- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
-
polo493
tag
na ma engem is megállítottak ,már hallották hogy az úton többel megyek mint 25kmh mondta rendőr rendes bukó legyen rajtam legközelebb ,jogsi biztosítás volt ,azért sok embernek mennyire szúrja a szemét valaki megy a rollerral A-B ,mert spórolni akar meg nem a dugót gyarapítani... ,azt egyből leállítják az embert ,a bűnt meg nem üldözik ,csak a kis embert állandóan!
mehetek megint pénzt kidobni bukóra ,zaklatják az embert állandóan valamivel!
-
-
polo493
tag
válasz
Peaceliker #26730 üzenetére
6000km mentem már kukirin-nel semmi baja nem lett nem ázott be
-
polo493
tag
milyen roller?
nekem g2 master van kukirin az bírja rendesen ,már mentem benne párszor semmi nem ázott be ,kábel kivezetéseknél tömítve van ,motor is tömít annyit ,fedélnél sem folyik be,rendesen meg van csinálva a gép,csak locsoló tömlővel mosd amire egy állítható nyomású pisztoly van azzal bőven elég.
-
polo493
tag
válasz
DigitXT #26546 üzenetére
ki tudja mi történt ,lehet elengedte a kormány egyik kezével ,mert telefonért nyúlt vagy bogár ment az arcára és le akarta söpörni meg akarta a ruháját igazítani...,rolleren sosem szabad elengedni a kormányt soha semmiért ,meg kell állni,lehet ezért esett vagy más miatt ,szemtanú nem volt?
nálam volt nem egyszer macska futott át előttem hirtelen ,mert bagzanak azt csak rohangálnak utcán utálom őketlassan valami lidart kell szerelni rá mi jön elő hirtelen őz vagy macska
-
-
polo493
tag
válasz
enginev3.0 #26248 üzenetére
azért olcsóbb mert újracsomagolt vannak rajta külsérelmi hibák,nem értem mit vártál ,bontott olcsó patika?
fel kell pumpálni és menni vele ha jó akkor ,nem értelek,minden rolleren lehetnek festék hibák gyárilag,laza csavarok stb.. ez nem Mercédesz
am én inkább kihagyom az ilyen bontott,újracsomagolt akciókat pár ezerrel olcsóbb meg sem éri az ilyen téma. -
polo493
tag
válasz
FőDudu #26041 üzenetére
Működik a dolog ez sok mindentől függ nekem is volt szeg tüske a gumiba azt ki kell venni mert Szitás lesz a belső azzal már nem tud mit kezdeni a folyadék,elfolyik rendesen azt tudja megoldani 1-2mm alacsonyabb nyomáson tömít , és haza lehet menni legalább nekem mindenbe van amit használok nekem bevált , főleg a biconál ha eleve vastagabb minőségi belső van benne vastag falú igy könnyebben tartja a nyomást de még a folyadékot sem engedi át,2ev után kb 5 lyuk volt benne de nem hagyott cserben néha rafujtam, külsőt is cseréltem és akkor már az is ment.
-
polo493
tag
válasz
DroiDMester #26037 üzenetére
Tegyél bele slime folyadékot az segíthet ha van egy kis defekt benne,nekem a 10x3 tömör nem volt jó csak akkor ha kicserléltem a csavarokat a motornál hosszabbra ami oda nyomja a külsőt mert a belső része 5cm széles volt a gyári meg 3.5cm körül és mivel tömör volt nem lehetett össze nyomni a gyári méretre,ha nem tömör akkor jó lehet rá
-
polo493
tag
válasz
DroiDMester #26031 üzenetére
-
polo493
tag
válasz
DroiDMester #26023 üzenetére
igen jó bele,de milyen gépbe kell am? [pl ez és olcsó]
-
polo493
tag
válasz
Silentfrog #25679 üzenetére
ezért ilyen olcsó a termék mert a gari nincs bele építve az árba ,egy termék árába rengeted dolog bele van építve,csomagolás szállítás munkadíj,környezet szennyezés díja ,plecsnik matricák,tanúsítványok,licencek,kenőpénz,szerintem még a rossz idő is
csere alkatrész ára ,tudják mivel kell kalkulálni mi adja meg magát ,sok terméknél csak a fő alkarészekre van gari ami eleve kibírja azt a pár év gari időt... ,valamit mégis kötelező adni rá jog szerint ,de mikor oda kerül a sor nem javítják meg kitalálnak ezt-azt és sokan beletörődnek,ez nem újdonság.
-
polo493
tag
válasz
Thunderzolee #25602 üzenetére
Szerintem sincs semmi haszna rollernél ,nem tölt vissza annyit ,sokan össze keverik mikor felmennek teljes terhelésen és lemegy a feszültség ,ha megállsz vársz akkor meg vissza megy pár egységet ,lemennek azt hiszik olyan sokat töltött vissza pedig nem ,én előrelátóan próbálom a gázt szabályozni és szabadon gurulni ,ha meg lelassít a motor előbb kell gázt húzni ,inkább nem leterhelni,melegíteni a motort visszatöltéssel ,inkább hadd hűljön szerintem ,rollernél inkább káros hosszú távon a motornak meg az aksinak is, főleg ha olyan a BMS.
-
polo493
tag
válasz
wwenigma #25522 üzenetére
az ilyen trógerek minek adnak tanácsot pl a 125cc B jogsi ,pénzre mennek ,mert így keresnek rajta ,nehogy ingyen legyen mint más normális országban,az ilyen kamu szakértőnek eltörni a kezét ,pénzéhes mocsok ,hagyjuk már a kifogást ,ez mind érdekképviselet semmi másért nincsenek ott!
-
polo493
tag
válasz
Thunderzolee #25406 üzenetére
lehet rajta röhögni ,de direkt elütötte ,lehet látni
mind a kettő vadbarom! sőt a sofőrt lecsukni ,mert abba nem gondol bele olyan sérülése lehet ami egy életre kihat testrészt, térdet nem lehet pénzért venni sajnos csak akkor tudja meg az ember amikor már szar a térde vagy más testrésze tönkre van, aki esett már sérült meg komolyabban az tudja milyen érzés ezt cipelni.
-
polo493
tag
válasz
Peaceliker #25377 üzenetére
Kormányon nem sokat láttam állítási lehetőséget alul van két imbus rá sem tudtam húzni jobban és még megnézem egyenes-e a kormány rész meg a rugon lazitok mást nem látok
Tempomattal megyek és akkor nem kapcsol le ha hármasban van,mindig adagolni kéne a gázt dual ban ,elég erős egy gázkar talán a ravasz féle gazkar kényelmesebb
Dualban mindig elkapar indulásnál gondolom ezek ilyenek a súlypontja miatt az nem lehet még hogy az első kerék feljebb van esetleg lehet a távolságot állítani ha meglazitom a két imbuszt ami a csapágy felett van és az fogja a felfüggesztést? -
polo493
tag
válasz
Peaceliker #25374 üzenetére
köszi átnézem,ha duálra állítom az segít de úgy szeretem használni ha nincs emelkedő akkor single motorra teszem,ki-be szoktam kapcsolni,a lengéscsillapítón már állítottam de még lehet rajta kb a max súlyra volt állítva elől a rugó meg az ezen lévő gumi elég kemény a g2 maxhoz képest igaz lehet nem szakad ki pár ezer km után ez
magas vagyok ha leguggolok persze jobb meg észre vettem itt előrébb lehet tenni a lábad a kialakítás miatt próbáltam más állást ,szerintem a nagyobb kerék súly a keményre állított lengés csillapító meg a kemény gumi anyaga ,levegőt már engedtem belőle a kormányt átnézem mit hol tudok húzni rajta még,lehet ezen maga a rugó is nagyobb lbs bírású
csak elég meglepő volt hogy a g2 max után ilyen instabil ,maga a gép sokat fejlődött fékek nem csikorognak végre ,vastagabb a tárcsa is,csiszoltak rajta jó gép és olcsó is 300e ft volt kintről ár érték bajnok,de úgy látszik ezt jobban testre kell szabni 81kg vagyok kb minden alkatrészt átnézni hogy jobb legyen.
vagy szitálás gátlót nézek,milyen gátló lehet jó erre ami ár értékben még jó is?
-
polo493
tag
válasz
ridiculous #25370 üzenetére
persze hogy stabil egy pálcika roller ,viszont az tényleg igaz hogy a master pl g2 max hoz képest elég szépen beszitál,nem tudom mivel ezt a kettő tulaja vagyok ,mivel az első kerék is motoros és ezért több a súly ezért szitálnak a duál motoros gépek jobban?
már gondolkodom egy szitálás gátlón mert nem csak a lábam fárad el a szitálás végett sokkal többet kell koncentrálni menet közben ,markolni a kormányt rohadt idegesítő -
polo493
tag
válasz
DigitXT #25340 üzenetére
wow jobbulást ez a felni megoldás, konstrukció elég gyenge szerintem.
dualton city is ugyan ilyen béna kerék ott a motor is plusz terhelés azoknak a villáknak , idővel az is el fog törni szerintem ha nincs megedzve rendesen az anyag vagy koszos gyenge anyagból lett gyártva. -
polo493
tag
válasz
Bolfi81 #25099 üzenetére
esetleg resetelni a gépet,BMS-t ha lehet vagy a firmware-et újra felrakni ,nem lehet hogy a motor Hall szenzor is szarakodik meg esetleg kábel hiba?ezeket nézd meg a vezérlőn hátha ezért nem kommunikál a BMS-el meg nézd át a kábeleket nem-e hibás ,meg húzd le őket és dugd össze
-
polo493
tag
válasz
NOKA32 #25087 üzenetére
van benne motorfék 0-5-ig meg tempomat 0 vagy 1 ,ezeket a kijelző P menüben tudod beállítani a kézikönyvbe benne van le van írva miket lehet állítani,kapcsold ki a őket és az aksit ragaszd le csavart old meg ne menjen be simán áthúzhat az áram ha nem is ér hozzá teljesen és a cella is arra felé néz de ha az eleje akkor lehetséges hogy a BMS van pont ott ha kis típus , általában egy műanyag lappal van és arra megy rá a zsugorfólia ha a lap átszakadt ott már az aksi cellák vannak akkor már baj lehet belőle ha fémcsavar jut be,ha szerencséd van megoldod az aksi burkolat szakadást meg a csavart és jó lesz a gép.
-
polo493
tag
válasz
NOKA32 #25074 üzenetére
ez a vége a pakknak? ha a cellák fekszenek akkor lehet hogy ami kinyeste és fém bele érhet a cellába is és az nem jó ,zárlat lehet van nagyobb baj ,lehet a rázkódástól hozzá ért és azért rángatott ,így nem sokat látni mi van benne és mi van a cellákkal ,esetleg ragaszd le és meg nézd meg mi ér bele , próbáld ki a gépet
A P beállításokat átnézted? -
polo493
tag
válasz
alphamooncam #25060 üzenetére
Persze de lehetne tenni ellene csali gépekkel ,de nem tesznek érte és a lopás megfékezésére semmit,csak trafiznak egész nap.
Még van mozgás érzékelős távirányítós riasztó amit bele lehet dobni
Ezeket bele kell tenni a gépbe ,ott még le is kell csavarozni a fedelet a tolvajnak ,ha speciális a csavar fej az is lassítja. -
polo493
tag
válasz
PociAti #25057 üzenetére
A 100e ft U lakat sem ér semmit mert egy akus zseb flexel megfelelő korongal pár perc alatt levágják akkor mind1 hogy még a zárat is befelé fordítod,ha el akarják lopni elfogják,ezeket lehet tenni amiket leírtuk lakat gps airtag jól kell lezárni forgalmas helyen utcán, esetleg ahol még kamera is van meg reménykedeni hogy nem a tied lesz a következő és a tolvaj nem profi ,sajnos ez van ,ha méregdrága gép esetleg lopás biztosítás ha van.
Am meg a rendőrség hibája is ami itt megy más országban vannak csali bicok,roller... járművek amikkel a tolvajokat megfogják és rizikósabb lesz nekik a lopás!
Anno még a tolvajkergetőket is elítélték ,itthon a bűnözőnek több joga van!
A rendőrség meg úgy áll hozzá általában ,hogy úgysem lesz meg , ügy lezárva. -
polo493
tag
válasz
alphamooncam #25049 üzenetére
Airtagok itthon is kapható gyorsan nekem egy ilyen GPS nyomkövető van benne [link]
Jobb mint a semmi am meg profi ellop bármit, általában rollert nem profik lopnak azok mást amiben több a pénz,erős túlzás hogy semmit nem ér egy GPS benne!
Igen jók az airtagok apple és a galaxy smartag2 is super
Am most szereztem be egy kukirin g2 master gépet eddig legjobb ár érték arány még átgondolt jobb mint a tavalyi gépek és duál motor
-
polo493
tag
válasz
alphamooncam #25045 üzenetére
Legjobb módszer a gps nyomkövető aksira kötve meg egy airtag vagy galaxy smartag2 bele a tagok 10-15e körül egy GPS követő 7e plus havonta 1000ft 1gb Internet.
-
polo493
tag
válasz
NOKA32 #25033 üzenetére
Hello
Gyorsabban is merül az aksi használat közben?
Esetleg gyorsabban is feltölti mióta ez a hiba vagy tovább tart a töltése?
Motorfék be van kapcsolva?
Tempomat be van kapcsolva?
Meg nézd át a P settinget minden gyári értéken van-e
Nézd át a P setting menut a kijelzőn kapcsold ki a motorféket meg a tempomatot, esetleg a fék kart nem e laza és menet közben jelet ad a motornak,vagy a gazkar ha tempomaton mész és rezgésre elmozdul annyira hogy jelet ad mintha bele nyúltál volna és elveszi a motortol a feszt,kábeleket nézd át nincs szakadás fék motor vezetékeken
Szedd le a fedelet nézd meg a kábeleket vezérlőn aksin
Esetleg húzd le a töltő csatlakozót az aksirol és kapcsold be a gépet hátha eltűnik a hibakód
Aksi kábelet is húzd szét nézd meg nincs megégve
Meg a motor kábelt ami a motorba megy nézed át hogy ép-e nem szakadt és áthúz és letestel valahol vizet kap
Elsőnek ezeket nézd át ez nem kerül pénzbe
Akár a kijelző vagy a gázkar is hibás lehet
Meg lemérhetnéd az aksit direktben ha széthúzód a kábelt hány volton van -
polo493
tag
válasz
tothjozsi96 #24927 üzenetére
használtan vegyél akciókamerát gopro ,dji úgy olcsóbb és még jó felvételek is csinál és másra is tudod majd használni mást nem érdemes venni.
szerintem ez már mindenkivel előfordult hogy leszorítják,ledudáljak az útról az embert ,szemből még nem jöttek rám,csak dudálnak általában luxus autókból,mert sietnek sok a bőszme ember ez van,én direkt nem foglalkozom velük ha nincs anyagi kár stb mikor lassan jön mellettem oda sem nézek tuti mutogatni akar,megyek a dolgomra nem éri meg leállni veszekedni feleslegesen.
-
polo493
tag
válasz
GoodSpeed #24497 üzenetére
talán ,ki kell próbálni
attól függ mekkora aksi van benne és zárt térben van-e gondolom otthoni töltés biztonsága miatt kell,de szerintem nem elég vagy talán,inkább nagyobb legyen mert nagy aski kirobban mást is felgyújt ,mire eloltód kirobban egy másik cella sor ,és kifogyott,de a semminél jobb,akku tűz elég intenzív, nem könnyű oltani.
-
polo493
tag
válasz
Thunderzolee #24461 üzenetére
nekem a g2 max 1000w hátsó ,feltudtam menni emelkedőn amikkel találkoztam ,de előfordult ha fújt a szél már nagyon belassult az is ,kb tolhattam is volna ,érdekes téma kb 16 fokos lehetett emelkedő 83kg kb és ha szél volt akkor annyi a dinamikának ,sík terepen 50kmh elég nekem szerettem ,de lehet jövőre megveszem a g3 pro-t dual motor.
-
polo493
tag
válasz
s7evcsenko #24412 üzenetére
644dollár-ért láttam g2 maxot ,mi a kupon amivel 170e a pro?
igen ez már mentes. -
polo493
tag
válasz
ginola #24410 üzenetére
nem érdemes pro-t venni minimális az árkülönbség és rosszabb gép,inkább költs többet vedd a max-ot minthogy később megbánd ,főleg most lehet kifogni akciósan akár black friday...külföldi oldalakon esetleg alibabán megbízható kereskedőtől eu-s raktárról 260e ft-ért ki lehet fogni néha ,és pár nap alatt megjön ,persze a gari az felejtős macerás ,mint itthon jó drágán garival megveszed ,de azért drága itthon minden is.
-
polo493
tag
válasz
Reggie0 #24172 üzenetére
de zavarja csak nem tudnak rád kiabálni,magukban irigykednek és szitkozódnak főleg ha teslát látnak akkor tuti egy gazdag tolvaj vezeti aki még adót sem akar fizetni sőt a parkolásért is fizessen más mert neki ingyen legyen,még a szomszédba is teslával jár mert olcsó ,am egyetértek hogy sok elektromos autós egy barom, és pazarolja mert olcsó feltölti azt szórakozásból unalomból megy,kíváncsi lennék egy kimutatásra elektromos autóval hány km-el megy többet évente azt mondják 60% -al kevesebb a szennyezése az egész élete során mint a kőolajos autóké ,de a sok barom miatt aki feleslegesen pazarolva használja,tesztelgeti... akkor mennyi az a százalék!?
-
polo493
tag
válasz
phoenix1989 #24167 üzenetére
még nincs ,egyszerűen az ilyen emberek utálnak mindenkit ,nem szabad foglalkozni velük
engem is ledudáltak intettek sport kocsiban terepjáróból stb,biztos irigyek ,hogy ingyen utazok ők meg fizetnek a drága üzemanyagért ,vagy csak buták neveletlenek,tahók
múltkor bicajon dudáltak le egy kamionos azt ablaktörlőzött vizezett,biztos sietett mint mindig vagy netezett telefonált azt nem figyelte az utat. -
polo493
tag
válasz
PociAti #24118 üzenetére
1 nem volt rá teljesen jó a méret kb 2cm több volt belül oldal iranyba a gumi rá tudtam rakni hosszabb csavarokkal az oldal deknit de pl kanyarban mozdult a gumi oldal irányban gondoltam 3d nyomtatóval lehetne csinálni olyan oldal deknit ami beül a gumit belső barázdáiba és lefogná azt ,nem forgott el a motor a gumiban azért eléggé meghúztam a csavarokat,nem működött rajta rendesen a kényelem nem érdekelt engem csak lett volna jó.
2 igazából hangosabb lett és lassabb a roller sokkal nehezebb a tömör,jobban melegedett a motor jobban merült egymotoros eléggé észre vettem, büdös gumi szag volt mert a motoron ült a gumi
,egy kicsit kényelmetlen lett pluszba hátsó lábam előbb érezte meg, a kerék súlypontja is eltolódott egyik oldalra jobban nagyobb volt az oldal mozgás is nagyobb sebességgel
Lehet egy kisebb keréken ami nem megy 30 többet még működik vagy dual motoros ami elosztja a terhelést kerekeken és eleve jól passzol a gumi a felnire ott jobban helytálló a tömör de így utólag 4e km,bírt defekt nélkül a tömlős inkább annál maradok.Thunderzolee igen elég jó a tpms van 2 kerekes gumi szenzor is elég jó rollera is .
-
polo493
tag
na tömör gumi nem vált be
-
polo493
tag
válasz
Streetwise #24105 üzenetére
nekem is ilyen rollet van,azokat nézd át amit mondtam a fedelet pár csavar fogja szedd le ,a gumi taposót a szélén szedd fel amíg meglátod a csavart nem kell leszedni az egészet.
vagy ezekkel van a baj amit írtam vagy a aksi pakkban a bms szarakodik és letiltja a töltést el sem indítja,a konnektorhoz semmi köze a hibának,valami kontakt hiba lehet ,vagy a töltő fej vagy csatlakozó ment szét megolvadt stb..ezeket csak mérni lehet be kell vinned szervizbe akkor -
polo493
tag
válasz
Streetwise #24099 üzenetére
milyen töltő van hozzá eu-s? kikapcsolt állapotban töltöd?
én is a töltő aljzatot nézném meg ami a rollerbe van,húzd szét dugd össze,biztit is ,az aksi kábelt is és nézd át őket nincs-e sérülés égés a vezetéken,esetleg van a kábelen gyors kötöző ami szorosra van húzva,a másik meg a töltő csavarozd szét nézd meg a forrasztást a pcb-n ahol a poz negatív kábel csatlakozik mindkét oldalon.ha ezek után sem jó és nincs semmi mérőd,szerszám..akkor vidd be szervizbe Pesten.
-
polo493
tag
válasz
szapor_v #24085 üzenetére
Nézd át a kábeleket csatlakozók pineket hogy össze érnek rendesen nem-e mozognak kontakt sprayt fújd át ,ha van valami gyors kötözö ami össze nyomja a kábeleket a kijelző és vezérlő között szedd le ,esetleg szál szakadás,reseteld a gépet, kijelzőt szedd szét hátha belül van kosz oxidácio víz miatt, próbáld meg ezt ha ilyen a kábel
https://youtu.be/hrl4yS0pqYo?si=NnBGtPbZ-QKHdmkt -
polo493
tag
válasz
-Mosquito- #24066 üzenetére
Megoldódott
ragaszd össze vagy szikszalag biztos ami biztos ha megint szét rázza a kábeleket az út.
-
polo493
tag
válasz
PociAti #24062 üzenetére
lehet eladóm ,jövőre meg vennék másikat dual motorosat ha bejön még a szabályozás akkor tuti le fogom cserélni
majd kíváncsi leszek rá mennyire rossz am ,keményre szoktam fújni am is ,van rajta lengés csillapító utána állítok ha kell,azért olyan nagy tragédiát nem várok tőlle
-
polo493
tag
válasz
-Mosquito- #24055 üzenetére
igen,de először nézd át a vezetéket nincs-e szakadva megégve.. húzd szét őket nézd meg nem-e korrodált dug össze a akku,vezérlő.. kábeleket hátha ott van a baj ,vagy szál törés valahol ,mérd meg az aksi feszt hogy jó-e az aksi.
-
polo493
tag
válasz
DigitXT #24052 üzenetére
igen tudom ,csak legyen jó rá ,am is tömört akartam ha elkopott volna ,mert legyen kevésbé komfortos ,csak ne legyen defekt azt lehet cipelni ,így le van a gond
,4e km van benne majdnem ,úgy látszik a köves,kavicsos út csak elrágta szép lassan a hátsó gumit láttam hogy kopik ,de hogy be szakad ,javítani sem lehet.
-
polo493
tag
kukirin G2 max ,megvan az első defekt indultam pár száz méter után elkezdett rázni a roller mint az állat ,nézem hátsó kerék ,még akkor is amikor csak toltam sárhányóhoz is bele ért fordulok vissza mire haza érek bum a belső ,kiszedtem de a külső gumi is középen ki van szakadva ott nyomta ki ,laposan szépen futott a motor ,de mielőtt még eldurrant kacsázva ütve ment a hátsó kerék.
néznék hozzá külsőt 10 coll 255x80 van a külsőre írva honnan tudok gyorsan itthonról venni ami jó lehet rá esetleg tömör gumi? láttam 10x3 255x80 külsőt az jó lehet rá?
majd holnap lemérem a külsőt ha fontos ,a belső gumi ami gyári az 10x2.75 akkor a 10x3 külső jó rá? -
polo493
tag
válasz
ridiculous #23889 üzenetére
igen szerintem is ilyen rövid távra felesleges komolyabb roller okai elég szerintem 150e körül belefér napi 10km és kisebb,könnyebb, nekem is az van g2 max buszon még nem voltam vele nem tudom hogyan tolerálják csomagként... gondoltam rá hogy veszek egy össze csukható kormányt amivel már elég jól elférne lábam között állítva de mégsem vettem.
-
polo493
tag
válasz
Thunderzolee #23871 üzenetére
nekem is van ilyen egyik legjobb ,legolcsóbb kerékpáros szemüveg még mtb sisakban sem nyomja a fülem mögött hosszú távon ,elég rugalmas és vékony,strapabíró szelet is elvezeti jó tervezték kerékpározáshoz.
-
polo493
tag
válasz
sgabor #23853 üzenetére
gps nyomkövető és air tag vagy galaxy tag kell bele meg lezárni,vannak még mozgás érzékelős szirénák az 5e ft és elég jó az érzékenysége egy gps 7e plus 1100ft 1gb net hozzá airtagok 15-20e kb meg lakat én csak számzárassal zárom meg a többi van rajt mást nem lehet tenni.
-
polo493
tag
nem lesz baja ha kint van 9 órát és áll ,a hatótáv kevesebb hidegben ,ha kint tárolod télen és nem használod,töltöd az nem tesz neki jót hosszú távon ,esetleg pára lecsapódik hőkülömbség miatt vezérlőre kelül ilyesmi mikor ki be viszed ,de minden roller más meg milyen cella van az aksiban mi a specje pl -10-20 on működik, 0 fok alatt minél nagyobb a terhelés a cellának szép lassan elpárolog a hatótáv ,nő a belső ellenállása,hamarabb tönkre megy a cella ,érdemes alacsony kezdő terheléssel utána egyenletes tempóban menni vele olyankor ,mert egyenletes terhelésnél megmarad a cella hője ,esetleg valami roller táskát amibe bele tudod tenni össze csukva biztos van már téli táska is
-
polo493
tag
-
polo493
tag
válasz
Peaceliker #23700 üzenetére
Am érdemes egy jó alkoholos filcel jelölni a csavarokat hogy nem másznak -e akkor megnyukszik az ember, ránézek és tudom nem esik szét semmi
-
polo493
tag
válasz
ridiculous #23698 üzenetére
Eddig semmit pedig használom elég rendesen esőben is volt porban, köves út...de ugratni nem ugratok vele padkárol ilyesmi kb 80kg terhelem gumit figyelem ,meg kenem ,egyedül a féken kellett utána állítani gondolom kopik a betét,oda kell rá figyelni karban tartani meg szerencse kérdése is.
Ti mennyit spóroltatok már üzemanyag vagy busz jegy... mióta megvan a gépetek?
-
polo493
tag
válasz
ridiculous #23696 üzenetére
2600 körül ,kb 160e+ fogok sporolni vele üzemanyagon Év végére amíg még jó idő van jövőre az ára vissza jön
-
polo493
tag
válasz
Peaceliker #23694 üzenetére
Igaz lehet de azért ne toljuk túl nekem max van és teljesen jó kivettem a dobozból átnéztem hátsó kerék csavar volt laza 1 db,semmi hangja nem volt a felfüggesztés tökéletes azóta is néha lithium zsirral fujom ahol kell a gépet ,csavarok kék menet rögzítősek gyárból ahol kell nagyon jó gép egyedül a tárcsa vékony és van hangja néha,be kell állítani a távolságot csökken akkor am ennyiért jó vétel a pro eggyel lejjebb szint,minden gyártó spórol valahol még ami 1m ft azon is van szar alkatrész,kenés... hiány ez ilyen azért kell át nézni az összes rollert mert nem egy gépkocsi gyártó soron jön le ahol 100x átnézik precízen és tesztelik hiba mentesre.
-
polo493
tag
válasz
DigitXT #23581 üzenetére
igen az akkupak amper össze adódik és a vezérlő pl 25a vesz ki belőle ,jól mondod ,nem cellánként vesz ki sokat ,am is felesleges pl roller aksiba 20-45a cellákat rakni nagyon drágán ha ki sem használja a vezérlő ,minden elektromos cucc egyedi tervezés ,ahhoz kell konfigurálni a aksit, egy laptop cella teljesen megfelelhet.
-
polo493
tag
válasz
hitman77 #23431 üzenetére
semmi különbség nincs nekem 2500km van benne mindenen átment eddig defekt nélkül,túl van beszélve meg azok írnak páran akinek volt defekt a másik 90% nak nincs.
am mi baja van a tiednek fújd 4-re azt csá néha ellenőrizd hogy nem menjen laposan véletlenül ,mert sokan kibontják az mennek vele ,karban meg nem tartják a gépet. -
polo493
tag
válasz
ridiculous #23429 üzenetére
igen jó elvileg posta biztosító am más amúgy sincs.
hitman77 ,nekem slime van benne olcsó és megfelel a célnak de pumpa legyen nálad azért lehet kapni kicsit amit vázra fel lehet tenni ezek a folyadékok inkább arra jók hogy haza érjél vele és otthon nyugodtan ki tudod cserélni a belsőt
-
polo493
tag
válasz
DigitXT #23375 üzenetére
slime működik de nem csodaszer 2mm lukat eltömít ahogy össze esik a gumi valamelyest és eltömíti ,vágást nem tömít ha kevés van benne lassan átszivárog ha felpumpálod használod azt újra és a külsőben meg elterül és kiszáradhat ilyen melegbe alacsony nyomáson meg pláne ha össze érnek a gumik,ez csak arra jó hogy menet közben nem kell cserélned a gumit rá tudsz pumpálni ha kell ,és otthon kényelmesen meg tudod ragasztani kicserélni a belsőt,bicajon nekem is volt már reggel nézem lapos túrát kibírta kivéve mikor 1cm vágás volt rajt
,mozog a folyadék és akkor tömít könnyen oda ér ,ha teljesen defekt mentes akkor tömör gumi a megoldás,de biztos van jobb defekt gátló folyadék nekem volt olyan lidls belső amibe már elő volt töltve gátlóval abba valami gyapot darabok lehettek folyadékkal lyukat egyből tömítette de nagyobb nyomáson már kidobta és külsőben papír szerű kiszárad cucc volt,vagy decatlonos narancs sárga folyadékos belső az elég híg volt.
azt tegyük hozzá elég drágák ezek a folyadékok a slime az olcsó legalább 3e 250ml más meg 5-10eam azt vettem észre hogy a mostani belsők valahogy nem ragaszthatóak ,csiszolom felületet zsírmentes ,száraz préselem rá a foltot ,öntapadósat is próbálom és egyszerűen ledobja nektek volt ilyen,ez is valami tervezett avulás vegyél újat ne tudd ragasztani?
-
polo493
tag
válasz
hitman77 #23272 üzenetére
a felfüggesztés tpu anyag és elkopik töredezik hamarabb ,kialakítás elég kényelmetlen rövid a kacsavarok meg elég nagy szögben van,össze csukásnál egy darab narancs szalag van rögzítésre ,vezérlőre mondják hogy nem megbízható meg a kábelek úgy futnak hogy azon lecsorog a víz és bejut az oldalába ,azt tudom hogy amit mondtam új modellek jobban átgondolt javított modellek jobban össze van rakva ár érték aránya nagyon jó ,persze ki lehet fogni mindenből olyat amin valami baj lesz nekem g2 max van 2300km eddig gyári állapotban van mindent kibírt eső,por kővek lyukak ,domb fel le teljes sebsebégen 32 fokban 80kg-mal akku nem tört vezérlő nem égett le felfüggesztés jó gumi jó,nem zörög csörög nyüszög a váz masszív..néz utána g3 issues problems de ha olyan jó áron van megéri akkor vedd meg én azt mondom az új kiadás jobb,300-420e körül vannak ezek.
-
polo493
tag
Még nincs rá jogszabály ,de ha feljelent a rendőr lehet belőle büntetés,legyen rajta biztosítás pl hello bringás,meg bukó féle ha közúton mész akkor elnézőbbek,egyenlőre rendőrség nem foglalkozik rolleresekkel ,azt el tudom képzelni aki össze vissza megy az úton meg száguldozik vele azt kivennék.
-
polo493
tag
válasz
Peaceliker #23179 üzenetére
menj be a rendőrségre érdeklődni vallomást tenni ,mert ha még nem kérdeztek helyszínen mivel zavart voltál és nem is tudod mit mondtál a jegyzőkönyvbe...majd meglepődve jön a levél hogy elmarasztaltak szabálysértés miatt és büntetést kell fizetned mert téged hoztak ki hibásnak ,mindenképp menj be és intézd a dolgot ,mert porul jársz és kérd ki a jegyzőkönyvet mi szerepel benne,volt e alkoholszonda sofőrnél mit hazudott a papírra...
ha ez bárkivel előfordul legyetek résen mert nem lehet bízni ilyenkor senkiben mindenki a saját bőrét mentegeti ilyenkor kevés az olyan sofőr aki elismeri ha hibás inkább rohadjon meg a másik fizessen ő sajnos. -
polo493
tag
válasz
Peaceliker #23149 üzenetére
volt rajtad sisak mégis agyrázkódásod let és kiesett az az idő vagy el is ájultál?
milyen ügy lett lesz belőle fel leszel jelentve,volt szemtanú vagy megegyeztél az autóssal?
volt hello bringás biztosításod ilyesmi? -
polo493
tag
válasz
Freeman007 #23130 üzenetére
olvaszd meg a gumit kicsit egy forrasztó pákával hogy zárd a gumit ahol volt a szög
-
polo493
tag
válasz
Peaceliker #23003 üzenetére
úgy bírja hogy még megy mint amikor új volt ,ha nem bírja nem megy
én arra lennék kíváncsi mivel nincs gond ami roller mennyi tételben fogy,mert ár érték aránya nagyon jó ami meg drága mint a szar azt meg alig veszi valaki nincs benne hiba 10000 et vesznek amiből meg 100000-et abból több hiba jön ki ,tuti szar márka ,viszik mint a cukrot kb.át kell nézni a rollert csavarokat meghúzni rendesen mindenhol ahol viz befolyhat azért ha megvan húzva és melegen kitágul a motornál hőre még a fém ,eső álló a gép nem magas nyomású mosó álló ,ezért nekem még bírja az esőt ,vizet.
és igen egy tárcsa csere elég szégyen hogy nem megy valakinek,vagy az is hiba valakinek hogy a tárcsán lyukak vannak és viszi szervizbe -
polo493
tag
válasz
Casseius #22996 üzenetére
Kukirin G2 Max ,én csak a saját tapasztalatomat tudom mondani 2e km után esőkben ,köves út köveken át,gödrös úton,finom porban ,semmi baja minden működik rajta gyári állapotban van ha lemosom átfújkálom kenem ahol kell ,pumpálom amikor kell ,oda figyelek rá, eddig semmi baja nem ugratok vele naponta egész nap ,nem terhelem agyon 80kg mal megyek rajta, meg nem satu fékezek barmolom kínzom mint sok fiatal,sokat számít hogy használják de mikor gariba megy akkor minding az van hogy ő csak egyenes jó úton ment jó időben 20al és vigyázott rá de a mocskos cég hibája hogy ilyen szar és még a lengéscsillapító is állítható megfelelő az én sulyomra tökéletesen teszi a dolgát hang nélkül azóta is
-
polo493
tag
válasz
Casseius #22986 üzenetére
mi a baj vele? a kukirin g2max és a kukirin G3 a legjobb ár érték arányú roller nem zörög csörög masszív,jól össze van rakva jó gumik,fékek,aksi bírja a rázkódást,a viz befolyásra is figyeltek kábeleknél ,le van zárva rendesen,2e km van benne nem egyszer szakadó esősben haza hozott ,köves utak semmi baj minden működik rajta nem zörög,kopog ,kopott semmi csapágyak jók a port is bírja rendesen a szerkezet és 270-300e ft 40km táv 40-50kmh sebsebég,hegynek fel nem ég le,aksi bírja vezérlő bírja,lámpák bírják működnek,lengéscsillapító bírja...
-
polo493
tag
válasz
polo493 #22972 üzenetére
megnézetem pár videót ha megy 29 us régióval akkor jó ,láttam olyat hogy átírja a szériaszámot és custom firmware-et rak fel amivel megy 31 is azt írja a motor peak 1050w a gyári 700w helyett ,de azért tegyük hozzá az aksi sokkal jobban merül hatótáv 40% is eshet ezekkel a módokkal
-
polo493
tag
nem ismerem a típust pontosan ,de szerintem sok tényező van hogyan van kalibrálva a kijelző a beállítás a kerékméretre aksi tele van vagy milyen meleg hideg van éppen vagy a csapágy milyen állapotba van,a keréknek van-e kilengése ami beleér fékbe ,teljesen vízszintesen van a roller mikor felpörgeted mert ha előre dől többet mutathat akár ,a motor tekercselés hogyan sikerül... van akinek felpörög 29-35-ig vagy nem,szerintem a tied ennyi ha 25-nél több akkor a régió fel lehet oldva
-
polo493
tag
Elég pontos mert gps+beidu van benne kb van benne 1-2 egyenes vonal de a többi pontos uton vezető vonalak pontok,függ hova tudod rakni mennyire van szigetelve fémmel stb ez elektronika között van vas dobozban aszfalt felett amin rajta állok szerintem nagyon jó, ahhoz képest
-
polo493
tag
válasz
polo493 #22962 üzenetére
Annyit még hogy időközönként ellenőrzi a helyzetét most néztem vissza appban a mai napot óránként vagy 30-40 percenként rá néz kb de állítható parancsal ,és P betűvel mint park mutatja hol ált után pontokban merre ment,ha pl egy 600m zónát állítasz be akkor jelez ha kint van mert van kilengés a GPS pontok között érdemes nagyobb zónát állítani,am elég jól mutatja merre mentél vele meg hol,mennyivel
-
polo493
tag
Nekem 100-200mb havonta kb , statikus állapotban van a gps,csak akkor ad ha megy a roller ha egy helyen van akkor nem küld ,lehet állítani a beállításokat sms parancsal össze vissza,de igy nekem jó,DAGPS appal használom az volt a fontos hogy sms parancsban az apn-t kellet beállítani a simhez pl online vagy net amit a szolgáltató mobilnethez kell hogy menjen mert azon kommunikál a gps
-
polo493
tag
[link] ezt használom aksira kötve egy xt60 elosztóval akár amit lehet csinálni otthon ha van csati vagy enélkül közvetlen az aksi csatiba dugni a poz-neg kábelt és össze tolni [link] teljesen jól működik 1gb netes simmel használom ami kb 1100ft havonta
van benne mozgás ,zóna védelem, riasztás...appal -
polo493
tag
válasz
Reggie0 #22695 üzenetére
Szerencsére még nem volt gondom,Diamond vagyok szeretnek
am erre szerencsére a postás is tudja a dolgát ,rajta is múlik sok minden ha csak flegma azt rossz helyre dobja vagy ellopja..biztos vannak az országban trógerebb postások,am az a legjobb ha express one hozza posta lassú megbízhatatlan !
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok