Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
válasz
PociAti
üzenetére
VPN-en Usa szerveren keresztül indítottam el a kapcsolatott és usa-t adtam meg az appban; de lokalizált a szoftvere, mert 25km/h maradt. Csak érdekelt azért próbáltam ki. A kormányon lévő zárszerkezet nem egy több kilós rendszer és bocs, de minden eroller kormányrúdja csukható. Legalábbis én még másmilyet nem láttam, ez a szerkezet zseniális. Nem értem ez miért lenne hátrányos. Ha nem akarod, nem csukod. Ennyi.
-
dzsidzsas
tag
Kérésre írók pár szót a Navee V50i pro-ról, mert valóban nincs róla infó. Tipikus olcsóbb pálcika roller és mivel ilyenem volt pár az évek alatt, azokkal tudom összehasonlitani (Pl: okai neon lite). A műszaki adatokra nem térek ki, mert az utána nézhető. Napi bejárásra használom, így a 15 km/nap mindenfajta időjárásban. Elmondható, hogy az akkumulátor mint várható volt, kb 10 fok külső hőmérséglet átlagonként emelkedik. Így volt, hogy 25 km hidegben (-2 és 10 fok között), 28km (10-20 fok), és a 30km is meg volt 20 fok felett. Mind ezt 96kg +5kg teherrel. A kijelző egészen pontos a sebesség és megtett távmérésében és napfényben is látható (ne nézegessd, vezess!). Az akkumlátor adatok csak applikációban számadatok, kijelzőn vonalak, de volt, hogy pirossan jelzett a műszerfal (10% alatt) a Móriczon, és mindig csak reménykedtem, hogy csak a hidig bírja ki, csak a hid túloldaláig, csak a múzeumig, egészen addig még az Urániáig elvitt. Ami több mint 3km. Használtam esőben is, szóval a vízállósága messze jobb mint a többinek volt. Itt is van ez első hibája, ami kinek az, kinek nem. Ugyanis a bekapcsológomb egy gumitömités a „gáz“ adagoló karon. Csakhogy ezzel kapcsolod a lámpát és a fokozatokat is. Szóval, menet közben ezek állítására csak akkor van lehetősség, ha megállsz vagy visszaengeded, de ekkor életbe lép a motorfék úgyebár. A motorfék 4 fokozata van, ebből 3-at az applikációban állíthatsz, én mindig a legnagyobbra teszem, mert 90-95%-ban csak motorféket haználok (használatát szokni kell). A negyedik az a fékhasználatával lép életbe és az a legerősebb. Figyelem, fullra feltöltött roller, nem fog fékezni motorfékkel! A magam részéről jobban kedveltem az okai szabadon futós rendszerét, amivel jelentős energiákat lehetett spórolni. De még az okai az energia spórolásra ment rá, itt ez nem jellemző. Sőt, a hidra való felhajtásnál az okai 20km/h-nál soha nem ment feljebb, a xiaomi 18km/h hozott ez bizony 25km/h sebességgel haladt fel az emelkedőn még 30% alatti akku alatt is. Ugan ez tapasztalható indulásnál is, nagyon gyorsan maxra gyorsul, még ugye az okai 20km/h utánvisszavesz 300w-ra és lassan halad felfele. Nem tudom meddig képes tartani a Navee a nagyobb terhelést a motoron, mert hosszan ezt tesztelni nem tudtam. A kormányon lévő index használata körülményes. Egyrészt nem figyeli senki (ami nem igaz, mert használom és autósok sokszor észreveszik), de kesztyűben használni nem jó (miért nem lehet minden oldalra egy gomb? Miért kell egymás alá egy helyre tenni?); másrtészt hidegben a kabátújja biztos hogy kitakarja. Világitás olyan amilyen, ha sötétbe mész úgy is veszel egy kiegészítő lámpát. Rúgózás nincs, de nem találtam kényelmetlennek. Az összecsúkás gyors és a kormány összecsukásával komolyan jól elfér, még a vonat ülések alatt is. Minden rolleren ez a rendszer kellene. Nekem bejött, amire kell arra jó. Nem bántam meg, hogy ezt vettem. A régióváltással se tudtam rávenni 32km/h-ra, ha ez érdekkle valakit.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Impair1980
üzenetére
Okai Neon Line vagy Navee v50i Pro, én ezeket javasolnám.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi, én is gondolkodtam a Segway-en, de kicsit drágálom a +km ért a felárat. Hosszútávra pedig van Kukirin G3-m. Tényleg csak bejárásra kell egy igénytelen roller. Semmi teleszkóp, ingyombingyom, mert minél több minden van a gépen annál gyakrabban megy tönkre valami. Csak gondoltam hátha valakinek van és mond róla valamit.
-
dzsidzsas
tag
Sziasztok! Kizárólag bejárásra kellene nekem egy roller, napi 15km, kicsi emelkedők, 95kg. OKAI Neon Line volt elötte, de 15km szűkösen jött ki, ráadásul egy megszünt szervízben ellopta a tulaj, aki le is lépet. NAVEE V50i Pro gondolkodtam. Véleményetek van róla, mert elég kevés az infó. Köszönöm.
-
dzsidzsas
tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Ez egy nehéz ügy és sajnos kaller függő. Én körbejártam a dolgot, mást mond a MÁV Direkt, mást az információs pult mögött ülők és mást a kallerek, személyenként. A problem ott van, hogy ez az ÁFSZ változtatás törvénytelen, mert úgye csak azt teheted bele ami már szabályozva van. A roller nincs. De ismerjük a MÁV-ot, ha nincs majd ő csinál törvényt, mert az iróasztal mögé beültetett valakinek a valakije, csinike, nincs a törvényi helyzetek magaslatán és hasra üt. (van benne tapasztalatom 2x büntetettem meg őket a közlekedésfelügyelettel). A Győr-Bp vonalon személlyel járok, én vettem kerékpár jegyet, mert van hogy a Kukirin G3-al megyek. De legtöbbször el se kérik a jegyet, láttam én ott már az enyémnél is nagyobb monstrumokat, kormány lehajt, vagy csak áll vele a kerékpáros résznél, senki nem szól, jegyet nem vesznek rá. Csak abban az esetben szólnak, ha az ülésekhez viszed be, hogy össze kell csukni és ülés allá. Más útvonalakon halottam már rémtörténeteket (hallottam, nem tapasztaltam, nem járok arra). Állítólag a Balaton felé ha kilóg az ülés alól egy kicsit is már büntetnek (nincs olyan roller mely ne lógna ki, ebben ez a szép). Ez az én tapasztalatom.
-
dzsidzsas
tag
Minden termékben vannak hibásak, aki ilyenbe fut bele, azt megértem, hogy jogosan ki akad, én is ütném az asztalt. De semmivel nincs több hiba mint a Xiaominál. Van ismerősöm akinek bekapcsolás után rögtön meghalt a Xiaomi. A következő amit kapott 100 km-se bírt ki. Ő meg Xiaomit nem fog soha többé venni. Ennyi. Az ,hogy hogy és mennyiért javítják és hogy kezelik a garanciát, na az meg a bolttól függ. Én megvagyok elégedve, sajnálom, hogy ha nektek nem jött be. Nem volt szerencsétek. De fórumokon gyakran csak annak hallod a véleményét akinek baja van a termékkel. Ez természetes. Akinek nincs baja, nem keresi, hol írhatja meg, hogy nekem jó. Én is morogtam a Kugoo Kirin miatt, 3x halt meg garancia alatt.
-
-
dzsidzsas
tag
Éredkes egy eset, szerintem ez csak elrettentés, úgy sem fogsz ennyi időt elpazarolni 100k miatt - gondolják. A gumit nem biztos, hogy cserélni kell, használj slimet. Nekem bevált. Mivel a gumi nem garanciális, annak cseréje sem lehet a garncia megvonásának az oka. Jó hogy nem a fék beállítás is megvonja a garanciát. Vidd el a Bike Garázsba, ha Budapestivagy nézzék meg mennyiért csinálnák meg, szerintem jobban jársz.
-
dzsidzsas
tag
-
dzsidzsas
tag
Én sok mindent vettem már rollerhez, de az index biztos nincs a listámon. Ajánlok jobbat én [link] ezt használom. Nappal is látszik. Ha hátizsák van arra teszem, de lenginkább a protektorra van felszerelve.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
A kormányt néha befújom a lehajtónál VD40-el, eleinte volt ilyen problem, azóta nincs. A levegő megy ki, azt ellenőrizni kell, de lehet van egy apró szúrás vagy valami a keréknél, ahol az önjavító javított, de vékony a réteg, mert a heti pumpálás egyszer talán normális, de heti többször az nem. Szerencsére nálam a kormány frankon be lett húzva, azóta se kellett hozzá nyúlni. Hatótáv 14 km volt, most is annyi, de mondtátok, hogy van akinél 10% alatt még simán megy egy csomót, ezt nem ellenőriztem.
-
dzsidzsas
tag
válasz
devilzero
üzenetére
Ha 70k-ért akarsz rollert, akkor te nem rollert akarsz, hanem gyerekjátékot vagy ami meghal alattad, esetleg soha nem állsz meg vele. vagy simán életveszélyes. 3000km, ezekkel? Vicces vagy. Félre téve a bunkóságot. Ne vedd ezeket, nem éri meg. Tróger minősség, csak szívni fogsz vele, folyton állítgatni kell, ha nem akkor meg szervízelni, végül annyit költesz rá, amiért egy márkás rollert vennél. Ne dölj be a reklám árnak. S1-ből télen 90kg-al a 10 km se fog összejönni. jön a morgás, anyázás, úgy érzed átvertek és tényleg. Okai Neon Light - azt tudom ajánlani. 95 kg-al nekem nagyon bejött. De vannak itt akik más márkában tudnak hasonlót.
-
dzsidzsas
tag
lejárt a szerk.
Ráadásul átverés, nem gps, hanem GSM figyelő. SMS-ben kommunikálhatsz vele. Akinek sikerült beüzemelni az arra panaszkodik hogy iszonyat pontatlan, mert ugye tornyokat néz és háromszöggel.Ne hogy vegyen bár ki is. -
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nekem van ilyenem. Be se tudtam üzemelni. 2 dollárér vettem nem 7000-ért.
-
dzsidzsas
tag
válasz
renatto
üzenetére
Erre nehéz választ mondani, én a Kugomagyaroroszag.hu-ról vettem. Nekem így hogy behalt 2x megérte a garancia felár. Van aki külföldről rendeli, onnan kb 70k-val kevesebb, de gariztatni az horror. Ezt neked kell megfontolni. Ahogy azt is, ahogy a kolléga mondta egy árban vannak a G3 -G2 max, G2 nehezebb, rúgos tag (1500-2000km csere), gyorsabb, durván gyorsul, dinamikusabb.G3 gumis tag (van akinél pár száz km után tönkre ment, van akinél 5000km-sincs semmi baja), könyebb, lassabb, folyékonyan gyorsul, látványosabb, nem lesz veseköved.
-
dzsidzsas
tag
válasz
renatto
üzenetére
Renatto megválaszolta. Mentem G2 max-al és nagyon tetszet, komoly a rugózás nem rázott széjjel, eddig semmi javítást nem kellett 2000 km. A G3 meg, van nekem 1000km felett, cseréltek benne aksit, vezérlőt, gumit. Ott ahol a g2 maxal simán mentem kerékpárúton, azon repedések, toltam 35-40-el, ott a G3-al 20-25-nél többel nem merek menni, mert ráz mint a rossebb. Vesekövem biztos nincs. Ha most venném, biztos, hogy a G2 maxot venném helyette. Ez persze egyedi vélemény, másnak lehet ez jön be. Persze, ha most vennék, akkor G3 pro

-
dzsidzsas
tag
válasz
renatto
üzenetére
Ha valaki nem használt már sokszor elektromos rollert, annak a a Kukirin hirtelen nagy. Nagy méret, nagy sebesség, nagy gyorsulás, nagyobb kanyarív. Ezt szokni kell, és tapasztalat nélkül gyorsan elszáll vele az ember képletesen és gyakorlatilag is. Amikor én vettem a g3-t, több ezer km roller és több fajta után, kicsomagoltam és azt mondtam: Mekkora buzi nagy ez már. És eltoltam egy csendesebb utcába, hogy ott próbáljam ki először ne a fő utcán. Hogy mennyire gyorsul, mennyire kezes. Csak utána mertem elmenni vele az emberek közé. Még most is megbámulnak vele, és még most is van hogy nem merem kihúzatni 2-ben se, mert szeretnék megállni vele.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szerintem ehhez valami kormányra szerelt sima elemlámpa kell.
Vagy keress olyat amiben nincs extra funkció, de én olyat 15 éve nem láttam.
Próbáld ezt: [kép] -
dzsidzsas
tag
válasz
PociAti
üzenetére
Természetesen igazad van, ezekkel én is tisztában vagyok, de a múltkor egy gyalogos szólt az OKAI roller harmatgyenge villágításáért, hogy kiégeti a szemét. Kértem, hogy a járdát nézze, ne a roller világítását, mert ennél nem tudom lejebb állítani. Ezért ajánlottam a linket, mert az nekem bevált, eredetileg (mikor vettem) 3.000 lumenként reklámozták, most már 10.000, mert ez a trendi. De a 3k szerintem reállis.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Kormányra rögzíthetsz lámpát. Én az aliról szoktam ilyeneket rendelni. A roller saját lámpája, ritka kivétellel semmire se jó. Amire figyelj 3-4000 lumen legyen, inkább 4, vagy 10 mert csalnak. Az alatti semmire se jó. [link] pl.
-
dzsidzsas
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
A Kugoo G3 fékezésnél 1-2 A-t mutat a kijelzőn. Kb. ennyit állít elő, hogy ez vissza megy e? Nem tudom, de halottam olyanról, hogy full akkuval dombon lefelé végig fékezve, elfüstölt a rollerben valami.
Én gyakran csak motorféket használok, ha előre figyelsz, kiszámítod a mozgásokat 90-95% elég. Csak vészféknél koptatom a fékbetétet. OKAI-val is így megyek.Én télen is használom a rollereket. Ha nincs jég meg hó, nem kell berezelni. Télisapka a sisak alá, téli kabát, pulóver, póló, bőven elég. Kesztyű kötelező. Nadrág 0 fok körül kezd kevés lenni, ilyenkor dupla nadrág, nagy hidegben van füthető nadrágom, szuperjól muzsikál. Van füthető talpbetétem is, de attól 10 perc után majd leolvad a talpam, nem használom. Több telet is végigrollereztem így már.
-
dzsidzsas
tag
válasz
myckey
üzenetére
Nekem OKAI és Xiaomi másolatnak tűnik, nagyobb aksival és 500w-os motorral. Kérdés az anyaghasználat. Táv 30-km kb (érdekes hogy kínai webáruházakban 40km-t írnak, pedig ők szoktak lódítani). Probléma lehet mennyire másolat, hogy van e hozzá alkatrész, ha baj lenne, vagy hónapokig, évekig használni se tudod. De ha megveszed, reméljük írsz róla idönként milyen.
-
dzsidzsas
tag
Tiszta víz: BKK üzletiszabálya I.2 pont szerint a roller kisméretű kerékpárnak számít.
VII.4 pont: A kisméretű kerékpár kézipoggyászként díjtalanul szállítható valamennyi járművön, amennyiben az utasok ruházatát, a jármű berendezéseit nem rongálja meg, illetve nem szennyezi be.
Ez hivatalos. Ezzel befejeztem, ezt a felesleges szócséplést. Hazafelé megkérdeztem az ellenőröket, ugyan ezt mondták. -
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Bocsánat, ez nem igaz. Metron viheted a rollert. Össze akartam csukni a rollert és a jegyellenőr mondta, hogy nem kell összecsukni, ez a szabály. Megköszöntem és levittem.
PociAti: választ kaptak, korábbi választ nem tudják elfogadni, az szerintem akkor is válasz, az meg rá egy reakció, meg fogod látni a válaszban fentről. Belinkeltél egy videót, na az az extrém helyzet. Szerintem egyértelmű voltam és tárgyilagos. Nem akarok veled felelslegesen vitázni, mert érzelmileg benne vagy nyakig. Ilyenkor nem nyitottak a logikus érvre az emberek.
-
dzsidzsas
tag
válasz
PociAti
üzenetére
Ne haragudj, biztos megharagszol, de nem akarod látni az erdőtől a fát. A levélben ott a válasz, érveid pedig egy extrém eset vagy már cáfolásra kerültek és érzelmi alapúak. Nyugodj meg, van ilyen, nincs igazad. Ritkán szállok fel rollerrel közlekedési eszközre, de felfogok ha kell (pl: defekt). Ja és a gyerekeket évezredekig és napjainkban is viszik, kengurúban, kendőben, mei taik, csatos hordozó, stb. A babakocsi nem kötelező, kényelmi szolgáltatás, pont mint a roller.
-
dzsidzsas
tag
Megyek a Blahától a Nyugatiig, külföldi takonyórú csávó a szőke halálvágyóval kettesben a bérrolleren csőgázzal. Nem bírtam utolérni őket, mert a csávó MINDEN PIROSON átment, dudáltak rá az autók fékezgettek. Nézni is piszok idegesítő volt. Na ezek a mocsadékok miatt nő az utálat a rolleresek ellen.
-
-
dzsidzsas
tag
válasz
slezakimi
üzenetére
KugooKirin G3: Sehogy, nem lehet. Enged el a témát.
A sebességhez: a G3 50km/h-ja az gyakorlatban 42-43, . Igy a G4 szerintem jó ha a 60-at eléri. De szerintem jobban jársz egy G2 max-al.Az OKAI-ra csak gumis telefontartót tudsz tenni, ami úgy remeg menet közben mint a kocsonya.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Zörög a bekapcs gomb, vagyis zizeg, de nem zavar. Xiaomi pumpával simán fel tudom pumpálni az első kereket, szerintem szerezetek be egy olyat. Kormány nem szorul, de nekem kattant 100 km után, adtam neki wd40-et azóta semmi. Még nem mentem 10% alá, lehet kipróbálom, mert 10% akku szint alattam 15 km kb. 600 km felett vagyok vele, egyszer állítatam a féken. Én elégedet vagyok vele. 20 km/h sebességig felpörög a teljesítmény, gyorsan eléri, az felett szerintem visszavesz 300 w-ra és lassan csorog fel 25-re, de ez szerintem nem gáz, valami akku kimélés. Simán felmegy 10-15% emelkedőn.
-
dzsidzsas
tag
Nem tudom mindegyik Kugoo Kirinnél, de az enyémnél működik, bekapcs hátsófék befog, 5x gyorsan rányomsz a "gáz"-ra és max 25km/h. Ugyan ez visszafelé kioldja.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem 3 nap altt küldték. Ha ideges vagy, a honlapon tudsz nekik írni. Válaszolnak.
Aki rollert venne, tegye meg hogy megnéz pár teszt videót, mert van időnként benne olyan ami segít választani. Én azért választottam az OKAI Neon Lith-ot, mert szerintem jobb a fék mint a konkurenseknél és ami fontos, de szinte alig van róla infó. 20Nm a nyomatékja, a másik kettő roller 16 és 18 volt ha jól emlékszem.
-
dzsidzsas
tag
Kis Kugoo G3 kirin, lehet én vagyok szerencsétlen. 300 km körül meghalt az aksi, cserélték 5 hét, egy használat után motorfékezet, vezérlő csere 3 hét. Visszakaptam, egész nyáron nem tudtam használni, irány próba 20km hátsókerék defekt, 34 percet gyalogoltam, hogy valami tömegközlekedéssel haza hozzam. Nem terepen mentem, bicigliút. Besírok. Veszek egy Indians-t.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Nálam olyan volt, hogy kattogot a kormány, ha egyenesből fordítottam, adtam neki WD40-et, azóta, ezt nem tapasztaltam. Sokat adtam.
A parkoló autósokkal az a baj, hogy bocsánat, de a legtöbbje nő, néha index sincs és megindul mint a hasmenés. Aztán meg padlófék, de akkor már én is nyomom a csíkot, mert már előre láttom, hogy ja ez nem néz körül, csak elindul. Senki ne mondja hogy egy OKAi Neon-t nem lát, amikor szalad az elején a fénycsík mint az ezeréves sólyom a hipertérben. Az van, hogy meg kellene tanítani rendesen a vezetéstechnikán, hogy ne indulj el még nem néztél körül, és ne nyisd már ki az ajtót ha melletted kerékpárút van, nézz tükörbe jön e valami, és a kerékpárút, nem parkoló, még csak nem is ideiglenes lállósáv. Jobbulást!
-
dzsidzsas
tag
Én is féltem a 10"-ról áttérni a 9"-ra, de lépnem kellett és nem vettem észre különbséget. A xiaomi 8,5" na az észrevehetőbben labilis. Az öngyógyuló kerék, valahogy jobban sikerültek mint a sima pneumatikusak. Érzetre legalábbis. A D széria fékrendszere kipróbálás után, nem levegőbe beszélek, nekem pont azt hozta le, hogy nem szívesen mennék vele járdán emberek között. Még az N2-re is vettem egy komolyabb féket. Így a biztosabb.
-
dzsidzsas
tag
-
-
dzsidzsas
tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Amit tudok közelítve a 400km-t azt leírom. Kukirin G3 külsőre az egyik legszebb roller, mindenki megnézi utánam fordul, mondjuk én vettem hozzá illő sisakot (narancs fekete) és kesztyűt is. Gyorsulása nem a kerék kipörgettős, szépen kúszik fel a maxra. Nem fog legyorsulni egy pálcika roller, de a dual motorosok, a 800w -tól gépek igen. Aztán lassan utoléred. A tepni, jó magasan van, igy jobban átlátod a közlekedést, ezzel le lehet ugratni a patkákról. Akinek nagy lába van annak hosszútávon kényelmetlen lehet a hosszúsága. Sajnos egymotoros baja van, ha az emelkedőnek nem mész neki lendületből a vezérlő nem engedi felpörögni a kereket, 8-10A-ig enged és vagy feljutsz vagy nem. Ez azért érdekes, mert ha lendületből mész neki 20-25A-t is beletolja. Okosok majd megmondják miért.
A rugózás nem igazi rugó, 3D nyomtatott ipari műanyag (talán TPS), eltörni sose fog, az tuti, de a gumi, ami biztosítja a rugózást, nos arról már halottam, hogy nem túl frankó nagy igénybevétel esetén és elszakad. Elmentem vele Káposztásmegyerre, ott a kerékpárutakon 8-10 cm rések vannak, nos, vesekövem, ha volt, az biztos hogy távozott, szóval erre nem jó. Inkább a kis egyenlőtlenségek kiegyenlítésére (macskakő). 1-esben, ami 25km/h 100kg-val 55-60km meg van. Vegyes használattal 40km felett. Az óra csal, kb 15%-ot, mind sebességben mind megtett távolságban, bár ez összefügg és az N2 kivételével minden rolleren csalt. Én szerettem vele menni. 3-ban az autók se tartanak idegesítőnek hiszen gyakran gyorsabb vagy mint ők. A féknek jobban örültem volna egy hidraulikusnak, de ez is simán jó, érdemes beállítani, vagy beálltatni. Sajnos nekem 300 km után egyszerűen kikapcsolt a kijelző, javítás (garancia) akku csere, én is erre gondoltam. Alig tettem bele javítás után 76 km-t, semmi baja nem volt, feltöltöttem, állt két napot, majd mikor indulni akartam semmi, bekapcsolás után motorfék. Az első javítás 5 hét volt, most erre várok, mert visszaküldték a gyárba. Ja és a „dísztárcsák” azokból már 2-t elhagytam, ragasztott műanyag.
Utólagosan már lehet nem ezt venném, hanem a Kukirin G2 maxot, ár érték arányban az jobb. Vagy többet ráköltve valamilyen dual motorosat, ami ténylegesen felvisz az Ostrom utcán. -
dzsidzsas
tag
Mindenki úgy használja a rollert, ahogy szeretné. Ha hajtja és nyúzza, ugrat, hamarabb meghibásodik, könnyebben tönkre megy. Ha vigyázzol rá, hosszabb élettartammal hálálja meg, de nem leszel "deviáns". Én mindig vigyázok a rollerjeimre, ennek ellenére a Kirin G3 2x van szervízbe, mondjuk legalább kiderült, hogy az első szervízelés/ akku csere nem a hiba okát szüntette meg. Ennyit a nyári rolleres kirándulós tervekről. Kösz az infót a bérrolerekről. Akkor itt is megy a konkurencia harc. Azért érdekelne a D38 féktávolsága milyen.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Úgy emlékszem, valami dombról jött le, hogy mi történik, ha egy lejtős utcán fékezel és hát maradjunk annyiban hogy nem tudott megállni, nem csak emberi mérték alatt, hanem az után se. Teszt videó volt, nem ment gyorsan. Gondolom csak be volt állítva a fék, hiszen ezzel foglalkoznak, hogy teszt videókat csinálnak. Azért botrollerek vékony kerékkel, ráfékezel,csúszik, de kell idő mire megáll. De amit ott láttam, azt inkább nem próbálnám ki forgalomban.
-
dzsidzsas
tag
Bocsánat, de ez részemről veszélyesnek tűnik. Láttam pár videót a D szériával, ott a fékezés, hajmeresztő. Ezeket nem ócska, régi elnyűt utakra, járdákra, leginkább gyalogosok közötti közlekedésre találták ki - de ez csak szerintem. Vészfékezéssel, ez aszfalt, fejjel előre, vagy nem tudsz megállni és elcsapod a gyalogost. Én mindig mondom, nézzük meg a videókat, hogy fékez, nem az az első mekkora sebességet lehet kiköhögtetni belőle. Meg tudsz e állni!
-
dzsidzsas
tag
válasz
Somatom
üzenetére
Ne feledjük, nem csak a rollereket kell szabályozni, elektromos gördeszka, egykerekűek, elektromos görkorcsolya, egyszarvú, hoverboard, és még kitudja mennyi újdonság. Lassan már kávéfőzővel is lehet közlekedni. Láttam néhány hónapja, hogy egy csávó épített lebegő deszkát.
-
dzsidzsas
tag
Moszkva, esőzés, de nem is ez a lényeg, figyeljétek, a csávó nem gatyázik a [link] rollerrel.
-
dzsidzsas
tag
Köszi, mókoltam vele vagy fél este, feltettem a régi appot, azzal oldódott meg. Lehet a telefont nem szereti az app.
-
dzsidzsas
tag
OKAI-nál vigyázzatok az appal, ne frissítsétek, úgy jártam, hogy az app egyszercsak kiírta, jelentkezzek be újra. Bejelentkeztem, ott a roller, de nem tudom megnyitni, telefon közvetlen kapcsolatra azt írja ki rossz a pinkód. Na mondom f@sza, reg törlés újra regisztrálás, ott a roller, de nem tudom megnyitni. Írtam a supportnak, elsőre standard szöveg, 2x elküldtek egy videót, hogy lépjek be az appba és ott lépjek be a rollerbe. 3x mint egy fogyatékosnak elmagyaráztam hogy nem tudok belépni, mit nem ért ezen, képernyő képekkel, még a számlát is mellékeltem, hogy én vagyok a tulaj. Na azóta csend van, szerintem vihetem szervízbe kicsapatni a szoftvert.
-
dzsidzsas
tag
válasz
PociAti
üzenetére
Ki szaladtam a szerkesztésből. Nálam korrekt volt az eladó, garis, cseréltette, fel sem merült hogy ez ne igy lenne. Persze vannak akik csak ilyen :megvesz elad drágábban eladó, de ezeket itt meg kell osztani és nem venni. Igen az első széria hibás volt a g3-ból. Onnan lehet tudni, hogy a kijelzőn van egy akku % mérő, annak vezérlője hibás, de cserélik. De inkább ne vegyetek olyat.
-
dzsidzsas
tag
Na ne gyertek itt 50kg gyerekkel. Persze hogy elmegy alatta többet, a sik egyenletes alföld csak az ott lakónak mérvadó. Az igazi teszt az ez: Városi környezet, lassítasz, gyorsítasz, anyázol, maxon futatva (25), Pest - Buda hosszú, de kicsi emelkedő, néhány nagyobb, de nem Himalája. És ezt emberi súllyal. Na az 15 km. Megveteted a kérdezővel aztán meg kiakad a vevő, mert nem ezt olvasta. Amúgy érdekelne, mivel méritek a távot? Mert ha az okai app-al az hamis adatod add. Navikivel teszteltem. Többször.
Redjam, 500km van benne. Munkába járok vele én dzeretem, látványos, arra jó amire nekem kell. -
dzsidzsas
tag
Okai Neon Lite, nem fog 20 km kitekerni, 15 reális, de a többi márka is necces. Én írtam, hogy vásárlás elött nézzetek videókat a D széria fékezéséről, mert szerintem életveszélyes. Ezért jó olvasni a fórumot rendszeresen
, én csak olcsó rollert rendelek kínából, pont a gariztatás hiánya miatt. Nem véletlen, hogy a Kirin g3-t itthon vettem meg. 350km után kipurcant az akksi, garis csere, igaz egy hónap volt. És ha már itt tartunk Kugoo Kirin G3 1 fokozaton, ami ugye pálcika roller végsebesség 50 km után még volt 30% aksi. Csak nektek teszteltem le, mert 3 óra a rolleren nem egy leányállom egyhúzamban, városban, dombokkal, 100kg-al. -
dzsidzsas
tag
Az Okai Meon Lite-t 3,5 bárra fújom, szerintem ennél ne fújd többre (lehet látni vizes felületnél mekkora részen érintkezik). Ha lehajtás után nem akad meg a kormány, az nem kopó alkatrész, garancia. Jelenleg ennek a rollernek három fajtája van: Neon Lite (ES10), Neon (néha ez van II-vel jelölve, ES20), pro (ES30). Csak a Neonnak van hátsó rugózása, hogy milyen nem tudom, de valamiért csak kivették a pro-ból (lehet csak macerás a javítás). Nálam a kormány kezdett el kattogni, amit egy kis W40 megszüntetett és nem tudom miért csinálta, mert a csavarok meg vannak húzva (kicsit ijesztő nekem, mert már volt 2 kormánytörésem és egyszer a tróger esegway500 csuklott össze alattam). Az applikációból én még nem tudtam kiszedni a rollert ezért nem tudtam visszaállítani a régi app-ot, de nem is használom hozzá, mert lezáráson kívül nincs mire. Én a Segway D sorozatról vásárlás elött néznék pár videót, főként a fékezésről. Mert szerintem az a legfontosabb.
-
dzsidzsas
tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Eredetileg be lehetett kapcsolni egy erősebb gyorsítást, én nem vettem észre, hogy működött volna, mert igy is nagyon gyorsul. Lehet ez a 20-25 közötti sebességre lett volna hatással, de mire lett volna esélyem letesztelni, upgradelt a program és kikerült belőle.
-
dzsidzsas
tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Mik az OKAI hogy ezt a rollert választottam. Olyan rollert kerestem ami a következő igényeknek megfelel: 15 km-t egy feltöltéssel simán elvigyen (napi ingázás, útvonaltól függően kb:12-13km), 100 kg vagyok, Pest-Buda közlekedés amiben van 10-talán 15 % emelkedő is, 10“ közeli gumi, tudjon már megállni emberi méterekben, vonaton viszem, nem vagyok nyápic gyenge gyerek, de nem akarok súlyzózni a peron lépcsőkön, nem akartam drága gépet, legyen a közelemben szervíz,és tapasztalata a rollerekben a gyártónak.
Sok utána nézegetés után háromra szűkítettem a kört és belekezdtem a maratoni videók nézésébe. Leginkább a féktávolság és a pluszok miatt döntöttem az OKAI NEON LITE mellett. Jelzem a 15 km megvan, alattam is, az Attila utcán simán akár gyorsulva is felmegy (10 fokos 15?). A 300 w-os motor szépen gyorsul 20km/h-ig, jobban mint a bérrollerek, jobban mint az eddigi 350w pálcika rollereim. Utána komotosabb (talán akkú kimélés?) a max 25 km/h elérése, de érezhető hogy menne ez gyorsabban is. A motorfék lehetne erősebb is, Niubility N2 megszoktam hogy 95% motorfékezek, nagyon szerettem azt a rollert, de a kormánytörések és hegesztegetésekből elfogyot a türelmem. Ezért itt jól be kell lőni a féket. A 9“ kerék messze jobb mint a 8,5“, de érdekes módon pont ugyan olyan stabil mint a 10“, hangja szinte nincs is. A motor erölködés közben is megnyugtatóan csendes (600w-ig fut fel). 20% töltöttség alatt visszavesz és max 20 Km/h-val enged menni, de azt 10% alatt is tartja (teljesen még nem merítetem le). A világitás mint a többinél, hátsó lámpa folyamatosan világit, nem kikapcsolható, úgynevezett menetfény. A kormányon futó fénycsík viszont pöpec. Már másolják, de azok kivitelezése tróger. Annyira jó a fénycsík elöl, ami állítható efektek és színeket tartalmaz, hogy pár napja megállított a rendőr, csak azért hogy megkérdezze milyen roller, hol vettem, mennyibe kerül, mert már mesziről kiszúrta, hogy milyen jól ki vagyok világítva - előről. Az utcán is megnézik. Sikerült esőben is tesztelni, szerencsére a trópusi esőzúdulást megúsztam, de sima esőben mentem vele, nem ázott be, a védelme nem 5.4-es hanem 5.5-ös. Ebben eddig jól vizsgázott. Én ugyan nem vagyok langaléta, de nekem kényelmes a kisebb kormányhossz. Sokkal jobban lehet levírozni a gyalogosok és az autók között is. A kormány markolat nem csúszik, nem jár le a kormányról. 43-as lábam van T alakban simán elfér a deszkán. Erzsébet hídon szoktam átmenni. Az eddigi pálcika rollerek a híd emelkedő szakaszán 14-18 km/h bírtak vinni, ez simán viszi a 20km/h-t. Nagyon jól gurul „üresben“, a Xiaomi rollerekben ezt utáltam nem lehet gurulni. A hídon felmegyek 25 km/h-ra (hajnalban megyek, senki nincs a hídon, mielött kapom az ívet) ott elengedem a Budai lépcsőkig 20 Km/h-ra lassul. A többi roller 12-16-ig lassult. A gumi öngyógyítos belső nélküli gumi. Ezért az árért ilyet nem tesznek a rollerekre. Van applikáció, melyből kivették a térkép módot és a szuper gyorsulást upgrade után. Az utóbbi szerintem nem is ment, a térkép kifagyott, hibásan dolgozott. A többi dolog irányítható az appból: világítás, első fény szín, effektusok, lezárás, ez pl NFC-s kártyával feloldható. Az akkúra kiváncsi leszek kánikulában és télen, hogy elég lesz e hogy becsorogjak a munkahelyemre. Remélem nem untattam senkit.
-
dzsidzsas
tag
Kellett egy bejárós rollert vennem. Addig nézegetem a feltételeimnek megfelelőt, hogy három maradt, egy dobva a tömör kerék miatt, egy a fék hatásfoka miatt. Végül vettem egy OKAI Neon Lite-t. Kb 70 km megtétele után, ha érdekkel valakit mit tud 100kg alatt. Írok pár sort. Ha nem, mélyen halgatok és rátok bízom a felfedezést.
-
dzsidzsas
tag
válasz ki 3-4-et akár a fenti listából is, de kereshetsz más márkákat is, ami kb jó a feltételeidnek, és nézz meg egy valag videó tesztet róluk és igy eldöntheted melyik tetszik, melyik felel meg, melyik kompromiszum éri meg neked. Ezt az utat nem lehet megúszni a majd valaki megmondja mi jó neked-del.
-
dzsidzsas
tag
válasz
PociAti
üzenetére
Most komolyan. Szerintem nem kellene elmagyaráznom a márkaszervíz működését. Felveszi a kapcsolatot, megegyeznek, a gyártótól kap eladnivalót, alkatrészt mind ezt jóval olcsóbban és cserébe javítja a termékeit garancián belül. Meg utána is. Hogy a cég éppen Simon és x kft, vagy kiskutya kft az tök mindegy. Az email meg lehet kis@jozsi is. Hogy mást is javít, ha nincs benne a szerződésbe kit érdekkel. Én mindig úgy kötöttem szerződést a sörökre, hogy mellette más sör is lehessen csapon és mégis egyedi márka árusító hely voltam, táblákkal, napernyőkkel. Sok ezer ilyen kis biznisz van kishazánkban és jééé mégis márkaszervizek. De tök mindegy. Van ilyen hely akkor ne mondjuk hogy nincs.
-
dzsidzsas
tag
Nem rosszindulatból, de két dolgot helyre tennék. Először is van Kugoo márkaszervíz, csak ott kell megvenned, azért offolom mert nem reklámozni akarok: https://kugoomagyarorszag.hu/. (vitát sem szeretnék nyitni, hogy mennyire megbizható vagy nem, meg nem is érdekkel). Második apró kiegészítés Az OKAI Neon Lite nem 8", hanem 9" öngyógyító kereket kapott. Saját tapasztalat hogy amit venni akarsz arról néz meg minél több videót, mert sok minden kiderül teszt alatt. pl: A D28-nak konkrétan életveszélyesen gyenge a féke. Persze nem kell a gyalogosok között 10-nél gyorsabban menni és akkor nem gond, de én meg nem venném a videó után. Viszont az Okai Panther piszkálja a fantáziámat.
-
dzsidzsas
tag
Tegnap este egy emeleti kocsmaablakból volt szerencsém az Urániánál végignézni, hogy mit művelnek a bérelt rollerrel a külföldiek. Ugye ez négysávos út, buszsáv, nagy forgalom. A kereszteződésben össze vissza mentek, egyik a táblának is neki ment (gondolom nem voltak szomjasak), záróvonalon átlépés, megfordulás, piroslámpán át, ketten egy rolleren, buszsávban szerencsétlenkedés, voltak vagy 10-en, természetesen ordítozva, mint a majok az őserdőben, estek-kelltek. Az autósok összevissza fékeztek, csoda hogy nem lett baleset. Legalábbis még ott voltunk. Ezek után nem csodálkoznék, ha Bp-n is betiltanák a bérrollert. Mert szabályt hiába hoztak, ezek be se tartják a bérroller felhasználásának szabályait, meg úgy semmit.
Van fent egy videó, esegwey 500 hulladék roller full feltöltése, nulláról. 38Ft.
-
dzsidzsas
tag
Nem vagyok az asszisztensed, te is tudsz keresni. Révész Máriuszt, itt a fórumon is többször idéztük már. "Ez pedig nem igaz" -itt meg magadnak mondasz ellent. Eszem ágában sincs a G3-t bárhova sorolni, ezt max te képzeled hogy én ezért, pont letojom: van jogsim, motorozok, G3 zárt sisakkal, mindig! Szóval engem nem nagyon érdekkel, de majd, ha a kisgyerek az alagutban 25km/h- val feltartják a sort és egy vadbarom átmegy rajta, stb, stb. nem kívánom hogy ismerd. Kizárólag ilyen események miatt kellene nyilt vita. Mert mindenki ismer egy veszélyes helyet, sokan tudnának mesélni, és nem hiszem hogy ne lenne egy ilyen vitában pár jó ötlet. Van 350w-os rollerem is, sokat használom, sisak is van rajtam, mindig! Valamint a G3-t 25km/h korlátozással árulják
. -
dzsidzsas
tag
Ők monták, hogy a tervezetről adnak lehetőséget a felhasználoknak elmondani a véleményüket, javaslatokat tenni. Olvass nyugodtan utána. "Vannak erre megfelelő szervezetek" - nincsenek, azok akiket meg kérdeznek azok engem ne képviseljenek. Főként ne az esegway tulaja. "Egyébként az autódat, motorodat is lefoglalhatja a rendőr, ha a helyzet indokolja..." - valóban, ha veszélyes a közlekedésre, de ahhoz nagyon kirívónak kell lenni, amúgy csak egy műszakira küldenek. A rendőr se mindentudó, ő is közlekedik és talán rollere is van.
-
dzsidzsas
tag
Milyen jó, hogy azt mondták, hogy lesz egyeztetés a KRESZ miatt a használokkal is, olyan jól egyeztetek, hogy senkit nem kérdeztek meg. A lehetőséget se adták meg. Na megnézném azt a rendőrt aki bírói papír nélkül lefoglal egy rollert. Csak mert azt gondolja, hogy gyorsabb mint 25km/h.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszönöm, Kugoomban van Bt, de az app az kritikán aluli és semmire se jó. akkor használok biciglis appokat.
-
dzsidzsas
tag
Lehet hülye kérdés. Van olyan applikáció, melyhez márkafüggetlenül lehet elektromos rollert kapcsolni bluetoothon keresztül?
-
dzsidzsas
tag
válasz
PociAti
üzenetére
A leírtakkal tudok egyetérteni. A cikkben lévő társadalmi egyeztetéssel nem, az nem a gittegyletek feladata, hanem a rollert használó embereket kell valamilyen platformon meghalgatni. Az egészben az a hiba, hogy 2 kategória van. És ragaszkodnak hozzá mint a piócák. Pedig 3 kategóriával csomó dolog megoldódna. Ugyanis nem mindenki sík vidéken lakik, nem mindenki 65 kg és az utak se sima egyenletes, és nem mindenhol van kerékpár út., és nem mindenki 16-18 éves. Arról nem beszélve, hogy biztonságosan rollerrel (kisebbekről beszélek, rövid kormánnyal) jelezni egy irányváltást, nem egyszerű, a fizika az fizika. A bérrolereseket külön kell venni. Ott mehet a durvulás, mert amit csinálnak az hajmeresztő. Utána meg minket vesznek velük egy kalap alá.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az is volt az N2-el 600 km-nél, arról le tudtam ugrani. Hegesztettem bele csövet azóta vidáman teszi a dolgát: 2300 km.
Casseius köszönöm a tippeket. -
dzsidzsas
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én többet olyan rendszerben ami a kereket emeli, nem bízok. Baj van, esélyed sincs elkerülni az instant csapódást, leér az alja és földhöz vág. Még jó hogy volt rajtam sisak, bár a bokám bedagadt. Valaki kötött itt már rolleres biztosítást?
-
dzsidzsas
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ez: [kép] . Kiékeled egy csavarral, megszorítod anyákkal. Ugyan összecsukni nem tudod többet, de nem is fog összecsattani alattad.
-
dzsidzsas
tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Hú ebben azért van pár nem kedves pillanat. Mondjuk én nem örültem volna, ha valaki felvette volna ahogy az esegway 500-as kormánya összecsukódott 30-nál. Akkorát estem, kimozdítottam a földet a tengelyéről, azért nem tavaszodik.
Akinek ez van tegyél bele egy átmenő csavart, anyákkal, ne hogy így járj.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Kétségtelen, hogy most mindenki vagy új vázzal (ez ritka azért) vagy 500-700 w-os motorral frissíti a paletáját. Ez egyértelműen az ultrának szól. De ha végre beárazzák, kb fél millában, akkor megnyugszik a piac. Durva, hogy a Ninebotokhoz nem mertek jobban hozzányúlni. Talán egyen lesz másfajta kijelző. Semmi kreativítás.
-
dzsidzsas
tag
válasz
generatoros
üzenetére
Ostrom utca Bp?.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen igazad van, kiváncsi vagyok mi jön ki ebből a szerelmi háromszögből: Segway, Xiaomi Navee.
Thunderzolee - ez Mo-n 478.000 Ft -
dzsidzsas
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Az árat spanyol áruházak is igazolták (MediaMarkt és az El Corte Inglés) és bevezetésre akció is lesz, meg ajándék tárgyak.
-
dzsidzsas
tag
Kijött az új Xiaomi Ultra
JELLEMZŐK
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY 500 watt
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY 940 watt
TÖLTÉSI IDŐ 6,5 óra
MAXIMÁLIS SEBESSÉG 25km/h
MAXIMÁLIS LEJTŐ 25%
MAXIMÁLIS TÁV 70 km
KEREKEK 10" / Xiaomi DuraGel
FÉKEK Elöl: dob / Hátul: elektromos
IP55
MAXIMUM SÚLY 120 kg
SÚLY 25 kg
ÁR 999,99 €
Áprilistól eu-ban. -
dzsidzsas
tag
Kedves Fórumtársak. Elérkezett az idő és elegem lett az esegway 500 állandó javításából, abból, hogy a szervízből elhozva 1-10 napon belül mindig valami tönkre megy (első ugye véletlen sokadik már nagyon gyanús). Mivel kb 400 k-t költöttem el a javítására, karbantartására (ami vicc, hogy át se nézték, mert összecsúkódott a szerkezet 35km/h-nál, zakóztam egy nagyott, de még tudnék mesélni) az újabb majd 100 k -s javítási költséget (hátsó lámpa és összecsukó szerkezet csere) nem voltam hajlandó megfinanszírozni. Igy haza hoztam, másnap már el se indult pedig semmi baja nem volt haza úton (ezt hivják erős gyanúnak), hogy a kijelző, vezérlő, vagy csak egy kábel csúszott széjjel nem tudom. De szeretnék megszabadulni tőle, igy alkatrésznek eladnám, vagy aki akar vele szórakozni, szerelgesse. Alattam (100kg, 25 km/h átlaggal még most is 30km elment)Ajánlatokat privibe várom. Budapest. Kalandorok kiméljenek. Köszönöm, hogy elolvastad.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Reméljük igazad lesz, szorítok, de szerintem azért törik el, azért mert egy szar vékony valahonnan megmaradt selejtcsövek. 2mm falvastagság, 700mm magaságban rángatva, még ha oda is figyelsz, hogy ne terheld a kormányt, kör alakú, nem ellipszis, ezért törik. Abban igazad van, igásló, és tényleg jó vele menni. De azért olcsó, mert mindenből a maradék vagy selejt alapanyagot használják. Szerintem a motor Xiaomi első generációs motor, azért bírja jól. Mert üzemi viselkedése is ugyan az mint a mókolt Xiaomimnak volt (azóta, másik tulajnál elérte a 6000 km-t). De drukkolok hogy az új kormánycsővel jó legyen.
Más: minap megállított egy hölgy, hogy rollerről érdeklődjön és a szokásokról, mire és hogy használom. Mint kiderült, benne van abban a testületben mely előkészíti a rolleres kresz törvényt, és a német szabályozást akarják átvenni. Kértem, hogy ha lehet azért ne mindent. Mondtam, hogy legyen ugyan az a szabály mint a bringásokra, de ne tiltsuk le a járdáról, mert sok kisgyerek is használja, kaszálni fognak az autósok. Járdán 10 km/h egyetértet, 350w-ig kerékpárként lehessen használni, ne 300w-zunk, mert életszerűtlen. Sisak viszont kötelező lesz. Persze, hogy ebből mi lesz, nem tudom, de tetszet, hogy végre megkérdezik a javaslatról az embereket nem csak kihoznak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest