Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balee_
aktív tag
Tudom nagyon hülye kérdés, de mennyire biztonságos egy legfeljebb 25 km/h-val közlekedő roller? Pontosabban egy Segway Ninebot D2 Max. Korábban pár hónapig használtam D30 Max-ot, aztán eladtam, nem volt vele semm gond, szóval semmi esés vagy bármi. Kimaradt egy év és vettem egy elég durva rollert (Vsett 10+), rossz döntés volt, elcsúsztam vele (mai napig nem tudom, hogyan, szerintem egy nagyobb - az útra felverődött - kavicson csúsztam ki) és olyan szerencsétlenül estem, hogy eltört a jobb sarkam és a jobb hüvelykujjam. Szerencse, hogy bukó (teljes arcot fedő motoros sisak) térd és könyökvédő, protektoros kesztyű volt rajtam. Több hét fekvőgipsz, majd medi walker, nem volt kellemes időszak. Korábban a kisebb rollerrel nem volt gond, szóval valószínűleg most sem lenne egy kisebbel, ezért gondoltam, hogy munkába járásra vennék egy D2 Max-ot. De kicsit félek is tőle, nem akarok megint úgy járni mint tavaly. De ez olyan, hogy ha az ember mondjuk elesik bicklivel és megsérül, sem hagy fel a kerékpározással. Nem valószínű, hogy megint megtörténne. Valószínűleg a Vsett 10+ túl nagy volt nekem (egy brutál nagy 36 kg-os rollerről van szó). Szóval szerintetek?
-
_Balee_
aktív tag
Segway Ninebot Max G2 E-ről vélemény? Eközött és a Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 4 között vaciállok.
-
_Balee_
aktív tag
Milyen bukósisakot érdemes venni Vsett 10+-hoz?
-
_Balee_
aktív tag
Voltride-ról vélemény? Megbízhatóak?
-
_Balee_
aktív tag
Vsett 10+-ról vélemény?
-
_Balee_
aktív tag
Az alábbi dual motoros rollerekkel szemezek:
- Kaabo Mantis Dual
- Kaboo Mantis 10 Pro
- Zero 10XMelyiket vegyem? Vagy valami mást? Tudom nem éppen egy árban vannak.
A Kaabo-k IPX5 minősítést kaptak, a Zero ezek szerint nem bírja annyira a nedvességet?
-
_Balee_
aktív tag
A G30 Max-ot lehet 30 km/h fölé vinni?
-
_Balee_
aktív tag
A Segway Ninebot KickScooter Max G30-on hogyan lehet átállítani a max sebbeséget 30 km/h-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest