Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23001) polo493 válasza Casseius (#22996) üzenetére


polo493
tag

Kukirin G2 Max ,én csak a saját tapasztalatomat tudom mondani 2e km után esőkben ,köves út köveken át,gödrös úton,finom porban ,semmi baja minden működik rajta gyári állapotban van ha lemosom átfújkálom kenem ahol kell ,pumpálom amikor kell ,oda figyelek rá, eddig semmi baja nem ugratok vele naponta egész nap ,nem terhelem agyon 80kg mal megyek rajta, meg nem satu fékezek barmolom kínzom mint sok fiatal,sokat számít hogy használják de mikor gariba megy akkor minding az van hogy ő csak egyenes jó úton ment jó időben 20al és vigyázott rá de a mocskos cég hibája hogy ilyen szar és még a lengéscsillapító is állítható megfelelő az én sulyomra tökéletesen teszi a dolgát hang nélkül azóta is;)

(#23002) wonka


wonka
csendes tag

Geekbuying akció ninebot d28e eu raktar, ingyen szállítás 115000
Ez most szinte mindenben azonos az okai neon light-al (kivéve a kérek es a garancia ügyintézés), ha valaki epp ilyenre vágyna :DD

(#23003) Peaceliker válasza polo493 (#23001) üzenetére


Peaceliker
őstag

Majd valamikor nézz már bele a motorba. Kíváncsi lennék hogy bírja a vizet :R

"Oh my Goa'uld!"

(#23004) Casseius válasza DigitXT (#22997) üzenetére


Casseius
tag

Értem én hogy pl. neked vagy nekem egy tárcsa-csere marginális probléma de az emberek többségének semmilyen ez irányú műszaki érdeklődése, tapasztalata, kézügyessége, ideje és szerszáma se biztos hogy van egy ilyen művelethez.
Ha megveszel valamit súlyos százezrekért, ne kelljen már indításból tizezreket költeni rá ismét, vagy visszavinni azonnal gariba h heteket várjunk arra aminek alapból működnie kéne, hogy aztán újra hibásan kapd vissza :)
A név valóban nagyon vicces :D

polo493

Örülök komolyan h neked bevált, de ha valami ajánlott e vagy sem, azt nem 1-5 ember pozitív tapasztalata alapján kell meghozni szerintem.
Ha mondjuk egy típussal 100 emberből találomra mondok egy számot, 50-nek problémája van rövid időn belül akkor ott egyszerűen nem mondhatod h jó a típus mert te épp mondjuk a szerencsés félhez tartozol :)

Don't Worry, Be Happy

(#23005) ridiculous válasza dzsidzsas (#22992) üzenetére


ridiculous
aktív tag

Köszi a részletes választ. :R
Azért ennek fényében inkább távol maradok a márkától.
..hátha a jövőben majd a minőségre is figyelnek nem csak a küllemre. :DDD

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#23006) polo493 válasza Peaceliker (#23003) üzenetére


polo493
tag

úgy bírja hogy még megy mint amikor új volt ,ha nem bírja nem megy :)
én arra lennék kíváncsi mivel nincs gond ami roller mennyi tételben fogy,mert ár érték aránya nagyon jó ami meg drága mint a szar azt meg alig veszi valaki nincs benne hiba 10000 et vesznek amiből meg 100000-et abból több hiba jön ki ,tuti szar márka ,viszik mint a cukrot kb.át kell nézni a rollert csavarokat meghúzni rendesen mindenhol ahol viz befolyhat azért ha megvan húzva és melegen kitágul a motornál hőre még a fém ,eső álló a gép nem magas nyomású mosó álló ,ezért nekem még bírja az esőt ,vizet.
és igen egy tárcsa csere elég szégyen hogy nem megy valakinek,vagy az is hiba valakinek hogy a tárcsán lyukak vannak és viszi szervizbe :N

[ Szerkesztve ]

(#23007) polo493 válasza dzsidzsas (#22995) üzenetére


polo493
tag

én erre gondoltam [link] neked még a régi kugoo kirin g3 pro van ami tényleg nem olyan jó mint az új modellek.

(#23008) tutis válasza wonka (#23002) üzenetére


tutis
őstag

kár hogy nem a d38e..

http://www.youtube.com/tutisgsxr

(#23009) Peaceliker válasza polo493 (#23006) üzenetére


Peaceliker
őstag

Azért az a sejtésem, hogy nem a g3 a world wide legtöbb értékesített gépe :))
Xiaomi pálcikák és g30, na azok. És persze van velük ez az, de nem annyi ilyen posztot látni, mint g3 ról.
És persze, ár és spec arányban jó.

Motor meg, persze, így is lehet nézni. Majd azt írd meg, hogy mikor állt meg. No offense, tényleg érdekel :)

"Oh my Goa'uld!"

(#23010) Ciccuka


Ciccuka
veterán

Z-920 LCD (48V) kijelzős gázkar probléma

Többféle kínai rollerbe is ezt építik be.
Az a probléma vele, hogy nem lehet arányosan szabályozni a sebességet.
Terhelés alatt megváltozik kissé a karakterisztikája.
Csak a legvégén indul meg a roller, de akkor nagyon.
Ha picit visszaengedem, akkor hatalmasat lassul.

Úgy tűnik más rollereknél is van ilyen jellegű probléma.
https://forum.electric-scooter.guide/d/784-spetime-s5-pro/

Lehet ezt kalibrálni/beállítani valahogy?
Érdemes kicserélni másik fajtára, ha igen melyikre?

Power handle/gázkar:
0
1 = <5% power/erő
2 = <5% power/erő
3 = <10% power/erő
4 = <10% power/erő
5 = <10% power/erő
6 = <20% power/erő
7 = <20% power/erő
8 = <30% power/erő (néha akadozik, sometimes lagging)
9 = 100% maximum power/erő

Egyébként megnéztem több videós roller tesztet (vagy 20-at) és az a tapasztalat, hogy 300 ezer forint alatti rollerek valós hatótávja 60%-a a gyárilag megadottnak az esetek nagy részében. Itt még nagyobb a mellémondás, mint a Tesla esetében. Erre nagyon figyeljetek!

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#23011) wonka válasza wonka (#23002) üzenetére


wonka
csendes tag

A d28 ezzel a kóddal 97400Ft-ra faraghato: NNNTDCND2ha érdekel valkit, ez így már best buy
Kösz ciccukaa kupon kódot :R

(#23012) _Balee_


_Balee_
aktív tag

Tudom nagyon hülye kérdés, de mennyire biztonságos egy legfeljebb 25 km/h-val közlekedő roller? Pontosabban egy Segway Ninebot D2 Max. Korábban pár hónapig használtam D30 Max-ot, aztán eladtam, nem volt vele semm gond, szóval semmi esés vagy bármi. Kimaradt egy év és vettem egy elég durva rollert (Vsett 10+), rossz döntés volt, elcsúsztam vele (mai napig nem tudom, hogyan, szerintem egy nagyobb - az útra felverődött - kavicson csúsztam ki) és olyan szerencsétlenül estem, hogy eltört a jobb sarkam és a jobb hüvelykujjam. Szerencse, hogy bukó (teljes arcot fedő motoros sisak) térd és könyökvédő, protektoros kesztyű volt rajtam. Több hét fekvőgipsz, majd medi walker, nem volt kellemes időszak. Korábban a kisebb rollerrel nem volt gond, szóval valószínűleg most sem lenne egy kisebbel, ezért gondoltam, hogy munkába járásra vennék egy D2 Max-ot. De kicsit félek is tőle, nem akarok megint úgy járni mint tavaly. De ez olyan, hogy ha az ember mondjuk elesik bicklivel és megsérül, sem hagy fel a kerékpározással. Nem valószínű, hogy megint megtörténne. Valószínűleg a Vsett 10+ túl nagy volt nekem (egy brutál nagy 36 kg-os rollerről van szó). Szóval szerintetek?

[ Szerkesztve ]

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal

(#23013) aDic válasza Ciccuka (#23010) üzenetére


aDic
tag

"az a tapasztalat, hogy 300 ezer forint alatti rollerek valós hatótávja 60%-a a gyárilag megadottnak az esetek nagy részében"

Ez sokkal összetettebb ennél.

Én az F25E II-vel csak eco módban járok (max. 15km/h; nekem így kényelmes, nem kell annyira figyelni, sisakot sem mindig veszek fel, stb.), elsősorban Budapest pesti oldalán, csak minimális emelkedőkkel, hátizsákkal együtt kb. 70-72kg vagyok. Regeneratív visszatáplálás a legnagyobbra van állítva, és így gyakorlatilag az esetek többségében a gázkarral lassítok. Mondjuk járdán közlekedem elsősorban, mert a legtöbb út annyira durva vagy rossz minődégű, hogy nekem nagyon ráz (viszont a járdán, ha valaki mellé érek, akkor le szoktam lassítani, és ez már többször megmentett attól, hogy ne menjek valakinek, aki hirtelen irányt vált), ill. minden útkereszteződésnél is rendesen lelassítok.
Az akkut kb. 90%-40% között használom (tudom egyesek szerint hülyeség nem 100%-ra tölteni, de én kb. 90%-nál magasabbra nem töltöm, ill. 40% alá sem engedem), és eközött megteszek vele ténylegesen 18-20km-t (GPS-el ellenőrizve), egy-egy utam 2-4km között mozog. Azaz ha teljes töltést nézném, akkor kb. 30km-t el tudnék menni így, ami meg több mint amit a gyár megadott.
Amúgy érdekes, hogy néha a roller teljesen ugyanazon útvonalat megtéve akár 5% távolságkülönbséget is mér (pontosabban néha akár 5%-al is kevesebbet, mint a általában), de a fentebb jelzett távot a roller óra szerint írtam.

Tudom nem tipikusan használom, mert sokan csutka gázon közlekednek a rollerekkel, az meg eszi az akksit, csak azért hoztam fel, mert ez a távolság kérdés elég sokváltozós történet és nagyrészt használat és környezet függő.

(#23014) Peaceliker válasza _Balee_ (#23012) üzenetére


Peaceliker
őstag

elvileg 25kmh lesz a limit, amikor még mehet majd az ember vele jogsi, sisak nélkül bringa úton. Kisebb tempóval kisebbet lehet taknyolni, ez tuti. De tapasztalatom alapján nagyobb gépek ügyesebbek (volt sok gépem az elmúlt nem egész 1 évben).
Max G2-t elengedném, első futóműve nagyon gyorsan elkezd lógni, erről sokan beszámoltak. Esetleg ha jön majd rá monorim vagy sharkset, akkor esetleg venném, de akkor azt lehet g30ra is, ami meg olcsóbb.
De amíg nincs szabályozás nem jobb vsett-et ecoba tenni és lassúzni vele? Ha nem kell emelni, akkor menet közben nem gond hogy 36 kiló, sőt. Abban pont értelmes csillapítás is van.

"Oh my Goa'uld!"

(#23015) Thunderzolee válasza Peaceliker (#23014) üzenetére

G2-re előre a Sharkot rá lehet tenni már most is. :K

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#23016) Thunderzolee válasza _Balee_ (#23012) üzenetére

V-settet el is adtad?
Hát használd kis sebességgel, azt kész; ahogy feljebb is javasolták.
Vagy nem értelek. Megsérültél, ez oké, félsz egy ujabb esettől, ez természetes tudat alatti emberi reakció.

25-el közlekedő roller szerintem veszélyesebb forgalomban használva (ut szélén). Persze ha van bicikliút, akkor rendben van.

G2 jó roller. :K

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#23017) Thunderzolee válasza aDic (#23013) üzenetére

Kezet foghattok PociAtival. Ö is ilyen szüttyögve használja a rollerét. ;] 30km-t kihoz a gyárilag megadott 30km-es hatótávból.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#23018) Thunderzolee válasza Ciccuka (#23010) üzenetére

"...az a tapasztalat, hogy 300 ezer forint alatti rollerek valós hatótávja 60%-a a gyárilag megadottnak..."

Ez köztudott.

A gyárilag megadott hatótávot úgy számolják, h 15km/h-val haladva, Eco módban, 75kg-os súllyal, teljesen egyenletes sebességgel (gyorsítások nélkül), szélcsendben, sík terepen, 20C°-on - ez a szabvány.

De a felhasználók többnyire 25-el haladnak, a fogyasztás pedig nem lineárisan nő a sebesség növelésével, hanem exponenciálisan.
E=1/2*m*v^2 Mivel a mozgási energiában a sebesség négyzete szerepel, a sebesség növelése ilyen arányban fog több energiát igényelni.

Már a kezdet kezdetén jöhetett volna egy EU-s szabályozás erre, h tessék megadni a végsebességhez tartozó (20, 25, 30km/h) hatótávot is, az már közelebb lehetne a valósághoz, akár különböző testsulyokhoz (60-70-80-90-100kg) kiszámolva, és egy táblázatban kellene feltüntetnie a gyártóknak. Az EU-ban csak így lehetne forgalmazni.
Egyből nem lenne annyi félreértés.
De hát ez nem fontos, csak az, h a paradicsom mekkora átmérőjű legyen. :U

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#23019) Thunderzolee

Úgy látom azért el lehet bohóckodni a légrugókkal is...

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#23020) aDic válasza Thunderzolee (#23017) üzenetére


aDic
tag

Felőlem mindenki úgy használja, ahogy neki jó, ha nem veszélyeztet másokat.
Nekem így kényelmes. ;)

Nem egyszer volt, hogy autóval közlekedtem és előttem slalomozott 45-50-el egy rolleres az úton mindenfajta védőfelszerelés nélkül (még sisak sincs rajtuk sok esetben), láthatólag figyelmen kívül hagyva minden közlekedési szabályt (jobb kezes utca, lámpa, stb. figyelmen kívül hagyása). Lehet így is közlekedni, csak ez meg ön- és közveszélyes.

(#23021) tutis válasza wonka (#22663) üzenetére


tutis
őstag

Megkérdeztem az eladót, lesz-e nála még D38e, de sajnos már nem akciózza többet.
ezt ajánlotta helyette, de számomra ismeretlen, és 9-es kerekei vannak..
A D28e meg közben elfogyott :D Reggel nézem 40db van még, mondom van időm bekérdezni addig a D38-ra az alin.. Erre fél óra múlva out of stock :W

http://www.youtube.com/tutisgsxr

(#23022) dzsidzsas válasza tutis (#23021) üzenetére


dzsidzsas
aktív tag

Nem rossz gép ez, Huawei roller, a Xiaomi konkurenciája, azzal szemben egy negatívumom van vele szemben ismertek, a fékrendszer, bár a D38e-nél ez a fék is sokkal jobb. Viszont korrekt adatokkal árulják, nem beszélnek mellé. Persze a 40km álom, 30 valósabb.

https://rollerezz.blogspot.com/

(#23023) tutis válasza dzsidzsas (#23022) üzenetére


tutis
őstag

engem a 9-es kerék zavar, ha 10-es lenne, akkor bizony átgondolnám.
MI a negatívumod pontosan?

http://www.youtube.com/tutisgsxr

(#23024) wonka válasza tutis (#23023) üzenetére


wonka
csendes tag

elég masszívnak tűnik, a fék jobb, a 9 es kerék meg legalább belső nélküli.
itt egy teszt róla
Az egyetlen, ami talán zavaróbb, de az is inkább csak 80kg felett emelkedőn az alacsonyabb teljesítménye 630W vs 700W. A a d38-on gyorsításkor és emelkedőkön nagyon sokszor látom az appban, a 680-700w os számokat, ebből a gyorsítás kb mindegy, ez sem versenygép.
A szervíz és alkatrész utánpótlásban jobb még a Segway, azzal, hogy van itthon hivatalos szervíz/ alkatrész, ha szükséges, de a legtöbb jó minőségű pálcika 3-4e km-t is elfuthat probléma nélkül, ha normális kezekbe kerül.
gyártói oldalon kb 200e Ft, Geekbuyingon 200+, amazonon 75 értékelés alapján jó cuccnak tűnik
D38e most nincs, lehet, nem is lesz :((

(#23025) Peaceliker válasza Ciccuka (#23010) üzenetére


Peaceliker
őstag

1m fölöttiek sem tudják a gyári hatótávot ;]

"Oh my Goa'uld!"

(#23026) Reggie0 válasza Peaceliker (#23025) üzenetére


Reggie0
félisten

Rion szerintem tudja :D

(#23027) pescara válasza Peaceliker (#23025) üzenetére


pescara
aktív tag

En egyszer kiprobaltam g30 max, cuccal egyutt kb 90 kg, enyhe emelkedok es lejtok, varosi kozlekedes, sok megallassal. Amikor d-ben hasznaltam es tenyleg nem eroltettem kivancsisagbol, 50 km megvolt mar es meg 25 % akksi. Ugyhogy siman meglett volna a 65 km szerintem, de nem akartam lemeriteni.

(#23028) dzsidzsas válasza tutis (#23023) üzenetére


dzsidzsas
aktív tag

Én is féltem a 10"-ról áttérni a 9"-ra, de lépnem kellett és nem vettem észre különbséget. A xiaomi 8,5" na az észrevehetőbben labilis. Az öngyógyuló kerék, valahogy jobban sikerültek mint a sima pneumatikusak. Érzetre legalábbis. A D széria fékrendszere kipróbálás után, nem levegőbe beszélek, nekem pont azt hozta le, hogy nem szívesen mennék vele járdán emberek között. Még az N2-re is vettem egy komolyabb féket. Így a biztosabb.

https://rollerezz.blogspot.com/

(#23030) PociAti válasza pescara (#23027) üzenetére


PociAti
senior tag

Mindig hozzá szoktam tenni, nem csak a sebességen, a vezetési stíluson is rengeteg múlik. A D fokozat amiatt takarékos, mert lomhábban gyorsít. És ha olyan grafikonokat nézünk, hogy menet közben mikor mennyi fogyaszt a roller, abból jól látni, hogy nem a sebesség tartásának van nagy teljesítmény igénye, hanem a gyorsításoknak. (Ekkor használja a roller a peak / csúcsteljesítményt, azaz 350 W helyett 700 W-ot, vagy rollertől függően az adott értéket).

A Xiaomin ezért toltam ki a D fokozat sebességhatárát 25-27 km/h-ra, és használom az esetek 99%-ában ezt a fokozatot. Kiszámíthatóbb, biztonságosabb, komfortosabb és még kevesebbet is fogyaszt.

(#23031) gabor9991 válasza PociAti (#23030) üzenetére


gabor9991
őstag

M365.pro első kereke nem forog szabadon a végsebesség is éppencsak megvan a 25.
Mi lehet az ok?
Gondolom van 2 csapágy ezen kívül szorulhat más miatt?

(#23032) wonka válasza Boond (#23029) üzenetére


wonka
csendes tag

örülök, hogy kettő meglett, bántani sem szeretném a srácot, de egyik sem volt sehogyan sem lezárva. Bementek a lépcsőházba valamint a teremgarázsba és elgurultak velük. Nálam ez már a felelőtlenség kategóriába tartozik, mázli, hogy az alakalmi tolvajoknak fogalmuk sincs a beépített vagy utólagos nyomkövetőkről.
OFF: betettem a D38-ba egy airtag-et, a GPS nyomkövető még úton van, de lehet, hogy nem is lesz helye egy 5x10x2cm es doboznak a vezérlés mellet, így marad az airtag.

(#23033) Boond válasza wonka (#23032) üzenetére


Boond
addikt

Bennem az merült fel, ha le lett volna zárva, mennyivel nehezebb ellopni? Csak "hóna alá csapja", az kész, vagy nem?

Ilyen nyomkövetőn én is gondolkoztam már Kerékpár esetén. Egyelőre van egy jó kis riasztó és vettem már zárat is :D :) Meg nem hagyom magára. De ilyen cucc még jól jönne, egyszer. Be lehet regisztrálni valamilyen közpinti rendszerbe a kerékpárokat. Ilyen roller esetén nincs?

(#23034) tutis válasza Boond (#23033) üzenetére


tutis
őstag

Ha le van zárva, vissza mennek célszerszámmal, kifigyelt dolog volt ez már..

http://www.youtube.com/tutisgsxr

(#23035) Boond válasza tutis (#23034) üzenetére


Boond
addikt

Akkor azt monda meg valaki, hogy merik csak úgy az utcán hagyni a rollereket? Még ha vidéken is, de Bp is látni ilyent. A fizikai lánccal, vagy hasonló lezárás mennyit ér ezen felül?

(#23036) wonka válasza Boond (#23035) üzenetére


wonka
csendes tag

Ha van választék, akkor azt viszik el, amelyikkel a legkevesebb gond van. A szolgáltatótól bérelt eszkozokben van GPS nyomkövető. Az újabbakba a ninebot beletette az airtag et, ami csak iOS eszköz környezetében tud kommunikálni, de a srácnak igy lett meg 2db a háromból, a harmadikban nem volt airtag.
De ez is csak addig megy, amig nem túl okosak a tolvajok.
Persze célszerszámmal minden zárat szét lehet szedni, de nem biztos, hogy nekiesnek és nem biztos, hogy van nekik. A legtöbb lopás impulzív es nem rákészülős profi munka.

(#23037) bkiky01


bkiky01
senior tag

Új Mantis Dual csak 25-tel hajlandó menni. Hogy tudom rávenni az igazságra? Köszi!

(#23038) pescara válasza PociAti (#23030) üzenetére


pescara
aktív tag

Persze, en is csak kivancsisagbol teszteltem, en is s -ben jarok vele. Csak azt akartam mondani, hogy azok a gyari adatok siman realisak, nem igaz az amit nehanyan irnak, hogy kamu es csak a 60% aval kell szamolni. Nekem Toyota priusom van, siman megeszi a 6 litert 100 km-en, de egyszer azt is kiprobaltam, hat tenyleg tudtam vele 2,9 et menni, de az nagyon unalmas vezetes volt.

(#23039) Peaceliker válasza bkiky01 (#23037) üzenetére


Peaceliker
őstag

Bontással. Két szabályzó kötött fehér (vagy szürke?) kábelt kell széthúzni

"Oh my Goa'uld!"

(#23040) Thunderzolee válasza pescara (#23038) üzenetére

"Csak azt akartam mondani, hogy azok a gyari adatok siman realisak, nem igaz az amit nehanyan irnak, hogy kamu es csak a 60% aval kell szamolni."

Szerintem tévedsz, senki nem mondta, h kamu, és csak 60%-ával kell számolni.

Köztudott, h a hatótávot 15km/h sebességgel mérik, így a gyári hatótávok valóban reálisak.
Viszont egy laikus ezt honnét tudná? :F
Még a bolti eladók (Euronics, stb láncokban) sem teszik hozzá, mikor valaki megkérdezi tőlük, h 30km-es hatótávhoz melyik rollert ajánlják, h oké, ez visz 30km-t, de csak 15-ös tempóval. Nem, simán rábeszélik egy Mi 3-ra a 30km-es hatótávú rollert kereső vevőt. :/
Fel se merül, h ezt csak akkor fogja tudni, ha 15-el szüttyög.

Viszont az emberek nagy része nem 15-el, meg 20-al gurul D-ben, hanem S módban használja a rollert, és többnyire addig gyorsul, míg a roller engedi, azaz 25-el megy.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#23041) bkiky01 válasza Peaceliker (#23039) üzenetére


bkiky01
senior tag

Vajon elölről is hozzáférni? Vagy taposós buli?

(#23042) Boond válasza wonka (#23036) üzenetére


Boond
addikt

Ilyen tag nem csak almának van. Ti lemeritek csak úgy rakni a rollert pl egy bolt vagy bármi előtt (akár lezárva, rollert szoftveresen, fizikailag is). Vagy votl már valakinek incidense?

(#23043) Thunderzolee válasza Boond (#23042) üzenetére

Persze, h le merem. Kerékpárt is kint hagytam korábban ugyanígy lezárva. Míg bemegyek egy-egy üzletbe, bankba, posta, stb, lezárom, és ott hagyom.

Többnyire az üzletek előtti területekre, biciklitárolókra mindenhol néz kamera.
Jól írták itt feljebb, az alkalmi tolvajokat elriasztja egy sima zár, azért az még nem jellemző, h attól kelljen félni, h erővágóval járják speciális csoportok a városokat, és lopkodják a rollereket.
A tolvajok többnyire alkalmi tolvajok, és csak azt viszik el, ami nincs lezárva.
Ha le van, nem foglalkoznak vele.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#23044) aDic válasza Boond (#23042) üzenetére


aDic
tag

Nekem van egy láncom, aminek a láncai kb. 8mm vastag anyagból vannak. Hogy mennyire egyszerű lehet ezt elvágni, vagy a zárat feltörni, azt nem tudom. Én ezzel kötöm oda valamihez a rollert a bolt olyan helyén, ahol bentről is rá lehet látni. Igaz csak kb. 2 hónapja heti 1-2 alkalommal szoktam így otthagyni a boltok előtt 10-20 percekre.
De egy GPS-es nyomkövetőt én is akarok belerakni, de még nem jött meg.

(#23045) Peaceliker válasza bkiky01 (#23041) üzenetére


Peaceliker
őstag

Elölről kevés az esély. Valakinek legalábbis múltkor onnan nem sikerült. Persze lehet csak ő nem volt elég ügyes ;]

"Oh my Goa'uld!"

(#23046) TayRol


TayRol
veterán

Sziasztok!

Megakadt a szemem ezen a darabon. Látom, hogy csak 25km a hatótávja, ennek ellenére ajánlott, vagy van jobb ár/érték arányú modell a piacon?

Köszönöm,
TayRol

(#23047) ridiculous válasza TayRol (#23046) üzenetére


ridiculous
aktív tag

Jelenlegi árazás alapján jobban jársz egy Okai Neon Lite - al. (hivatalos oldal)

[ Szerkesztve ]

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#23048) Thunderzolee válasza TayRol (#23046) üzenetére

Inkább az Okait ennyiért. :K

Én ma már nem vennék 250W-os motorral rollert.

Hány kiló vagy?
Milyen magas?
Emelkedőkön is használnád, vagy csak szinte teljesen sík terepen?
Mekkora hatótáv kellene?

Ezt esetleg átnézheted.

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#23049) Thunderzolee válasza aDic (#23044) üzenetére

A Monorimes GPS az mennyire jó?
https://monorim.hu/termek/monorim-g16a-gps-nyomkoveto-minden-elektromos-jarmuhoz/

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#23050) TayRol


TayRol
veterán

köszi srácok :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.