuk nézek. A többit értem, és egyet értek. A teszteknek nyilván ugyanabban a környezetben van értelmük, és akkor is csak egymáshoz viszonyításhoz, kiindulási alapnak lehet felhasználni. Nem várnám viszont azokat az eredményeket a valóv ilágban.

[ Szerkesztve ]

(#119484) BenHans válasza koma106 (#119481) üzenetére


BenHans
addikt

Szia! Nem éri meg erre alapozni, mert egyedi szempontok alapján kap plecsnit ez vagy az.
Pl egy olcsó de éppen használható készülék jobb eséllyel pályázik mint egy kiváló zászlóshajó, annak könnyebb elnézni egy nagyobb hiányosságot is...
Nem egészen mérvadó tehát a plecsni, de egy fórumtárs jóvoltából itt és alatta a hozzászólásokban megtalálod a legtöbbet, lehet nem hiánytalanul.

Az idei különösen ajánlott Xiaomi MI A1-et viszont tudom ajánlani, ha fontos a jó ár/érték arány. Ez tényleg rendben van.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#119485) Dyrtyho


Dyrtyho
senior tag

Sziasztok !
1 hónap múlva itt a Black Friday akció, és arra tervezek egy új telefon vásárlást, mivel a mostani készülékem ami egy LG G4 már nagyon érzi az 1. évét, az akksija is hamarabb merül már, a kijelzője pedig a bal felső sarokban pixel hibás, így ahelyett hogy megcsináltatnám, inkább újat veszek helyette.

Az ár amit rá tudok fordítani az olyan 60ezer forint, és bizom benne hogy a fent említett akció keretén belül találok majd nekem való készüléket

A számomra fontosabb szempontok :

- Éles jó minőségű kamera tudás

- Erős hardver specifikáció

- Microsd-vel való bővíthetőségi lehetőség

+ nem feltétlenül kell bele, de azért örülnék ha offline rádiót is lehetne hallgatni rajta.

Néha napján játékokra lenne használva, de főként közösségi oldalakra, internetezésre, és multimédiára kellene

Amiket nézegettem : Samsung Galaxy A5 (2017) - Honor 8 - Asus Zenfone 3 -

A kakukktojás ezek közül : Iphone SE

Előre is köszönöm a segítségeteket, és más alternatívákat is szívesen megnéznék. :R :R :R :R

best regards, egy fórumozó blogger

(#119486) Soybex válasza Dyrtyho (#119485) üzenetére


Soybex
őstag

Szia!
A Honor 8 jó választás lenne minden szempontból! :K
Alapban is jó áron hozzálehet jutni, de biztos hogy a Blackfridaynál is valahol lesz akciózva.
Szóval érdemes várni rá :K

Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.

(#119487) sagesz93 válasza Dyrtyho (#119485) üzenetére


sagesz93
addikt

Xiaomi mi a1?

(#119488) Viktor0610 válasza sagesz93 (#119487) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem.
A G4 után szerintem kevés volna kamerában.

Xiaomi 13T

(#119489) koma106 válasza BenHans (#119484) üzenetére


koma106
senior tag

:R

-

(#119490) MaxxDamage válasza Dluinet (#119482) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

LG V10-hez melyik is lenne a jó? (én is hasonló problémával vagyok) :D
Itthoni vásárlás jöhet csak szóba. :R

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#119491) Flickering


Flickering
aktív tag

Sziasztok!

Tudnátok nekem légyszíves segíteni a Samsung Galaxy Note 8 vs I8 plus kérdésben?
E kettő között vacilálok, de nem jutok döntésre egy ideje. Jelenleg sima I6-ot használok, de már kell a csere.
Illetve note 8 nál a dual és a sinlge SIM-es között van hardveres különbség?

Segítségeteket előre is köszönöm,

(#119492) Dluinet válasza MaxxDamage (#119490) üzenetére


Dluinet
nagyúr

microUSB kell hozzá
de itthonról nem tudok jót ajánlani

de ő segít neked megvenni

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#119493) MaxxDamage válasza Dluinet (#119492) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

:R
De kár, hogy már nincs bankszámlám és nem tudok eBayről rendelni... :)) :(((

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#119494) ArthurShelby válasza Dluinet (#119482) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Köszi szépen!
Már rendeltem is ilyen ugreen-t ebayen (nekem ott van fiókom).
Esetleg mhl kábelre is van jó ötleted?

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#119495) Dluinet válasza ArthurShelby (#119494) üzenetére


Dluinet
nagyúr

pontosan olyan amilyent linkeltem? biztos eredeti ugreen-t kapsz az ebay-ről?
sajnos ajánlott mhl kábelről nem tudok

[ Szerkesztve ]

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#119496) ArthurShelby válasza Dluinet (#119495) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Ezt vettem. A felhasználó "ugreen_retail_store" és csak ugreent árul (nem váltottam át, nem tudom van-e árkülönbség a 2 között).

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#119497) Dluinet válasza ArthurShelby (#119496) üzenetére


Dluinet
nagyúr

jót vettél

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#119498) caris1


caris1
tag

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni "új" telefon vásárlásához, elhunyt ugyanis Nexus 5 készülékem, amivel alapvetően meg voltam elégedve.
Ami számomra fontos:

- Használtan venném, 50-60 ezer környékén.
- Kb 2 évre tervezem használni.
- Csak Android.
- Általános felhasználásra: telefonálás, internet, messenger, fotózás.
- 5" körüli kijelző, min Full HD felbontás.
- NFC
- Jó lenne Android 8 rá, akár most, vagy a közeljövőben.
- Rendszeres biztonsági frissítések, minél tovább.
- Minél közelebb legyen a gyári Androidhoz.

A fentiek alapján adja magát a Nexus 5x, a kérdés az, hogy esetleg van-e ennél jobb vétel (vagy hasonlóan jó), ami megfelel a fenti paramétereknek?

Köszi,

We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.

(#119499) Soybex válasza caris1 (#119498) üzenetére


Soybex
őstag

Hát a Nexus 5x sajnos már nem fog sokáig hivatalosan droidot kapni. 2 èvet kizàrtnak tartom.
Helyette inkább a Xiaomi Mi A1-et vedd, ugyan úgy stock droid 2x erősebb hardver, plusz a kamera is elég jó. Viszont nfc nincsen sajnos.
De ha feljebb viszed a kereted 70 körül ott a Moto G5 plus ami jobb kamerában :)

[ Szerkesztve ]

Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.

(#119500) intensa_man


intensa_man
tag

Sziasztok!
Mo 2 év garral szeretnék független Xcover 4-et venni, 75e forintért. Fontos az IP68, és egyéb strapa szabványok. Van esetleg más olyan kszülék, ami maximum ebbe az árban van, és jobb vétel?
Köszi!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.