- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #32245 üzenetére
Nagyon sokszor van az hogy nagyotmondási vágyból (marha sokaknak van ilyen bajuk
) elállítják a kerék átmérőt vagy mágnes számot és egyből mást mutat. Persze olyan is van aki azt hiszi tényleg erősebb/gyorsabb lett a gépe ettől
Szóval gps méréses képek videók nélkül minden kamu -
Peaceliker
addikt
válasz
Enigma1945 #32133 üzenetére
mérj rá gps-el. Néha mocskos nagyot csalnak sebeségmérésben (és így megtett távban is)
-
Peaceliker
addikt
válasz
macskaur #31966 üzenetére
Életemben először használtam módváltót amikor wolf king el lementem egy szar útra.... És ha nem akartam, hogy megöljön, akkor váltogattam módok között és kapcsolgattam eco t is
Nem volt jó élmény.
Ehhez képest wkgt vel beraktam valamibe aztán úgy mentem vele Pesten aztán települések között is. Ha tettem volna volna ilyet, akkor járdán is, mert marha jól kezelhető volt a gázkarom és a vezérlő is... Ellenben elődjével, ami szörnyű volt, állandóan meg akart ölni -
Peaceliker
addikt
válasz
PociAti #31940 üzenetére
Az a hüvelykujjas egy botrány. És nem csak azért m (persze azért is) ert nagy a holtjátéka és nem érzed hol indul meg. Hanem mert rángatja (nyomkodja) az ember rosszabb úton megállás nélkül. Persze gyengébb gépen mindegy, de ezt tették combos jószágokra is. Egyik legrosszabb volt.
Ha ilyesmit keres az ember akkor inkább [ez] de én ezt sem éltem annyira. Félmarkossal lehet legstabilabban kordában tartani a lovakat. Részben tempomat is, mert összefogod markolattal ha az kell
-
Peaceliker
addikt
válasz
Frozzy #31858 üzenetére
Nem tudom milyen, nem ismerem. De ez egy nagyon szar, erőltetett reklám videó, semmi több.
12ah (hány volt amúgy??) 70km-re ilyen 15kmh tempóval lehet talán elég. 45-el (ha már mellé tette a végsebességet) olyan 15km-re.
Biztos mantist vennék inkább. Az 60v18ah ha végig téped legalább az tud 30km t -
Peaceliker
addikt
Néha azért ninebot gépek is szétszaladnak
Persze nem tudni hány kilós volt a pilóta, az fontos lehet pedig.
Szerk: profil kép alapján vézna gyerek. De használtan vette, ki tudja előtte mit kapott -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #31711 üzenetére
Már úgy értem hogy dhgate ről jött a kománam az árverős mantis. Ali judge elég keményen a vásárló oldalán szokott állni, ott sztem ezt nem lehet eljátszani
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #31709 üzenetére
Az nem dhgate volt?
De most ránéztem, aki nekem küldte az már nem árulja, sőt tán shop sincs már meg? -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #31595 üzenetére
Amúgy meglepően stabil gép. Igaz vala 45-50el mentem vele, de pálcika létére stabilabb volt mint némelyik nagyobb gép
-
Peaceliker
addikt
válasz
enginev3.0 #31428 üzenetére
Azért azt sem szabad a szőnyeg alá söpörni, hogy igenis voltak olyan gépek (és talán inkább típus, mintsem márka szinten) amiből mások voltak az arányok törés tekintetében.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Frozzy #31399 üzenetére
Senki nem fogja mérni neked rámondani, hogy bírni fogja ezt a súlyt... Már akinek van esze. Igaza ritkább, de azért xiaomi és ninebotból is voltak esetek hogy ketté tört nyakban.
Egyszerűen nem ekkora súlyra vannak tervezve, mindegy mennyivel mész. Én azt javaslom, hogy roller témát engedd el. Bringa akkor inkább, bár nemtom azok mekkora teherbírásra vannak tervezve. -
Peaceliker
addikt
válasz
Frozzy #31383 üzenetére
Nem nagyon létezik ami bír ekkora súlyt.
Laotie és rokonaira írnak ekkora súlyt, de azok pont azok amik extra terhelés nélkül is hullanak mint a legyek.
Őszintén egy wolf 11 re sem mernék ekkora súlyt tenni, mert dekni fog szétszakadni a nyaknál. Többi gép sztem annyit sem bírnak,mint azok -
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #30983 üzenetére
F3 pro link a g3e
-
Peaceliker
addikt
Tömör amúgy tapasztalatok alapján jobban csúszik és jobban kopik is a legtöbb esetben.
Habár pl etwow gyárija jól bírja, pedig abban kis gépekhez képest van is akarat. De ez csak egy ellen példa (neked az nem jó) előző állításomra, hogy teljesen értelmetlenné tegyem a hozzászólásom -
Peaceliker
addikt
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #30677 üzenetére
Ismerősöm most próbált egy kukirin g2 mastert vagy mit is. Azt mondta kb mantis 8 szintjét hozta erőben
Persze 52v és hiába jönnek marketing wattokkal, azok ritkán vannak bennük -
Peaceliker
addikt
válasz
Luck Dragon #30407 üzenetére
De
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #30402 üzenetére
Ez nagyon gyalázatos
-
Peaceliker
addikt
Figyelj, kinek mi. Meg hogy
100x vt ebben a témában vita, tök értelmetlen szvsz.
Én próbáltam közlekedni pálcikával, bringa úton Pesten. Lassabb volt sokkal, mint kint az autók között. Sokkal biztonságosabbnak sem éreztem. Gyalogosok kiléptek elém, minden helyen ahol autó keresztezte a bringa utat szörnyű volt. Autók között forgalom tempóban jobban éreztem magam. Nyilván sisak, kesztyű, stb. -
Peaceliker
addikt
válasz
PociAti #30313 üzenetére
Ja hogy ez ilyen kis fika gép lett?
Akkor helyükben valami más nevet adtam volna neki. De még termék oldal is azt írja, hogy ez gt2 után valami hűha... Nincs ezzel baj, ilyet is keresnek a népek, csak nem tudom miért akarják másnak eladni ami.
De legalább nem olyan dög nehéz, mint előd... Vagyis persze viszonyítás kérdése, mert 40 kiló sem pehely súlyú -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #30255 üzenetére
Amúgy igen. Így ránézésre lassan ott vagyunk súlyban mint egy kisebb dual gép. Oké 25kmh meg nem kell bizti, de na. Kezdi akkor is értelmét veszteni számomra is
-
Peaceliker
addikt
Mót ván?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Silentfrog #30155 üzenetére
Revoltlabhoz vittem be.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Silentfrog #30153 üzenetére
Az szép
Nekem elvileg most lesz majd kifizetés, amint megvan a rollerre a szakvélemény. Kíváncsi leszek szerviz mennyit ír rá. Amúgy nekem másfél éves story lassan -
Peaceliker
addikt
Gyorsulna, erősebb lenne. Legtöbb esetben bírják is6, de ezt fixen senki nem tudja majd neked megmondani. De ha ugyan úgy jársz vele (gyorsulás, sebesség) mint gyári állapotban akkor valójában kevesebb áram esik majd rajta. Ha téped neki akkor ki tudja alapon működik a dolog
De ha ugyan úgy jársz vele akkor hatótáv 60v os akkuval nagyobb lesz. Én ebbe az irányba mennék -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #29633 üzenetére
Itt kár is kérdezni, mert minden szar lesz ami nem a futureboard (ez a tulaj oldala). Konkrétan ki sem engedi a kontentet ha pl dualtront húzná le...
Na mindegy is -
Peaceliker
addikt
válasz
Silentfrog #29611 üzenetére
Kihajtottak elém. Marha rondán néztem ki elsőre... Meg 1 hétig. De ahhoz képest hogy mennyivel fogtam aszfaltot könnyen megúsztam
Amúgy jön kárszakértő,mond valamit, hogy max mennyi lehet a móka. Aztán ha rendőrségen papír megvan mehetsz egy szervizbe aki ad egy szakértői véleményt, hogy mennyi a javítás. Azt fizeti majd a biztosító.
Ha gazdasági tk akkor arról adnak papírt mennyi lenne egy új ilyen és azt (mínusz roncsérték) fizeti a biztosító.Szűk keresztmetszet a rendőrség lesz, aminél elég sok hónapra lehet számítani.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Silentfrog #29609 üzenetére
Lejött egy kis bőr, egy lábközép csont tort. Marha könnyen megúsztam valójában.
Roller az szép lett...
Szóval sajnos marha lassan lesz belőle valami neked is szerintem. -
Peaceliker
addikt
válasz
Silentfrog #29607 üzenetére
Nekem annyi a tapasztalat, hogy mivel tört egy csontom, így azonnal büntetőeljárás és így 14 hónap után lassan tán lesz fejlemény rendőrségi ügyben... Biztosítók addig nem fizet.
Ha nem tört semmid akkor csak szabálysertesi eljárás ami pár hónap alatt tán le is fut.
Biztosító majd szerviz ajánlata alaphangon fog fizetni neked, mert be kell majd vinni valahova bevizsgaltatni mennyi a javítás.
Ha sérült sisak, kesztyű, ilyenek azt is teríti a biztosító ha van számlád róla -
Peaceliker
addikt
Az is volt, de nyak tövénél repedt, a csupasz fészeknél. Ha megnézed vannak olyan verziók ahol kapott plusz támaszték elemeket az a rész.
De hát ez ilyen hobbi.
Ezek a gépek már nem az a kategóriába, ami kis power örök élet. Életszerű hasonlattal vannak a boltba járós autók meg a verseny gépek. Utóbbiak nem arról híresek hogy csak olajcserével elmennek 1m km-t. -
Peaceliker
addikt
Aztán a nyak... Meg a v2 is... Most v3 nál tart.
Volt ez ládából nál is a mantis Kingnél... Ja ott kormány is v2 már.
Kugoo gboosternél (és régi g2 pro nál) is csak az a gyártónak fosott rá és mai napig a szart lehet megvenni
Szóval mindnehol van szarság. Néhol több. Vagy hát amiből genya sokat adnak el jobban kijön. De értelmes gyártók legalább fejlesztenek és javítanak -
-
Peaceliker
addikt
válasz
FlashR #29367 üzenetére
Jó gép a wari x. Mindenben jobb mint a mantis, kivéve súlyban (és persze árban).
E10 kaabo betegsége tud jönni, az vezérlő(hátsó) csere legtöbbször. Amúgy megy úgy is csak írja hogy e10 és nem mér sebességet újraindításig.
De nyilván nem jön elő 100%ban.
Másik hogy hátsó felfüggesztés rugó tartó csavarok menetét érdemes helicoilozni. Ezen kívül úgy rémlik problémamentes gépek. Én nagyon szerette.
Ahogy mentem vele onnantól csak a dupla első villa -
Peaceliker
addikt
válasz
Kis Tigris #29315 üzenetére
Ninebot g30 max vagy g2 max. Másban nem gondolkodnék a helyedben erre
-
Peaceliker
addikt
válasz
Kis Tigris #29311 üzenetére
Ezt ne!
Ez egy igazán alja hulladék gép -
Peaceliker
addikt
válasz
mexicanraven #29223 üzenetére
Mivel én nehezen vagyok meggyőzhető kukirinre így inkább gyűjtenék és egy mantis. Többször látni hazai garis darabokat használtan 300 közepe körül is, azt is bevállalnám
-
Peaceliker
addikt
válasz
wanted5 #29195 üzenetére
Akku hatástalanítási eljárás. Nem fogják vissza szállítani mert veszélyes az akku, több ilyen roller gyulladt ki ha minden igaz.
Elég korrekt eljárás, hogy nem várják meg, míg magadra gyújtod. Kaabo nál miután leégett a wolf king ed (és talán a házad nem) akkor mehettél sírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest