Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myrra
senior tag
válasz Lortech #1450 üzenetére
hát fej felől nyeli le döntő többségben. az egyik amit fogtam legalábbis úgy csinálta. de azért este pucolás közben kioperáltam a horgot.
holnap megpróbálok több bottal is mondjuk 3al süllőzni hátha ez bebiztosítja a sikert.
elvileg több az esély
sőt talán még csukázok is egy kicsit. az a jó a fenekező süllőzésben hogy nyugodtan lehet mellette horgászni másra is mert azért annyira nem gyakori a kapás, és nem is kell annyira figyelni rá. ha pl 10 másodperccel később veszem észre a kapást akkor sincs semmi gond.''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
kavboy
tag
Hali Mindenkinek!
7-8 év szünet után szeretnék ismét visszaszokni a horgászatra és tanácsra lenne szükségem. Szeretnék venni 1 db botot felszereléssel (van egy teleszkóposom még régebbről) de fogalmam sincs, hogy milyen típusút. Békés halakra szeretnék főképp horgászni és úgy max. Pest 100 km-es körzetében. Lécci ajánljatok valami botot szerelékkel meg esetleg helyeket, ahol mondjuk hal is van... Egyenlőre nincs túl sok pénzem cuccra, csak valami egyszerűbbet szeretnék venni, aztán majd harmadik botnak valami komolyat.
Köszi a segítséget!vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
myrra
senior tag
szerintem vegyél feedert. békés halra tökéletes. de most olvastam hogy sokan mártogatásra is használják mivel ennek a legérzékenyebb a spicce
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
myrra
senior tag
mennyit szánsz rá egyeltalán?
úgy könnyebb lenne ajánlani valamit
Janati: na mesélj! volt valami eredmény mostanában?
én két hétig nem voltam de pénteken rendesen bepótoltam a lemaradást. és holnap is szeretném hozni a formát
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
kavboy
tag
igazad van, azt csinálom már néhány napja, de mé mindig nem tartok vele sehol, így hát gondoltam megkérdezem...
De mondjuk pest környéki horgászhelyekről még nem nagyon olvastam semmit...vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
kavboy
tag
nagyon szeretném, ha max. 20-ból kijönne... Nem vagyok túl jól elengedva anyagilag és évi kb. 15 alkalom nem is indokolja, hogy komolyabban beruházzak egyenlőre... Itt mindenki a feederezésről zeng ódákat, gondoltam kipróbálnám szívesen.
Amúgy találtam egy ilyen nagyon olcsó botot, csak nem tudom, hogy mennyire gagyi: [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
busman
veterán
Most indulok pisztrángozni!
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
törölt tag
Figyelj, én anno, pár éve, Spro Prion bojlisbotot használtam, hát hát, tulajdonképpen nem volt rossz, de azért a tökéletestől messze volt. Én azt mondom, hiába első peca, mégis megéri a magasabb minőségi szintet megvenni, ugyanazt mondom neked mint Janatinak, fogsz vele egy pontyot és rákapsz az izére, szerintem a Dyno alá ne add, gondolj úgy rá mint hosszútávú befektetésre, 6ezer nem oszt nem szoroz, szvsz. Ráadásul az 30centivel hosszabb, a 330as elég rövid, hamar eléred a korlátait, és utána úgyis a fejlesztésen fogod törni a fejed, akkor egyszerűbb egyből egy ''profibb'' bottal kezdeni.
De ez csak szigorúan szvsz, ha anyagi okai vannak akkor sem a Priont vedd, ha Pesti vagy itt könnyen beszerezhetőek egyéb márkák, pl, Robinson Xenon Gt feeder, szerintem 10alatt van és egy kiváló bot, vagy a Maver Thor az is egy kiváló bot, és ha jól emlékszem 10alatt volt. -
kavboy
tag
válasz #16741888 #1462 üzenetére
tudsz esetleg valami helyet mondani, ahol ez az általad említett 2 bot beszerezhető / megnézhető? Nézegetem itt a webáruházakat, de nemigen találtam sehol... Robinsont még csak-csak, de Mavert azt sehol... Egyébként igen, pesten vagyok...
Esetleg orsót is tudsz ilyen hasonló olcsóbb alternatívát mondani? Én mondjuk ezt néztem ki [link] nem tudom, mit gondolsz róla?vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
törölt tag
Asszem megvan, ha viszonylag, nem a legolcsóbb, de én pesten a kis''zug''boltokat nem ismerem sajna, tehát ha egy korrekt árszintet akarsz, látogass el a Carpologiába, vagy a Walterlandba, a Mavert tuira megtalálod, a Robinsont neccesen. Soroksári Tesco, &Buy Way&Budaörsi tesco, te tudod melyik van közelebb, én a Walterlandba voltam, egész jó áron küldik a cuccokat.
Sporthoriba láttam hirdetni a Xenon Gtt majd megnézem a címet. -
BÁ Nutrition
addikt
hi. én ha mindenképpen olcsó botot akarnék venni azért nem mennék 10k alá.
inkább javaslom ezt neked[link]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kavboy
tag
válasz #16741888 #1466 üzenetére
Köszi megnézem valamelyikben, sőt inkább mindben... Holnap reggel a Hungarian Carp Team nevű boltban kezdek, az itt van a közelben... Aztán majd beszámolok... Venni még nem veszek csak kb. 1 hét múlva, akkor lesz egy kis pénzem.
vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
busman
veterán
Én meg vettem egy ilyet:
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
BÁ Nutrition
addikt
tegnap nem írtam beszámolót:
szal kimentem süllőzni de sajna egyetlen kapásom sem volt rá. a dévérmix továbbra is működik, rengeteg szép dévért fogtam. jöttek azért a kárászok is. a pontyok viszont eléggé elmaradtak. nem is értettem mi van. csak 3at fogtam. az utolsó 1,5 órában öntöttem hozzá egy kis van den eynde bigcarp-ot. azzal fogtam 2-t.
lehet a tímár pontyosával amivel szoktam nyomatni jobb lett volna de csak ilyenem volt. a dévéres is tímár. télleg ti milyen etetőanyagokat használtok??
jah és legközelebb éjszakai hirgászatra megyek. süllő ill harcsa lesz a cél.. javaslatokat is adhatnátok esetleg. ki mivel, mikor, hogyan....
ez olyan 2 hét múlva lesz addig nem érek rá a pecára sajna. legalább van idő felkészülni
[Szerkesztve]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #1470 üzenetére
a tímár eprese nálam favorit... de perpillanat ez a román idő, illetve a vizsgaidőszak és munka triója minden lehetőséget kizárt...
ahogy olvastam a beszámolód, nem úgy tűnik hogy balatonon vitézkedtél így, vagy mégis?
ez a harcsás téma nagyon divat manapság, meg a süllő stb.. én nem szoktam, DE nektek drukkolok, hogy a ragadozókat kapkodjátok bátran, mert már szerintem túl sok van... (vagy kevés a békés hal vagy nem éhesek )Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
kavboy
tag
Na ma kicsit becumiztam, mert a horgászbolt honlapján, ahova ma menni akartam ki volt írva, hogy: nyitvatartás H-P 07-17-ig. Odaballagok nagy lelkesen fél 8 magasságába és az ajtóra ki van írva kani nagy betűkkel: ZÁRVA Alatta nyitvatartás: H-P 10-18-ig. Úgyhogy ezt nem gyengén beszoptam. Este meg már nem értem oda zárásig. Holnap újra próbálkozok, ezúttal egy másik boltban...
vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
kavboy
tag
Na eljutottam ma boltba végre... Az eladó elég tapasztalt volt és 3 SPRO botot ajánlott az általam keresett kategóriában:
1. Agressive Carp Feeeder 360M by Döme Gábor
2. Dyno SF Feeder 3,6 M/H
3. Proton Metal Feeder
Orsóból is mutatott vagy 4 fajtát, de nekem a SPRO Aggressive XL 530M vagy 730M jött be... Az mondjuk már nem tudom, hogy ezek nyeletőfékesek-e vagy sem... Kb. 15 percig nekem magyarázott, hogy mi micsoda, mit ajánl, miért pont azt, stb.
Szóval nagyon korrekt volt. Még egy boltban megnézem a dolgokat, aztán elő a pénztárcával... és persze irány horgásznivettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
Scream007
őstag
hella!
hétvégén balcsin voltunk.
Annyi mindent történt peca szinten azt se tom mivel kezdjem
Balatonszabadi sóstón pecáztunink, annyira fenn volt a víz starnadpapucsban kellett a stégre bejutni , eredmény nagy nulla pár apró keszeg
nem tom mié pedig mindne ideális volt talán még nem telepítettek.
haverokkal kinéztünk este balcsira fogták a dévért kárászt fenéken girnyoval kukoircával szépen csak ugye za állandó szél.
másnak a töreki tóra elmentünk, eredmény kb -50 törpe a tónak, meg csomó kárász parttól közel pufival fenéken, voltak egész szép félkilosak is.De visszamentek, én nagy nehezn csak betettem egy 1.5es potykát az úszóra, majd elvitte a botom, fenekes messze egész nap kussolt.
Másnap északi parton szionte semmit nem fogtunk a balcsin, bezzega délin tihanynál fogtáka dévért szépen.
Érdekes volt ez a bacsis peca, sok tanulsággal, de az egyetlen nagy hogy a peca néha rizikó és szezsély kettőseBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
törölt tag
Szűkítsük a kört az első kettőre, én ugyanezeket ajánlottam anno janatinak is, az orsók az M betűből itélve tuti nem nyeletőfékesek, hanem ''vékony'' matchorsók, tökéletesek neked, megveszed az első botot meg a második orsót, és örülhetsz, mert-nagy túlzással- kb soha nem kell majd jobb.
-
BÁ Nutrition
addikt
úgy néz ki hogy a héten megveszem a pergetőbotom.
Byron PowerCast (Grey mammoth mint a többi) jó harcsára, csukára, süllőre. ha minden igaz akkor egy Shimano harcifékes match megy mellé kíséretnek
mindjárt belinkelem melyik[link]
a haldorádöröl most nem tudtam belinkelni az orsót mert nem működik. gondolom most töltik fel rá a cuccosokat. ÚJ HONLAP!!!!
[Szerkesztve]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
na ilyen[link]
egynek megteszi ez is.
de majd előbb utóbb úgyis átt kell cserélgetnem a botjaimon az orsókat.
mert az egyik feederen egy matc orsó van, a mecsin egy olyan ami szerintem jó lenne pergetni is, ez meg ami most megy a pergetőre mehetne átt a feederre. de végülis azért így sem rosszak. lehet majd jövőre. talán damilcserénél jobban megérné cserélni..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
megvettem a szerkót. még kaptam 6ezer kedvezményt is úgyhogy fain
egy kis story: épp nézegetjük a damilokat a bothoz meg az orsóhoz, erre bemászik egy öreg tata a boltba.. nézelődik jobbra balra. tipródik. látja milyen damilt választottam, erre odaböki: minek ilyen drága damil egy ilyen botra?? na mondom faszán nézünk ki
pff.: mondom ja végülis ez a byron egy elég szar márka... de legalább ha a bot szar akkor a damil legyen már jó...
bammeg...
akkor a byronék biztos hazudtak ezek szerint a leírásnál:
Grey Mammoth Power Cast
Erős pergetőbotok extrém vékony nyéllel. A nagy rablóhalak horgászatához tökéletesen megtervezett akciójú botok, elsősorban süllőzéshez, csukázáshoz és harcsázáshoz ajánlottak.
-
kavboy
tag
válasz BÁ Nutrition #1479 üzenetére
na ezzel a Maconkával sikerült megörjítened... Tavakat nézegetek az elmúlt időben és ahogy írtad, megnéztem ezt is mégegyszer. Először a párom mutatta pár napja, de valahogy elsiklottam felette. De most megnézve:
Úgyhogy nemsokára felszerelés vásárlás és irány Maconka!!vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
BÁ Nutrition
addikt
eddig a legjobb tó amin horgásztam az a farádi. mindenféle halból annyi van mint a szemét... vagyis inkább úgy mondom hogy rengeteg a hal és mivel alig horgásznak rajta páran és csak péntekszonatvasárnap lehet, ezért a halak elég éhesek is. igaz eddig nagyobb pontyot még nem fogtam bár nem is igen mentem rá, és még mindig nem keményítettem fel a felszerelésem a szükséges mértékben. szerintem olyan 20-22es főzsinór és 18as előke kéne.. nekem meg most 14es előke van és 16os főzsinór. tépnek is elég gyakran.. de inkább minthogy a bokorba menjenek
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kavboy
tag
válasz BÁ Nutrition #1482 üzenetére
nem találok róla semmi bővebb infót, se honlap se semmi.. Tudsz ilyet esetleg?
Igazából 3 dolog érdekelne:
1. pici bővebb leírás a tóról: méret, környezet
2. hánytól hányig lehet horgászni
3. mennyibe kerül a napijegy és mit lehet elvinni
köszi!vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
kavboy
tag
ma elmentem a Rákóczi téren lévő DAM márkaboltba kíváncsiságból. 3 feeder bot volt összesen, mindhárom 14 ezer és 18 ezer ft között. Elég bénán néztek ki. Megkérdeztem az eladót, hogy mennyi garancia van rájuk, azt mondja fél (0,5) év Megköszöntem a segítséget és hagytam, hogy tovább beszélgessen a kolléganőjével...
-
Lortech
addikt
Itt se valami fényes a helyzet, a Bodrog elsőfokú készültségen van. Alig egy hete még horgásztam, azóta majdnem két métert emelkedett. Nemhogy ma nem fogok, de még egy jóideig sem tudok menni. A holtágakra szintén nem érdemes menni, mert oda is engedik be a vizet, úgyhogy az is fos.
Thank you to god for making me an atheist
-
kavboy
tag
válasz BÁ Nutrition #1488 üzenetére
Bérletem van, úgyhogy semmi extrába nem került. Meg amúgy is útba esett...
Lécci a 1483-ra írj valamit
Janati: szerintem az lesz belőle, valamikor jövő hét közepe táján megveszem, mert hétvégén menni akarok horgászni, ha minden összejön. Csak előbb nekem is át kell verekednem magam azokon a gondokon, amiken te, pl. szerelék készítés, etetőanyag beszerzés (mondjuk ezt már tudom milyen lesz), stb. A szerelék az egy érdekes kérdés lesz, de majd megoldom valahogy.
Már nagyon kíváncsi vagyok, az az igazság. Nekem csak teleszkópos botom van és azzal azért teljesen más volt a szerelés és a horgászat is. Meg utoljára 7 éve fogtam 30 dekánál nagyobb halat...vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
törölt tag
Jaa, ha esetleg a Robinson Xenon GT botot vennéd, akkor a botról én személy szerint csak jókazt tudok elmondani, nekem is van egy ilyen pickerbotom, szerintem hihetetlen jó ár-teljesítmény arányú, a feeder belőle se lehet rossz.
Viszont orsóból csakjól beváltat válasz, nem mondom simán lehet egy ismeretlenebb is jó, de én nem kisérleteznék, Spro, Shimi, Trabucco, esetleg Dam, Balzer, vagy ilyesmi, Okuma, meg amit még elfelejtettem. -
BÁ Nutrition
addikt
szóval a farádi tavat kérdezed vagy maconkát?
csak a farádi tóról tudok információt adni de szerintem neked nagyon messze van ha pesten laksz...
Győr és Sopron között van majdnem félúton, Csorna után az első falu, sok tó van erre nem lenne könnyű odatalálnod.
1, a tó környezete, kerezstül kell menni a volt Tsz-en(végig betonút van) ez egy volt kavicsbánya tó de szerintem biztos hogy 20-30 éve bezárták már. méretét nem merném megtippelni, de horgászni bőven jól lehet rajta. talán olyan 300x200ra tippleném de simán lehet 100 méterrel nagyobb is bármelyik oldala. ez tényleg csak tipp. a sekélyebb részeken olyan 3 méter, és amúgy 8-10 méter mély is van néhol. teljessen körbe ölelik a tavat a bokrok ill a fák. szal vigyázni kell a halakkal nehogy belevigyék. qrva sok hal van benne, süllő, csuka, harcsa(nagyok is) állítólag fogtak benne már 15 kilós süllőt is. unokatesóm látta személyesen is szal nem mendemonda. 2 méteres harcsákat is fogtak és még van is benne. de mindenből van benne nagy mert régi tó már. én holnap még kisüllőzöm magam aztán legközelebb már megyek amúrra is. jó lenne egy 8-10 kilós
2, reggel 7-től este7-ig idegeneknek. a tó amúgy egy rendőré, akinek sok földbirtoka van és azon gazdálkodik, és van ez a tava is.
3, a napijegy 3000Ft amibe beletartozik 2 db bármekkora nemeshal és 3 kg egyéb hal(keszeg, kárász ilyesmi) elviteleyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kavboy
tag
válasz BÁ Nutrition #1494 üzenetére
köszi, erre voltam kíváncsi! Csak megtalálom majd. Elsőre szerintem Maconkára megyünk, de majd még kiderül...
-
BÁ Nutrition
addikt
ha érdekel azért tudok adni olyan részletes leírást hogy odatalálj és hogy ott pontosan hová ülj és hová dobálj stb.
csak azt nem vágom hogy ha ilyen messze hajlandó vagy eljönni akkor miért nem veszel rendes felszerelést
ha ennek az útnak az egyszeri árát hozzácsapnád a felszerelés árához akkor már majdnem tudnál venni egy normális botot orsóval..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kavboy
tag
válasz BÁ Nutrition #1496 üzenetére
az ok nagyon egyszerű: jelenleg nincs kocsim, de hamarosan megkapom a céges kocsim, így semmibe nem fog kerülni, hogy elmenjek odáig... Amúgy meg szerintem egész normális az a bot, amit pár hsz-el ezelőtt beszéltünk: Dyno SF Feeder 3,6 M/H meg hozzá a Spro Agressive XL orsó.
Amúgy érdekelne egy részletesebb leírás, ha tudsz adni... Nincs esetleg egy fényképed a tóról? Próbáltam keresni, de nem találok sehol.vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
BÁ Nutrition
addikt
hát képem az nincs de ha gondolod akkor ma délután csinálok ugyanis ha minden igaz kimegyek süllőre
ennél mit akarsz részletesebb leírást?? elmondtam mindent ami fontos. esetleg annyi hogy pontyra kukorica vagy csonti a nyerő, a tímár pontyos táp tökéletes, de ne pirosat vegyél szerintem. és relatíve erősebb szerelékkel gyere. 20as főzsinór, 18as előke
ha dévérezni akarsz akkor kisebb horogal próbáld és tímár dévérmixet használjyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
ez milyen komoly mű
[link]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest