Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

válasz unclefucka #18681 üzenetére

A csávó egy zseni. Ezekben az alkotásokban nem is csak a megvalósítás tetszik nagyon, hanem hogy eszébe jut, hogy kéne építeni egy fűnyírót toló embert Legoból. Amúgy a szobája se semmi. Nem lehet rossz úgy építeni, hogy soha nem futsz bele abba, hogy kéne egy alkatrész, de nincs. Mennyi Legoja lehet darabszámra? Tippre több 100e db, de simán lehet, hogy millió feletti (sőt inkább valószínű).

(#18648) Freddy76 Köszi a leírást. Eléggé tárgyilagos lett, sőt nekem a végén inkább negatív kicsengésű. Szerintem ekkora elemszámú készletnél nem lehet elkerülni, hogy egy csomó alkatrész már csak az elemszám növelésére megy el. Mindig az ilyen kis bisz-baszok miatt lesz egy készlet több ezer darabos. Gondolom a Falcon formáját is így a legegyszerűbb utánozni: kell egy erős váz és aztán lapokkal lefedni aztán azt feldíszíteni. Nálam azért még mindig tervben van. Engem nem annyira zavar a monotonitás építés közben. A Tower Bridge-et is szerettem építeni és gyanítom, hogy a Big Ben se fog túl sok meglepetést tartogatni. Engem kevésbé vonz maga a Star Wars téma, nem vagyok megszállott fan, sokkal inkább a minél nagyobb Lego készlet.
    Nekem egyelőre az épített Lego állvány eléggé stabilnak tűnik a videó alapján. Persze azt nem lehet még tudni, hogy éveken keresztül hogy bírja. Nekem eddig csak az X-wing van állványon, de annak a kialakításából kifolyólag nincs ilyen problémája. Az nagyjából bármit kibír. A Slave I-ről viszont már voltak fenn képek, hogy nem a legjobb az állványa. Nálam az fektetve van a vitrinben.

Új hozzászólás Aktív témák